Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Elena, tu ori ne minţeşti, ori nu ştii lege

Elena, tu ori ne minţeşti, ori nu ştii lege

Motto: “Care-i capitala Basarabiei Saudite?” (unu’ de la ţară de la Vlad V)

Pisi mare şi nurliu ne trece la emoţii lacrimogene. Cică, de spaimă să nu-i crape de preaplin fiinţa preţioasă prin gropile lu’ Berceanu şi să rămână Borvizu’ fără şefă, direcţia SPP a Securităţii lui Băsescu i-a pus la dispoziţie întru augusta folosinţă o limuzinoacă. Le-ar fi luat pe alea din garaj, da’ cică n-o lasă protocolu’.

Elena, de ce vrei tu să strici părerea copilaşilor naivi despre Iepuraşul pufos de Paşte care se intuieşte-n spatele sufletului tău mare şi decoltat? Uite, în cazul ipotetic că nu ştii pic de lege de la postliceala pe care ai absolvit-o sau doar minţeşti, hai să te lumineze nea Victor. Unchiu’ Trăian, îl ştii tu, şi-a luat – olecuţă abuziv, da’ pe lege, nu pe protocol, că ăla-i de regulă la cramă – Mercedesu’ preferat de la Transporturi la Primăria Capitalei. La fel făcu şi văru’ Adriean (ăla de la Marmosin) cu Touaregu’ transferat întru utilizare de la Interne.

Se cheamă comodat şi nu-i masculinul de la comodă, draga moşului. Şi e valabil, spre exemplu, într-un caz ipotetic, şi la o relaţie contractuală între, hai să zicem, Dalli International şi Ministerul Turismului. Adică bordurienii dau maşina (fie ea şi blindată, cum poftești), iar statul plăteşte utilizarea (gazu’ şi reviziile), dacă eşti în stare să mă-nţelegi. Eu mă gândesc că, dacă tot te-ai apucat de dedulcit la favorurile statului, să nu ratezi bonurile de masă, să-ţi iei telefon câte un cu folosinţă nelimitată şi de la Orange, şi de la Vodafone şi să te cazezi pe bonuri de concediu la complexul ăla cu ape termale de la Snagov.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Elena, tu ori ne minţeşti, ori nu ştii lege

  1. Foarte bine scris, foarte placut!
    Pacat ca citind asa ceva ai impresia ca mananci miere cu pelin – faptele relatate sunt atat de amare…

  2. draga ciutacule iti resprct anii petrercuti pe bancile scolii, mi-as fi dorit sa am si eu aceasta bucurie dar din pacate constiinta mea nu ma lasat sa cad prada sistemului asa cum ai facut-o tu,degeaba incerci sa sa n-e spui noua verzi si uscate, suntem prea mari sa mai inghitim brasoavele lui voiculescu. daca esti un jurnalist adevarat te lepazi de toate tentatiile banesti si incepi sa faci jurnalistica adevarata. am 10 clase dar te rog sa ma crezi ca au foarte mare valoare, cel putin pt mine.nu tin parte actualului guvern dar te rog nu ma dezamagi

  3. Acu sunt in germania si ma uit pe net la ce se intampla in Romania…parca traiti in alta lume…Demnitarii isi bat joc de voi pe fata si nimeni nu face nimie…despre oameni de calitate sunt ferm convins ca exista in romania…doar ca ati scos la suprafatza pupincuristii si vanzatorii de tarabe…pacat de romania..in comparatie cu germania e mult mai frumoasa si extrem de prietenoasa….Oare Merkel o avea ceva comodat din mila spp-ului german??…nuuuu nu prea cred…aici oamenii ca Nutzi aranjeaza marfa pe rafturi la plus…poate ca daca s-ar da examene pentru orice post in romania ati mai avea o sansa….Sa traiti bine…dar fara licheaua de basescu!!

  4. …. of of of s`un pantof… s`o rochita mov…
    @Victor: Cum zicea badea Serbanescu,… sa-ti tin un loc in USA? ,adica nu-i nevoie, da` poate ai nevoie sa te astepte cineva la aeroport… pentru tine si Badea mi-as lua o zi libera sa va astept.
    S-auzim si de bine, ca de rau m-am saturat!!

