Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Emisiuni cu şi despre tiranul cel diliman

Emisiuni cu şi despre tiranul cel diliman

Motto:

“Esti pregatit sa te lupti cu Armata pe care o scoate Traian pe strazi?” (eu)

“Sunt pregatit de mic. Am un stol intreg, ne napustim pe el” (Madalin Voicu)

Dat fiind că tot nu sunt in the mood, nu o să comentez prea tare prestaţia lui Băsescu din emisiunea pajului său preferat din ultima vreme. După părerea mea, omul e realmente dus cu capul (unul întreg la minte nu ar ameninţa politicienii cu armata şi n-ar invoca la televizor, ca dictatorii latino, pericolul loviturii de stat) şi ne desparte doar un pas, unul singur, de o tiranie cum nu ne putem închipui nici în cele mai negre visuri ale noastre. Şi, în definitiv, poate că ne-o merităm.

Dacă aveţi răbdare şi chef, linkuiesc – întru folosinţa voastră – către scipturile emisiunilor de aseară pe unde am trecut sau care aveau vreo legătură cu interesul meu imediat (a mea şi a lui Moraru le găsiţi pe site şi în varianta video). În măsura în care aveţi comentarii de postat, nu vă împiedică nimeni să o faceţi.

P.S. Precizez preventiv, înainte să mă reclame Turcan la CNA-ul Net-ului, că titlul şi textul sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare. Exact ca şi lăturile deversate în capul tuturor duşmanilor de clasă de prietenul lor de dată recentă Vadim…

UPDATE: Constat că nu sunt singurul care a remarcat dereglaju’ la mansardă

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Emisiuni cu şi despre tiranul cel diliman

  1. Si mai este un aspect pe care Presedelul si toti consilierii lui “pe juridic” il trec deliberat cu vederea: o lege se aplica in litera si SPIRITUL ei. Iar atat litera, dar mai ales spiritul spun ca dobitocul trebuie sa se consulte, nu sa faca act de vointa.

  2. face el ce face si tot se izoleaza de ceilalti politicieni.
    base stie asa: ori esti cu mine si suntem prieteni, iar daca nu esti cu mine inseamna ca suntem dusmani

  3. PAPAGALUL CLONA ASIMETRIC
    In ultimii ani pe meleagurile mioritice si-a facut aparitia, ca rezultat al experimentelor laborioase efectuate in laboratoarele genetice din Modrogan bazate pe teoria elaborata la Cotroceni, o noua specie de pasari, de fapt o clona, care a invadat pur si simplu arealul carpato-danubian, riscind sa-i modifice periculos echilibrul ecologic milenar, si anume papagalul clona asimetric.
    Aceasta clona este, asa cum am aratat, rezultatul unor experimente fundamentate teortic de Ales, experimente care au constat in indepartarea din cutia craniana a majoritatii materiei cenusii si in umplerea pe sfert (de aici etimologia cuvintului sferto-doct) cu neuroni prevalati de la Intiiul, fapt ce determina ca subiectul supus experimentului sa reactioneze doar la stimulul auditivo-vizual Basescu.
    Papagalii folositi pentru acest experiment au fost selectionati pe criteriul inutilitatii lor (activitate cerebrala aproape de zero), in ideea utilizarii lor ca masa electorala unic-directionata. Un alt criteriu de selectie a constat in capacitatea lor de reproducere rapida, fapt care totusi, acum, la patru ani dupa integrarea lor in natura, lasa foarte mult de dorit, rezultatele practice infirmind teoria si experientele de laborator.
    Ca aspect exterior papagalul clona asimetric nu se deosebeste cu nimic de celelalte exemplare ale speciei (exceptie intrunirile electorale cind datorita unor proprietati cameleonice isi schimba culoarea penajului in portocaliu), insa comportamental el este usor recognoscibil, indiferent de categoria sociala in care a proliferat.
    Spre exemplu, in lumea intelectuala, el, desi nu produce mai nimic in plan profesional, se poate identifica usor dupa sintagma de “intelectual al neamului” pe care si-a atribuit-o cit si dupa cupiditatea, rapacitatea, arivismul etc. de care da dovada in cautarea si acumularea de rezerve nutritive, motiv pentru care a inlocuit cu succes enorm fostii scriitori si poeti de curte ceausisti cu categoria celor pupinbasisti. Din acest considerent, la vreme de rastriste basesciana si nu numai (chiar zilnic am putea spune), ei se string si formeaza coruri ad-hoc avind ca lait-motiv al osanalelor, “Basescu’i cel mai tare din parcare!”.
    La alte categorii socio-profesionale ei sint si mai usor de recunoscut: daca un taximetrist foloseste un ceas masluit si te taxeaza dublu, obligatoriu el face parte din categooria respectiva, la fel cu precupeata care te ciupeste la cintar sau te inseala la pret sau cu ospatarul care aduna data la nota de plata.
    Daca ai de-a face cu un patron care-ti propune o lucrare la negru, fara plata TVA, sau o angajare tot la negru, poti fi convins ca ai de-a face cu o clona asimetrica.
    Manelistul care-i dedica hit-uri conducatorului iubit nici macar nu incearca vreo disimulare, la fel ca jurnalistul asimetric care scrie la comanda “Basescu !”.
    Ungurul care in locul votului sau pentru a ramine basescu in scaun spera la independenta Ardealului cu bataie spre Ungaria Mare, este un alt reprezentant de seama al acestei categorii.
    Poti paria linistit pe sutzul de buzunare care striga in autobus :”Prindeti hotul!”, pentru ca el sa poata lucra in liniste la portofelele calatorilor, sau pe prostituata care zbiara ca din gura de sarpe:”Curvelor!”, nu risti nimic, dimpotriva.
    Insa cei mai tupeisti si periculosi in acelasi timp, sint cei implicatii in mega-excrocheriile eufemistic denumite afaceri, derulate in cel mai mafiot mod cu putinta, sub pavaza pulpanei lui voda si sprijiniti la greu de catre acesta. Acestia sint in stare de orice pentru a elimina concurenta si a-si extinde imperiile.
    La fel de periculoase sint clonele din Justitie, care tot la stimulul “Basescu!” instrumenteaza dosare penale impotriva adversarilor politici ai presedintelui, in timp ce adevarata coruptie cancerizeaza nestingherita societatea romaneasca.
    De o insemnatate mai mica, dar totusi bine de mentionat este caprarul armatei romane, care are trairi orgasmice cind pune recrutul sa curete oala w.c.-ului cu periuta de dinti.
    De regula, in orice domeniu ti se cere o “spaga” pentru un anumit serviciu, poti fi sigur ca ai de-a face cu clona asimetrica.
    Ca urmare a inlaturarii usoarelor urme de materie cenusie pe care le mai aveau, papagalii clone sint inapti sa poarte o conversatie normala, un dialog civilizat, ei fiind cantonati in vocabular la nivelul mahalalei, al grobianismului, al trivialului, al rasismului etc. nivel coroborat cu cel al ultrasilor peluzelor stadioanelor de fotbal din Romania, fiind in acelasi timp demnii continuatori ai limbajului fostilor activisti PCR.
    Ei nu cunosc notiunea de argument ci doar pe cele de etichetare si lozinca.
    Singurul lucru care-i mai dezincrinceneaza uneori si-i face sa se bucure enorm, este circul zilnic oferit de basescu drept hrana siprituala in tandem cu pozele facute cu acesta si pastrate drept icoane la capul patului.
    Indiferent de gravitatea sau iresponsabilitatea faptelor prezidentiale, la comanda:”Basescu!”, papagalii clona asimetrici se string ca oile si rag precum magarii, obscenitati si trivialitati la adresa adversarilor politici.
    Ei isi ascund totodata trecutul puturos si plin de bube comunisto-securiste, pozind in vajnici luptatori anticomunisti si antisecuristi, aratind in acelasi timp cu degetul catre fostii tovarasi de partid sau camarazi de arme, aciuati in alte partide, sau in lipsa de asa ceva trec la fabricarea de dovezi incriminatorii impotriva adversarilor politici.
    Considerind ca aceste minime elemente sint momentan suficiente pentru identificarea si carantinizarea acestei clone parazitare pentru societate, acest studiu se incheie aici, cu precizarea ca respectiva clona este purtatoarea genetica pefect realizata a donatorului asimetric.

