Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Haiducul oltenesc care dublează PIB-ul

Haiducul oltenesc care dublează PIB-ul

Preşedintele Poporului a ţinut azi noapte, pe postul de televiziune al poporului, cu ocazia înregistării (cred) primului partid din lume care are-n titulatură numele proprietarului, un discurs oficial. Evident, adresat poporului în (şi pe) numele căruia a fost înregistrată formaţiunea care are ca doctrină luatul de la bogaţi şi datul la săraci. Putea să-i spună şi Robin Hood, însă risca omul ca votanţii care au luat bacalaureatul pe puncte să creadă că proscrisul din pădurea Sherwood e vreun cumătru cu Albă ca Zăpada lui Sebastian Lăzăroiu. În fine, să trecem peste, cum ar spune cunoscutul haiduc (dar pe invers) SOV, n-o să ne luăm noi doar de la atâtica.

N-am avut răbdare să aflu pentru ce, dacă şi când va fi arestat superciocoiul Sorin Oprescu, în ce măsură mai rămâne de actualitate varianta cu Sorin Ovidiu Bălan ministru la Interne şi Serghei Niculescu Mizil la Agricultură sau dacă Lorin Fortuna şi Elodia Ghinescu sunt cuprinşi în noua formulă politică de succes. Până să mă învingă definitiv somnul, am reţinut, însă, că în primul an al mandatului poporului se dublează PIB-ul pe bază de agricultură, uraniu şi wolfram, fără să ne atingem de vreun gram de aur şi argint. Deci are balta peşte cât cuprinde şi poporul va primi negreşit cei 20.000 euro/cap de vită furajată promişi obsesiv. Dar cică trebuie să ţinem numai pentru noi micul secret pe care ni l-a împărtăşit în direct, că află naibii Oculta şi ne barează masonii devenirea ca putere mondială. Până la noi ordine, prin decizia unanimă a liderului politic al poporului, banii, casele, yachtul şi Rolls Royce-ul lu’ domnu’ Dan rămân la dispoziţia exclusivă a (preşedintelui) poporului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Haiducul oltenesc care dublează PIB-ul

  1. adevaru-i ca “jurnalismul” de wikipedia, precum si cel din filmele americane sunt superbe =))
    si, da, presa e are cea mai mare vina ca avem o clasa politica de cacat. deci s-o desfiintam

  2. In buna traditie a gasirii vinovatilor, de vina pentru tot ce se intampla in tara asta e presa (cu maxima concesie, “de vina e SI presa”). N-am inteles de ce ar fi presa mai buna decat restul tarii. Si nici n-am inteles de ce e de vina Ciutacu pentru calitatea presei, totusi.

  3. “altu’ care-i destept dupa Wikipedia?”

    @Victor Ciutacu: 🙂 Atunci sa fie destept macar dupa Wikipedia, unde scrie clar (a cincea referire): “News crawl or news ticker, a moving line of text on screen during TV news programs or in other contexts”. http://en.wikipedia.org/wiki/Crawl E liber sa-si mentina parerea, dar e culmea absurdului sa faci pe cineva ageamiu pentru ca nu face aceeasi greseala ca tine. Oamenii de televiziune de peste tot numesc “crawl” banda de jos si, ocazional, de sus (sau, la OTV, pe trei sferturi din ecran 🙂 ) pe care curg stirile. Iata si niste definitii pentru “scroll bar” (cu scuze pentru atatea linkuri): una de la Longman http://www.ldoceonline.com/Computers-topic/scroll-bar , una de la Cambridge (indicata chiar de Mihai S.) http://dictionary.cambridge.org/dictionary/british/scroll-bar?q=scroll+bar si una de la Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Scrollbar . Toate arata ca e un termen folosit in IT, fara nici o referire la televiziune.

  4. Victore sa ne fie cu perdon dar initiatorul celor 20.000 mii de ,,iuroi,, dupa cum stim totii a fosn Geoana.De au dat Romanii buzna din Spania cu bruma de avere stransa cu greu la care visau sa adauge cei 20 de mii de iuroi.I-au vazut din parti.Asa ca Diaconescu are un mentor.

  5. Nu-mi e nici greata nici scarba precum altora.

    Partidul acesta este perfect reprezentativ pentru o parte a populatiei si nu cred ca are cineva dreptul sa le interzica sa fie idioti, prosti sau cum vreti voi.

