Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Prinţeasa manelei şi regii vidanjei

Prinţeasa manelei şi regii vidanjei

N-am nici un pic de compasiune pentru îmbuibaţii care, după ce au făcut toate ticăloşiile posibile în Adevărul, se dau acum victimele ticăloşiei lui Patriciu. Şi dacă mogulul petrolist ar fi ticălosul şef al Planetei, deşi pe lângă lătrăii ăia de (tovarăşu’ gradu’) Corneţeanu şi Gregoar pare chiar frecventabil, tot nu mi s-ar clinti de emoţie vreun muşchi al feţei. Ticăloşii primesc ceea ce merită. La rândul lui, marele guru al liberalilor îşi merită cu vârf şi îndesat flegmele de la vidanjorii pe care i-a îmbogăţit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Prinţeasa manelei şi regii vidanjei

  1. Dar, la urma urmelor, de ce n-ar fi Teo împărăteasa manelei sau prinţesa Berceniului, dacă Băsescu, sub steagul căruia s-a înrolat, este, deja, regele României? Ba chiar un rege absolutist! Îi mai lipseşte un blazon pe măsură. Să-i propunem unul: un porc de aur pe un fond purpuriu. Deasupra scutului, în loc de coroană, o beretă de marinar. Iar ca deviză: “Iarna nu-i ca vara”.

  2. Nu-i cunosc, nu-i citesc, am auzit de ei si mi se rupe de faptul ca-i arunca Patriciu afara.
    Da´vai de mine daca raman muritori de foame? Acum se cheama ca sunt someri? Iau somajul minim pe economie?
    PS
    Nu o sa inteleg niciodata de ce este considerat Patriciu un mogul rau si dat ca un fel de Inamicul Public numarul 2 sau 3 al Romaniei. Ca primul pe lista este -cel putin acum- Voicu…

  3. Domnu’ Guta Rockeru’…, cand iti da si el un sprit, ca promovare in online vad ca-i faci destul de constant ?
    Altfel, tre’ sa recunoastem ca ii sta bine PDL-ului cu inca un Trandafir pe stema… 😉

  4. Io sa si mor de stiu cine-s aia!
    Si daca patriciul aplica printzipu’ “in holdingu’meu fac ce vreu” treaba lui! Iar aia daca-s portocalii si-or gasi ei de dat din pix si sin clanta in holdingu’ labeunu.
    Sa nu-i plingem!
    Banzai! si la dracu ca iar m-am enervat cind am vast cum il pupa teo pe zingalitu’ ala (ca parca trebuia sa ma si uit…. Ptiu!)

  5. Nu o sa ai tu succes in televiziune nici un sfert din cat a avut TEO ca se indreapta spre un partid la care faci tu alergie este o alta problema.Am o informatie certa pentru tine prietene sunt mult mai multi manelisti care au votat cu PSD nu o sa intelegeti niciodata ca Basescu nu face nimic pentru tzara dar voi l-ati facut presedinte(voi antenele) vad ca acum v-ati apucat inca 5 ani de criticat,deci chiar vreti sa ne nenorociti de tot,sa castige si peste 5 ani portocalii mult ravnitul fotoliu.Teo este un om de valoare si daca a intrat in acest partid nu-i pateaza cu nimic caracterul.Opriti-va cu atacurile virulente cu ban-urile de pe forumuri si cu aceasta atitudine anti PDL de-a dreptul violenta ca iar o sa pierdeti,mai vorbim la parlamentare.

  6. Mie mi se pare ca, prin miscarea asta, Patriciu a decis sa se inconjoare de oameni loiali pentru ca are de gand sa dea holdingului coloratura politica. In teritoriu, editiile de seara sunt jalnice. Continutul lor editorial e zero barat, n-am inteles pentru ce a bagat atatia bani in ele. In fine, asumarea politicii ziarului nu e un lucru rau, chiar daca il suspectez ca are si alte ganduri daca e adevarat ca vrea sa preia si Realitatea de la Vantu. Pana la urma, publicul decide daca ii cumpara produsele media si cat de credibile sunt acestea.