  4. Antenele cele mai penibile televiziuni din tara.Daca astia care il apara pe felix se considera ziaristi e grav.Sunte-ti penibili,grotesti si dezgustatori.Cand vad un ciutacu,un badea,un tudor,un cristoiu,ala cu laptopul,nu am cum sa nu-i dau dreptate lui BASESCU.Sper ca va veni ziua cand ve-ti da socoteala.

  5. cata prosteala,se vede nea’basescu dictator…
    oricum e clar ca nimanui nu-i pasa de nimic,pai ma uitam la stiri si nu a aparut un ‘responsabil’ sa vb de disponibilizarile in masa si de eventualele solutii(daca mai exista)…toti sunt centrati pe alegeri;sefu statului are paranoia ca se pregateste o lov de stat din care el iasa invingator,si spera ca va iesi si dictator…ce sa mai zic?
    eu chiar sper,din teribilism,sa iasa un cacat din tarisoara nostra,iar cei ce vor guverna sa se spele pe cap cu ea/el(cacatul)…
    nu,e chiar prea trist si revoltator tot ce se intampla…mi-e greata

  6. Domnule Ciutacu,am nevoie de ajutorul dumneavostra.
    Va expun situatia iar mai apoi decideti daca ma ajutati sau nu.
    Sambata asta,deputatul william branza este invitat de catre Asociatia Doina(oras Almancil,Portugalia) la o dezbatere politica,iar eu,studenta in anul 1,am sarcina de a-i pune niste intrebari legate (sau nu) de programul de guvernare.
    De la dumneavoastra as dori sa aflu mai multe detalii despre persoana in cauza,bineinteles daca aveti aceasta informatie si daca doriti sa o impartasiti.
    Multumesc anticipat!

  7. D-le Ciutacu, sunt de acord cu ceea ce spui. Nu m-a prea interesat politica, dar de cand il aud pe acest dement vorbind, tare imi vine sa ma inscriu intr-un partid! Oricare, doar sa pot si eu participa la eliminarea de pe scena politica a acestui egocentrist narcisist care crede ca daca a cistigat cu 10000 de voturi mai mult e presedintele ales pe viata! El gandeste pentru noi, decide pentru noi, platim gaz mai scump ca asa vrea el, suntem ascultati la telefoane ca sa stie el! E cutremurator si trebuie oprit! Intr-o tara in care s-a murit pentru a da jos un dictator, basescu ar trebui sa fie mai atent… Avem alergie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.