  5. fratilor!!! cine a fost la votare si a pus stampila pe “elena udrea-pdl” ??? aia care au votat-o sa-i plateasca toate mofturile si prostia. lasa ca o sa ne DEA tichete de vacanta , pa.

  6. Altii gasesc solutii mult mai bune de a face economii la buget, solutii cu adevarat bune. Nu stiu daca imi este permis sa pun link-ul aici dar l-am trimis pe mail d-lui Victor. Daca considera ca este interesant si merita il va pune in discutie.

  7. Politicienii dau niste explicatii fix pentru oamenii simpli care nu stiu decat munca fizica, bautura, tv si somn.
    Pentru cei ce depasesc putin acest nivel e mai complicat sa-i pacalesti.

  8. Destepti ERAU romanii care au conceput :”prost sa fi,noroc sa ai!”.
    Ce-o zice d-na Maria Basescu care se distreaza alaturi de Nuti, petrece alaturi de Nuti,face absolut toate sarbatorile nationale si religioase alaturi de Nuti ,Nuti care are grija si de ficele ei…

  9. update: 1.D-nul prim-ministru va face economie la benzina, SPP-ul isi ia masina inapoi, d-na ministru Udrea face turism pe bicicleta ! Cum le rezolva dumneaei pe toate…
    2.Exista o logica elementara( sa-i spunem ministeriala) care duce la concluzia ca nu poti face turism daca nu ai sosele si nici macar indicatoare.Daca d-nul presedinte cu tot SPP-ul s-a ratacit in Bucovina, nu stiu ce-or face turistii straini…

  10. OFF ROAD ON THE ROAD …VISIT ROMANIA!
    BREND …SAU BRAND ? ORICUM PENTRU ELENA…

  11. Ce sa cred eu despre d-na Udrea?Ca a avut noroc in acesta viata?Poate ca da . Cine stie? Un lucru stiu sigur si anume ca s-a orienta bine in sensul ca s-a maritat cu un barbat cu bani si ca stie cam in ce zona sa se invarta. Despre intelectul ei nu pot sa comentez pentru ca sincer nici nu ma preocupa si nici nu-mi starneste un interes anume. Nu cred ca dispune de asa zisa desteptaciune in exces , face uz cam des de asa zisul ei aspect fizic care se presupune ca o avantajeaza dar nici asta nu ma intereseaza. Turismul asta promovat de acesta doamna nu cred ca o sa rastoarne economia romaneasca in asa hal incat sa-i duduie motoarele (dupa cum se exprima un ex premier)si in general daca ma uit atenta la modul cum a avansat acesta doamna sa zicem pe scara sociala chear nu merita sa comentez prea mult . Ba om de afaceri , ba consilier PNL pe la consiulul municipal , ba mare avocat , ba consilier prezidetial si mare profesor pe la nu stiu ce obscura universitate , ba iaca acum mare ministrea . Ei da chear ca a avut noroc in acesta viata. Eu sunt o biata functionara cu o vechime in munca in acest domeniu d e15 ani si cu un salariu de 1246 lei . S-ar spune ca nu am avut noroc si ca nu am stiut sa ma orientez. Probabail si pentru asta trebuie sa am motive suficiente sa o invidiez pe doamna Udrea. Nu stiu daca o invidiez si nici nu prezinta un mare interes acesta persoana pentru ca nu a ajuns sa ocupe acesta functie inventata pentru ea asa …pentru ca o da afara istetimea din casa si pentru a plonjat acolo unde a trebuit si cand a trebuit dar nu pentru multa vreme . Asemenea persoane nu raman pentru multa vreme in memoria oamenilor decat prin venimentele mondene la care participa afisand ostentativ bogatia. Vorbesc d ememoria celor care savureaza lumea mondena ca ma gandesc ca nu s-o apuca nimeni sa-i dedice vreo oda sau vreun roman .sau cine stie o fi asta vreo Veronica Micle mai stii?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.