Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Fiindcă boceau unii la mormânt străin

Fiindcă boceau unii la mormânt străin

rating

Astea-s cifrele de aseară pe publicul comercial (25-55 ani). Da, încă nu-i o obişnuinţă, ci o excepţie. Şi, da, pe celelalte sergmente de public, între televiziunile de ştiri, am fost al doilea, după, evident, A3. Dar, da, după o lună şi jumătate, cred că nu-i rău deloc. Şi nu, nu-mi fac iluzii. N-am nimic de demonstrat şi nici obiective măreţe. Am venit la RTV, plecând dintr-o poziţie comodă, să construiesc. Cu asta mă ocup.

Doar vă anunţ că n-am murit. Dimpotrivă, sunt al dracului de viu. Şi mă mai fac…

baschet

P.S. Când am jucat baschet cu Badea și cu Ponta, mustea presa românească de interes. Se produceau maimuțele publice în chiloți de sport. Când banii strânși au fost folosiți pentru finanțarea unor copii deștepți, nu mai interesează pe nimeni.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

23 thoughts on “Fiindcă boceau unii la mormânt străin

  1. Bravo, bravo. Era cunoscut faptul ca tu aduci audienta. Nu conteaza profilul emisiunii, ci moderatorul.

  2. Cum ???
    Si astia (nu spun din ce familie politica fac parte) de plangeau dupa faptu’ ca n-o sa mai existi daca ai plecat de la A3 unde sunt ? 😀

  3. Felicitari. Dupa ce ca esti arogant mai esti si … modest. Ha, ha, ha…

  4. Dead cats don’t fall from great heights…they’re dead. 😉
    Cât despre “bounce”, eu sper să văd întreg postul RTV sărind odată cu Ciutacu. Mi s-a acrit să văd A3 lider de piaţă undisputed, undefeated…

    @bubulea:

    Şi dacă vine, ce? 😀 N-ai văzut că el face un fel de ‘Happy Hour’, sau ‘Acces Direct’, dar pentru un public mai spălat? Acelaşi gen de emisiuni siropoase, storcătoare de lacrimi, în care everybody kisses everybody’s ass. Dar bine, e şi greu să menţii acelaşi trend, acu’ după ce USL-ul are 70%. Ar însemna să pupe-n cur puterea, aşa că mai combină emisiunile politice, cu monden 100%. Rating să iasă… Şi iese… Că e mulţi privitori teligenţi… 😉

  5. Rupe capu’ la micuti şi arată la bătrâneţe ce puteai la tinereţe. Adică înainte sa înceapă toţi colegii sa-ţi aducă lopeţi cu pământ, la mormânt, in ritmul prohodului…

  6. Daca tot ai jucat baschet cu Badea, nu te-ai gandit sa te muti si pe segmentul lui orar? :). Ar fi chestie supertare. :).

  7. Mai interesant mi se pare rating-ul lui Badea. Sa ai 2.4 la ora aceea este o performanta, mai ales in contextul in care practic vorbeste de unul singur.

  8. Chiar ma bucur ,va felicit si incet, incet veti fi lider.Pot acum sa scriu 2 versuri dintr-o manea ,cautate la repezeala :

    “am un milion de fani
    si vreo mie de dusmani ”

    Conteaza invitatii si subiectul emisiunii .Mie imi este dor de Vorbe Grele.

  9. Bravo Victor!

    Nu sunt o infocata a emisiunilor de gen, insa imi place foarte mult abordarea si decenta din emisiunile tale. Mult succes in continuare!

  10. Salve Victore si felicitari! Nu doar pentru rating, ci mai ales ca ai parasit la timp A3. Vad ca se strange surubu’ bine de tot acolo. Apropos, crezi ca e mana lui Ponta?

  11. @ade: le tin pentru mine. nici nu-s implicat, nici n-ar fi fair sa ma manifest
    @adrian: merci. nu stiu daca el e regizorul, da’ cred ca-i convine de minune

  12. Chiar un pic mai sus :

    @ade: le tin pentru mine. nici nu-s implicat, nici n-ar fi fair sa ma manifest

    De Victor Ciutacu pe 31 May 2013 la 16:27 (#)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.