Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Fostu’ viitor președinte, nervos cu nervii

Fostu’ viitor președinte, nervos cu nervii

Untitled13

Crin a descoperit, după o amplă investigație realizată pe cont propriu, că la Antena 3 fac politica editorială consilierii lui Ponta, iar la România TV direct Ghiță și cu securiștii. Și spune apăsat că orice om normal s-ar îndoi la presiunile de neimaginat pe care le facem. Dincolo de faptul că Băsescu nu s-a îndoit de-atâta amar de vreme și nu pare să se împiedice în propriile șireturi, consilierii de azi ai lui Ponta, ăia la care face referire Crin fără să-i nominalizeze, sunt fix consilierii lui de pe vremea când Antena 3 îl susținea cât se poate de transparent. Atunci cine și în ce scop făcea politica editorială? Iar securiștii și cu Ghiță cred că dormeau de rupeau cînd a veni la mine, de două ori în trei săptămâni, prima oară alături de Cristoiu, a doua oară împreună cu Stan, ambii mari “iubitori” de premier, și l-a călcat în picioare pe Ponta fără să-i bage cineva pumnul în gură ori să-i tragă scaunul de sub cur în timp ce-l înjura cu aplicație și talent pe fostul “prieten”, azi devenit “dement”.
Bă, eu m-am săturat de fițele și umorile tuturor – subliniez, TUTUROR! – politicienilor cărora nu le convine că-i strâmbă oglinda televizorului în care se văd ei! Dacă-i strâng chiloții și sunt opăriți, să se dea cu pudră și, dacă nu le trece, să se caute. Restu-i pură impotență politică, nescuzabilă prin astfel de justificări penibile în fața celor care le-au acordat prin vot încrederea și le-au finanțat visurile de mărire.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Fostu’ viitor președinte, nervos cu nervii

  1. Victore,
    Nu am spus ca tu ai fi folosit acele epitete, ci doar ca ele nu mai sunt criticabile (de tine, sau de altii, pe site-ul tau) si au ajuns la moda (fiind scrise, din ce in ce mai des, de cei care comenteaza pe site-ul tau).
    In privinta lui Ponta, era vorba de mediatizarea si celeilalte fete a lui Ponta si in nici un caz ca tu l-ai fi proslavit. Voi, jurnalistii anti-basisti, evitati, cu gratie, asemenea comentarii pentru ca este impotriva convingerilor/dorintelor voastre (personale).
    Fa critica la obiect; nu “inventa” lucruri pe care nu le-am spus.

  2. eu sunt unul dintre exponentii curentului jurnalistilor anti-basisti, la care faceai tu referire. ca nu era vorba despre comentatorii de pe blogul meu. epitetele alea sunt la fel de criticabile si azi, dar nimeni nu impiedica folosirea lor. altfel, la cat a luat Ponta in gura de la mine, mai au nevoie antiguvernamentalii de azi de cativa ani buni sa recupereze decalajul. iar eu sa tac mult…

  3. Exista o varianta de lucru . Din seria teoriei unor forte care manipuleaza totul in jur fara sa fie vazute .
    Candidatul din partea PSD ajunge in toamna pe marele JILT . Deci , PSD&co. detin controlul total.
    Apoi din 2015 se face ” noul ” USL . Adica alianta care se va lupta cu sistemul controlat in totalitate de PSD&co .
    Si pe tiparul experimentat din 2011 cand s a format alianta impotriva lui Basescu care a ajuns in 2012 la parlamentare sa obtina majoritate covarsitoare in parlament , asa o sa faca ” noul ” USL format din PMP + PDL + PNL + ce mai sunt pe acolo partide .
    Alianta impotriva lui ” X ” .
    Si in 2016 la parlamentare ajung ei sa detina majoritate in parlament .
    Apoi se reia circul , ” X ” face tot posibilul sa nu il numeasca premier pe cel desemnat de majoritate….

