Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Hoţii şi proştii; file de poveste politică…

Hoţii şi proştii; file de poveste politică…

Toată hărmălaia politică, în care Bogdan Teodorescu explică mai clar decât Dan Şova de ce l-au dat afară socialiştii pe trădător şi-n care s-a implicat până şi un CTP “mult prea bătrân” ca să se mai lupte cu Băsescu, dar suficient de viguros să-l calce în picioare pe Geoană, îi aduce un soi de consolidare internă ca lider lui Victor Ponta. Omul chiar avea nevoie să arate cine-i şeful în partid, dar, cu ocazia asta, face şi două nefăcute. În primul rând, creşte acţiunile falimentarului Mircea Geoană, subit reevaluat la TVR de Traian Băsescu şi, prin ordin de zi pe unitate, luat în braţe duios de analiştii bugetofagi care iau poziţia de drepţi la comanda “atenţiune!”. Pe de altă parte, impardonabil din punct de vedere politic, trece într-un con imagistic de umbră scandalul de corupţie din partidul anticoruptului de serviciu. Ba-i mai şi oferă posibilitate de repliere.

Fiindcă nu s-a născut (politic) alaltăieri şi a câştigat de fiecare dată la cacealma, Băsescu se cere subit la televiziunea care pierde 50 milioane dolari/an, tăifăsuieşte cu argaţii, se dă stăpân atotştiutor care are totul sub control, minimalizează buboiul purulent din sânul propriului partid şi joacă pe greşeala adversarului. Pe care adversar – spunea unu’ Napoleon, rezident o vreme în paradisul fiscal Elba – e păcat să-l opreşti când greşeşte. Şi el, ca un Iago modern şi chel ce se află, nu doar că nu-l ţine din drumul către prăpastie, ba-l şi împinge-n hău. (textul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Hoţii şi proştii; file de poveste politică…

  1. va pleca si Geoana la UNPR impreuna cu inca vreo 5-6 “lideri” de prin teritoriu, va plange pe la TV ca ce urat l-au dat afara PSD-istii, prostalaii vor pune botu’ si cum spuneam intr-un alt comentariu mai vechi…..nu cred ca mai scapam de astia….in veci

  2. Nu cred ca il vor elimina pe Geoana din PSD. I-au aratat pisica, l-au pus la locul lui, Ponta a aratat ca e lider si ca poate elimina orice ii submineaza pozitia. Sau poate va merge pe modelu base, si il va elimina pe Geoana cum l-a eliminat sniperul pe Roman.

  3. Nici n-a terminat Base sa deverse prostiile pe TVR ca, la Sinteza Zilei, Gadea a si schimbat agenda invitatilor din acea seara, afundandu-i in comentarea discursului lui Basescu.
    Continui sa ma intreb… ca tot naivul. Oare si Antena 3 si-a propus, prin politica editoriala a unor emisiuni, sa raspandeasca invataturile de mare importanta practica si…( na… c-am uitat limbajul de lemn prin care comentate cuvantarile tovarasului N. Ceausescu)?

  4. io revin, apropo de articolul tau, la vesnica mea obsesie conform careia basescu este atat de paranoic si disperat de putere incat ar vinde-o si pe eba dna-ului, numai sa creasca in sondaje. iar ceea ce se intampla la cluj e nimic fata de ceea ce spuneau aseara ursu si stancu referitor la baietii destepti din energie, fata de exploatarile de cupru samd. cred ca pe palierul asta ar trebui sa insiste opozitia, ca ce e la cluj 100.000 si cateva excursii sunt minciuna fata de, cred, milioanele din energie. oricum ideea de baza pe care mergi mi se pare ok, cu amendamentul ca trebuie calcati pe cap graurii aia mari.

