Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Fratele statului de drept vindea graţieri?

Fratele statului de drept vindea graţieri?

Dacă le ieşea manevra aia în “marţea neagră”, fraierii de parlamentari stricau piaţa. Graţierea colectivă e ieftina şi se imparte la mulţi, aia individuală e mai rentabilă. D-aia îmi zicea mie în direct Mircea Băsescu să ma apuc de o meserie serioasă. Omul chiar ştia ce vorbeşte. Pentru că, după cum spun în referatul de arestare procurorii DNA, pe care apostolii independenţei justiţiei şi Ambasada SUA au decis că n-avem voie să-i contrazicem, fratele lu’ statu’ de drept lua bani de la interlopi ca să-i graţieze garantu’ independenţei justiţiei. Şi, ca orice persoană serioasă cu gândire infracţională probată-n timp, îi verifica, prin intermediar, la lampa cu ultraviolete, să nu fie însemnaţi, că strica naibii puritatea reformei statului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Fratele statului de drept vindea graţieri?

  1. Frumos spus , nu tragi toate cartusele odata .
    Pastrezi munitie .

    Parere personala , filmarile vazute zilele astea o sa fie munitie si peste 2 ani .
    O sa fie puse pe tapet de presa , scoase din arhiva.
    Traian Basescu va trebui sa renunte la constructia politica PMP . Altfel , o va execute presa si adversarii fara mila la localele din 2016.
    Ce spune Elena Udrea cum ca acest partid o sa ajunga mare si gras peste 2 ani deja paleste subit in lumina noilor realitati.

  2. Lucra profesionist fratele,insa baietii lui Abraham l-au prins pe contraatac.Lucratori fini pina la un moment dat,,cind se pare ca nu mai e loc de intors.Dupa cum am vazut ieri,Bercea e hotarit sa dea tot din gusa si ceva in plus.Se pare care primul care s-a calmat e fratele.Oare se calmeaza toti,oare mai e loc de intors?

  3. la romanica, fiecare vinde ce poate. cel mai des sunt vanduti prietenii, tradarea fiind un sport national. si ce poate fi mai seducator pentru fratele statului de drept decat sa vanda la bucata libertate pentru infractori? mai ales ca tipul, pragmatic fiind si probabil si nitel pramatie a sesizat, ca asa este rentabil. poti chiar sa-i tepuiesti pe hoti, eventual cu alte pramatii, de la dna sau csm.

  4. Cliseul zilei: “asteptam dintr-o clipa in alta sa aflam decizia instantei”

    Eu as adauga ca si instanta asteapta acelas lucru …

  5. Interesant jurnalism, concluzii trase pe baza declaratiilor rudelor unui condamnat. Succesuri!

  6. La întrebarea domnului Ciutacu, pe baza probelor aflate de cetăţenii plătitori de taxe şi impozite, sunt tentat să răspund : NU! Fratele prezidentului vindea iluzii. Asemeni hackerilor din Drăgăşani, spaima UE şi SUA, care vindeau, pe internet, sediul Prefecturii, al Consiliului Judeţean, al Primăriei şi … Casa Ştiinţei… Cum altfel să cataloghezi faptele lui M. Băsescu? Cred că fratele Traian, de ciudă, bea whisky şi ronţăie cuburi de gheaţă. Cum să ai un frate aşa de dobitoc şi să afli la 60 de ani?

    Faptele cunoscute: Bercea Mondialul cade la suferinţă iar şatra merge la Naşul-Faţă Palidă să ceară ajutor. Acesta le dă asigurări că poate rezolva problema cu ajutorul fratelui Ochi de Vultur. Ţiganii marcă banul ,prin intermediar, şi aşteaptă rezolvarea cazului. În această fază, comform datelor cunoscute, ţiganii nu aveau nicio dovadă cu privire la tranzacţie. Naşul-Faţă Palidă primeşte banii ( 250 000, 600 000, 2 000 000 de euro, nu se ştie exact) şi nu făptuieşte nimic. Aşteaptă o sentinţă-plocon de la Sfântul Mina, zis şi protectorul hoţilor. Unii spun că ar fi viceversa, dar nu-i sigur… Sfântul Mina, ocupat cu alte treburi, uită de Mondial şi acesta primeşte o sentinţă definitivă de aproape 10 ani cu executare. Ţiganii merg la naş să ceară banul înapoi ,însă acesta începe să-i plimbe. În această fază, ţiganii realizează că au fost ţepuiţi şi nu au dovezi. Urmarea? Ţiganii îşi pun cravatele cu microfoane şi fac naveta Slatina-Constanţa, pentru obţinerea dovezilor, luându-l pe naş cu binişorul, ca pe proşti: Nu-i aşa că… Şi dobitocul confirmă; nu 600 000 de mii de euro, ci 250 000… De parcă mai conta suma… Fapta era faptă. Iar ţiganii încep şantajul. Fraierul începe să tremure şi, de frică, anunţă DNA-ul. Adică, între dracu şi tac-su, alege ultima variantă. Dobitoc mai mare ca ăsta nu cred că există. QED. Pirandelor, dans ţigănesc! Până la toamnă…

    P.S. În practică, conform celor relatate de presă, lucrurile se petrec aşa: dacă nu poţi rezolva cazul, te duci la muşteriu şi-i dai banii înapoi, dar repede… Dacă muşteriul te întâmpină cu … nu-i aşa că, nu spui nici bună ziua, laşi banii şi fugi. Niciodată nu chemi DNA –ul…

  7. Update: Instanta a publicat in final sms-ul (de la cine a venit sms-ul e alta poveste) – scuze – vroiam sa spun instanta a luat hotararea de arestare preventiva in urma deliberarilor pe parcursul mai multor ore si a analizarii pericolului social si pentru ancheta reprezentat de inculpatul Basescu (nu-si gaseau incarcatorul la telefonul cifrat).