  4. Bine punctat. Crin a intors-o ca la Ploiesti imediat dupa ce s-au inchis urnele. Practic a vandut voturile PNL-istilor gastii “Basescu”. Cu gestul asta s-a sinucis politic. Si mare mirare de nu s-o alege praful de PNL asa cum s-a intamplat cu PNT.

  5. Nu vreau sa acuz pe nimeni pt ca orice om din tara asta si-a capatat dreptul de a se exprima liber, si atunci nu vreau sa ii ingradesc eu in vreun fel acest drept. Pot spune doar ceea ce vad eu (desigur poate fi corect sau gresit).

    1. Eu identific 3 categorii de jurnalisti in Romania:
    -basistii (cei de la b1, realitatea, digi);
    -antibasistii (A3, +ciutacu de la rtv)
    -pro/contra Ponta sau Antonescu, si aici se impart in 3 “echipe”:
    a. pro Ponta si anti Crin – A3 clar, +cu siguranta RTV
    b. anti-Ponta, pro Crin – b1, realitatea;
    c. “neutrii” care sunt fie contra fie pro Ponta/Antonescu, atunci cand e cazul: unii realizatori de la A3 (O.Stancu, O.Stanciulescu), V.Ciutacu(RTV).

    2. Traim cu totii in Romania, si dintre cei care au lucrat vreo data la patron, stiu cum stau lucrurile la privat. Si eu am lucrat la patron si era foarte clar: ori faci cum iti spune patronul, ori pleci acasa (chiar daca patronul greseste, tot ca el ramane). Pana aici cred ca e toata lumea de acord.

    3. Acum, tinand cont de felul cum merg lucrurile in tara asta, eu trag concluzia ca intotdeauna si in toate domeniile de activitate din Romania, modul de actiune al angajatilor a fost direct influentat de sefi. De aceea e clar ca nici in televiziuni lucrurile nu au cum sa stea altfel. Un exemplu ar fi Oana Stancu si Adi Ursu, care au fost concediati din cauza nerespectarii indicatiilor mai marilor. (asta e ceea ce stiu eu, in mare, despre acel caz).

    Asa cum realitatea+b1+digi au fost/sunt basiste, intr-o foarte mare masura, tocmai din cauza optiunilor sefilor, tot asa si A3 a fost anti basescu, si asta cu siguranta si din cauza adversitatii politice dintre patronajul A3 si basescu, dar si din convingerile realizatorilor (acum o alta discutie ar fi daca aceste convingeri ale realizatorilor au fost sincere sau nu; poate acest anti-basism a fost si pt ca marea majoritatea oamenilor au devenit anti-basescu). Spun ca aceste convingeri sunt discutabile si pt ca, pt mine, e inexplicabil cum aceeasi oameni care emiteau judecati de bun simt, acum sa fie mai oribili decat propaganda basista (cel putin aia de la b1 si realitatea, ii stia lumea de pupincuristi, dar acum cand vad ca si la A3 exista aceleasi apucaturi, atunci incep sa ii detest).