  5. dar cu basistii aia declarati din psd dincu si rusu ce se intimpla?!!! macar daca tot a inceput sa faca oarecare curatenie pai atunci sa dea afara exact lucratorii serviciilor secrete aflati sub directa ordine a lui basescu din psd… iar astia doi sint exponenti ai basismului din interiorul psd!

    in alta ordine de idei petrom a postat un profit de aproape 1 miliard euro anul acesta (absolut tot fiind realizat din furturi asupra poporului roman) iar basescu ca un adevarat exponent al opozitiei din tara asta declara

    “opozitia” in schimb doarme… noroc cu securistul basescu ca este portavocea suferintei romanilor oropsiti si jefuiti de catre mafiotii internationali care platesc cota parte din tilharii securistilor autohtoni

  6. Nu stiu ce…muza te inspira in ultimul timp dar, chiar scri GENIAL,genialule ce esti tu!!!

  7. ,, fiindcă Traian Băsescu are talentul deosebit de a convinge lumea că el e băiat bun, da-l strică anturajul şi alţii-s mereu de vină,, daaa,ce vrajeala expirata avea in el la Bruxelles…-tanti Merkel vrem si noi in shengen e coruptie la noi dar nu stiu de ce si cine o creaza. Parca era o prostituata care se dadea fata mare si se smeorcaia;-nu merg acolo ca e multi golani si ma violeaza aoleooo. Bascalescule nu mai tine vrajeala ta nici la gradinita la grupa mica,esti jalnic.

  8. Ţinând cont de sprijinul recondiţionat pe care Unchiul Sam îl acordă preşedintelui Băsescu, de recentul scandal din PSD şi, nu în ultimul rând, de ultimul voiaj al Prostănacului peste Ocean, să se determine cine-i cel mai acoperit agent CIA pe teritoriul României:

  9. @alecsei: +1000

    @Mihai N : crezi gresit!

    E strigator la cer cum unii inca mai pun botul la cardeala lui Basescu&co, INDIFERENT ce ar face opozitia, in speta Ponta acum.

    Din punctul meu de vedere, opozitia ar putea juca si pacanele in timp ce fumeaza iarba, la anul eu stiu ce votez.

    Dar totusi, trebuia sa il calce pe cap pe Boc, ptr cazul Apostu.

    Hai baieti, mai cu talent, mai cu talent!

  10. Asa e. Am ajuns si eu lunea trecuta cand a izbucnit din senin chestia cu “rocada” la concluzia ca nu e Basescu chiar atat de smecher incat sa gaseasca solutia pentru victorie electorala de fiecare data (mai c-o galeata, mai c-o ambasada, mai cu…). Nu, chiar atat de smecher nu-i, dar adversarii sai sunt in schimb foarte… naivi, hai sa vorbesc frumos.

  11. Domnule Ciutacu mai este timp si de cetatenii Romaniei care inca se mai duc la WC in fundul curtii? Credeti ca mai ma intereseaza ce spune Imbecilul de la Cotroceni, prostanacul sau de cite ori iese si intra vintu in puscarie. Vorbiti si scrieti despre o viata plina de ridicol. Mizeria zace chiar sub nasul fiecaruia care iese din bloc, indiferent in ce cartier al Romaniei s-ar afla. Chiar nu se vede mizeria?

  12. @Crocodilul: asta-i din ciclul adevarurilor absolute, de genul “afara ploua” sau “mai bine bogat si sanatos decat sarac si bolnav”. si sa ma apuc eu sa dau cu matura sau ce am de facut? ca nu ma prind…