    PS: intrebare de bun simt – daca Basescu Mircea e in arest preventiv (reprezentand probabil un pericol pt ancheta sau pt societate – sub nicio forma nefiind vorba doar de un spectacol de clamare a independentei justitiei) atunci Mazare Radu cu ce este mai putin periculos de este in libertate? Cum Basescu Mircea are acces la presedintele tarii Mazare Radu are la primul ministru al aceleiasi republici bananiere si in plus ultimul pare mai capabil sa puna mana pe securea/furca providentiala si sa faca razmerita prin tara fara a gafaii dupa 10 metrii de alergat.

  8. @MihaiP: pe baza referatului care a dus la arestarea fratelui statului de drept 🙂 doare?

  9. Referitor la articol, Mircea Basescu activa pe piata neagra. Cel putin asa se lauda. E o mica-mare diferenta. Altfel, interesant ce spune doamna. S-ar putea sa-mi fi scapat mie, dar ea sau ai ei fac vreo referire la implicarea lui Traian Basescu, directa (ma, fiti cuminti!) sau indirecta (servicii, procuratura, dracu’ stie)? Daca asa stau lucrurile, nu e asta un indiciu ca Traian chiar nu stia despre acesta afacere de familie? (Poate ca stia, dar daca nu aflase pe cai institutionale, demonstrabile in vreun fel, e ca si cum n-ar fi stiut.)
    Au fost tepuiti de Mircea and friends, cumparand fum, si si-au vrut banii inapoi. Daca am fost atent, doamna spune ca au recuperat vreo 300.000. Mai ramaneau 280.000. S-au tiganit la Mircea Basescu sa-i dea inapoi. Ala ii ducea cu zaharelul: luati 5.000, luati 10.000 si intre timp s-a dus la DNA sa-i denunte pentru santaj. Daca am fost atent, in niciun moment pagubitii n-au vrut sa apeleze la politie, sa-l denunte pe domnu’ Mircea ca n-a terminat lucrarea. Voiau decat banii inapoi.
    Acum, in baza a ceea ce stia, DNA-ul a procedat corect cand l-a arestat pe respectivul pentru santaj la domnu’ Mircea? Bunul simt zice ca da. Cand santajistii au saltat probele ca de fapt ei voiau recuperarea prejudiciului, s-a vazut urmarea. Mircea Basescu, in arest. Deocamdata.
    S-ar putea sa-mi fi scapat mie lucruri, repet, dar vedeti undeva macar incercarea de musamalizare a cazului “Mircea Basescu – trafic de influenta, spaga”? De fapt, cazul nici n-a existat pana cand n-au aparut probele, dar si inainte sa apara cazul. Vreo dedicatie de la domnul Traian Basescu pentru fratele sau, ceva? Vreo “nu e bine, domnu’ chestor”?

  10. Ma intreb daca Ponta avea informatii despre hotia basista ? Eu cred ca da ,a asteptat momentul si zdup cu un basist la puscarie.Sper sa urmeze si mafiotul de la Cotroceni.
    Incep sa am satisfactii ,urmaresc cu atentie toate emisiunile ,pana unde au crezut ca vor merge cu minciuna si furaciunea?Maidanezul a dat tonul ,dansa cu pirandele de-i sareau calcaile ,prima doamna a Romaniei cu salba de la mafiot (ce rusine ,nici acum nu o iert ,macar ea trebuia sa aiba capul pe umeri)Au bagat o familie in puscarie si le-au luat banii oamenilor ,astia-s mai borfasi decat borfasii .Astept sa fie si alte dezvaluiri ,si sa mearga in final la dat cu subsemnatul Duta ,Udrea ,Blejnar,Videanu ,Blaga si multi alti basisti care au furat Romania ca-n codru .
    Felicitari pentru emisiuni ,imi place si blogul
    Noapte buna.

  11. Pt.Radu Alex.V.- este simplu fiindca Mazare nu a fost atit de dobitoc ca fratele statului de drept si astia nu au nimic impotriva lui.Daca nici de asta nu-ti dai seama nu esti prea departe de gindirea fratelui statului de drept !