  7. @florin: voua nu va dau aia liber nici de Paste? sau aveti “sporuri nesimtite”?

  8. mda .. cine drakku e razvan corneteanu .. recunosc cinstit ca nu auzisem de personaj pana astazi, cu atat mai putin ca adevarul adapostea ’18 oameni de înaltă ţinută profesională şi morală’ , citez 😀 . de patriciu cam stiam, si banuiam ca face ceea ce face orice patron – mai precis : face ce-i trece prin cap, fiindca se distreaza pe banii lui, cum facem toti cand mergem vara la mare, de exemplu. nu citesc adevarul, iar elegia lu’ nenea ala m-a dezorientat dupa primele 10 randuri – l-as fi dat si eu afara, daca atata talent are la scris, saracu’ .. o bila neagra pentru patriciu – nu poti fi atat de bogat si sa nu te pricepi deloc la oameni.. incep sa cred ca e chiar corupt, dupa ce m-am luminat pe cine a platit luna de luna.

  9. @ florin
    Lasa prietene sa iese tot PDL-ul ca n-o fi foc. De ce sa nu iesa? Si la locale si la parlamentare si la prezidentiale. Sau tu nu te bucuri?

  10. Revista Kamikaze e o porcarie.
    Seful este sef si face ce considera necesar in interesul propriu si al publicului

  11. offtopic: acum vreo cateva luni, s-au apucat unii sa inventeze o zi, si anume ziua de 2 aprilie ca fiind ziua flacarii violet sau ceva de genul asta… Problema este ca dupa aia nu prea s-a mai vorbit despre asta… N-ar fi trebuit? Macar din cand in cand, putin, asa…? Nici macar pe 1 aprilie? Ca, dupa asta, iar mi se intampla ca la ziua pamantului cand am auzit de ea a doua zi cand isi dadeau unii ochii peste cap ca cica n-au consumat romanii energie mai putina. Eu nu ma uit la TV prea mult, dar site-uri de stiri mai citesc si interesant este ca am observat stirea in care eram apostrofati, dar n-am vazut nici una cu anuntul… In orice caz, chiar daca au fost stiri despre asta, campanie sigur n-a fost. Cum nici asta cu flacara violet n-a fost. Mi se pare ca de multe ori ne infierbantam repede si dupa aia uitam efectiv sa ducem lucrurile pana la capat…

    Pe A3, JN, Realitatea, Mediafax, Gandul, blogu’ lui Ciutacu 🙂 nu este aproape nici o stire despre asta. Mai gasesti cate ceva, da’ fara vizibilitate, fiindca a scris Nastase pe blog. In rest, nimic. Cred ca daca nu era el, nu era nici o stire despre asta azi pe site-urile importante de stiri… Plus ca-i aleasa prost ziua, multa lume pleaca din Bucuresti de Paste…

  12. @Manuela: n-are nici o legatura cu flacara violet. blogul asta a fost primul care a sustinut/popularizat actiunea, iar “Vorbe grele” a fost unica emisiune unde s-a comentat cu politicieni demersul.

  13. se vor muta labe1 sau evz sa continue o munca sustinuta de pupat realizari marete….mai mult ca sigur ca in seara asta vor fi la Moraru labe1-unistu

  14. Pacat,Greg mai avea un pic si descoperea “cine-a tras in noi dupa 22”,e mana comunistilor ,e evident.Astept diseara jubilarea lui Badea.