  13. Cei ce doresc puterea nu sunt de invidiat, pentru ca aceasta efectiv este o boala.Democratie fara principii nu poate exista ,nici macar dictatura fara principii nu poate exista iar pricipiul absolut al existentei unei natiuni este chiar statul. Atunci cand nu exista principii inseamna ca nu exista nici stat ci doar lupta de cartier intre bande rivale cu periculos potential de autodistrugere.Romania este tara suicidului politic , al suicidului colectiv in care soarta bate si joaca un popor de dugheana.Pe cand absolut toate tarile tin la natiunea lor (si in cazul in care nu o au si-o fac) si si-o pretuiesc , Romania isi ascunde frustrarile istorice in paradigma globalismului devenit o scuza mioritica pentru lipsa de unitate si de constiinta .Gasim mereu explicatii genetice la modul nostru de a fi insa omitem faptul ca multe popoare inegale ca densitate si provenienta etnica pot alcatui o forta vibranta si hotaratoare in istoria omenirii.Ne-am obisnuit sa carcotim si sa ne sapam radaciniile unul altuia ,o carenta ce ne opreste fundamental din progres. Ne lipseste atat increderea in celalalt cat si in noi insine, ma intreb daca intr-adevar nu aceasta este si dorinta fortelor politice majore pe scena internationala, ca Romania sa fie un buffer state, sa existe mereu disensiuni pentru a nu exista o constiinta de sine statatoare si pentru ca in acest mediu lupta pentru interese sa se desfasoare satisfacator.O Romanie vibranta, atenta la valorile sale, cu o autonomie si o constiinta a interesului national ar putea debalansa si juca , ar putea uimii prin siretenie si tact si ar prospera , insa aceasta in detrimentul fortelor exterioare obisnuite deja cu cersetoria si umilinta servila a romanului ce reaminteste de prea bine portretizata scena cu “la pasa vine un arab, cu ochii stinsi, cu glasul slab”.De ce ultima zvacnire a acestui popor trebuie sa fie una sinucigasa ,domnule Ciutacu? De ce toti conducatorii isi sacrifica poporul nu neaparat de dragul banului ci din pura si rea vointa cu aceeasi seculara si infioratoare grimasa sinistra?Din pacate avem multe intrebari si putine raspunsuri consistente, doar supozitii.Romania nu este nu numai o “circoteca” ci si o “carcoteca” ,vom devenii ceva numai cand o sa ne sustinem intre noi, ca niste baieti destepti ce credem ca suntem, fara a ne salbaticii in promiscuitatea tradarii.Mana se da fara manusa si pentru a asigura partenerul ca nu este manjita, ca nu are urma de otrava si jeg….

  14. Situatia nu are decat o singura iesire, aproape nescatoare de legenda: il trimitem pe Geoana sa candideze la presedentia Moldovei (ca si asa este cam liniste pe acolo la inscrieri), apoi, ii facem statui de mucava la dimensiunea celor ale lui Cuza.
    Ah, unificatorul se intalneste cu destinul sau eroic! Daca ar fi castigat alegerile in confruntarea cu Basescu nu mai putea sa candideze acum peste Prut, decat daca isi lua concediu….

  15. Deci mizeria e o normalitate. Mai bine vorbim de politicieni. De fapt asta am si vazut din 1989 incoace. E clara situatia. Tot inainte dragi tovarasi ca nimic nu se schimba. Nici nu are cum pentru ca noi insine nu ne putem da seama. Nu trebuie sa dai cu matura domnule Ciutatcu, trebuie sa gasesti subiecte in care sa apara vinovatii (nume concrete) pentru mizeria de azi. Trebuiesc ajutati aceia care vor sa ii traga la raspundere pe cei vinovati.

  16. stiu… doarme’n cizme toata “opozitia”

    sova zicea in direct (cred ca la ordinea zilei daca nu ma insel) ca daca o sa piarda psd-ul (implicit usl-ul) datorita acestui scandal atunci e din cauza lui geoana… !!!!!!! gura cascata… asta e preocuparea “opozitie”, care e de vina daca pierd

  17. @ Crocodilul iti inteleg furia toti suferim de aceasi furi uitandu-ne in jurul nostru totusi cred ca Ciutacu a adus in prim plan multi vinovati ai actualei situatii. Nu mai departe ultima dezvaluire a vinovatilor ai vazut-o in emisiunea trecuta cu securistii care conduc si acum. Si cine sa-i traga la raspundere pentru mizeria din jurul nostru? Ei intre ei? Sau poporul dansator de dansul pinguinului?

