Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Eroismul luptei de gherilă cu hectarele. UPDATE: Van Gheele 4 president!

Eroismul luptei de gherilă cu hectarele. UPDATE: Van Gheele 4 president!

Cel mai imobiliar dintre toţi generalii României ne explică, într-un amplu interviu din Q Magazine, cum i-au crescut lui stelele de pe umeri. Evident că nu veţi găsi vreo faptă de arme, ci, exact cum e de aşteptat, înşiruirea unei cariere de politruc.

Omul şi-a primit stelele, de la toţi preşedinţii, cum simte nevoia să se justifice, exclusiv ca urmare a funcţiilor politice pe care le-a ocupat, nu ca efect al vreunui gest de eroism. Iar povestea ultimei e realmente grandioasă. Cică l-a apreciat comandantul suprem fiindcă a refuzat să numească nu ştiu ce infractori în funcţii de decizie. Păi, bre, nea Caisă, aia făcea parte din fişa postului tău, nu te-ai bătut cu otomanii la Podu Înalt! Da-i bine că am aflat cum a făcut avere. A investit şi el cinstit – ca orice cadru cu timp liber şi posibilităţi al Armatei Române (care n-are voie prin statutul cadrelor militare să aibă participări în societăţi comerciale) – în afaceri imobiliare. Să trăieşti, nea Găbiţă, abia aşteptăm să faci Partidul Hectarelor Multe, cu sediul pe străzile din Drumul Sării pe care le-ai cumpărat la bucată!

UPDATE: Năstase cică îşi retrage candidatura la şefia PSD. Dacă nu vine nici Mitrea la congres, iar Mazăre se-ndrăgosteşte de vreo dansatoare la Rio, eu zic să candideze doar Geoană şi Diaconescu. Şi să câştige Geoană cu 125%, că din cauza lui Diaconescu a pierdut partidul ultimele 6 rânduri de alegeri. În definitiv, cred că PSD chiar îl merită pe Obama Van Gheele preşedinte executiv…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Eroismul luptei de gherilă cu hectarele. UPDATE: Van Gheele 4 president!

  1. va cer scuze anticipat pentru ce urmeaza sa scriu,spuneti-mi si mie unde este bin laden sa faca si prin romanica asta un mic-mic world trade center,ca dupa asta ne trezim,il asteptam degeaba pe tepes el nu mai renaste iar prostii se inmultesc tare repede,oare cum

  2. O combinatie mai faina intre registrul familiar, apropiat de vorbirea obisnuita si de bascalie cu care D-l Ciutacu ne delecteaza nici nu se putea realiza. Dupa ce a folosit un limbaj formal prin care ne anunta modalitatea in care Oprea si-a primit stelele, D-l Ciutacu trece brusc la registrele caracteristice ironiei. Citind fraza:”Pai, bre, nea Caisa, aia facea parte din fisa postului tau, nu te-ai batut cu otomanii la Podu Inalt!” apostrofarea lui Oprea in stilul acesta strengaresc chiar ma face sa rad in hohote.Si-l apreciez pe bloggerul nostru pentru imaginatia lui extraordinar de bogata, impreuna cu bogatia modalitatilor de a le exprima.

  3. aseara – la stirea zilei – cei doi “mari ziaristi “- firea si tudor l-au lins in cur pe geaona, de mi s-a facut greata; “liderul” psd era inert, desfigurat, incoerent, haotic, iar cei doi tot ii spuneau ca de fapt el nu a pierdut alegerile in Romania (atunci, de ce nu o fi la Cotroceni?); radu tudor a intrecut orice limita a penibilitatii si ridicolului; ce credibilitate sa mai aiba astia cand spun ceva???

  4. pt. I.I.,
    fa in alta parte analize pe text si inchina osanale; nu ne forta (pe cei care citim tot) sa inghitim kg de lamaie;

  5. asta-i general???

    atit de jos sint standardele in armata romana?
    de fapt, eu unul pacifist pina in maduva oaselor consider armata cea mai mare amenintare la adresa pacii. frustratii astia trebuie sa-si goleasca sacul de ineptii si atunci inventeaza tot felul de realitati carora le adreseaza rezolvari violente. e plina lumea de tragedii pornind de la acesti indivizi care zic, apara pacea!

    daca onoare nu e, nimic nu e. iar oprea e exemplul cel mai fidel al oportunismului si lipsei de barbatie si onoare! daca haina militara avea vreo semnificatie acum a ajuns o biata cirpa purtata de un individ lipsit de onoare!

