Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Faraonii PDL pleacă-n grup la brutarie

Faraonii PDL pleacă-n grup la brutarie

UPDATE: Cică Boc ar fi demisionat DACĂ ar fi pierdut la Cluj. Adevăru-i că-n restul ţării partidul al cărui preşedinte este a obşinut rezultate strălucitoare şi ar fi fost o ruşine să piardă taman la el acasă

PD a devenit o masă amorfă, fascistoidă, dispusă la orice pentru a parveni politic şi financiar. A vrut să acapareze politic toată dreapta, să înglobeze prin absorbţie PNL şi, pentru că n-a reuşit, şi-a tras şi-un L în coadă pe chestia asta. Lăcomia l-a transformat într-un partid de mase. Iar masele nu se pupă niciodată cu elita.

Pedeliştii au vrut să ia tot şi sunt pe cale să rămână fără nimic. Fiindcă s-a votat cu ură. Nu neapărat pentru USL, ci împotriva “regimului Băsescu”. Stâlpii electorali de odinioară au fost, aproape toţi, măturaţi. Partidul care a guvernat până acum vreo lună juma’ a fost literalmente dat afară din Bucureşti. (articolul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

77 thoughts on “Faraonii PDL pleacă-n grup la brutarie

  1. Se pare că Boc a avut 1423 voturi în plus, din 159 secţii de votare din Cluj-Napoca. Deci media a fost de aproape 9 voturi pe secţie… Eu auzisem ieri, la un moment dat, de 100. Oricum, e suspect refuzul BEM de a renumăra voturile.

    Până ajunge Boc la brutărie, dacă Ponta se va comporta corect faţă de Cluj-Napoca şi nu-l va văduvi de fonduri, va însemna că nu vor mai veni bani cu găleata, cum au fost obişnuiţi clujenii. Pentru că surplusul de bani de care au beneficiat în ultimii ani au fost ai noştri, ai tuturor, de fapt. Cum bine ziceai ieri la A3.

  2. Offtopic…nu pot sa cred ca a iesit Nichita din nou la Iasi 🙁 Inca 4 ani respiram praful lui Nichita. Domnule Ciutacu, de ce nu scrieti pe blog un topic dedicat orasului Iasi? Si domnului Nichita? Aveti o obsesie cu PDL, dar nu observati adevaratele probleme din tara.

  3. @anca: fiindca soarta Iesilor nu figureaza pe lista mea de prioritati. v-ati (re)ales democratic, cu o majoritate covarsitoare, primarul. e problema voastra. eu traiesc in Bucuresti.

  4. Citez o stire de pe yahoo news:
    “Premierul Victor Ponta se va adresa astăzi Parlamentului, într-o ședință a camerelor reunite, pentru o declarație pe teme de politică internă și internațională. El ar urma să ceară legislativului un mandat pentru reprezentarea României la reuniunea Consiliului European din 28 iunie.”

    Revin la pamflet:
    In traducere libera, Ponta este mandatat sa creeze conditiile unei retrageri in umbra a lui Basescu, fara a lasa impresia ca aceasta miscare este dinainte stabilita si dorita chiar de catre Basescu, aparenta de incrancenare in efortul de pastrare a pozitiei de presedinte jucator trebuind pastrata pentru veridicitate si spectatori. Cu toate acestea, este absolut necesar ca luminile rampei sa-l evite un timp, atentia trebuind distrasa. Ce va lucra Basescu intre timp? Sunt doua personaje care incomodeaza in prezent: Voiculescu si Crin Antonescu, iar un personaj doar ce a fost scos la incalzire in mod brutal, tocmai pentru a prinde suficient ecou intr-un timp foarte scurt, MRU.
    Ponta joaca foarte bine la dublu, e foarte abil si credibil, iar Basescu stie foarte clar ca faptele sunt deja stabilite: presedinte dupa 2014 nu va mai fi, dar isi va pastra atributul de jucator, insa in ce fel vom afla in preajma viitoarelor prezidentiale. Daca ceva insa va schimba regulile jocului pana tunci, rezultatul va fi o spectaculoasa “executie” media. Putin probabil, daca ma intrebati pe mine.
    PS
    Nu credeti un cuvant din ce scriu, este doar imaginatia unui postac banal.