  18. Politicienii nostri se cearta intre ei,doar atunci cind nu respecta rindul la furat poporul si tara.Cum se baga unul dintre ei in fata sau vrea sa ne intoarca portofelul o data mai mult decit celalalt,gata-comisii de integritate,comisii de etica,etc.
    Auziti,oameni buni etica si integritate la hoti,tradatori,jefuitori de morminte,vinzatori de averi ale rudelor,politicieni ce au furat copilaria unor generatii intregi si au amanetat viitorul propriilor nepoti si l-au jucat la pacanele.
    Atita minte au ca dupa ce au furat,cu banii si-au luat masini,case prostesti,titluri academice,glorie efemera.Sfirsesc ca prostii,se imbata iau doua curvete in masina si se proptesc in primul copac,omorind citiva nevinovati in drumul lor spre pierzanie.Unii isi lasa sotiile de o viata,isi fac tiitoarele secretare,apoi deputat,apoi senator,astea se apuca sa dea legi antifumat si uite asa facem politica.
    Nu vad un singur om politic(in afara fostilor detinuti politici;Coposu,Diaconescu,Ticu-Dumitrescu)in cei 20 de ani,despre care romanii sa-si aduca aminte cu drag.
    Doar hoti,prosti si ticalosi!
    Mi-am adus aminte de Rizea,ala de la psd,cu ala vor sa cistige alegerile!

  19. Geoana trebuia dat afara de mult din partid. Bine a facut Ponta chiar daca altii spune ca a facut o actiune stalinista. Ponta taie in carne vie si demult aveam nevoie de un om ca el in politica. Geoana sa se duca la orice partid vrea el ca psd-ul l-a calcat in picioare atunci cand a pierdut alegerile.

  20. Dacă Geoană rămâne, e ca și mort. Dacă pleacă să-și facă un partid, are să-l omoare singurătatea prin sediul central. Dacă se înscrie la PDL sau UNPR își leagă funia de gât, recunoscând astfel că e omul lui Băsescu. Practic, nu are nici o ieșire cât de cât onorabilă. Ar mai putea să facă oareșce: să meargă în genunchi până la Canossa, să implore iertare de la Ponta și, apoi, în timp, să se spele de păcate. Au procedat cam la fel doi tipi mai vânjoși decât el: Iliescu și Năstase. Dar nu cred că va face asta. Dragostea lui nebună pentru propria persoană și pentru funcții îi va întuneca mintea până la capăt. Fie-i țărâna politică ușoară! În treacăt, Băsescu l-a anunțat aseară că a avut nevoie de el doar cât a fost în PSD și la conducerea Senatului. Băsescu știe ca nimeni altul că o lămâie stoarsă nu folosește la nimic și nimănui. Prestația lui Băsescu de aseară de la TVR cred că e interesantă din alt motiv.

  21. @[D][S][N]: Cum sa-l uite? 😉 Si-o trag si ei precum politicienii…cand te-am prins, te-am faultat…ca asa-i in tenis. De-aia-i frumoasa omenirea, ca nu-i plina de curati si de murdari. Suntem toti asa spalaciti, iar unii ‘e’ mai murdari decat altii… 🙂 Azi e randu’ lu’ Geoana plus (mai nou), CTP. Maine…vom vedea cine pica pe shpitz.