    Cuza, Antonescu, Averescu, Prezan etc…

    Ii gasiti locul lui oprea alaturi de acesti oameni? Le-am pomenit numele tocmai pentru a intelege tragedia prezentului care se instaureaza in Romania!

  6. @agia: aici eu decid cine si in ce limite scrie. nimeni altcineva nu face ordine. cu ocazia asta, te anunt ca, la urmatorul comentariu care contine termeni de maidan (la adresa colegilor mei de trust sau a oricui), zbori de pe blog fara nici o somatie.
    @I.I: e pentru ultima oara cand insist sa nu mai traduci tu pe intelesul celor care crezi ca nu pricep ce scriu eu romaneste.

  7. Marean e cel mai tare !
    Sa faca din vorbe tot PSD-ul e lucru mare… Daca nici Nastase nu-i mai rezista inseamna ca inceputul sfarsitului pentru acest partid e aproape. Restu’ ( adica Diaconescu, Mitrea, Ponta, Mazare ) n-au portocalele suficient de mari incat sa-l dea jos pe Prostanac fara ajutor…
    Ma mir ca Nea Nelu tace… Acu’ vreo cativa ani as fi zis ca tace si face… Dar acum daca si tace ( cu facutul e mai greu) inseamna ca momentul e nasol.

    Si uite-asa a privatizat Marean PSD-ul pe persoana fizica !

    Noi, cei din sectorul 5, stim ce va urma pentru poporul PSD !!!

  8. Retragerea sprijinului politic si excluderea lui Gabriel Oprea din partid au la baza, sustin surse din PSD, lupta pentru putere si influenta intre taberele din partid. Marul discordiei il reprezinta numirea lui Virgil Ardelean si a celor patru secretari de stat la MAI. Prin Oprea, gruparea Mitrea-Oprisan a reusit sa-si impuna un secretar de stat fara avizul conducerii social-democrate. Demiterea lui Oprea a fost doar inceputul taierii capetelor in PSD iar Mitrea si Oprisan erau pasibili de excludere din partid. (ian 2009)
    Intrebare: de ce dracu’ i-a dat Basescu minister?

    Scandalul s-a declansat in momentul in care ministrul de interne, Gabriel Oprea, a numit, saptamana trecuta, fara avizul conducerii PSD, patru secretari de stat si seful de la DGIPI, in persoana lui Virgil Ardelean. Printre numirile celor patru secretari de stat se afla si fostul director in cadrul CJ Vrancea, Catalin Vrabie. Acesta a fost impus de catre tabara Mitrea -Oprisan fiind cunoscut ca un apropiat fidel al baronului de Vrancea.

  9. Un meci Geoană vs Geoană mi s-ar părea cel mai potrivit. Ca să aibă şanse să iasă. Geoană, normal, da’ cine???

  10. Domnule Ciutacu dumneavostra poate mai aveti relatii in PSD , are vreo sansa Victor Ponta sau se distruge PSD-ul? Un raspuns astept

  11. dom` ciutacu. eu vad ca pe la tv se tot discuta de unu de altu` c-o facut si o dres, ca are si nu avea de unde sa aibe atata. dom` ciutacu, pai nu a zis basescu ca o sa desfiinteze mafia, coruptia. vedeti dom` ciutacu unde e problema si rezolvati-o.

  12. Ce pensie are asta?Ce este mai trist este ca multi care aspira la gradul de general,si au merite pentru aceasta,nu vor ajunge niciodata sa-l aibe.Desigur fara o limba lata asa cum are c.i.-stul asta.Pentru cei neavizati: chiloti si izmene.