    In fond asta inseamna democratia iar daca avem o problema cu asta apoi eu zic sa identificam vinovatul – si nu este gospodinUL idiot care se uita la OTV si viseaza 20 de mii de euroi precum viseaza la pustoaica de la etaju’ 3 – vinovatul e sistemul care face ca votul unui om educat si intreg la minte sa fie echivalent cu votul susnumitului gospodiN. Ori sistemul nu prea poate fi schimbat si sincer nici nu trebuie pt ca ne trezim maine-poimaine cu un Carmaci care ne informeaza ca noi suntem idiotii care nu mai au dreptul la vot si/sau opinie ci amicii ospatari si chelneri.

    Partea a 2-a e faptul ca baiatul asta – DD – e dintr-o piesa de teatru a la Basescu – si cam prost regizata fie vorba.

    Intrebarea pe care eu unul mi-o pun este de ce sare lumea in sus cand aude de partidul acesta cretinopat? Din punctul meu de vedere este un subiect monden si atat – din pacate un subiect monden care se pliaza fix pe profilul general al Romaniei si mult-iubitilor ei cetateni, printre care cu oarecare regret ma numar si eu – vorba cantecului “nu ne-am nascut in locul potrivit”.

    c’est la vie
    mergem inainte [inainte catre … sau inainte de?]

  6. @ paul et co.

    Uite, eu unul nu astept cu nerabdare dezastrul acestei tari si nu imi doresc ce e mai rau pentru acest popor. Imi pare sincer rau ca eu ca persoana nu am avut sansa de a ma fi nascut intr-o tara mai evoluata insa daca privesc altfel lucrurile Romania, asa cum este ea cu bune si rele, mi-a dat sansa sa am o educatie si sa-mi castig existenta – e adevarat ca asemenea oricarui om imi doresc mult mai mult dar asta nu inseamna ca nu am si motive sa fiu multumit.

    Cunoscand putina istorie insa nu pot sa nu remarc faptul ca ceea ce se intampla acum este izbitor de asemanator cu ceea ce s-a intamplat in anii 30′ – lasand mitul si subliniez mitul prosperitatii de atunci deoparte. Iar acea perioada a fost urmata de cel mai mare dezastru national din istoria acestei tari – dezastru ale carui consecinte le suportam si astazi. Ceea ce lipseste in momentul acesta este contextul international si asta doar pentru moment avand in vedere ce se intampla in Europa.

    Ceea ce faci tu Paul si nu doar tu – sunt exemple mult mai celebre si numarul lor este alarmant de mare – se numeste spirit mioritic – adica fatalist. In opinia mea spiritul acesta si adoptarea lui de un numar din ce in ce mai mare de oameni este la fel de blamabila pentru ceea ce se intampla in Romania astazi. Pacat…

  7. Doamne,la ce se ajunge…cata patima,ura,prostie,falsitate,incultura,demagogie,hotie pe fata si ei nu
    si nu.Ba ca e tanar,ba ca are idei,vai de capul lor.Ma ingrozesc vazand gradul de prostie la care am reusit sa ajungem in 20de ani.Cum de sunt in stare sa fie si fuduli de prostia lor,chiar ma depaseste.Cat despre idolul poporului,cu veioza lui de noapte,este alternativa perfecta pt incropirea procentelor pe care usl le pierde zilnic,prin lipsa de energie,forta politica si corelare a ideilor.Sunt dezamagita si de Oprescu,pe care il admiram de 2 ori mai mult pt faptul de a sta deoparte.Deh…

  8. ar fi interesanta o editie speciala, de divertisment, cu DD-ul la “vorbe grele”; sa “ne radem” si noi putin!

  9. @Marinelul JB: macar Prostanacu’ indica drept sursa Fondul European de Solidaritate si drept destinatie micul business agricol. astia si-a depasit mentoru’. ia banii direct din zacaminte si-i da ca prime de joc.

  10. Ce penibil poate fi acest Dan Diaconescu. Daca asa continua ajunge brand si nu o persoana publica. Grav de ce se intampla.