  22. @Victor: te-ai dezlantuit in articol. “Bomba, vitriol !”
    Glumesc, e doar un citat din “Secretul lui Bachus”.
    Dar, oricum, e frumos scris. Tare si poza.
    Lasind la o parte vechimea in munca de jurnalist
    a tov. CTP, lasind si proverbiala sa greata
    suverana de singur vietuitor in turnul de fildes
    bla bla si ingurgutarea la purtator, eu mi-as
    aduce aminte reevaluarea bidirectionala cu “ha ha”
    si replicile off-line ale demiurgului cu ultimul,
    pe care si Mircea Badea le-a reamintit intr-o emisiune.
    Cred ca Mihai Gidea a facut eforturi sa-l aduca in emisiune.
    Finalul articolului e apoteotic. Apropo, ce este galben pe spate,
    verde pe burta, maninca raci, fluiera si zboara noaptea ? :))

    P.S. vorbeste cu dtp-istii, te rog, sa inlature orice
    obiect de pe prima pagina ce-ar sugera un simbol falic.
    Nu de alta, dar poporului-suveran ii sar in ochi numai
    carnurile, acum in post, si-i bate doamne-doamne :))

  23. Salutare domnule’ Ciutacu. S-ar putea sa stiti daca Tudor Gheorghe are o pagina de web, blog,sau ceva relationat unde sa pot vedea viitoarele sale concerte si detalii despre ele? Pentru ca zilele astea am aflat ca va venii la Barcelona dar nu stiu exact unde.

    Am cautat pe google si nu am gasit nimic(se pare ca metoda lu Base’ nu da mereu rezultate).

    Singura pagina care o stiu este lastfm.com dar nici acolo nu are acest concert si nici altele noi. Pare ca nu este actualizata.

    In fine, daca ma puteti ajuta va rog sa-mi raspundeti.

  24. E bine ca esti consecvent.Inca nu inteleg ce tot castiga Base.Poate timp in libertate.Nu vreau sa admir prostii care se tot lauda ca au sustinere internationala,dar nu suntem in Schengen,nu avem sanse prea mari la zona euro,tara e praf si pulbere.Dar are puterea ,temporar si tara o duce “extraordinar” cand o conduce .Omul asta are noroc ca nimeni nu merge pana acolo pana a-l executa.Noi suntem prea blanzi pentru un gunoi.Si profita din plin de asta.N-am chef sa admir pe nimeni.Iar Geoana?Mai are vreo semnificatie Geoana?A avut o sansa ,din plin,a ratat-o ,restul neinteresant.Nu vad de ce l-as critica pe Ponta,pana nu a aratat ce poate.Deocamdata s-a miscat bine pana acum in teritoriu.Restul vom vedea.Ar fi mai bine ca lucrurile sa se clarifice acum decat cu ceva luni inainte de alegeri.

  25. Am repetat din greseala, lucru pentru care imi cer scuze, ca mina e mai iute decit privirea citeodata. De priceput nu cred ca sint probleme. Cu memoria unei zile trecute se agenda zilei prezente sint imense probleme.

  26. Din nou bun regasit, din pacate tehnica si criza ma obliga sa ma tin de la a comenta, de, soarta de bugetar! Poate stand pe margine si umplandu-ma de draci, fara posibilitatea de-a ma exterioriza, am ajuns la povestea ciudata care ma bantuie, dar ce mama dracilor nu e ciudat in tara asta?! Zic ca, poate, marinarul i-a promis lui geoana post de prim ministru si a eliberat postul de la cluj tocmai pt asta! Sigur, as putea jura ca sluga mai umila si supusa decat boc, nu mai gaseste marinaru’, dar geoana are stofa de supus fara de cracnire, deci nu-i chiar imposibil! Aberez? Nu mai rau decat altii! Apropos, CTP era aseara doar o umbra a celui pe-l stiam, ba parca avea si parul canit?! A-nebunit lupu’! Va salut,

  27. Trebuia mazilit mai demult sifonul de Geoana daca nu a avut demnitatea sa se retraga in esalonul 2.Cat de prost/pervers sa fii sa te duci la spa stiind ca toti ochii sunt pe tine?Pacat ca circoteca aduce prejudicii grave pnl-ului.Cred ca base joaca la cacealma.

  28. @Victor
    Vezi ca Băse joacă la doua capete. E momentul imparţialităţii că vine 2012…

  29. Scandalul asta de la PSD a durat deja prea mult. Ar trebui gasite solutii rapide pentru a i se pune capat, pentru a se putea reveni la adevaratele probleme care ar trebui sa preocupe oamenii politici responsabili.