  13. Buna ziua,
    ce pacat ca nu ne putem trezi lasam SOMNUL in continuare sa nasca monstri.PACAT.

  14. Domnule Ciutacu,va felicit pentru ca aveti curajul sa luptati macar putin in aceasta drama proasta care se cheama Romania lui Base si Geoana.Se pare insa ca veti ramane destul de putini,pentru ca prostia atinge cote alarmante in randul neamului romanesc.Mult succes

  15. Saraca tarisoara,sarac popor credul! Saraca Armata Romana,ai nevoie de “chirurgie estetica”!!! Pana nu vom face “curatenie” in OGRADA,ne vom impiedica de “gunoaie”!!! Purificarea trebuie sa inceapa,de data aceasta,de la fiecare dintre noi.Daca fiecare dintre cei 5 milioane constienti de ceea ce se intampla cu noi va convinge cate un concetatean ca este in eroare vom reusi impreuna sa epuram societatea.Trebuie sa incercam!!!Argumente sunt destule,daca nu le avem le copiem de la cei care formeaza imaginile zilnice,realitatile zilnice.Trebuie sa incercam,trebuie sa reusim!!!

  16. Individul asta a adus arta tradarii si oportunismului pe cele mai inalte culmi. In Scoala Militara de Intendenta de la Sibiu (aia care scotea “chilotzari” pe banda rulanta), i se zicea Gabi Fixativ din cauza obstinatiei cu care isi ingrijea freza. Daca cumva, la orele de instructie era obligat sa-si puna casca facea spume la gura, ca el o sa ajunga chilotzar si n-o sa aiba nevoie vreodata sa poarte un asemenea accesoriu. Ma rog, un oportunist infekt, care io-te ca a ajuns si ditai ministru al armatei. Din seful mafiei lui Adrian Nastase, ditai Ministrul! Sa nu-ti vina sa crezi! Nu stiu cum se descurca in aceasta functie, ca nu stie sa lege doua cuvintele si in afara de limba de lemn insusita in anii dictaturii proletariatului, politrucul asta n-a mai invatat alta limba, iar ca specialist militar este IADR, adica “in afara de rand”! Hahahaha!!!

    Despre averea sa, poate n-ar fi rau ca DNA-ul sa-l ia putin la intrebari. Imi aduc aminte cand a ajuns ministru la Interne si a fost primul care a renuntat la salariile compensatorii pe care le primise la iesirea in rezerva. L-au injurat toti disponibilizatii de prin Armata. L-am auzit pe unul dintre acesti disponibilizati, care il cunoaste bine pe Pandele premarele dar si pe Gabi Fixativ, spunand ca e normal sa dea banii inapoi, de vreme ce acest om este putred de bogat din afaceri imobiliare ilegale. E vorba despre retrocedari ilegale urmate de vanzari pe bani putini. Pandele, premarele din Voluntari, in calitatea lui de premare retroceda fraierilor tarenurile, cu conditia ca acestia sa le vanda “cui trebuie”. Aici intra in joc Gabitza Fixativ, care azi cumpara cu 20 de euro mp, iar maine il vindea cu 100 de euro pe mp. Cam asa se fac banii domnule Ciutacu, si va zic, daca se vrea, si daca cineva este destul de curios, poate sa puna cap la cap niste tranzactii si sa dea de lucru DNA-ului. E aceeasi speta ca in cazul terenului din Sinaia retrocedat de premarele leberal fostei proprietarese si cumparat de “Muci in freza” (Boureanu pentru cine nu cunoaste cine-i Muci in freza), care dupa ce l-a cumparat cu 25 euro mp, l-a vandut cu o suma de zece ori mai mare. Asa se fuck banii, iar gradele se cumpara si ele la fel, pe bani. Ca deh, banul face si desface! Hahahah!!!

  17. daca ne-ar ataca martienii, acest “general imobiliar” ne-ar vinde pt o postata de teren promisa pe Marte! atat de lingau este incat el a renuntat fara sa-i ceara nimeni la salariile compensatorii mari, de procuror militar! asta pt ca are destui bani obtinuti pe cai dubioase pt care poate fi strans de bilutze