    Atat timp cat modul de a gandi si de a actiona, a celor de la A3 si cel al lui Crin/Ponta, fost acelasi, nu au existat probleme intre postul tv si USListi. Dar din momentul de la care USLul s-a rupt, celor de la A3 “le-au cazut negurile”, si cum patronatul postului tv a fost/este in alianta cu Ponta, atunci nu exista alta cale decat aceea de a-l ataca pe Crin, pt ca asa cum toti au spus, va avea de pierdut cel care rupe USL. De aici si toate laturile aruncate catre Crin, pt a-l face pe acesta vinovat de aceasta rupere. Sa nu uitam totusi ca A3 a criticat miscarile politice ale lui Ponta, in timp ce Crin era fie era bagat in aceeasi oala cu Ponta, fie era venerat pt calitatile lui. In prezent, A3 se comporta ca si cum guvernarea lui Ponta a inceput de la data de 01.03.2014, si nu de la 08.05.2012. Au sters cu buretele toate ineptiile PSD, si singura lor menire, acum, e sa-l injure pe Crin. Sa ne reamintim cum vorbea rastit R.Tudor prin aprilie 2013, despre “securistii din jurul lui Victor Ponta, care sunt oamenii lui basescu, si care lucreaza ca Antonescu sa nu ajunga presedintele Romaniei”. Dar oare s-a intamplat o minune, si intre timp acei “securisti” au devenit baieti de treaba si acum lucreaza numai si numai pt cetateni?? E CLAR CA NU!! Sau sa ne reamintim cand, la emisiunea de la A3 a lui Gadea cu Antonescu, cand Mihai s-a penibilizat singur: mai intai a negat ca cineva de la A3 l-a banuit de ceva pe Crin, uitand ca a sustinut in clar, impreuna cu Ciuvica, R.Tudor si B.Teodorescu, cum ca Antonescu e inteles cu basescu, sau cum Antonescu deja comanda DNA; iar cand Crin “a lovit” in A3, a inceput cu “pe langa faptul ca dvs semanati DIN NOU cu traian basescu…”.

    Dar ce mai conteaza, lucrurile s-au asezat deja: Ponta o sa fie noul presedinte al Romaniei, asta daca va gasi pe cineva de incredere sa ii lase guvernul pe mana; si daca in prezent Ponta nu il are pe acel cineva, are destul timp pana in noiembrie sa-l gasesca.

  6. Si prin omisiune se poate preaslavi!

    Atita vreme cit se da fara numar intr-unul singur, Crin Antonescu, care, nu de acum, ci de aproximativ jumatate de an, se gaseste vinovatul capital pentru tot si pentru toate, iar celalalt, Ponta, este ferit la maximum de intrebari incomode si de observatii critice, nu se poate vorbi de echidistanta.

    Interesant este ca dupa ce a fost apreciat ori tradator, ori nebun, ori santajabil, acum este apreciat ca fiind un biet papagal.

    Si mai interesant este faptul ca atunci cind a slujit intereselor, respectiv accederea la putere, era vazut ca Mesia.

    Iar maximum este dat de lasarea completa in offsaid in lupta contra necuratului de la Cotroceni.
    “Prostul” se dadea de ceasul mortii cu lupta iar baietii destepti bateau palma cu ingerul negru.

    Bine ca avem un salvator!
    Un mare om de stat.
    Un luptator pentru romani!

    Daca n-am fi de plins, poate ne-ar busi risul!

    Dar lasa asa!
    Ca doar nu ne-om lua acum de la detalii…

  7. @Mihai: deocamdata prostul a batut palma cu Basescu. si nu deranja pe nimeni cand colegul lui de unificare a Dreptei era tinta. acu-i, subit, erou. ca-l lucreaza oamenii rai. tot aia l-au pus si sa participe la bataia de palma a lui Ponta cu Basescu; impotriva vointei lui, ca el detesta regimul portocaliu, care o face pe nevasta-sa nu-stiu-ce-vice din partea Popularilor Europeni la Bruxelles. a se scuti cu propaganda proasta, ca incep sa apara detalii privind adevaratele motive ale abandonului cursei prezidentiale si pretul deciziei. si, curand, o sa va crape obrazu’ de rusine
    P.S. daca vreti sa va racoriti, mai uitati-va, frate, si la B1, si la Realitatea, unde Ponta-i minge de fotbal si Crin un soi de Dalai Lama, ca nu-s doar doua televiziuni in piata

  8. Ce face Oprescu bai frate… ce-o astepta? Sau sta sa fie facuti de rahat ceilalti intai, care-o fi treaba de tace? Oricum nu e nevoie de circul asta, Ponta deja e prea fortat acolo unde e… ar putea fi cel mult un functionar pe la vreo primarie. Astia ce dracu’ mai se straduie sa faca si vreo regie in Romania? Cat timp mai au sa se anunte candidaturile ca nu e nici o informatie pe internet… Eu cred ca imediat dupa ce se anunta Oprescu, Antonescu sare-n barca lui… asta e parerea mea.