  30. Dar daca am spune ca e treaba PSD-istilor ce se intampla in partidul lor si ne-ar interesa pozitia si actiunile partidului in raport cu natiunea ? Si ne-ar interesa primordial(oh, ce cuvant!) corectitudinea si randamentul celor angajati in administratia publica ? Si am interzice in mod serios gargara numita “hotarari politice ” cand e vorba de actiuni ce privesc economia, acolo unde primeaza un singur “indicator” :randamentul .
    Evident nu am mai avea ce comenta.

  31. nu-i nevoie sa fii mare psiholog sa iti dai seama ca Geoana joaca jocul altuia !e de o falsitate ingrozitoare!

  32. Din pacate pentru opozitie razboiul anti-Geoana a devenit contrar asteptarilor cadetului pesedist Victor Ponta o oportunitate pentru presa basista de a comenta zeflemitor si la un moment dat chiar pe buna dreptate actiunile celui mai “pute”-rnic partid de opozitie abatand atentia opiniei publice de la fapte de o gravitate mult mai mare decat o reglare de conturi si orgolii intre niste jucatori stangaci precum Ponta-Geoana.Iata cum pierzandu-ne in afaceri marunte neglijam in general problemele fundamentale ale statului redus astfel la un conglomerat de interese fara vreo logica clara.Este o reflectare a clasicei noastre incoerente istorice care se poate observa si din hartile didactice dupa care se invata in vest unde pe spatiul unde ar trebui sa se afle principatele romane din epoca feudala apar doar mentiuni cu privire la “cumani” sau maghiari si arareori vlahi,un pamant al nimanui.Ne credem prea destepti si fiecare “romanas” este un izvor de desteptaciune.Ponta se vrea biruitor dar din pacate nu poate intra in cetate calare pentru ca PSD-ul nu are decat un cal si pe acesta calareste sau calarea Geoana.O armata de infanteristi care nu se grabesc la razboi de frica scarmanelii, o armata cu doar cateva tunuri cu recul mare si capacitate mica.Iata descrierea unei ostiri in care din cealalta parte se trage cu sageti otravite si care este mult prea numeroasa pentru a se desfasura in defileul ingust oferit de putere. Ne intrebam daca avem de-a face cu o noua Posada , o Posada pe care sa o regretam .Carol Robert a fost orbit si acesta de aceeasi patima: orgoliul nemasurat si lipsa de realism si de maturitate.Incercand sa-si ascunda imaturitatea prin actiuni drastice, Ponta nu face decat ceva tipic romanesc, fiind el insusi o forma fara fond dar care are in jurul lui animale slugarnice ce ii accepta mofturile pentru a profita. Ponta este un om ascuns care se comporta oribil cu cei de un statut social mai umil sau cu cei care ii sunt subordonati(din surse sigure!). Pastrand aparenta unui om tolerant acesta triseaza la momentul potrivit si dorind sa-si arate forta nu face altceva decat sa dovedeasca in fata altora propria sa neputinta de a deveni un om de stat.Geoana este un visator politic care amesteca sfaturile nevestei cu realitatea si printr-o combinatie nefericita isi faulteaza sansele de care se crede apt intr-o viziune total unilaterala, un orb cazut intr-o groapa din care va iesi cu greu….Dar unde suntem noi? Ma refer la poporul roman.Daca era fanariota a putut sa dureze atat de mult fara a se schimba nimic atunci subscriu celor care cred ca in decursul acestei generatii nu o sa ajungem prea departe.Suntem abia la inceput…..

  33. Titlul fiind “Hoţii şi proştii […], îmi permit să scriu ceva ce mă face să râd cu poftă: pe DCNews, la articolul despre Udrea şi prinţul Charles, care are şi poză, au ieşit postacii Udrei pe teren. Unul mai prost ca altul. De fapt, s-ar putea să fie unul singur. N-am văzut aşa ceva! 😆

  34. opozitia cind incepe sa lupte impotriva lui base si a lui ciraci? Cred ca au hibernat destul… sau poate le convine… ar trebui sa stim si noi.