  5. @anca,

    Iasul e “praf” de pe vremea lui Simirad… mama. E frumos acolo, e un oras cultural dar… cam atat. Daca iei in wcnd prin oras si e vacanta la Univeristate, poti umbla in fundul gol, ca nu te baga nimeni in seama asa de putina lume e si atat de putine lucruri se intampla.

  6. OK am inteles de 2jdani…pleaca ai lor , vin ai lor , nu neaparat ai nostri . Dar oare tara asta are JUSTITIE , singura institutie care sa-i traga de coite atunci cand gresesc pe acesti oameni ” politici ” :)? sau si astia sunt ai lor?
    In alta ordine de idei , pisoiu’ ala frumos gri il mai ai ?

  7. Avand in vedere ca l-au trimis din nou la televizor pe nimeni altul decat Talmacean,eu nu cred ca pe astia de la PDL ii mai intereseaza prea mult.Au facut atat de multi bani,ca le ajung pentru 10 vieti luxoase.
    Nu inteleg de unde atata optimism la foarte multi oameni cu privire la “brutarie”…or fi precedente de care eu nu stiu.
    Singurii rechini pe care i-am vazut sa se manance intre ei,sunt aia de pe Animal Planet…aia nu se au la mana unii pe altii cu nimic.
    “Pedeliştii au vrut să ia tot şi sunt pe cale să rămână fără nimic”.
    Pai au luat ani de zile TOT domnule Ciutacu.A mai avut cineva loc de ei cat au fost la guvernare?Si ma indoiesc ca or sa ramana fara nimic…in 2-3 ani romanul(care l-a votat pe Boc primar,si care au pus pe unu’ arestat preventiv pentru luare de mita primar) va uita ce au facut udrea,berceanu,blaga,videanu…etc…vor fi numai buni de votat ca sa ii duca pe romani pe cele mai inalte culmi ale prosperitatii.

  8. Nu trebuie precupetit nici macar un singur efort pentru a distruge aceasta gasca de securisti criminali, demni urmasi ai partidului Nazist si ai tortionarilor de la Sighet.

    Asta nu e dreapta, asta e partidul groazei care a omorat oameni prin infometare.

    Trebuie sa luptam cu absolut orice mijloace avem la indemana. Sa nu ne asteptam la intelegere cu acest grup de ocupatie trimis si sprijinit din strainatate cu scopul de a extermina prin infometare rasa romaneasca.

    Romania se lupta pentru existenta ei. Miza acestei lupte este insasi viata noastra. Daca vom ceda si o palma de pamant catre acesti calai securisti si tortionari, ne vor lua dreptul la viata.

    In toate comunele si orasele mici in care a mai ramas samanta de PDL: cine nu trece de partea noastra este inamic al poporului roman.

    In acest moment sunt permise absolut orice efort, absolut orice presiune, absolut orice metoda. Luptam impotriva calailor securisti si tortionari ai lui Basescu, luptam pentru viata si pentru existenta fiecaruia dintre noi.

  9. Dom’ne Ciutacu, cu faraoni sau cu baroni, eu am senzatia ca am pierdut ceva: ce se mai stie de nenea ala care a fugit in Monaco cu Tva-ul zice-se ciordit de alde nentu Tiriac, Elan si alti ‘good fellas’? S-a mai dat ceva pe teve-uri si eu eram in campanie? Te pui mata sa iei oleaca batista de pe tzambal? Multzam fain!

  10. @ Anca: asa cum am zis intr-un comentariu in zilele anterioare, Gigi mingicaru’ al vostru va baga periodic (cu o precizie demna de ciclitatea anotimpurilor) echipa in A. Voi nu va duceti la vot – ca sunteti intelectuali fini si galeria de 10,000 il scot pe mingicar primar. Vezi cate voturi a avut mingicarul – (10,000 + cateva mii -> ca aia de la galerie aduc si ei votaci) si poate apare o revelatie. S-ar fi jucat. Totusi nu imi e clar cum sa ma refer la orasul vostru.

