Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

Am încheiat subiectul, aştept probele corupţiei şi securismului, ne vedem la CNA şi/sau în instanţă. Nu mai legitimez gunoaie. Mulţumesc celor care s-au pronunţat public (indiferent dacă pro sau contra mea) şi au comentat urâta poveste.


Timpul meu costă şi am nevoie de bani de avocaţi pentru ceea ce (probabil) va deveni prima (şi, de această dată, cu siguranţă, nu ultima) acţiune judiciară pe care o voi iniţia. N-am nevoie de solidarităţi de paradă, nici din partea trustului, nici politice, nici din partea maselor. Sunt Victor Ciutacu şi anunţ că, începând de astăzi, activez evreul ascuns din mine: cine vorbeşte (şi n-are probe) plăteşte.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

114 thoughts on “Flegme pe bani: cine vorbeşte plăteşte

  1. O intrebare: cand tu ii injuri pe toti si ii faci in toate felurile… E ok?
    Cand iti zice unu ceva tie sari ca ars. E cam jenant…parerea mea. Radu Moraru are o comanda sa zica de tine ca trebuie sa fi inchis. Tu si cu gasca de la Antena3 nu aveti comanda sa injurati non stop la Traian Basescu?
    Voi cand ziceti ceva e dovada a liberei exprimari…cand zice altu despre voi e dovada ca ia bani.
    Macar fii rezonabil, ba victore … atat … rezonabil.

  2. E ce zici de Base la CSM.Nu prea le are cu legislatia,consilierii trebuie dati afara urgent,iar dansul Stefan Cel Mare nu are nici o treaba cu Justitia.Eu cred ca iese urat rau in toamana asta.

  3. Ce fac “alesii” nostri cu banii tot ai nostri, asta conteaza. Se pare ca trebuie insistat pe acest subiect, pentru ca unii nu pricep sau se fac ca nu pricep.

    Voi da doar doua exemple:
    1. La inceputul fiecarui an, pensionarii nu au liniste pana cand nu incepe colectarea taxelor locale. Sa dea ei, sa stie c-au scapat. Bietii oameni…
    2. Firmelor li se percepe impozit asa-zis forfetar-nu conteaza daca au de unde sa dea sau daca le mai ramane de paine, celor mai multe dintre firmele mici- important este sa iasa banii pentru intaia tiitoare a tarii, semidocta si -se pare- fara nici macar o diploma de particulara pe bani si puncte( ca il cred pe Ciutacu) . Sau, tot firmele trebuie sa mearga cu cercul dupa marfa, ca altfel platesc TVA la combustibilul consumat, de doua ori. Ca asa vrea Pogea.

    Bun. Acum, ma duc sa-mi incasez cei doi franci elvetieni de la Mogulu’, ca vine Vali Stan si si-i ia pe ai lui, si daca n-au fost decat trei, astazi?

  4. @Mirela F
    Faptul ca unii ca tine s-au milostivit de Basescu de parca ar fi fost dat jos degeaba de cei 322, ne-a pricopsit cu el inca 2 ani si probabil inca pentru 5 ani. Degeaba te-ai trezit acum!