  35. Eu cred ca modul in care a fost dat afara din partid Mircea Geoana il relanseaza ca politician, pentru ca daca ar fi fost exclus din PSD ca urmare a unei indelungi dezbateri asupra greselilor facute, insistandu-se pe nerespectarea articolelor cutare si cutare din statut, coroborate cu paragraful cutare din acordul de constituire al USL, acuma Mircea Geoana era doar un prostanac, dar in urma excluderii devine o victima .

    La cat de prost e Emil Boc, nu m-ar mira sa se duca la DNA sa se autodenunte !

  36. 1. unde anume gasim ce a spus bodgan teodorescu (ref. ce spui in articol)?

    2. stetea el cetepeu’ in ecran si, ca un zeu, din inalturi graia condescendent catre pamantenii nevrednici… Care pamanteni nu cumva sa-l supere au sa-l contrazica prea tare, ci asa, cu juma de gura, ca daca se manie si da cu fulgeru’? Mi-era jena mie de jena lor. Badea, mai pe urma, a fost (involuntar) simpatic: Ca DNA-ul nu actioneaza la comanda politica, asta cred doar prostii sau OAMENII DE BUNA-CREDINTA, ca ‘domnul Cristian Tudor-Popescu’… UAAAA-HA-HAA-HAAAAA!!!

  37. Elena Udrea, comparabila poate cu prima doamna a Azerbaidjanului nu este decat unul dintre “minunatele” acareturi sexuale ale iepurelui batran ,siret si cu dinti de vampir Traian Basescu, un personaj care folosindu-si cu dibacie formele a intrat in politica napoleonic dar cu partea dorsala.Proverbul “capul plecat sabia nu-l taie” se potriveste de minune pentru cei care au ramas doar la nivelul sortului , vrajiti de magia necunoscutului din femininul politic, caci toti adulatori ce supureaza instictiv precum martorii lui Iehova la o atingere nu de gratie divina ci de indoctrinare oarba nu fac decat sa colectivizeze in stil comunist accesul la o maturitate masculina insa intarziata.Oranjul a devenit astfel expresia suprema a mediocritatii romanesti ,o culoare perversa , neclara dar aprinsa si frivola ce lasa un gust acru si amar.Intr-adevar femeia si-a depasit prin Elena Udrea standardul sau istoric in sens negativ.

