Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Felicse, v-aţi tâmpit la creierii capului? Uite şi buna mea credinţă: alţii-s tâmpiţi

Felicse, v-aţi tâmpit la creierii capului? Uite şi buna mea credinţă: alţii-s tâmpiţi

LATE UPDATE: Ca sa incheiem orice discutie pe aceasta tema, Felix Tataru m-a sunat si m-a asigurat, sub cuvant de onoare, ca nu agentia lui face online-ul pentru Blaga. Cum n-am de gand sa ma indoiesc vreodata de buna-credinta a oricarui om – fie el si apropiat de Traiab Basescu – pana nu am si un motiv intemeiat, iau act de spusele lui Felix si fac aici rectificarea de rigoare. Si n-am batut palma pentru vreun contract de publicitate pe blog. Nici un intentionam.

Dom’ Tataru, jupan Felicse, boieru’, lasati-o dracu’ de treaba! Nu c-as muri eu de grija portocaliilor, da’ sa-l puneti pe Vasile-Buldogu’ pe un site de jocuri pentru copii tembeli, printre vesnic senzuala Barbie, prieteneasca palma pe cur si virtuozii ping-pong-ului online? Pe crucea mea de om cu frica lu’ Dumnezeu, asta-i magarie.

UPDATE: Uitati cine mai vrea sa-si schimbe Constitutia in folos propriu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

35 thoughts on “Felicse, v-aţi tâmpit la creierii capului? Uite şi buna mea credinţă: alţii-s tâmpiţi

  1. Bine ca n`apare pe xtube sau ceva…..doamne fereste , ca atata mai are romanu`. Pe trilulilu cand vrei sa vezi orice, apare intai unu` de vrea in parlament care vorbeste. Io nu le-as lua astora banii sa ii las pe sait…ce iei pe mere dai pe pere cu politicienii,ca-ti pleaca toti vizitatorii numa` cum le vede fatza.

  2. Rad pe infundate. Mare e gradina ta Doamne. Am mai vazut si “la mouse-over am un mesaj pentru tine”. Deja m-am intoxicat.

  3. Probabil vrea sa sparie virusii de pe siteul cu pricina.Blaga Sperie Tot ce Misca…un slogan mai mult decat decent

  4. “Cultura” netului ne invata ca atunci cand postezi bannere intr-o campanie e aproape imposibil sa stii ce o sa fie in jurul bannerului cu pricina. Algoritmii…domnule inginer Ciutacu, mai dau gres pentru ca nu sta nimeni sa puna bannerul cu mana acolo. Se pune automat. E ca si cum ai surprinde o imagine cu un mesh electoral iar prin fata lui ar trece, spre exemplu, o curva. Eu am prins banner au unui PDL-ist pe site-ul unul PNL-ist si tot pe sistemul asta. Din pacate nu mai am screenshotul.
    Faza cu Constitutia are legatura cumva cu Putin? Nu de alta dar altfel ar fi prea penibila.

  5. @ Ciutacu Da dumneavoastra cind dormiti?Eu sint pe alt fus orar!De obicei ultima postare care trece e in jur de 1:50 a.m. Acum faceti overtime si noaptea? Workohoolic?
    Sanatatea e mai buna ca toate!
    Succes in continuare!

  6. Victor, vorbeşti codificat? Deci Felics e Felix Tătaru, iar Felix e Dan Voiculescu 🙂
    Data viitoare să-i spui marelui Ion Cristoiu că electoratul PNL este el anti Băsescu dar înainte de toate el este anti PSD. Sau ce nu îi place nu spune pe post?

  7. asta nu e din ciclul cu intoarcerea armelor impotriva tiranului ?
    sau poate a iesit tot de unde a iesit si maneaua PDL

    PS vad ca pe blog nu zici nimic de blonda si dosarul. eu am pus ceva la mine si deja am vazut pe multe bloguri. a facut-o lata tare da’ din pacate la boborul nostru oricum nu conteaza

  8. VICTORE, CE FACI DUMINICA??? EU STAU PE NET CU PRIETENII, MA SPARG IN FIGURI LA CUMPARATURI (SPOTUL A FOST FACUT INAINTE DE CRIZE), CITESC O CARTE SAU BOTEEEEEZ! GATA M-AM DECIS! BOTEZ!