  12. basismul e boala mintii, incepe sa-mi fie foarte clar.. exista mafia gulerelor albe, conspiratii mondiale sioniste sau draku mai stie, dar lumea interlopa e lumea interlopa .. este absolut simplu de demonstrat ca gasca basescu are gena interlopa – marinareala are de-a face cu ‘gena’ asta – nu ma limitez doar la clanul basescu – mai enumar doi – pandele sau mazare, sa nu baseasca iar basistii ca nu’s impartial .. in fine , problema e ca ne-am pricopsit cu gasca de interlopi la butoane, care a facut la nivel inalt ce facea bercea mondialu in zona lui de actiune.. cei de teapa lui capatana, fileata (si sunt cu sutele in tara) sunt ceea ce numim locotenenti in limbaj de mafie.. udrea e piranda favorita a sefului de clan.. sunt curios ce gandesc acuma biden sau obama (merkel e prea nesimtita sa gandeasca, altfel o fosta utc-ista nu se revendica miezul dreptei in europa) , vis a vis de intalnirea recenta cu nasul mafiei romanesti .. n-o sa mai vedem neam de licurici cu rang inalt sa dea mana cu vreun oficial roman, ever.. pdl-ul e primul partid in istoria romaniei construit pe structura unui grup infractional organizat (restul de partide sunt gasti de hoti si interese obscure, dar mafia are alte reguli, copiate cu evlavie doar de pdl).. e simplu de inteles cum protectorul evazionistilor (romani, arabi, etc) a fost chiar blejnar, cum giumbix ala de la ani e mai incompatibil cu functia decat aia aratati cu degetul de el insusi, cum zegrean (ala cu certificat de handicapat) face misto de constitutia unei tari.. dna-ul a devenit fie recuperator de creante fie trupa de intimidare pentru stergere datorii intre interlopi.. sunt convins ca parte din retelele de crima organizata care au ingrozit occidentul sunt protejate informativ (si nu numai) de oameni din serviciile noastre.. coruptia e una (aia a existat la greu si exista si acum), structura mafiota e alta – situatia duce spre italia anilor 60-70 , dar o depaseste – acolo mafiotii controlau politicieni de varf .. la noi mafiotii controleaza direct (uitasem de igas contrabandistul cu 4 clase, sef la interne). rusinea e a noastra, dar vina e a serviciilor, a unei parti din magistratura si a stupiditatii cancelariilor occidentale (ucraina simte pe pielea ei cat de idioti prietenii occidentali). umilinta si deserviciile aduse cetatenilor normali nu pot fi compensate prin trimiterea in puscarie a mafiotilor (bercea se simte ok si la puscarie, problema lui era reglarea conturilor) – noi vom trai cu stigmatul unei gloate care nu e in stare sa se organizeze si sa se conduca onest.

  13. …am impresia ca Mircea Basescu este “sacrificatu`de serviciu”..o sa vedem peste cateva luni…cat de “mare si tare” este T. Basescu…

  14. Mare-i gradina Domnului! Dupa Zglobiu a venit randul si lu’ Nea Mircea sa fie capatuit de catre presa “din opozitie”, chiar si de catre Palatul Cotroceni cu personalitati multiple sau tulburari bipolare. Cum putem crede afirmatiile unuia dintre cei mai tari oameni de pe planeta d.p.d.v. al meseriei (deja obositoare meserie de comandant de nava) Omul este plecat cu sorcova, fabuleaza cu privire la fratele cel mare, a uitat sa-si ia tratamentul, inca mai crede in Moshu’, blblabla….. Atunci ce facem, nea Traiane? Comandantii de nava sunt dezaxati? Sunt plecati rau de tot pe aratura? Este cumva rezultatul meseriei? Adica si tu vei fi declarat inapt pshic cand vei incepe sa torni despre altii??? Astia care se arunca in spatele trenului pentru aparatorul si garantul justitiei sunt cei mai mari penibili. Au primit verde de la Incoruptibilul dosului sa-i puna diagnostice lui fratili ala mai mic! Vai mama lor!

  15. Familia statului de drept se intoarce in mocirla din care a venit,e clar!Raman celelalte probleme.
    Luluta s-a insemnat si-a reclamat pina si la Cna ca Mondialu a denigrat-o.
    Sa vedem unde-l va reclama pe fratele din inregistrarile de sapta mina viitoare in care acesta promitea ca va interveni pe linga cele doua vestale ale statului d.e, drept?Are singe sa-l reclame pe fratele,macar la asociatia columbofiilor iubitori de motocros?
    Bai,dar ce avocat are fratele!Ce personaje,a ramas dreptate din Romania la mina lui Abraham si a dnei Izaura!
    Dar,Algemeine Frankfurter Zeitung ce spune?Pt. ca Deusche Welle i-a luat-o inainte.Alo,basistii ce presteaza pe eugenii la punga nu mai au alte argumente decit alea ca fratele e cam fata palida?Lacom,cinic,ze,flemitor nu e!Cum trimitea ziaristii ce stateau a poarta lui la munca,cum te invita pe tina sa-ti alegi o meserie seriosa,cum ii gasea loc de veci lui Ciuvica,cum nu putea face nimeni o afacere in port fara voia lui,astea nu se mai pun?Om la 60 de ani l-a stricat anturajul,anturajul fiind naravit la rele si incurajat de Traian ,iar Traian stricat de Morar care i-a conferit ilegal o imunitate ce i-a dat curaj sa faca toate nelegiuirile.
    Va urma!

  16. Nasol cu intermediarii astia.. 🙂

    Cred ca Capatana ii va infunda rau. Pana si Basica zicea ca “mergem IMPREUNA la puscarie” 😉

    Nu doresc nimanui raul insa nu mi se pare corect ca o babuta care a furat o gaina sa infunde puscaria iar astia de invart sume colosale sa umble liberi.

    Oricum.. pana acum au trait din banii nostri si asa va fi mereu.. Pana si la puscarie vor manca pe banii nostri… Mama ei de treaba!

  17. Eu pot sa inteleg multe dar nu inteleg ce cauta abraham in schema? Vorbim de bercea mondialul nu de vreo victima nevinovata a clanului basescu! Acum sa ma ierte toti justitiabili astia daca il bagam pe basescu si il scoatem pe bercea o dam rau in bara cu justitia 🙂 eu stiu ca A3 vrea sa demonstreze ca base e rau ( si fara indoiala ca e rau ) dar daca scoti un om capabil sa ucida sa te razbuni politic pe un politician corupt nu mi se pare megaafacere pt binele romanilor… Mergand mai departe cu logica bercea face si drege rele prin romanica de zeci de ani sa vina acum abraham sa il apere mi se pare jignitor pt a3… Stiu o sa fie voci care o sa zica ce are abraham cu a3 ? Asta e o intrebare tampita daca a3 a colaborat cu abraham si ala ne convingea care e corupt sau nu pe coclaurile dambovitene si acelasi om il apara azi pe bercea e o dovada vie ca ceva e putred… Eu zic ca puteau trege perdeaua putin sa nu se vada jegul, daca vine jack spintecatorul si zice ca crin i a dat doi lei sa faca pipi pe roata de la caruta lu ponta il aparam pe jack? Pute rau treaba!