    @ Ciutacu: deci se zice “Iesilor” ? -> ca sa stiu sa dau si eu inainte intelectual ca nu am citit cartile acad. Graur

    Multam,
    Vespasian.

  11. Tot ce are brandul lui Basescu in tara asta, inseamna mitocanie, tupeu gretzos, lipsa de respect pentru oameni…

    Daca aceasta atitudine nu se schimba, faptul ca USL a luat o carutza de voturi este egal cu zero.

  12. @Vespasian Da, l-ai numit perfect: “Gigi mingicaru”. Nu stiu daca esti din Iasi, dar in ultimele 3 luni totul este in constructie: teatru, strazi, muzee, trotuare, palas deschis, echipa promovata, aeroport inchis pentru reparatii. S-a lucrat intens pana azi, cand a lasat totul in paragina :D. Go Go Iasi Sa curga lapte si miere de acum

  13. Mioritic vorbind,pentru pedelei alegerile astea au fost “simbra oilor” personale.Credeam ca “ravasitul turmei” va incepe la alegerile parlamentare din toamna. Dar a inceput mai devreme.Aflu in clipa asta ca Elena a dat deja bir cu fugitii (oare devine centurioana?).

  14. cu siguranta, in siguranta. altceva nu mai auzi. o paseaza de la unu la altu, aia intreaba cu siguranta, ala raspunde cu siguranta. asta ne expune gradu’ de constienta al poporului roman. daca ai ceva in cap, nu folosesti aceeasi expresie intr-una, la plus infinit, deoarece risti sa devii un fel de pappagall. sincer. adica, un distrus

  15. Iata un articol care vine ca o manusa pamfletului meu despre planul prestabilit de preluare actuala a puterii de catre USD (PSD).
    Se pare ca nu sunt singurul nebun, deja ma simt mai confortabil.

  16. In Romania, seful statului este de fapt presedintele republicii. el are functie onorifica. prim ministrul are functie executiva. de aceea este f simplu si evident de lamurit cine trebuie sa plece la bruxelles. functia de “sef” al statului nu exista. ea este doar in capul lui basescu traian, care el are treaba cu sefia. e o meteahna ce tine de obsesia de baza a poporului roman, o boala grea numita sefie. in armata moldovenii si oltenii alergau dupa grade. traian basescu a avut grad in marina si securitate. probabil de aceea se viseaza “sef”. in rest, odata cu aceste alegeri nimeni nu a castigat si nu a pierdut nimic. au fost doar schimbate niste persoane pe functii administrative ale unor posturi publice, unde singurul rol este cel administrativ. acum au foarte multa treaba de facut. doar atat. conducerea statului se poate compara cu conducerea unei asociatii de locatari, pentru care nu exista “sef” de bloc, ci doar presedinte de asociatie si administrator, responsabili de scari etc. niciun om nu plateste din banii pe unul care sa se dea sef cu el. trebuie sa fii diliu mintal sau cel putin sado-masochist. sau doar masochist sau ceva…

  17. @ anca: nu sunt din iasi sunt din sect.6 si regret ca nu a castigat un alt candidat care era client fidel la carciuma unde am eu abonament. Da’ am fost la Iasi cu galeria Steaua la meciuri si am vazut stadionul – era intr-un parc intr-o zona f. linistita plina de vile. Gigi Mingicaru’ era acolo si se vedea si din avion (ca sa citez pe Florea – ex patronul de la Rocar invitat acum vreo 10 ani la Ioanitoaia – Procesul Etapei) ca e pe mana cu galeria si el e sef de galerie. Eu zic ca si de aia il aveti primar in continuare, mai mult o sa va cada echipa in B si promoveaza peste alti 3 ani.

    Vespasian.

  18. Excelent articol cuvintel cu cuvintel ! Doar ca dupa blaturile de la Cluj si celelalte unde au fost neasteptat “victoriosi” pdl-istii ,incep sa cred acestia trebuiau salvati asa ,iar altii(inclusiv Basescu)vor merge la brutarie ,dar una de lux,aleasa si mobilata dupa dorinta lor.Imi doresc din suflet sa ma insel!