  15. Nici un om putred de bogat(cum e mister Patriciu) nu e iubit si nici nu face opere de binefacere aiurea. Pt ca are in singe cinismul. Dar nu pot sa nu fac analogia cu prezenta lui cristoiu la Jurnalul, pt ca l-am auzit pe “maestru” zilele trecute rostind niste nemultumiri la adresa trustului de unde a papat niste bani (bani buni de la Intact), parca e tras la indigo cu ce s-a intamplat recent la Adevarul 😉

  16. Asa. Si? Tu-i plangi pe toti plecatii aia? Lasa-i, ca se duc echipa de campanie la Theo. N-asa?

  17. circuitul manelei in natura nu putea ocoli si presa. da-mi place ca pe criza asta toata lumea isi da demisia, isi face ziar

    p.s. jenanta prestatia lu Badea aseara

  18. Pentru ca vin Pastele o sa postez o pilda pe care am auzit-o la inmormantarea bunicii mele.
    “Într-o noapte, un om a visat că străbătea o plajă împreună cu Dumnezeu. La fiecare pas apăreau pe cer imagini din viaţa lui. Şi, cu fiecare imagine, pe nisip apăreau două rânduri de urme: un rând lăsat de paşii lui, altul lăsat de paşii lui Dumnezeu. Omul privi paşii de pe nisip şi ovserbă ceva ciudat. Văzu că adeseori pe nisip apărea doar un singur rând de urme, iar celălalt dispărea. Şi asta se petrecea tocmai în momentele cele mai grele ale vieţii lui. Descoperirea aceasta l-a tulburat cumplit şi, plângând, L-a întrebat pe Dumnezeu, Care-l însoţea: „– Doamne, mi-ai spus că de vreme ce m-am hotărât să Te urmez, vei merge cu mine până la capăt! Dar, uite, tocmai în clipele cele mai grele din viaţa mea văd un singur rând de urme, ceea ce înseamnă că Tu tocmai atunci m-ai părăsit!“ Şi Dumnezeu i-a răspuns: „– Copilul meu drag! Eu te iubesc şi nu te-am părăsit nici chiar în momentele cele mai cumplite ale vieţii tale. Acolo unde vezi un singur şir de urme, să ştii că te-am purtat în braţe…, iar urmele ce le vezi, ale Mele sunt!“ ”
    Si …ete si un clip dragut: http://www.youtube.com/watch?v=46JlGITwe80
    Vinerea asta o sa treaca greu!

  19. Are “gregoar” o scriere în Adeverul de ieri în care zice dumnealui – “Voicule, probleme, mă?”

    Deh… “Probleme Greagoar?” Unde-i vinul, unde-s pumnalele, unde-s pistoalele? Tre să recunoaştem – viaţa e o curvă… cu imaginaţie.

  20. deci Mircea trebuia s-o bata pe Teo si sa rupa prietenia lor de-o viata. interesant concept de relatii interumane pe blogul asta.

  21. Ar trebui dati afara toti jegosii de la Adevarul in frunte cu Gregoar care este o japita ordinara.Ar trebui intarit acest ziar cu ziaristi seriosi care sa ia la puricat toate potlogariile care se intampla in prezent pe piata.Daca nu ne mai auzim va doresc tuturor voua si familiilor voastre un Paste linistit cu lumina Domnului care sa vegheze asupra voastra si sa va dea gandul bun pentru tot ce faceti si spuneti.

  22. “[…]Mai concret, mă tem ca ziarul va fi folosit în viitor în gherila politică, ceea ce în ultimii doi ani, de când sunt aici, nu s-a întâmplat.[…]” zise deodata Cartianu, si mai lua o gura de asfalt… Mi se pare intelept sa nu ma bag unde nu cunosc taote detaliile, dar cred ca daca Patriciu vroia sa foloseasca Adevarul in scop politic, o facea pana acum, mai ales in campania electorala. Isi imagineaza cineva ca i-a zis Cartianu lu’ tatal lui, Patriciu: “Dom’le, nu se poate. Am zis, am zis, nu-ntelegi?”.