  11. @ Radu Alexandru Vasilescu:

    ” Intrebarea pe care eu unul mi-o pun este de ce sare lumea in sus cand aude de partidul acesta cretinopat? Din punctul meu de vedere este un subiect monden si atat…”

    Dacă nu glumiţi – şi se pare că nu !? – răspunsul la întrebarea pe care o puneţi mi se pare evident: gloata cretinopată adunată de acest măscărici cu maşină de lux, la momentul oportun, VA SERVI INTERESELOR LUI BĂSESCU ŞI CAMARILEI SALE. Aşa cum chiar întâiul băutor al ţării spunea, “pic cu pic se face lacul”. Mai pe româneşte, gloata lui Diaconescu plus gloata generalului de maieuri plus nu ştiu ce alte mişcări de culoare verde plus plus…alte personaje de poveste, şi uite-aşa are Băsescu frâiele Puterii din nou.

  12. nu mai apuca DDD senzational pt ca vine cometa aia pe care o tot popularizeaza la Tomberon TV

  13. De data aceasta o asteptam pe Magda Ciumac sa ne surprinda in niste editii speciale ….. stam si ne intrebam oare cat o sa mai reziste acest DD …. in mod sigur o sa mai auzim de el …trist

  14. @
    victor ciutacu

    Pai tot intreb conducerea. Si intrebarea de aici era tot pentru ei. Unde e loc de intrebat intreb, cateva chestii de care-i doare-n cur pe toti si nu intereseaza pe nimeni. De exemplu despre prostie, obraznicie si schilodirea limbii romane.

  15. Pfai ce-i face DD-ul pe proşti…

    O felie groasă din electorat sunt proşti de manevră. Ăştia sunt ăia care pun botu la 20.000 euro primiţi de la tătuc. Apoi vin câţiva puţini care votează pentru că au tot felul de convingeri politice. Apoi sunt câţiva foarte puţini pt care votul face parte din procesul democratic şi ca să ai democraţie trebuie să participi.

    Pe lângă cei de mai sus, mai există un segment mare, cred că depăşeşte cu mult ca mărime segmentul proştilor de manevră, care nu se duc la vot pentru a da un vot de blam clasei politice.

    În contextul actual unde avem personaje precum DD, băse-securistu, pinalti & co “politicieni” cu succesuri, cât de prost tre să fi să crezi că-i atingi cu ceva pe ăstia dându-le un vot de blam. Ăştia îs proştii cu şcoală care mănâncă snickers cu cuţit şi furculiţă crezând că aşa-i civilizat.

    Din cauza acestor proşti cu şcoală DD-ul şi restul au aşa mare procent. Nu mă pot supăra pe proştii de manevră, aia tot atâţia au fost şi acu 100, 1000 ani şi şi pe vremea lu’ Cristos. Dar proştii cu şcoală sunt un produs NEW proaspăt lansat.

  16. Victore, DD e mult mai parsiv decat il descrii ; el promite cupoane de 20.000 Eur, nu 20.000 de Eur, pe cap de vita (electorala ) furajata, lucru perfect fezabil cu cheltuieli minime. Ca nu vor face nici cat o ceapa degerata, este cu totul altceva.

  17. Calea sigura de a ajunge la putere: demagogia. Calea sigura de mentinere la putere: manipularea.Mediul propice pentru afirmarea lor este ignoranta civica si starea de saracie materiala si morala.Ati ghicit, am descris Romania de azi.

  18. Sefu’ daca ai timp explica-mi si mie care este diferenta la popularitate ma refer , intre PC si PP-dd , doresc argumente daca sunt. Mersi

  19. @curiosu’: ar fi ultimul lucru pe care m-as apuca sa-l fac. am niste preocupari olecuta mai inalte.
    @alex.dumitrascu: faptul ca nu-ti raspunde tie conducerea A3 nu trebuie sa ma oblige pe mine sa-ti suport frustrarile.

  20. dar ce s-a intamplat cu florin condurateanu?il credeam om serios.din “dane,esti cel mai bun om de tv,;dane,romania are nevoie de tine” nu-l mai lasa.nici nu stiu,mai lucreaza la jurnal,la antene?