  18. @fvr: Abraham e avocatul Mondialilor? n-are voie? profeseaza ilegal avocatura?

  19. Basescu a afirmat ca știa de un an ca fratele sau era santajat .Daca știa ca era santajat inseamna ca știa si obiectul santajului .Cand mascatii au tabarat pe fiul lui Anghel cand iesea cu 10000 de euro din casa lui Mircea Basesvu , a fost o încercare a DNA si al președintelui de a -l scapă pe frate- su .Presedintele nu a crezut niciodata ca clanul lui Mondialu va avea curajul sa se ridice impotriva lui si sa publice inregistrarile .Marele Basesvu., temultul Basesvu ,a fost învins de un clan mafiot incumetrit cu frate-su .Presedintele mereu a vorbit cu dispret despre parlamentari , despre miniștri ( alții decât ai lui) despre adversarii politici .Pe tru el toți erau puscariabili .Uite, ca acum el este presedintele cu un frate puscariabil. Un om care a pus pe ai lui mai presus decât legea , care a manuit justiția cum a vrut , va sfârșit asa cum trebuie .Si-a început președinția cu lacrimi in ochi ,plangand viclean dupa Stolojan .A venit sfarsitul lui ca om politic .Tot plngând ! Nimic din ce spune nu este adevărat .Spune ca va pune justiția mai presus decât dragostea de frate .Adevarul este ca nu a mai avut ce sa faca .Cercul era închis .Prabusirea lui si a sistemului ticalosit intronat de el a început .

  20. @fvr
    daca nu postezi la ordin/pe bani, inseamna ca avem oameni cu probleme mari la mansarda in tara asta. ce are antena3 cu faptul ca mircea punea botul la banii tiganilor ? cat despre abraham, nu stiu cata pricepere are (eu nu-l vad vreo lumina), dar are curaj si stapanire de sine, si de aia l-au preferat tiganii, ca s-au prins ca degeaba ai doar probe impotriva mafiei. daca bercea e atat de odios ca nu merita sa aparat de un avocat in romania, inseamna ca tu personal trebuie sa ceri azi, in strada, demisia aluia pe care-l pupi in cur , pe motiv ca si-a umilit nevasta la parangheliile aceluiasi personaj si nu si-a impiedicat fratele sa se incuscreasca cu respectivul.. fii consecvent si, tot tu, ar trebui sa afirmi ca nici mircea basescu (doar e din familia lu’ bercea, nu ?) nu are dreptul la aparare.. bleah.. vai de capul vostru..

  21. Va fi haios de acum incolo la discursurile statului de drept. Va trebui sa gaseasca alt grad de comparatie pentru puscariabil. Se va exprima astfel: “parlamentari mai puscariabili decat fratele meu”. :))

  22. nou slogan pentru cei care vor sa-l tranteasca pe basescu aliindu-se cu tiganii: “TIGANIA SALVEAZA ROMANIA!”. ce fac tiganii n-au putut face 7,5 milioane de votanti. drept care, concluzie logica: decat sa ma duc la vot, mai bine cad la pace cu tiganii. ma tem ca acest fel de propaganda anti-prezidentiala nu face chiar bine tarii iar mediatizarea asta (tiganeasca) a unui conflict intre un frate de presedinte prost si ticalos si un clan mafiot nu duce chiar la gloria noastra. prosti si ticalosi mai sunt la noi in politica iar cei care au cazut acum la pace cu tiganii vor fi probabil, in viitor, victimele lor. asa cum au inregistrat ce au vorbit cu basescu, au inregistrat poate si ce au vorbit cu cei care-i mediatizeaza acum. s-a uitat domnul abraham la cravata clientului sau la cerceii izaurei?

  23. @mihaela: apreciez grija netarmurita pentru imaginea tarii. as fi apreciat mai mult daca interlopul Basescu n-ar fi luat bani de la interlopul Bercea

  24. @bondescu
    Da, tov. Bondescu, sunt pe recepţie. Observ că nu mă nominalizezi, dar foloseşti în postare expresii utilizate de mine (faţă palidă, de exemplu). Cu alte cuvinte, baţi şaua ca să priceapă „măgarul băsist” care postează pe pungi de eugenii. Este o dovadă de laşitate care nu-ţi face cinste, te descalifică.
    1. Motivul pentru care postez pe acest blog, dar şi pe altele, este următorul: Consider că este o ocazie rară ca ziariştii, zis şi formatori de opinie, să-şi cunoască cititorii. Când ajung la un anumit nivel de notorietate, acestora le este tot mai greu să discute cu baza societăţii, cu oamenii de rând, din motive obiective. Dacă eşti CTP, Cristoiu sau Ciutacu ( enumerarea nu este exhaustivă) este mai greu să te deplasezi cu metroul sau autobuzul şi să iei pulsul societăţii. În aceste condiţii, blogul este un mijloc ideal prin care menţii legătura cu cei care te citesc. Nu cred că domnul Ciutacu a înfiinţat acest blog pentru a primi aplauze furtunoase, ca unii în Marea Adunare Naţională. Adunare în care oameni ca tine s-ar fi simţit ca peştele în apă. Ne aflăm la un alt nivel, tov. Bondescu. În alte vremuri, probabli, mă puneai în discuţia B.O.B (Biroul Organizaţiei de Bază) şi cine ştie ce canal mă aştepta. Sunt un om liber, tov. Bondescu, şi mă manifest ca atare. Nu sunt plătit de „imperialişti”, cu eugenii sau altceva, pentru opiniile mele; bune, rele, inspirate sau mai puţin inspirate.
    2. Cu privire la subiectul zilei, rămân la opinia mea: în acest moment, pe baza probelor făcute publice, nu există legătură între Traian Băsescu şi Mircea Băsescu, în afacerea Mondialul, în afară de cele de sânge. Dacă mâine, un văr de-al domnului Ciutacu ia şpagă de la cineva, promiţându-i ca va fi angajat la RTV şi nu se stabileşte o legătură între domnul Ciutacu şi acţiunile vărului acestuia , eu nu mă grăbesc să-l acuz pe domnul Ciutacu de complicitate. Legătura de sânge nu te face complice cu nimeni. Oricât te-ar urî unii. Asta se întâmpla în comunism, eu am depăşit momentul.