  19. Sunt vietuitor pe aceste meleaguri de destul de mult timp,ca sa nu m-astept ca o sa-i vad la brutarie pe faraonii PDL. Sa nu uitam ca baiatul cu capul plersuv a vandut o flota si hahaie linistit ….

  20. L-ati uitat pe Frunza-Verde s-a lui ceata, toti voinici cu ceafa lata! Mai putin si PNL-ul se va trezi cu o aripa PDL de dreapta, adevarata dreapta, ca tot el, care se considera ideolog al PDL, i-a mutat “intr-o noapte” de pe stanga pe dreapta, in aplauzele Partidului Popular European!!!

  21. RUBIK-ul POLITIC:
    Stiu ca nu mai este la moda,dar poate fi actualizat si anume “rubik cube”…dar va trebui sa va activati imaginatia si sa recreati celebrul cub in varianta politica.Varianta originala avea 3x3x6=54 de patratele care se pot combina/roti/suci/rasuci si daca esti suficient de indemanatic reusesti sa aliniezi fiecare patratel cu ce i se potriveste ca si culoare(politica,in cazul de fata).Ca orice joc sau competitie are si asta o regula:”nu poti schimba culorile patratelelor!!!”
    PS
    Pentru incepatori,ng-ng-isti,se recomanda “entry level” gen “alba-neagra” :))))
    PS’
    Intamplator sau nu,”rubik cube” a fost in 1974 creatia ungurului Erno Rubik,sculptor si profesor de arhitectura 3:)

  22. La puscarie cu siguranta, ii vreau si eu pe toti basisti.Au pierdut din cauza lor si a hotiilor facute, cat despre noii veniti sa nu stea linistiti pt ca oamenii s-au cam trezit, si v-or cere capete de acum incolo.Ieri am avut drum la judecatoria Plaiesti, care este chiar langa sediul celor 3 partide USL, liniste totala cand colo aseara ce vad, ca au cerut numararea voturilor si ce de lume, si ce agitatie ca doara a pierdut mititica de miss roberta.Am stat si eu la terasa la o cafea, si era un domn pensionar foarte vorbaret care mi-a spus, cum au fost cautati tiganii in cele mai urate zone din ploiesti si foretati sa voteze cu pdl, la cernavoda am rude, acolo a fost si mai grav s-a dat 250 ron+ tava de mici(ca tot e foamea cat casa) asa ca sunt agitati rau ca au pierdut, si nu oricum ci ce mana lor.Chiar daca Mazare, e cam mistocar el asa, am ramas muta cand am auzit ca primarul craiovei a platit 20 mil euro pe dezapezire, ca la botosani urma sa se construiasca un parc care costa nu mai putin de 20 mil euro(10 din fond primariei+10 fonduri europene)si stim cu toti cat de saraci sunt oamenii in zona aceea.

  23. Ceva nu suna bine in contextul valului de demisii din PDL si inscrieri in PNL.
    Placinta, Ritzi, au deschis lista. Cine urmeaza? Poteras, Preda, Paleologu, Voinescu? Poate Udrea sau chiar Boc?
    La naiba…noi cu cine mai votam, in cele din urma?

  24. Ma uit stupefiat la tv si nu-mi vine sa cred , parca am fi decupati din Kafka….asa ceva e vorba voastra de “noaptea mintii”.
    Frate astora cu basescu in frunte Dumnezeu cred ca le-a luat mintile de tot.
    Ce mama dracului face DNA-ul , si mai stiu eu ce rahat de institutii mai sunt de nu se autosesizeaza ca doar astia s-au autodenuntat!!!
    Parerea mea este ca basescu nu se valasa dus decat cu duba sau cu salvarea (la balamuc)….sau poate asteapta o vizita de curtoazie a poporului pe care l-au nenorocit , cred ca vor sa-i voteze si cu parul…..bai fratilor voi nu vedti ca basescu nu- i normal?…asta ar fi cel mai bun motiv de suspendare!!!
    Victore eu i-am votat pe USL-isti din toata inima , eu fiind liberal din mai 1990 , dar daca nu-l vor suspenda pe nebunu asta imi bag picioarele si nu mai merg la nici-un vot!!!
    ALO USL DESTEPTAREA!!!!….si nu mai primiti toate scursurile naziste de la pdl!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.