  23. (*toate, scuze). In plus, am o banuiala ca o mare parte din baietii aia 10 vor ajunge la EVZ, sa-l mai ingroase, Grigore undeva spre sigur. La fiecare editie a premiilor Ioan Chirila cei de la EVZ “purtau tricouri” cu Cartianu.

  24. Nu prea inteleg ce se intampla cu Romania in momentele astea. Toata lumea dezerteaza spre PDL, renunta la convingerile lor cu o usurunta incredibila si ridica in slavi personalitati politice mai ceva decat pe vemea raposatului.

    Credeam ca romanii s-au saturat de lingusire politica dar se pare ca in curand o sa vedem publicatii in librarii cu poezii inchinate marilor conducatori ai tarii.

    Ce este cel mai tragic e ca tuturor le place treaba asta, n-am crezut ca un partid in Romania poate sa ajunga atat de adorat mai ales in conditiile in care a dovedit ca nu e mai bun decat restul cu absolut nimic.

  25. sunt momente in care prieteniile se sfarsesc. tu de ce ai calcat-o pe cap? “proiectele” ei sunt bune la B1. asteptam Otv.

  26. M-am bunghit de ce i-a dat nea Ewing Oil afara pe astia: i-a prins cu urme de sare (de mare) pe mustati si putzind a alge. Da’ daca ar fi sa ne luam dupa Becali (al batrin) Carteianu putzea de mai demult ca toti dracii. In orice caz, la ce fata are nu-l banui ca ar tine condeiul altfel decit manivela. Efectele secundare are acestui event de talie planetara vor fi remarcate pe deplin in scaderea pruductiei de … ciuperci.

  27. Daca au fost azvarliti ca o masea stricata acei ziaristi le dau un sfat : sa-si faca propiul lor ziar dar cu conditia sa pupendos pe cineva din conducerea tarii asta ca sa aibe succesuri in plan jurnalistic (reteta succesului in romania este pupatul in dos a conducerii) Cat despre Teo cand am vazut-o la tv cu anuntul ca a intrat in PDL am ramas masca, aoleu,aoleu sigur i se trage de la pastilele luate pentru slabit ia afectat creierul si asa dezvoltat doar pentru comicarii,circ si barfa televizata. Doar ce rasuflasem usurat ca am scapat de ea de pe sticla si revine iar dar vai noua in politica pai daca e circ pai circ sa fie. Ce-ti doresc eu tie varza de romanie ? Nu mai am ce ca ai tot ce-ti trebuie.

  28. Cutremur in toata legea; victimele au aparut insa inainte de cutremur. Oare au crezut ca vor putea impiedica cutremurul? Au fost visatori si acum pozeaza in victime ca aparatori ale valorilor democratiei.

  29. Sunt rea daca ma bucur? 😀 Da… stiu ca sunt rea si nu ar trebui ca suntem in saptamana mare. Ce sa fac? Ce sa fac?
    Stiu…. Ma abtin si ma bucur dupa ce trec sarbatorile.
    In foamete vreau sa ii vad.

  30. Foarte incitanta flegma despre datoriile lui Patriciu. Si eu il banui ca nu si-a platit ratele la banca pentru creditul ala cu buletinu’ pe care l-a luat cand si-a cumparat plasma acum doi ani.
    Si nici la buticu’ din colt cred ca-i mai da bere si seminte pe caiet.
    Asa ca n-a avut incotro, i-a usuit pe astia la cererea expresa a mafiei.

  31. Cel mai tare in scandalul la Adevarul Holding este ca Cornetean era garantul independentei editorialului; fara el ziarul e in pericolul de a fi folosit in gherila politica, adica in lupta impotriva lui Basesecu!!!

  32. D-le Ciutacu,
    fara nici un fel de aluzie,eu cred ca si ceilalti ,,ticalosi de moguli,,vor face acelas lucru cu echipele lor cind nu vor mai avea motive ,,intemeiate,,. Vintu’ a inceput primul…….si batul are doua capete ! Depinde cine apuca si cit il tine !?