  9. @dimitri: da-i un sms. meseria de purtator de cuvant nu ma atrage.
    @Andrei C: si marmota invelea ciocolata-n staniol…

  10. I-aş da SMS dar nu îi ştiu numărul iar Gâdea nu ia telefoane în direct.
    Sper să citească şi el blogul ăsta şi să vadă, deşi slabe speranţe.
    Altfel, turul ăsta, Dan Andronic l-a cam făcut pe Felix Tătaru.

  11. Ce se vede acolo este o reclama furnizata de o terta parte (cred ca este vorba de Neogen).

    Daca Jurnalul National – editia online – ar fi avut contract cu Neogen atunci ai fi avut surpriza sa vezi o reclama mare cu Vasile Blaga, pusa motz, in direct si la o ora de maxima audienta, pe prima pagina a sitului.

  12. Tiiii! cand am vazut titlul am zis “Na’ belea! s-a trezit domnul Ciutacu si se leaga de mai celebrul tiz al lui Tatar, stiti voi care, turnatoru’ … Bine ca m-am inselat! Uof!

  13. s-au tampit. cea mai mare tampenie e aia cu ei cu ei, noi cu voi. noroc ca s-au gandit unii si le-au cosmetizat in ei cu ei si noi pentru noi, punand pozele celor din top300.

  14. Asta-i exemplificarea zicalei: “unde dai şi unde crapă”… :))

    La UPTADE
    Care după care s-o fi luat? Io cred c-o fost numa’ o sclipire de geniu. Separată, da!Bravul dictator aflându-se în aialaltă parte a lumii, nu cred c-o auzit de-al nostru doritor de. Don President… ce să zic, dacă n-o auzit el de Israel, credeţi că ştie de existenţa Venezuelei? Asta e, trebuie să recunoaştem, chiar dacă nu ne place. La minţi mari, idei mari!

  15. n-am mai ris de mult cu atita pofta aferim victore daca mai gasesti de astea da-le sa ne inseninam dupa toate mizeriile de fiecare zi MULTAM FAIN PT DISTRCTIE !!!!

  16. ha,ha,ha nu aveam de ce sa rad azi si credeam ca ma voi deprima,na acum,ce nae ce vasile ce stela hai ca ei chiar nu au clasa zau asanu-i mai amuzanta faza asta

  17. @Cristi: apreciez ca prietenii lu’ Felix sunt saritori, da’ poate – daca tot doare asa tare ce scriu eu pe blog – va sacrificati si spuneti si cine a comis-o. sau trebuie sa va cred pe toti pe cuvant?

  18. @iancu: eu nu fac publicitate nimanui. e, probabil, manevra financiara a lu’ trilu. nu mi se pare deloc fair. daca voiam sa promovez pe bani vreun partid, o faceam pe blogul meu, nu acceptand sa-mi puna aia spoturi peste materialele uploadate acolo.

  19. Acuma cu partea legala nu stiu exact cum e dar vroiam sa punctez faptul atunci cand e vorba de publicitate online, lucrurile nu merg intotdeauna asa cum vrea cel care comanda spotul. Exemple ca cel cu blaga sunt cu miile si trebuie sa fii foarte atent ca sa nu iasa mizerii. PNL-stii au fost foarte smecheri cu trilulilu…nu-i “deontologic” dar e de efect.

  20. nu-i de pus pe blog:
    update ca trebuie clear cookies ca sa apara reclama…in caz ca omu s-a mai dat azi pe trilu

  21. @Iancu: dat fiind ca n-am participat la imparteala ciordelii cu ei, e foarte de pus pe blog. si, de nu le-o placea panarama, sa nu-mi spuna pe nume.

  22. nici asta nu-i de pus:
    ma refeream la ce am scris eu ca nu-i de pus pe blog.Treaba cu updateul…cu cookies…alea. In rest reactia e normala
    🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.