    Recomandarea mea pentru tine este următoarea: înlocuieşte ochelarii de cal cu cei 3D.

  25. Poate ma lamureste si pe mine cineva:exista institutia incompatibilitatii presedintelui Romaniei?Adica:el numeste judecatorii si procurorii care-i ancheteaza acum fratele pentru luare de mita pentru obtinerea gratierii Mondialului?!!!

  26. RTV a iniţiat un sondaj de opinie cu privire la activitatea anticorupţie a Codruţei Kovesi şi Liviei Stanciu. Care este rezultatul publicat de către jurnaliştii de la RTV? 81% dintre cei care au răspuns au apreciat că activitatea celor două este bună şi foarte bună… Onor jurnaliştilor de la RTV care au publicat aceste rezultate. Eu am mari rezerve cu privire la Kovesi, mai ales când mă gândesc la modul cum agestionat ancheta cu privire la votul de la Paris şi votul de la referendumul de suspendare. Dar rezultatul sondajului spune ceva foarte important: lumea s-a săturat de şmenarii care fac agenda zilnică. NU MAI SUNTEM DISPUŞI SĂ PLÂNGEM PE UMĂRUL INTERLOPILOR. Eu vreau ca autorităţile statului să verfice cât impozit a plătit Bercea Mondialul, de exemplu, pentru averea pe care o are + cei 2 milioane de euro pe care pretinde că i-a dat şpagă.

  27. @santinela – esti complet de judecata sa stii ca nu au nimic impotriva lui Mazare?

    Nu despre asta e vorba oricum – problema arestarii preventive e cu totul si cu totul alta – acolo nu se discuta vinovatia ci se pune intrebarea daca pe parcursul derularii anchetei inculpatul reprezinta un pericol public sau un pericol pentru derularea anchetei daca este lasat in libertate.

    Aici este deranjata si atitudinea presei anti-basiste care ani de zile la fiecare arestare preventiva a tipat din toti rarunchii si a explicat problematica arestarii preventive – si foarte bine a facut – iar in cazul asta a tacut malc. Daca era vorba de presa independenta si non-partinica atunci ar fi procedat si in cazul asta la fel. Acum insa e tacere.

    E de inteles atitudinea insa n-are nici in clin nici in maneca aceasta tacere cu o presa/media independenta si profesionista ci cu vechiul meci gretos al razbunarii politice. Nu stiu altii cum vad problema insa eu m-am saturat si de politicieni dar si de media partinica si ca multi altii as vrea o presa/media care sa fie impartiala si extrem de dura cu TOTI.

  28. daca vinzi fotbalisti si nu platesti impozitele intri la puscarie (vezi Gica Popescu),daca vinzi gratieri esti scutit se pare

  29. @constatin
    Eu nu atac persoane.Discuta.m civilizat fara sa jignim si fara sa facem presupuneri cu privire la interlocutor.
    Expresia privitoare la basistii ce presteaza pe eugenii e licenta Mircea Badea,chiar el.Fata palida,am remarcat ca e un numitor comun in discursul basistilor ce presteaza in media care nu au rezultate economice din care sa rezulte ca pot fi platiti si altfel decit cu bani negri(eugenii).Atita vreme cit nu faci parte dintre acestia te respect si putem discuta pe argumente.
    Acum,eu pus niste intrebari.
    Pe cine va mai reclama,si unde dna Luluta daca apar ceva filme in care fratele va spune ca va,sau ca a intervenit la dna?
    Propaganda basista m-a innebunit cu ziarele din occid-ent ,cu lovitura de stat.Acum?
    Ca anturajul strica un om la60 de ani!
    Ca pacatul primordial e imunitatea acordata ilegal de catre Morar.
    Discutam?
    Te asigur ca nu sunt atit de gugustiuc incit da ma incolonez in spatele lui Abraham si a dnei Izaura sa reformam tara.Sau sa cred ca daca va cadea presedintele pe interceptari,de exemplu,vine Dragnea,Gabita Oprea si Crin si gata,vom trai bine!
    Suntem,ca stat, intro situatie delicata care trebuie rezolvata eliminind niste oameni din virful unor institutii fara a afecta credibilitatea si viitorul acestor institutii.
    Deci,discutam,nu?

  30. Daca Ciutacu,stie ca varul lui a luat spaga de la unul care nu stie sa scrie,pentru a fi angajat in media si daca varul refuza sa dea spaga inapoi si daca Ciutacu il sfatuieste,s.i poate il ajuta pe var sa-l aresteze pe analfabet,atunci Ciutacu e ,poate mai vinovat decit varul sau.Daca Ciutacu mai e si statul de drept,se complica treaba si mai tare.
    Corect,sau ba?