  9. @Moses: asteapta sa vada daca nu cumva se sparg la DNA directorii lui. prin birourile carora tocmai a trecut o perchezitie. dupa aia, o sa ia si el o decizie 🙂

  10. Daca se voia ceva cu asta, macar si o mica atentionare, era ca la Mazare, pe toate canalele, se scria si pe servetele… Vad ca asta s-a facut prea in surdina ca sa fie vreo conspiratie. Nu cred ca e nimic important… 😀 O fi… o mica verificare sa se vada daca poate si dumnealui cotiza la propria campanie, s-o fi dat sarac :)) mai mult de-atat nu cred. 😀

  11. mult zgomot pentru nimic.omu’a iesit din politichie si prin gesturile lui si-a dat si masura valorii.zero!eu cred ca daca esti politician esti cam ca un sef al unei expeditii,la pol sau pe marte…pentu asta trebuie sa ai nervi,”guts” cum spun americanii oricum o expresie mult mai potrivita.pe la noi cum a dat unu’de greu incepe:ca mogulii,ca ponta(cu variantele anterioare:iliescu,securitatea,nastase),ca baronii,ca valul rosu,ca bla,bla,bla…singurul numitor comun este PRESA (cu varianta anterioara”o anumita parte a presei”).altminteri ei cu TOTII sunt curati si placut uscati,nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase.

  12. off topic:
    D-le Ciutacu,
    Cu mult,mult timp in urma,v-am scris ca il agreez pe klaus iohanis…Acum sunt dezamagita si ingrijorata…
    Regret ,pentru ca de multe ori in viata,am fost naiva…

    Respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  13. Sunt pro antonescu. Probabil anul asta nu va mai juca nu rol important–nu stiu dc va mai fi in prima linie vreodata. Eram sustinator al pnl-ului doar din prisma fostului sau lider. Nu vreau sa iasa ponta presedinte. Daca se se va intampla asta, nu se va datora masinariei de partid+televiziuni, ci din urmatorul motiv:ceilalti sunt prea prosti, incoerenti si ticalosi. Scuzati banalitatea:in viata greselile se platesc. “Dreapta unita”–ma face sa rad sintagma–le comite pe banda rulanta. Dc ponta iese presedinte, va trebui sa multumim ‘opozitiei’ de tristi pentru asta.

  14. vanzoleala basista intensa pe blogul tau, victore.. ceea ce constat cu argumente de niste ani buni, este ca basismul este asociat cu ticalosia si prostia – separat sau impreuna .. ziaristii de dreapta , gen pora si orcan (aia dati afara de la b1) sunt adevaratii ‘asistati’ din tara asta – nu numai ca nu produc nimic, dar mint, manipuleaza, se isterizeaza pe bani nemunciti de ei, si nici de aia care i-au platit pana acum .. tu si badea sunteti slugi – uita toti ca badea se lupta si cu regimul nastase (unii dintre basistii sau antonistii de acum il lingeau pe nastase pe atunci), ca tu si badea va luptati fara moguli in spate cu cna-ul .. deh- daca ei isi iau banii de saorma prin postari platite, evident ca nu pot pricepe ca altii pot avea ochi proprii, creier propriu si opinii proprii .. n-am votat ever psd-ul, dar anul asta voi vota orice este mai anti-regim basescu, chiar si psd – politica lor economica e clar mai coerenta si corecta fata de tara asta (argumente sunt cu zecile) .. baronii sunt baroni, nu’s mai ticalosi aia de la psd decat aia de la pnl sau pdl. daca peste 2 ani astia o iau razna, voi iesi si in strada sa ii contest (cum am facut si cu basescu), dar toate la timpul lor (daca e cazul).