  21. uuuuf, Victore, d-na republicana Tatoiu e iar pe A3.

    eu cred ca va fi un razboi mediatic total din partea puterii cu A3 si oamenii ei.exista un razboi de hartzuire pe blogul tau din ce in ce mai evident dupa nr. de basisti idioti care posteaza, te agreseaza in mall, pe Badea il injura la ZU; adevarul ,evs, b1, ca apar din ce in ce mai multe blogguri antiUSL&A3 carora nu le fac reclama, apoi intoxicarile(vad ca Radu Tudor a facut f.bine cand nu s-a aruncat f.tare in subiectul cu wikileaksul moldovean).

    si o intrebare, de ce vorbesc pdistii despre
    moguli(la plural) in asociere cu A3?cand moguliI sunt, evident, in tabara puterii, reevaluati pe shest.

    probabil ca urmatoarea sanctiune va fi tot o amenda babana pe te miri ce motive!
    o zi buna!

  22. Victor , te apreciez pentru rabdarea de a raspunde la toti imbecilii !!!…
    Porcilor le pace mocirla : de ce sa-i scoatem de-acolo ???…

  23. Romanii sunt fascinati de televizor.Eu sunt atras de televizor,de asemenea.Insa,sa te uiti la toate manipularile de doi lei cu asa o voluptate,cu asa o implicare,indica buba la cap.
    Acelasi voluntarism prostesc era prezent in 1990,dupa revolutie,cind in toate intreprinderile de stat au aparut celebrele adeziuni de inscriere in FSN.Toti,ca oile semnau adeziunile,nici nu stiau ce sunt,ce implica,nici macar nu se uitau ce persoane dubioase erau cele ce ii indemnau sa semneze.Apoi toti,dar toti pe 20 mai,dupa ce s-au uitat la sclava Isaura,au iesit si au votat.Nu au contat ideile liberalului Radu Campeanu,nici ce spune Coposu,conta doar ce dadea la televizor(cind nu era ceata).
    Asta e poporul,cred ca poporul asta cere sa se faca experimente de tot felul pe el,ii place sau nu ii pasa ce se intimpla cu el.
    Vom vedea ce va fi!

  24. Cică Partidu Poporului (DDD), va dubla P.I.B.- ul în primu’ an de guvernare. Adică de la -1 leu/cap loc la -2 lei/cap loc? Să ne rugăm, aşadar să fie P.I.B.- ul României 0 lei/cap loc! 😉

  25. un sfat pentru DD, pentru dublarea PIB-ului, mareste valoarea leului, iei leul si-i dai 4 gauri si-l vinzi cu 4 lei ca nasture.

  26. Victor,voi ,cei de la antena 3, ar trebui sa va alegeti un candidat pentru presedintie,altfel nu imi pot explica obsesia cu care Basescu tine sa va raspunda neincetat.N-are el timp de politica la nivel inalt,pe aia nu o poate intelege si nici nu o poate practica.O fi vreo frustrare legata de Schengen.Dar ,iarasi, decidentii nu sunt la antene.

  27. @Irina: nu ma simt nici suficient de pregatit, nici indeajuns de sarit de pe fix sa-mi inchipui ca as putea fi vazut ca o solutie politica, fie si pe termen scurt

  28. Dan D. incearca tot felul de tertipuri de marketing… poate-poate intra in parlament. E unul care cunoaste slabiciunile saracilor si acuma tot ce face este ca sa-i manipuleze. “luatul de la bogaţi şi datul la săraci” DA! Textul acesta ar trebui sa si-l puna ca slogan.

  29. D-nule Ciutacu- va admir,va respect foarte mult,imi place tot ceea ce scrieti sau exprimati la tv(va urmaresc blog-ul si aparitiile ti,precum si emisiunea dvs) deoarece ma regasesc in tot ceea ce ziceti. Nu stiu de ce trebuie sa raspundeti la toti acei frustrati basisti care va cer explicatii…. sunt prea multi si nu merita sa va epuizati energia si sa va consumati timpul!!!! Cat despre regimul portocaliu ce sa va spun…mi-e tare frica ca nu vom scapa de ei,avand in vedere tot ceea ce se pregateste.Eu lucrez in cadrul administratie locale unde se regasesc ,la o alta scara,acealeasi probleme,respectiv lipsa “crasa” de educatie si profesionalism,angajari pe criterii politice doar a unor persoane care nu cunosc si nici nu vreau sa cunoasca alta lege doar asta”asa a zis primaru’ “…nu intereseaza pe nimeni de legalitatea actelor si faptelor care se deruleaza prin administratiile publice locale… totul se face ‘dupa ureche” si dupa bunul lor plac!!! Oare se va termina odata cu acest haos??? Oare va raspunde cineva pentru tot ceea ce fac??? … doar cu ajutorul tau si a celor ca tine de la Antena 3 ma incerc sa sepr ca CEVA se va intampla si vom reveni la normalitate… pentru ca asta mi se pare mai periculos….banalizarea raului care se face in tara asta. Multumesc pentru ca mai exista oameni ca voi!!!