  33. Domnule Ciutacu ,faceti ceva!Mircea Badea a innebunit! Cica o apreciaza pe Teo asa de mult incit aceasta poate sa devina si dublura lui Udrea ,dinsul continua sa o creada pe cuvint! Inteleg ca nu te poti C… in gustul omului,dar chiar te poti asa,c… in capul nostru al tuturor,doar pentru ca o umflata netalentata a ales sa-i mearga bine fara nici un efort si fara vreo remuscare? Cica vrea sa faca lucruri pentru noi , pentru Tara,chiar nu mai sint limite la Caterinca? Cica dinsa nu s-a dezis,a fost mereu pe bune!Chiar si atunci cind se tinea pe sticla cu Luciu si Guta?!

  34. Nu pot sa le plang de mila,astept cu interes infiintarea unei reviste literare de imnuri si ode mult-iubitului,stimatuliu,etc…Suntem o tara de analfabeti,manelisti,pupincuristi,lasi,laudorosi,mincinosi,dezertori,fara principii si fara mandrie.Oricine,oricand,se poate urca pe culmile succesului doar pupand in cur.Comentam pe la colturi,tataim cand ii vedem la TV,dar asteptam sa treaca inca o zi si inca o zi…Nu facem nimic decat sa ne lamentam si ce e mai tragic,cred ca simplul fapt ca se discuta inversunat despre mizeria din tara asta,le face o anti-reclama cu priza la poporul asta idiot.Am ajuns la limita suportabilului in ceea ce priveste delasarea si misirupeala celor multi,care ar trebui sa conduca,sa se impuna,sa ia atitudine.VAX.O limita care deja doare si nu numai pe mine,dar ce e mai trist,se rasfrange non-valoarea asupra educatiei copiilor mei.Asta e…traim in 2 lumi,acasa si afara.Trist dar adevarat!

  35. Apa plata este la acelasi pret cu berea .

    Branza e mai scumpa decat carnea (branza telemea 19 lei, branza de burduf 28 lei, carnea de porc 16 lei).

    Carnea de pui este mai ieftina decat ciupercile.

    Nucile noastre – mai scumpe decat nuca de cocos.

    Laptele simplu – mai scump decat laptele batut.

    Portocalele – mai ieftine decat merele.

    Cartile – mai ieftine decat revistele.

    Biscuitii fara ciocolata sunt mai scumpi decat ciocolata.

    Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta.

    Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu sambure.

    Hartia nescrisa (A4) este mai scumpa decat hartia gata tiparita.

    Vinul este mai ieftin decat strugurii.

    Pixul cu mina este mai ieftin decat mina de pix fara pix.

    Si se mai presupune ca omul este o fiinta rationala…

  36. media nu poate-trebuie sa fie impartziala..
    este nedemocratic?nooo.este natural.
    sperantza nu este in impartzialitate,ci in o-po-zitzie.
    cetatzenii pot alege.liber.
    asta e important…
    asta e necesar.
    the free choice.
    🙂

  37. Din poze se vede clar ca Basica nu e intreg la cap .Cit despre Tov. Teo ii putem spune de azi “VIOLETA”.

  38. Paste Fericit. Sa fiti cat mai luminati toti cei de pe aici. Ma bucur sa va citesc.

  39. Victor, daca n-am primit raspuns la email, sa inteleg ca n-a ajuns, n-am nadejde sau n-ai avut oleaca de timp?

  40. Cat de mult seamana ziaristii cu politicienii, cu vedetele media… Certuri, intriga, dezvaluiri, orgolii…
    De multe ori sar si dintr-o barca in alta…
    Exista si diferente: unii scriu mai bine, altii sunt mai buni oratori…
    Toate cele bune!

  41. romanul a fost o curva cu o mie de fete si asa va ramane nu conteaza crezul politic si nimic alceva-“miiiieeee sa-mi fie bine “!!!!!. CURVEEEEEE!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.