  31. Pt.Radu A- nu vrei sa vezi si gata,nu am ce sa-ti fac.Daca aveau ceva ,oricit de subtire impotriva lui Mazare, asta era legat de mult !

  32. @bondescu

    Ok! Hai, fie şi-un lup mâncat de oaie…

    Acum discutăm:

    Dacă se va demonstra că Traian Băsescu a intervenit, atunci preşedintele să meargă la brutărie, sunt convins că Adrian Năstase i-a pregătit un pat le el în celulă.

    La data la care vorbim, nu există această dovadă, deci nu facem presupuneri.

    Cu privire la Kovesi, ea a reclamat pentru că a fost acuzată, FĂRĂ PROBE, că a luat şpagă. Dacă a primit, meargă şi ea la brutăria de femei. Dar eu mai vreau să ştiu un lucru: de unde a avut Bercea Mondial, interlop dovedit, 2 milioane de euro pentru şpagă. Are venituri la vedere? A plătit impozite? Dacă nu, să ne spună de unde a furat. Tu nu te-ai săturat să-i vezi pe şmenarii ăştia cum vântură milioane de euro şi nu-i întreabă nimeni de sănătate?

    În acest moment, instituţiile sunt mai credibile ca niciodată. Şi nu-i meritul lui T. Băsescu. Trăiască MCV-ul!

    De remarcat opinia lui Radu Alexandru Vasilescu: cei care înfierau arestarea preventivă până acum, au întors armele. Acum este o măsură corectă… De ce Mircea Băsescu prezintă pericol social, nu ne spune nimeni. Părerea mea este că omul nu prezintă pericol social, el este un pericol pentru sine însuşi. Lăsat liber, se afunda… Cineva, probabil, s-a gândit să-l apere de propriile acţiuni.

  33. ma scuzati ca va intrerup mica disputa, dar Mircea Basescu a fost arestat, in primul rand, pentru tentativa de influentare a martorilor. iar periculozitatea sociala (a lui si a lui Capatana) invocata in referatul de arestare e obisnuinta infractionala: apartamentul din Constanta in care luau banii, ii numarau cu masina bancii si ii verificau cu ultraviolete

  34. @Victor Ciutacu

    Cu tot respectul, există vreo dovadă din care să rezulte că a încercat să ia legătura cu martorii din dosar? Că altfel, pe bază de suspiciune, arestarea preventivă trebuie aplicată tuturor… Un penalist ne-ar lămuri mai bine cu privire la practica judiciară.

  35. Buna ziua,

    (Propunere pentru o tema de discutie la tv.)

    Ce se mai poate comenta in legatura cu acest caz? lucrurile sunt asa de limpezi pentru pentru majoritatatea cetatenilor. Numai ca mai exista o categorie de experti in anticoruptie care nu are nici macar o urma de rusine, decenta si care e gata sa-ti dea in cap (cum zice poporul) ca sa -si apere idolul. o analista trimisa de idol pe centura politicii a trecut acum pe centura diversiunii mizerabile (Voiculesu e vinovat!!!!!) presedintele e curat , nu stia nimic!!!. Dar a uitat toata lumea de scandalul cu soacra lui Geoana????. De aceea dle Ciutacu, in emisiunile dvs. poate ar fi bine sa aduceti in discutie acest subiect pentru a improspata memoria celor care se fac a fi uitat ce venin proletar au varsat in ziare si pe micile ecrane.
    Cu multumiri
    A.V.

  36. E jalnica incercarea de a demonstra ca statul de drept sta intr-un singur om.

  37. Eu m-am saturat zilele astea de laudele si aplauzele basistilor la adresa independentei justitiei dovedita cica prin arestarea lui mirciulica.
    Pai mie chiar aceasta arestare imi arata cat de neindependenta este justitia.
    Aveau filmele de vineri si pana nu a iesit Base la tribuna Cotrocenilor nu au miscat un deget.Ca Basescu da ordine in directla TV, la ore de varf. Am vazut asta si la referendum, dar nu numai.
    Nu s-au dus cu mascatii si duba sa-l salte ca pe Mazare de exemplu, ci l-au chemat cu automobilul propriu de vreo catev zeci de mii de euro la DNA. Din DNA l-au scos pe usa din spate tot intr-un automobil cu geamuri fumurii. Cata independenta….
    Vorbind de indpendenta justitiei fac o mica recapitulare – musamalizarea povesti in 2011 si mazilirea procurorului care a avut curajul sa vorbeasca, inscenarea santajului pentru a-l baga si pe ultimul Bercea major la puscarie. Scopul? Sa le inchida gura. Pana si anii grei de puscarie dati memebrilor familiei Bercea s-a facut pentru a astupa gura acestora, dupa ce s-a vorbit de mita de 300.000 euro. Basesti nu voiau sa returneze banii sau nu mai aveau de unde sa-i restituie fiind cheltuiti…
    Asa ca daca mai vorbeste cineva de independenta justitiei este fie cretin, fie ipocrit si mincinos.
    Decat sa apere onoare madamelor Kovesi si Stanciu, mai bine ar cerceta DNA si cum s-a musamalizat povestea plus inscenarea cu santajul.
    Acu Basescu si gashka se pregatesc de diversiunea PIXELUL ALBASTRU. Adica vor sa conteste veridicitatea filmelor.
    Procedeul le-a folosit odata si spera ca domn chimistul va iesi iar sa explice ca filmul este trucat.
    Pe mine ma amuza stradania basistilor de a spune ca e un scandal pus la cale de Voiculescu si Ponta, de parca astia i-au pus pe Basesti sa se incurce cu clanul Bercea.
    Ba mai muly, au facut asta sa atace justitia.
    Doamne fereste-ne de asemene a semenea gagauti mizerabili.
    Basistii chiar ne cred prosti pe toti?
    Astept cu interes vesti de la Ambasada SUA? Or fi cu pixelii albastri? Inca nu au terminat scenariul de salvare a lui Base si acolitilor?
    Povestea ”pixelul albastru” va incepe in presa basista dupa depunerea recursului la arestare. Sa vedeti atunci demonstratii televizate ca filmele sunt trucate.
    Nimic nu e nou pe lumea asta si povestea se repeta.