  38. Basescu e cel mai nociv produs al politicii romanesti, ales totusi de popor. E badaran, smecher, fara scrupule, ranchiunos si razbunator, mincinos si fara caracter, gata sa atace pe la spate cand nici nu te astepti, gata oricand sa-si atace prietenii de ieri fara clipeasca. Si totusi poporul l-a votat probabil pentruca-i place sa fie mintit, pacalit jefuit.
    Din pacate azi au mai aparut si altii basesti, mai tineri care nu sunt cu nimic mai prejos fata de marele Basescu. Daca acesta a avut grija sa-si mascheze oarecum aciunile, sa salveze aparentele, noii basesti o fac fara nicio perdea, fara nicio rusine, te mint in fata evidentei, nu respecta nimic, nu asculta pe nimeni ci pur si simplu hotarasc si aplica, respectiv executa. E vorba de actiunea de tip stalinist a conducerii PSD impotriva lui Geoana. Oricat ar spune Ponta ca-l uraste pe Basescu, realitatea confirma ca acesta e modelul lui in viata, fiindca il imita in tot ce face. Cum e posibil ca sa se minta cu atata nerusinare, sa incalce nu numai statutul partidului dar si cele mai elementare reguli ale bunului simt, sa se deformeze intr-un mod atat de grosolan si vizibil realitatea, pentru ce ? Ca sa lichideze un coleg care s-a dovedit ca nu are nicio vina decat ca exista. Voi da doar doua exemple Ponta spunea ca Geoana a fost convocat la Comisia de integritate la ora 13, Sova a spus ca nu a fost nevoie sa-l audieze iar Geoana avea comunicare scrisa cu ora 14 si 15 minute. Alt exemplu, problema cu candidatura la presedentie. A fost una din acuzatii ca nu a fost loial fata de Antonescu. Geoana a prezentat in schimb inregistrarea de la o sedinta in care Ponta a spus ca asa cum se prevede in statutul PSD poate sa candideze candidatul cu cele mai mari sanse. La fel a spus Nastase in Ev. Zilei. Nu mai vorbesc de Sova care ar trebui sa iese mai putin pe sticla decand s-a dovedit cum se infrupta cu milioane de euro din contracte cu statul. Inregistrarea sonora a sedintei Comisiei de integritate prezentata la B1 TV precum si articolul aparut in NewsIn in 14.11 a.c. arata modul de desfasurare a simulacrului de sedinta in Comisia de integritate, in toata splendoarea ei.
    Pe Geoana il condamn pentru faptul ca este om politic din anul 2001 si inca nu s-a familiarizat cu cloaca politica romaneasca. E strain de smecheria, de loviturile sub centura, de capcane si mai ales nu face deosebirea dintre prieteni si lepre. E o structura atipica de politician pentru Romania si e normal sa fie socat de actiunea miseleasca pe care i-au pregatit-o noii partidului.
    Ceea ce ma surprinde pe mine este faptul ca inca nu v-ati saturat de basesti. Il vreti jos pe Basescu dar incurajati si sustineti in mod inconstient alti besesti.
    In ce ma priveste, n-am crezut sa ajung vreodata sa-l prefer pe Basescu cel vechi pentruca cei noi, se dovedesc ar fi chiar mai periculosi decat primul.

  39. Pentru xxl:

    “Si totusi poporul l-a votat probabil pentru ca-i place sa fie mintit, pacalit jefuit.

    Poporului nu ii place sa fie mintit , pacalit sau jefuit dar se comporta ca atare : minte uraste, etc. Ideea ca o femeie de serviciu trebuie sa aibe salariu egal cu cineva care lucreaza la Senat ca functionar public(ma exclud din aceasta categorie) si ca pensiile lor trebuie sa fie egale mi se pare prea ploretara pentru ideile neoliberale pe care le aclameaza acest presedinte-Murfatlar.Egalitarismul nu face bine societatii nici in situatii de criza, mai ales ca ne autodeclaram stat capitalist.Exista o invidie a “proletariatului” fata de cei care prin munca lor au reusit si tot aceasta caricatura de “proletariat” romanesc are
    dorinta de a vedea reversul acestei situatii, chiar daca material nu ar fi satisfacuti cu ceva ,ceea ce este absolut grotesc. Gena de securist incult a romanului duce la o prostie de masa.Este foarte evident si noi nu parem sa invatam din istorie ci sa o uitam sau sa ne prefacem ca nu am luat cunostinta.”Erare humanum est, perseverare autem diabolicum.” Acelasi “proletariat” l-a votat pe Basescu in 2009 si ne-a impins spre marginea prapastiei unde in continuare ramanem santajati in ceea ce priveste caderea.Tot ce am avut bun a ajuns astfel la mana unor taranoi fara creier si judecata care sunt dusi ca oile la taiat si ne trag si pe noi dupa ei.Am fost prea dur oare? Nu cred….tocmai pentru ca nu am nici o simpatie fata de prostia nationala, oricat de acasa ar parea….Poporul tace si doar behaie din cand in cand ca o turma de oi in tarc.Care va fi urmatoarea victima oare? Mi-e sila……

  40. f buna analiza dvs., cum nici nu se putea astfel 🙂
    felicitari!
    ps. succes si multa putere de munca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.