  15. Dle Ciutacu mi-a parut f rau cand ati plecat de la A3,dar acum ma bucur ca ati ramas acelasi OM.Va mutumesc.

  16. Primul pas al alegatorului e sa se identifice cu un lider,sa-l incarce cu cele mai alese trasaturi,sa-l adopte ca pe un tatuc al natiunii si sa-l apere,in ciuda tuturor evidentelor,impotriva celor ce-l arata tarii asa cum e,adica gol.Cind se atinge masa critica,de obicei unpic inaintea ca serviciile sa intoarca armele,cu aceeasi fervoare cu care l-au sustinut,il injura si il acuza,uneori pe nedrept,de cele mai mari ticalosii.Vezi,Bombonel cu miliardul de euro.
    Politicienii,ziaristi,toti cei ce apar la tv sunt oameni cu nevoi,slabiciuni,vicii,pacate si care fac compromisuri .Nu-i mai idolatrizati,nu le atribuiti calitati pe care nu la au,pt ca si-o iau in cap.Presedintele vorbeste despre el ca despre o cladire,pupincuristii dau ochii peste cap cind le spui de Bercea,de parca nu institutia dansa tiganeste cu Mondial de git.
    De la Isus incoace ne omorim idolii,doarca pe Isus intii l-am omorit apoi l-am idolatrizat.Cu politicienii facem invers.

  17. La 139 de ani de la infiintare, Partidul NATIONAL LIBERAL, condus odata de Ionel Bratianu, va ajunge sa aiba in conducerea sa oameni care, in 2012, au fost dispusi sa sacrifice interesul national, al Romaniei, in scopuri politice de moment, oameni precum cei din conducerea PDL.

    Imi este rusine si jena ca s-a ajuns aici, resimt un profund sentiment de ura fata de cei care au adus partidul liberal aici si ma irita profund explicatiile lor insultatoare pentru orice om cu o minima inteligenta.

    Si nu cred ca sunt singurul care simte asta…

  18. Victore, am o exclusivitate pentru tine. Au inceput dezvaluirile. 😀
    Si e proaspata rau de tot, sentinta e din 16 mai 2014, cel putin asa zice nenea ala.

  19. @Cristian: le stiu de la A la Z. cum le stie toata lumea de la Bucuresti, da’ s-a facut curveste ca n-a aflat 🙂

  20. Iohanis (ca si Ponta) e impins de unguri care balesc la Transilvania de-atata vreme… numai cand ne gandim la acel “partid” al lor ne dam seama cam cat de adanc in rahat se afla Romania… Ma-ntreb ce-o dura atat de mult timp ca doar palma au batut-o-n ’89… probabil nu se risca niciunul dintre patrupezii astia de politicieni romani sa semneze si nici ei nu prea au cum sa si-o dea singuri… momentan.

  21. N-a fost nici unul dintre Bratieni sfint si nici Johanis nu e!Mai usor cu indignarile istorice,nu de alta dar li se vad desuurile murdare marilor romani.Printre altele,Bratianu nu-l invita pe Maniu,cu merite la unire,la festivitati,doar pt ca era taranist.

  22. @Victor, asta e, cititorii afla ultimii. Mai incerc. 🙂

    @bondescu
    Stii pe unde era Maniu cand se facea unirea ? Pe la prefectura Vienei, tinea legatura cu Imperiul sau cu ce mai ramasese din el. In plus nici nu era un mare unionist, mai degraba il poti numi un promotor al unei Transilvanii independente si asta nu pentru niste principii sau pentru niste conditii obiective, ci pur si simplu pentru putere politica proprie, lucru care s-a vazut mai ales cand l-a adus pe Carol al doilea in tara.
    Tu ai dreptate cu Bratienii, nu erau niste sfinti. Ion/Ionel dadeau directia politica si Vintila facea banul, insa diferenta dintre Bratieni si Maniu era ca primii trei macar aveau o viziune si o directie politica corecta. Atat pe exterior cat si pe interior, iar in mare parte ceea ce suntem astazi suntem datorita lor si mult prea putin datorita lui Maniu.