  38. insarcinatul cu afacerile famigliei pdl-iste de la ambasada licuriciului mare spala putina .. trimit aia alt securist de-al lor (nu meritam un ambasador pe bune).. macovei vrea sa-l bage si pe martin shultz la puscarie, cred ca o sa-l reclame si pe obama in curand. trebe sa largim puscariile si casele de nebuni .. prevad o scena in care poporul fugareste procurorii dna pe strada si ii pune sa jure cu mana pe biblie ca n-au luat spaga de la bercea si n-au primit ordine in plic de la lulutza si de la traian.

  39. Eu consider ca asa cum nu e normal ca “institutiile statului” -adica mafia cu patalama de procuror- nu au derulat o perchezitie temeinica a tuturor proprietatilor lui Mircea Basescu, la fel nu e normal ca acesta sa fie in arest si nu anchetat si judecat sub control judiciar (eventual arest la domiciliu).

    In rest inteleg pornirile – ce frizeaza ura viscerala – de a-l vedea la puscarie ale multora doar ca mie nu mi se pare ca miroase a justitie ce se intampla ci a spectacol de prostit prostii.

    ________________________________________________

    Mult mai important mi se pare ca asistam astazi la declansarea unui fenomen: reforma reala a statului nu a fost pornita de incravatatii care mint cu spume prin studiourile de televiziune [fie ei politicieni sau jurnalisti] ci de actiunile unui tigan interlop la vreo douzecisiceva de ani…

    Stiu ca inregistrarile au gasist un teren favorabil si sunt primul care spune ca ele sunt inteligent utilizate in scopul razbunarii politice – meritata au ba aia e alta discutie. Insa de aici inainte orice puternic al zilei va sta cu spaima ca orice discutie, orice conversatie, cu orice coate goale de care-si bate joc, poate fi inregistrata si utilizata pentru a-i rezerva un loc racoros, ferit de lumina zilei, pentru mult timp.

    Ce vad romanii azi la televizor e ca cel mai smecher baietas de cartier al tarii nu poate sa faca nimic pt a-si proteja fratele atunci cand niste unii, folosind tehnica ce poate fi cumparata cu cardul si google si care nu-i deloc scumpa, il lucreaza.

    Si la fel de bine romanii vad spaima de pe fetele tuturor iubitilor nostrii politicieni care in zilele astea abia apuca sa rosteasca ceva printre dinti, iar cand o fac, isi exprima universal dezgustul pentru situatie.

    O fi dezgustul la adresa faptului ca fratele presedintelui a luat bani ca sa o comita sau poate o fi dezgustul realizarii faptului ca cel mai smecher dintre ei – oamenii politici – nu poate sa faca mai nimic pentru a-l proteja.

    De aici inainte incepe era inregistrarilor particulare – SRI-ul o sa-si cam piarda obiectul muncii pe zona asta – si beleaua pt politruci e ca e mult mai complicat sa-l controlezi pe un cetatean oarecare decat e sa influentezi independentele institutii ale statului.

    Haos si spaima in randul clasei politice asa cum vedem astazi = inceputu’ reformei. Nu e cu votu’ nu e cu americanii nu e cu statu’ de drept/drepti – e cu tehnica privata.

  40. Victor Ciutacu normal ca are voie sa il apere, problema e ca aparam un om mult mai murdarit de coruptie si de sange pt a ne razbuna politic! Si nimeni nu mi poate spune ca bercea mondialul si a cautat avocat si l a ales exact pe abraham 🙂 tre sa fii putin sarit de pe axa realitati sa crezi in basme… In rest sa fie cu zumzet de catuse…

  41. Cola nu te impacienta asa … In basmul in care traiesti tu bercea s a indragostit de abraham si de cat de bine s-a stapanit acesta pe la a3.. Cntinuam basmul cu o lupta interioara intre dreptate si raul moral dar subit frecventabil a avocatului abraham… Abraham din stima si respect pt toate cele declarate ca si colaborator a3 se gandeste sa nu l lase la greu pe intaiul penal al tari… Asa se infarapa o idile pe principiul luptei politice interne… E aberant sa crezi ca bercea l a luat pe abraham pt stapnirea de sine…. Las-o mai incet cu pupatul in cur a lui basescu ca nu la pupat nimeni daca citesti comentariul iti dai seama ca scrie ca basescu merita ce i se intampla … Consultul tata? Eu nu l pup nici pe basescu nici pe ponta dar tu nu ai cum sa vezi ca esti prea ocupat cu ponta.

