Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Estetica pişatului de damă cu presiune

Estetica pişatului de damă cu presiune

Câteva cugetări pe repede înainte, că am o silă existenţială de n-am văzut.

– Estetul scrisului de forţă, revoltatul de meserie şi plin de talent care a introdus cuvântul muie în editoriale şi s-a oripilat că am făcut-o eu ţărăncuţă cu curu’ mare pe Elena Udrea, comite o nouă producţie istorică despre virtuţile izbăvitoare ale pişatului de damă în privata IATC-ului; acolo unde, papagalilor, domnu’ predă!

– Unu’ care-şi închipuie că oricine varsă nişte cuvinte într-un ziar poate fi poreclit ziarist nu mai poate de grijă că persoana privată Gabi Firea a cumpărat, pe bani privaţi, de la un investitor privat, un apartament privat şi că se laudă cu achiziţia ei în publicaţiile private ale trustului privat de presă unde munceşte. Înţeleg că dacă ar fi fost o bugetară cu noroc în viaţă, îl lua la ofertă prin vânzări succesive anterioare de la Căşuneanu sau Besciu şi primea un Mercedes S 500 rest era OK.

————————————————————————————————————————————————–

UPDATE: Am primit, la comentarii, o delaţiune pe care o dau publicitaţii fiindcă am mai întrebat şi eu prin trust. Voila de vedeţi: “Un individ care raspunde neintrebat de nimeni la numele de Vlad Macovei si care, spre bucuria concurentei, se ocupa momentan de prabusirea tirajelor EVZ din calitatea de redactor sef, a incercat sa obtina oarece foloase de pe urma “investigatiei” vajnicului sau subaltern. Inainte de Paste, a negociat cu cineva de PR-ul Antenei oprirea materialului in urmatoarele conditii: Mircea Badea sa renunte la apelativul “oficiosul” atunci cand se refera la EVZ, iar Antena 3 sa mai invite la dezbateri si analisti de la EVZ, cum ar fi, de exemplu, Vlad Macovei. Trocul a fost respins… Deontologie, te halesc!” MACOVEI, AI CEVA DE ZIS?

————————————————————————————————————————————————–

– Ce trebuie să fac pentru ca oamenii cu probleme să înţeleagă că, totuşi, nu sunt nici Superman, nici Captain Planet, nici măcar Băsescu şi că, oricât de vizibil aş fi eu la televizor, nu pot salva Universul; nici de unul singur, nici împreună cu ţăranul de Badea? Dacă-l aduc deseară pe Florin Călinescu la Vorbe Grele e bine?

– Aia mică a lu’ Tiranu’ iar şi-a pus EBA de-a cheresteşu’. Bre, nea Jucătoare, zi-i tu lu’ Constanda să-i dea fetei vreun sfert din Satu’ Francez pentru parcare şi să nu tragă dungi paralele, c-o încurcă pe biata academiciancă la (dez)orientare.

– Arbitrii au început să se mute la Bastilia. Dacă mai continuă Morar cu Jihadul, cred că duminica viitoare se joacă de-a latul terenului şi la 3 cornere se dă penalty.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Estetica pişatului de damă cu presiune

  1. Adica IATC=UNATC? Adica Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti? Adica fostul ATF? Pai daca asta e faculta, eu ca absolvent, ma intreb ce a predat asta acolo si mai ales cand are ore si cum a ajus acolo? Cu alte cuvinte va spun ca daca nu e absolvent al acestei Universitati, LEGAL, el nu are ce preda acolo. Ce preda? Regie? Imagine? Scenaristica?:)))) Cred ca a avut un fan – care era si decan – si l-a bagat acolo. Salariile profesorilor din UNATC sunt bunicele. Eu zic ca merita facuta o…ancheta jurnalistica. Emisunea pe care o are la Pro Cinema nu ii da si dreptul de a preda acolo. Exista o singura sectie unde ar putea preda legal:TEATROLOGIE.Sa le invete pe viitoarele criticarese de tatru si cinema sa scrie un articol in ziar. Dar sunt unii ca Alex Leo Serban care ar putea face mai multa treaba ca el. Dar daca preda la alta sectie…e de verificat.

  2. :))))))) nu maipot de ras ce poza geniala,superba,uluitoare :))))) si acum rad

  3. to pee or not to pee
    asta e-ntrebarea
    daca te intalnesti cu domnu ctp intr-o toaleta

  4. bine domnule Ciutacu, ca Vranceanu-Firea e persoana PRIVATA care si-a cumparat apartament PRIVAT cu bani PRIVATI…dar atunci fiica lui Basescu ce persoana este? Nu tot PRIVATA?? Banii nu tot privati sunt?? Faptul ca e notarita cum se numeste? Nu am nici o legatura cu basescu sau PDL, pur si simplu vreau o explicatie de la dvs fiindca altfel mi se pare o ipocrizie…Faptul ca fiica lui Basescu are un tata presedinte de tara nu ii da dreptul sa fie PRIVATA? Da, inteleg eu ca sunt semne de intrebare de unde are banii dar pana la proba contrarie de ce sa fie facuta in toate felurile in media? Deci daca dati dovada de corectitudine,trebuia sa luati pozitie si la Ioana Basescu asa cum faceti cu Firea…
    Numai bine.

  5. Victore, nu te face ca nu intelegi. Nu faptul ca a cumparat un apartament il critica ziarul in cauza (care e prost, by the way). Hai sa nu ne dam dupa corcodus… E o greseala deontologica (repetata), sa faci ce a facut ea. Si stii asta, nu te preface.

  6. asa si? cui ii pasa? poti striga tu si altii ca tine la infinit ca pana la urma cainii latra caravana trece. viata e plina de rahat iar noi suntem plini de viata.

  7. Si totusi, doamna Firea ar trebui sa fie mai atenta. Sa cumperi o casa chiar si cu “bani privati” de la o firma care “intamplator” este subiect in ziarul tau, oricum ai da-o suna a reclama mascata… Pe vremuri au fost niste ziaristi (Tolcsvai, Predescu) care au facut si puscarie pentru chestie asemanatoare. Bine… pe vremea aceea doamna Firea inca nu visa ce ziarista de succes o sa ajunga…

  8. “Arbitrii au început să se mute la Bastilia. Dacă mai continuă Morar cu Jihadul, cred că duminica viitoare se joacă de-a latul terenului şi la 3 cornere se dă penalty.” Du-te dracu ca esti complet nebun. Pacat ca esti in inca in tara. Si tu si taranul de badea. AaA…si despre CTP…ii doresc ca fosnetul hartii igienice sa i dezmierde diminetile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.