Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Hai să închidem dracu’ presa! Merităm

Hai să închidem dracu’ presa! Merităm

Imaginea degradării totale și jenante a presei românești: ieri, după marele dineu (de la Cotroceni) cu finanțatorii vânați pentru triumful Udrei, iese Măgureanu la declarații. Bâiguie niște platitudini cu elitele care trebuie atrase către politică (el fiind, în mintea lui obosită de rele, parte a categoriei), oamenii consemnează și dă să plece. Într-un final apoteotic, o mândră, purtătoare de microfon (producătoarea mea Raluca-i zice, mai corect, stativ), pune întrebarea decisivă: “ne spuneți și nouă cum vă numiți?” Nu știu de ce, am bănuiala că toanta încă mai are slujbă.

P.S. Nu vreau să ocolesc megascandalul șpăgilor de la Microsoft (și EADS, vă anunț preventiv), dar acum n-am timp și nici nu-s încă lămurit cine și de ce. Certitudinea e că sar schije în toate părțile politice. Revin mâine pe tema asta.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

17 thoughts on “Hai să închidem dracu’ presa! Merităm

  1. Sa ai sansa sa te intilnesti fata in fata cu personaje importane si sa nu stii ce sa le intrebi,ce draq cauti acolo?Cit cistiga o fatuca de asta?Totusi,tinar fiind e o sansa sa fii reporter acolo,chiar fara prea multi bani.P.M.Bacanu se ruga de un interviu in direct cu Iliescu.
    Pe fatuca pot s-o transfere la fotbal,sa transmita dupa
    meci toate prostiile alea.Tare ma tem ca cele mai multe sunt angajate dupa o trinta la betie,din plictiseala.depinde mult cit de beat a fost cel de care depinde angajarea.
    Dar,de la ce post era fatuca,ca n-am fost atent?

  2. Dl.Ciutacu,
    sa vedeti ce face dezinvoltura din om –
    d-na Udrea cu Rares Bogdan si Cristoiu. Intrebare- Cum ati facut 10 milioane in 10 ani? raspuns- Nu am facut 10 milioane. Daca aveam banii astia plecam, nu mai stateam in politica ! Nu-i asa ca-i savuroasa atata sinceritate?

  3. Este o chestie splendida,fatuca merita felicitata.Si pina la urma cine-i papagalul asta ? Va spun eu, cit a fost sef la SRI a facut praf institutia asta.Asadar foarte buna intrebarea,de fapt cine esti tu mai “telectualule” de te crezi buricul pamintului ? Si mai ales ca cautai acolo ?

  4. pai nah, aia de la gandu’ plangeau acu’ cateva zile ca profesorul turcescu i-a dezamagit, era o fatuca acolo care scrisese un editorial. daca turcescu e profesor si formeaza generatia urmatoare de jurnalisti…

  5. Fata stie ce stie.

    Nu este primul sau nume. A vrut sa stie cu care nume se legimiteaza.

    Fata e isteata foc si trebuie sa ajunga purtator de cuvinte la Cotroceni, railor!

  6. Pe vremea când citeam gândul.info (acu’ m-am lecuit de activitatea asta), găseam destule articole în care ceea ce se clama cu surle și trâmbițe în titlu era negat în textul care urma. Azi așa, mâine așa, până m-am dumirit: de fapt, acolo se formau speranțele jurnalismului autohton!! Asta era! La angajare se solicita expres: când scrieți, dați dovadă de contradicție logică! Doar astfel se cuceresc cititorii!
    Și-n timpul acesta, seniorul CTP filozofa, apostrofa, se indigna, dar în curtea proprie nu privea…

  7. Asta este doar o mostra inocenta de ignoranta (prostie, lipsa de educatie, cultura, professionalism, etc.).
    Raman “greselile” alea grele facuta cu buna stiinta (si de multe ori pe bani) in care albul e negru si invers si pe care daca le critici esti acuzat sa atentezi la libertatea presei.
    Breasla voastra a ajuns la fel ca cea a magistratilor: daca-i critici se plang ca atentezi la independenta justitiei.
    Se pare ca dreptul la libera exprimare este limitat doar la jurnalisti si magistrati. Restul mucles! Alfel atentezi la libertatea presei si independenta justitiei.

  8. Hai, bre, intrebarea fatucai era legitima: pana la urma cum il mai cheama pe Magureanu-Asztalos si de ce? Cate case (conspirative) are? cate pasapoarte? pe ce liste secrete/negre/albe apare? Ce-a facut in ultimii 25 de ani? Etc, etc.

  9. e trist, cum dracu au angajat-o? examen de cultura generala sau on job training nu se fac?

  10. In cazul lui Magureanu, intrebarea a fost corecta si inspirata, iar raspunsul era unul simplu: Imre Asztalos. Asta e numele lui real.

  11. eu tin minte o vedeta protv care vorbea despre “siliconul din algele marine”care a facut bani frumosi (pe care acu’ii imparte cu sotu’la divort…)asa ca asta cu magureanu este de inteles,la urma urmei omu’a iesit cam demult din peisaj,zboara,daca o mai zbura, probabil sub radar si de ce sa ne miram,multi habar nu au ca de craciun nu sarbatorim pastele!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.