  5. Draga Victor, am asistat, REVOLTATA, la relatarea a ceea ce s-a intanplat labe unu, cum zice Mircea si nu pot decat sa te felicit pentru decizia luata. Indiferent ca se spune sa lasam porcii in laturile lor si sa nu ne amestecam cu ei, in tzara asta nu se va intampla nimic si mucegaiurile nu vor face decat sa se extinda, pana cand unul cate unul, personaje ca tine – nu se vor limita doar a se revolta in fatza prietenilor, a vecinilor sau pe sticla, ci vor si incepe sa reactzioneze de maniera individuala contra tuturor abuzurilor, a nesimtzirii si tupeul celor la putere sau a celor ce se cred protejatzi de ea! Cand am auzit-o pe miss Macovei, deputat ieuropean, spunand ca politicul trebuie sa reia controlul justittzie!!! Asta a invatzat individa asta la Bruxelles??!?? Oare colegii sai de acolo stiu ce frumos gandeste ea despre democratzie??!?? Si cineva care gandeste asa mai ara dreptul sa continue sa detzina functzia de demnitar european?!?? presupun ca au si ei o comisie disciplinara…. am sa ma interesez si zau ca-i fac o sesizare! Last but not least: cum se facem sa semnam Manifestul din Jurnal?
    Curaj Victor, pentru tot ceea ce te va astepta si inca 1x multzumiri pentru prezentza autentica pe care ne-o oferi. Pentru mine si cei ca mine – ca noi, indraznesc sa spun- faptul ca mai exista totusi in tzara aceea oameni ca tine, ca Gadea, Badea, Bogdan Teodorescu sau Valentin Stan etc mai lasa o sperantza…
    cu multa, multa prietenie,
    irina, geneva

  6. ,,, intalnirile publice si galagia care se face despre intalnirile lui basescu cu interlopi din toata tara si din toate structurile NU sunt pentru voturi sunt pentru intimidarea tuturor asa cum in anii ’50 C.F.R.- istii erau masa de manevra ,in anii ’60 – ’80 cetatenii de bine ,in ’90 minerii, iata ca acum a venit si randul interlopilor sa intimideze populatia romaniei manevrata de o haita de nesimtiti,,,,nu voturile ci demonstratia de forta este prietenia hotului cu hotii ,,,

  7. Precizare; cand am scris postarea de la 11:16, nu m-am gandit sa ma compar cu domnul Vali Stan, pe langa care eu sunt “mic copil” doar. El e un geniu, dar ma straduiesc si eu. 🙂
    Cred, totusi, ca s-a inteles ce am vrut sa zic.
    M-am saturat sa tot aud ca daca scrii si vorbesti impotriva lui Basescu nu poti fi decat platit pentru asta. Si eventual de cel mai mogul dintre moguli, nu de altul, ca n-are farmec.

  8. pt. violet, 2:49
    si eu me intreb DE CE cei anti-basescu sunt intotdeauna atacatzi ca ar fi platitzi – eu cred ca dimpotriva, orice om de bun simtz, chiar platit GRAS si tot n-ar mai trebui sa fie pro-Base !! e insa f. adevarat si ca fiecare ii judeca pe ceilaltzi dupa ce stie el!!! Zau ca discutziile de aici nu sunt de nasul lor – iarta-ma Victor, ca-i invit spre iesire – sa se duca scrie la Hotnews, unde mie nu mi-au publicat niciodata nici un comentariu, pe cand aici, sau pe blog-urile lui Badea, Badin si altzii sunt publicate SI mesaje “contra”…

  9. la cum te cunosc eu pe tine, cred ca maine o sa-ti treaca si o sa o lasi mai moale cu judecata… nu de alta dar poate o sa realizezi si tu ca e greva la judecatorii si nu ai cum sa-l dai in judecata 🙂 …

  10. mda,este valabila si o atitudine de genul “nu te baga in tarate k te mananca porcii” sau “nu te cobora la nivelul petrolului k te murdaresti”… da’ pe de alta parte sa nu uitam k pata asta de culoare de pe chilotii lui bassse, pe care o mai cunoastem si sub numele de radu moraru, a cerut nici mai mult nici mai putin “decat” ARESTAREA lui victor, fapt care, cel putin pe scara valorilor mele, este un lucru grav…
    adica vine un mucea-flaimucea, te vrea musai ras-frezat si cu catusele puse,si asta fara macar sa produca vreo dovada cu care sa-si sustina porcaria, iar victor, in bunul spirit mioritic sa dea a lehamite din mana si sa zica “da-l in cacat ca-i prost, ce pretentie sa ai de la el…” atat???
    trebuie sa recunosc k tare mi-as dori sa-l ia victor la niste cazmale pe deontologul asta parat si sa-i dea pana-i cade deont-ul si mai ramane doar ologul…:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.