  23. @bondescu

    Bratienii au fost departe de a fi sfinti – le-a placut enorm puterea si au abuzat in dese randuri de ea (se stie ca Ion Bratianu nu era deloc strain de asasinate iar Ionel si Vintila au folosit pe scara larga santajul pentru a se mentine la putere) le-au placut banii (are sens sa vorbesc despre numeroasele cazuri de deturnare a banului public?) si multe multe altele.

    Dar Bratienii spre deosebire de politrucii nostrii de astazi au asigurat dezvoltarea rapida a Romaniei, au protejat capitalul roman si interesele nationale (spre ex Vintila a pregatit si dat o uriasa lovitura intereselor britanice franceze si americane aici nationalizand industria de petrol si gaze … astia o vand pe nimic) si mai presus de orice Bratienii au condus Romania in singurele razboaie pe care le-am castigat si au dobandit independenta si intregirea Romaniei.

    Departe de a fi sfinti, conducatorii PNL au fost mari oameni de stat si au aparat interesele fundamentale ale Romaniei.

    Pe locurile lor or sa ajunga indivizi care au spalat pe jos cu Romania pentru un castig politic personal.

    Asta e diferenta!

    Liderii PNL, care se pupa pe bot cu Blaga si Macovei acum, uita ca acesti indivizi au un puternic caracter anti-national, dovedit faptic.

    Ori sa-mi fie iertata vorba mare insa asta mie mi se pare o tradare de cea mai joasa si jegoasa speta a Romaniei si liberalismului.

  24. Situatia este cam asa:
    1. Nu inteleg de ce naiba va mai ocupati de Crin… Omul a demisionat din toate functiile… Ceea ce nu a facut niciun politician pana acum.
    2. O ardem cu legitimitatea lui chioru pe la cotroceni vreau sa vad unul de aici care a pus stampila pe o alianta psd unpr udmr ppdd? Ponta de ce nu demisioneaza?
    3. Da presa e platita sa manipuleze… Crin a fost bun pt toti deontologi cat a adus psd ul la guvernare dupa subit au inceput atacurile la adresa lui inca de pe vremea usl
    4. Demnitatea nu se castiga prin vorbe de deontologi cu sau fara tonomate … Demnitatea se castiga prin fapte… Alti au demisionat dela ciolan si cu toti stim ca asta e ceva rar in romania pe cand alti stau molfaind ciolanul si ii ataca pe cei care au avut demnitate.
    5. Exemplu dat de victor este irelevant ba chiar infim daca ne gandim ca oprea si udmr au avut functii foarte inalte in guvernul bboc-basescu si cu multa iertare acestia au fost reevaluati atat de presa cat si de ponta.
    6. Nu stim inca daca a dat mana cu basescu sau l-a facut pe acesta sa sara afara din schema politici autohtone… O dreapta cu pnl si pdl scoate si mai tare din pmp din schema dreptei romanesti… Daca gandim logic nu ce ne transmite psd ul prin diversi interpusi.
    7. Va dau cateva nume care au dat mana cu basescu public ba chiar pe semnatura: ponta (pact de coabitare, numirea procurorilor); rus ( suspendarea marinarului) oprea (guvernarea boc) hunor (guvernarea boc)… Toti acestea sunt de partea antibasismului desi semnatura lor a facut ca basescu sa mai cuvanteze de la cotroceni!
    8. Restul e gargara

  25. Cristian & Radu Alexandru Vasilescu -f. corect ce spuneti si nu incercam sa minimalizez meritele unora in contradictie cu ale celorlalti.
    Cele scrise de voi vin sa intareasca faptul ca toti oamenii politici sunt si oameni,cu pacatele si cu slabiciunile lor.Politicienii de azi cred ca sunt o cauza pierduta,dar timpul si timpurile vor rezolva si asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.