Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Furtuna

Similar Posts

5 thoughts on “Furtuna

  1. A fost superb concertul de aseară al lui Yanni.
    Te-am văzut în sală (erai pe rândul din fața mea, puțin mai la stânga) și am vrut să îți urez toate cele bune, fiindcă am aflat că au avut loc niște schimbări, în viața ta, pe partea de serviciu dar nu am mai apucat.
    Oricum, îți urez acum toate cele bune, multă sănătate și succes!

    P.S. De la Yanni îți recomand să asculți și piesa aceasta, în caz că nu ai auzit-o până acum:
    Yanni feat. Vann Johnson – Love is All

  2. Doua piese minunate!As zice ca-s doua ipostaze ale tale,doua jumatati care se contopesc,alcatuind intregul care esti.Pe de o parte,prima piesa e vulcanul nestapanit cu care avem de-a face pe ecran,la ziar,in profesie in general,pe de alta parte,a doua,universul linistit,calm,bland pe care il ocrotesti in familie,cu fiul,sotia,parintii,prietenii apropiati.Cele doua parti se succed ca un fluid alcatuind viata de zi cu zi,omul in esenta lui,si alb si negru,si bun si rau,si temut si temator,si aprig si bland.
    Ma mai gandesc un pic si altfel.O furtuna vine ca o descatusare,dupa o presiune imensa,dupa o perioada apasatoare.Furtuna e descarcarea de care natura are nevoie ca sa renasca,sa mearga mai departe.Asa e si cu etapele din viata de care vorbeai tu…poate nevoia de schimbare a venit ca urmare a dorintei de a-ti dovedi tie,ca orice drum alegi,oricat de abrupt, mergi pana la capat si ajungi la destinatie,acolo unde e linistea si paradisul tau.In definitiv asa evolueaza omenirea,cautand,schimbamd,vrand mai mult,infruntand.Doar asa suntem intregi si fericiti.Chiar si atunci cand gresim,daca pasul pleaca de la noi,e o experienta din care fie iesim cu noi orizonturi,fie invatam din ce n-am apreciat corect.Macar e o experienta pe care o transmitem copiilor nostri.
    Oricum,astept si furtunile si simfoniile din emisiunile Vorbe grele…..si tsunami-ul care spulbera,de care se tem politicienii,baronii si ploaia calda de care ne bucuram cu un Grigore Lese,Tudor Gheorghe.Asa vad eu….

  3. Am ascultat muzica lui Yanni prima data acum vreo jumatate de an, la cineva care tocmai venise din afara. Nu sunt un mare fan al muzicii New age, dar sunt cateva piese care chiar mi-au placut. In mod deosebit astea doua: http://www.youtube.com/watch?v=6bBhsFPuP3A si http://www.youtube.com/watch?v=ZbBAlUnNKjM

    Cui ii place poate vedea concertul integral aici: http://www.youtube.com/watch?v=jqUgGtNQHJc

    PS Am cateva albume (7-8-10, nu mai tin minte) Yanni de studio. Nici unul nu se apropie macar de cele live. Cel din 2006 mi se pare cel mai bun concert. Inregistrat, evident.

    O saptamana buna tuturor si… pe cand revenirea pe sticla? Apropo de asta, am un feeling: parca ai vrea sa incepi cu AN.

  4. Am 17 ani si ascult cu mare placere melodiile lui Yanni,cu toate ca mai rad uneori cativa ” inteligenti ” de mine.Ma simt pe cale de disparitie , dar ma bucur ca am aceleasi gusturi in materie de muzica cu dumneavoastra.Recomand tuturor ” Yanni-Playing by Heart” si ” Yanni-Never Too Late “.Sanatate!

  5. renegate e super…nu stiu daca a fost improgram,nu am avut cum sa-l vad..cel din 93 parca din LA l-am prins

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.