  42. Dupa gandirea multora situatia sta cam asa:
    1 interlopul recunoscut al tari a fost lovit brusc de o pandalie numita justitie
    2 in lupta sa justitiabilul bercea mondialul recunoaste ca a dat mita si isi mai adauga o condamnare de minim 5 ani
    3 justitiabilul bercea renunta la gorile si isi recupereaza bani dati mita cu ajutorul institutiilor statului
    4 acelasi justitiabil bercea se alatura oamenilor buni din romania si il aduce pe colaboratul a3 pt a invinge sistemul ticalosit din care facea parte pana ieri
    5 justitiabilul bercea era in 2009 membru psd si discuta cu secretarul partidului cu usile inchise chiar in sediul psd
    6 desi era interlop justitiabilul bercea este victima in acest dosar
    7 justitiabilul bercea a facut avere din nimic
    8 interlopul bercea ca orice interlop de rand isi trimite fica pt recuperarea creantelor de la datornici rau platnici
    9 adaugam si stenogramele care in lumea interlopa nu pot fi intre nas si fin despre pampersuri
    10 in romania intaiul interlop al tari isi inregistreaza datornici si ii da la presa
    Va intreb pe bune chiar atat de tampita sa fie tara asta? Adica ce facem: politicieni de rahat avem, interlopi de rahat avem, trafalet avem… Nu puneti botu e clar cineva in spatele miscari si sigur lui bercea i s a promis ceva… Daca intra chiorul iese bercea… Halal justitie…

  43. @fvr: va, da’ ce revelatii ai! pana acum a functionat altfel sistemul? iti spun eu, nu. doar ca Basestii erau beneficiarii. acum baietii cu ochi albastri au intors armele. si-i curata pe golani la fel cum i-au curatat si pe altii pentru ei. nu e lupta dintre binele si rau, e o executie; cat se poate de meritata si de fireasca in actualul context. cand vrei sa faci pe reformatorul institutiilor statului si garantul justitiei, nu te apuci sa iei pinca de la camatari

  44. @fvr – baga cu xanax, sau cu supozitor, ca nu stiu exact ce te doare .. antena3 a reunit clanul bercea cu clanul basescu intru hristos (ia si verifica daca nu cumva gadea era preotul de la botez).. iar ala care lua banii si sa pupa in vorbe pe .. burta (ptiu, ca din inregistrari rezulta pe altceva) cu basica bercea era de fapt actorul ala – palade – platit tot de antene. tot e un progres real – acuma basistii se simt jigniti cand li se spune pe nume – inainte erati mandri cu eticheta asta .. acuma vor sa li se spuna electori de dreapta.. raman la ce-am afirmat – asistam la zbaterile unui sistem mafiot cu acte in regula – nu vorbim de coruptie , ideologii, strategii geopolitice si alte tampenii pe care unii le mesteca semidoct , ca sa scape de gustul de rahat de la ce-au lins pana deunazi.

  45. Cola raspunsul tau e deliric si nu are nici o legatura cu ce am afirmat eu…
    Victor daca e asa prefer sa am un politician in plus de scuipat decat sa mi rupa spinarea unul pt taxa de protectie… Oricum ca e psd ca e pdl ca e pnl eu o duc cum ma descurc… Important e sa nu am coloana rupta ca nu i am dat interlopului darile… Pana la urma urmei nu munceste ponta sau basecu pt mine …

  46. @fvr: n-ai nici cea mai vaga idee care e amploarea fenomenului, cati au platit de s-au cocosat ca sa nu le ia baseii afacerile si cati au fost convocati, cu termenele-n fata si completele de judecata puse-n paralel, la Agigea Sud in birou. unii vorbesc, altii inca se tem

  47. Victor presedintele il voteaza fiecare cu manuta lui dar pe astia de rup spinari pt taxe de protectie nu prevede constitutia un mod de electie… Tara isi merita soarta… Cand am fost 7,4 milioane la vot au iesit in centrul oradiei 200 de oameni restul se uitau la acces direct sau wowbiz… Nu pot sa mi sacrific spinarea pt asa ceva… Nu pot fi eu sau altul eroul nimanui.. Nu merita… E o gandire la rece.. Eu preferam un bercea inchis si preferam ca acest troc sa nu si aiba rostul… Pt mine e f trist ca ochii albastrii puteau rezolva si problema interlopilor si al coruptilor fara ai lasa sa ma jupoaie dar nu au facuto din ratiuni pe care sincer nu le inteleg… Daca tot e sa vorbim de dreptate… Trocurile astea se fac tot pe spinarea noastra…

  48. Pai Victor daca fenomenul are amploarea clamata – adica neica Basescu al mai prost percepea taxa de protectie folosind influenta fratiorului de la Cotroceni atunci de ce nu sunt facute public mai multe cazuri – fie si fara nume si prenume? Ar fi cel putin interesant sa vedem dezvoltarea fenomenului.

    Cat despre lucratura facuta de structurile care au intors – patriotic nu altceva – armele eu nu cred. O fi posibil dar la operatiuni de genul apar si cateva indicii iar pana acum nu prea sunt.

    In plus de asta uiti celebra declaratie de la aniversarea SRI “eu niciodata nu am sa utilizez informatiile din dosare impotriva SRI” (sau ceva de genu ca nu am memorat exact) – adica in traducere libera: “va ia mama dracu daca sariti din barca”. Basescu o fi multe dar prost nu e deloc iar Coldea – venit pe filiera de contraterorism adica CIA si programul de interogari si tortura de prin anii 2000 cu care apropo poate fi foarte usor infundat – nu pare deloc, dar deloc, genul care sa intoarca armele.

    Practic, daca e ca tine, astia din structurile vietii care ne protejeaza de ii doare la basca de noi nu fac altceva decat sa se macelareasca intre ei – incepand – asa cum se cade oricarui conflict cu staif – de la varf.

    Nu contest deloc – ar fi bine – dar bine de tot – pentru democratia din Romanica sa fie asa … dar nu prea cred.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.