  18. Daca s-au cumparat voturi cu galeti inscriptionate PDL de ce sa nu se cumpere voturi de “independenti” cu stele ?

  19. Nastase nu mi-a fost simpatic,dar era clar mai bun decat base.Sa nu uitam ca a avut cam acelas scor,pe care l-a avut Geoana acum.Prostanacu’a avut sustinerea PNL(cu care base a reusit sa castige)si apierdut glorios.Daca avea voloare si era mai barbat,ar fi gastigat.Geoana e bun la lupta miseleasca.Sa nu uitam ca n-a mai promovat pe nimeni nou in PSD,de frica sa nu-si piarda scaunul.Mai mult,a preferat sa piarda sefia Camerei Deputatilor,in detrimentul partidului al carui sef ajunsese,numai ca sa-l termine pe Nastase.Acum ,pentru scaunul lui e dispus sa termine partidul.E un personaj lamentabil.Si nu inteleg de ce uita oamenii cat de jalnic era cand au semnat alianta cu PDL.Alerga ranjind fericit,cu mana intinsa dupa Boc,iar asta i-a intors spatele,facanduse ca nu-l vade.
    L-am votat in sila.Varianta Iohanis ,fiind clar muuuuult mai buna decat boculet4.
    Nu are vina Geoana.E un “prostanac” PERFID.

  20. Am cunoscut şi eu nişte politruci adevăraţi ! Îi jigniţi, comparându-i cu acest miciman infatuat.

  21. In ce ţară traim? Cum poţi pune în fruntea armatei un individ pentru care a trece dintr-o tabără în alta (indiferent de motiv sau circumstanţe)este considerat un gest normal.

  22. Romanii, asta au votat asa ca, asta au primit !! Daca asta a ajuns general cu patru stele, deci, comandantul armatei romane !!!, de ce sa ne mai mancam ficatii ca ne-a pedepsit Dumnezeu cu Basescu, Boc, Udrea, Videanu et Co ?? Ce, ei sunt mai de soi ?Confucius ne-a luminat din timp ca: “Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita !!” Pe astia-i meritam !! Si daca vom sta cuminti in continuare, va fi si mai rau !

  23. aoleu, frate!!!!!!!!!!!!
    Nu am reusit sa termin de citit tot interviul, imi este si asa frica ca am hepatita.
    Cum se poate, ca unul ca asta sa mai respire? este impotriva legilor care carmuiesc lumea asta.
    Mai rar am vazut atata lipsa de profesionalism intr-un interviu aranjat.
    doamne si mai erau su cativa care credeau. Ma refer la cei care au comentat pe site-ul Q.
    sau poate era el isi lua apararea.
    Ar fi tare, nu?

  24. Dle. Victor,sunt o doamna din Craiova revoltata de prefacatoria primarului fantanar Antonie Solomon (pdl).In timp ce l-a facut cetatean de onoare pe berceanu (desi recunoaste ca n-a facut nimic pt. craiova) si a incredintat lucrarile de dezapezire firmei Delta 93 (Nuti Udrea),pe Tariceanu,care a adus cea mai mare investitie din oras,nu vrea sa-l faca cetatean de onoare.

  25. Domnule Ciutacu
    Am virsta de 59 de nai, am trait in regimul comunist 40 de ani ,ma apucase lehamitea de ideologia comunista, am sperat ca va cadea comunismul si vom duce o viata libera si prospera. Din pacate m-am inselat am ajuns din nou sa-mi fie lehamite de ce se intimpla in societatea romaneasca.Asemenea coruptie, tradari, minciuna, lipsa de caracter nu s-au mai vazut in societatea romaneasca. Avem o tara condusa de un presedinte manelist in jurul caruia s-a adunat o oligarhie pedelista ce a pus stapinire pe pirghiile puterii.parlament,guvern ,justitie ce greu va mai fi inlaturata.Cu toate ca nu au cistigat prin alegeri majoritatea parlamentara clica pedelista patronata de Basescu a reusit cu ajutorul tradatorilor sa aiba majoritata parlamentara.Partidul independentilor in fruntea carora este Mos Teaca ,alias generalul Oprea,impreuna cu Nicolicea, Miki Spaga, Iordanescu, sunt numai citeva personaje care
    spun totul despre calitatea celor care tradeaza.Asemenea oameni pot fi usor santajati cu dosarele din justitie.Inca 5 ani cu Bassescu presedinte si Boc prim ministru pentu mine si cred ca si alti romani va fi greu de suportat. Mi-e lehamite la fel cum mi-a fost in epoca de glorie a comunismului .Cred ca suntem o natie de oameni pierduti. Cine ne mai poate salva?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.