  30. Salut… atata vreme cat exista 7% potrivit sondajelor , care se uita in gura lui DD , nu ma mai mira nimic in tara asta…Numai bine.

  31. Eu unul mai, cu bruma de cultura ce o posed, cunosc cel putin inca o grupare cu scopuri politice si care poseda un astfel de nume: Hezbollah (Partidul lui Dumnezeu)dar probabil ca Dan n-a vrut sa se ia in bete cu zeus insusi, cel la care el se inchina desigur.

  32. reteta otv-ului:iei un subiect controversat ,aduci o liota de tzatzo-guristo-specialisto-pseudocunoscatori .iei un ceaun ,asezi gazda si invitatzii in jurul acestuia si bagi la fiert subiectu zilei…fiecare da cu polonicu sau cu o lingura din cand in cand ,baga un condiment,un cancan,un zvon,sare si piper….ce-o iesi ,o iesi ..privitori sunt destui la reteta zilei…treaba e ca niciodata nu exista un final..poti brodi la nesfarshit..

    din tot ce s-a palavragit despre elodia si l-a cat a fost de tocat subiectul a dat danutz vreo solutzie???s-a pierdut in ceatza si elodia si gasirea ei..asa se defineste amatorismul–lucru la plesneala.

  33. Chit ca am incercat sa diger stirea cu amuzament, ideea e ca nu pot. Deoarece ma gandesc cu groaza la multimea de imbecili carora oferta de douaj’de mii li se va parea mai tentanta decat zaharul, galeata si bocancii alorlalti. Si daca le mai zice nenea Dan ca ii duce la vot cu Rolls-ul, sa vezi ce ii plezneste scarba de banalul autocar. Iar “prezidentiabilul” tine in manutele sale doua lucruri esentiale de prostit si mai rau prostii: banii si o televiziune. Televiziune care are fooooaaaarte multi privitori. Carora li s-a dat dreptul de a vota.
    Si ma intreb de ce uneori privesc cu nostalgie in trecut spre Adolf si a lui solutie finala. Sectiunea retarzi, sa nu fiu gresit inteles.

  34. Stati linistiti, nu-l votez pe D.D.
    Vreau doar sa spun ce am inteles eu din ce a spus D.D. referitor la chestia cu 20.000 fiecarui roman. Cica iti da banii astia doar daca una sau mai multe persoane (daca e un grup se pare ca tot 20.000 iti da – asadar e pe baza de ‘proiect’) vine/ vin cu un proiect in folosul tarii, cu o idee de afacere, ceva de genul…adica nu vii la el, ii aduci o dovada ca esti fan, etc si iti da banii :))))
    Daca toti am fi afaceristi si am avea spirit antreprenorial ce bine ar fi…..Concluzia e ca ne ia in ras…dar n-ai idee, Victore, cati oameni in varsta il apreciaza, il urmaresc si il viziteaza la sediul OTV (eu lucrez intr-un business park care e la o statie de tramvai distanta de televiziunea lui – zilnic intalnesc varstnici care ma intreaba – pe mine sau pe alti oameni din tramvai – “A cata statie e televiziunea lui Diaconescu?”)

  35. sa zicem ca el vrea sa fie bine si corect dar iti trebuie oameni corecti pe care sa i pui judecatori,securisti,…dar de unde? si si si ..si pentru cine? am vazut jandarmi plingaciosi ca au fost dati afara..dar cine acu cateva luni dadea bastoane in batrani? armata vrea pensii mari la pensionarii ei?care pensionari? care au tinut pe maini comunismul???

  36. Nu-l suport pe Diaconescu! nu mai am rabdare sa ascult nici 2 cuvinte din partea lui! Daca stau sa ma gandesc toata media ma plictiseste!

  37. Pe vremea marelui Vadim, eram prea mic.
    Cand am auzit ca Becali se vrea presedinte mi-am dorit sa castige, iar acum m-as bucura sa castige asta daca nenea ala de la Gorj cu afaceri cu fier vechi n-a reusit…
    Macar atunci am sti de ce traim in anarhie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.