Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > EBA şi Tonomatu’: coup de foudre la A2

EBA şi Tonomatu’: coup de foudre la A2

Ceea ce trebuia să se întâmple s-a săvârşit. Sau, mă rog, e pe cale să se. Enunţul e banal. EBA vine la Tonomatu’ cu ieuro. Nu azi, miercuri, ci mâine, joi, de la ora 21, pe Antena 2. Asta doar dacă-n .ro mai există onoarea cuvântului dat. Nu vă aşteptaţi să apară în studio şi Mircea Radu, să ne împreuneze definitiv întru menirea sortirii, la fel cum vă avertizez că n-am de gând s-o mănânc pe pâine. Atitudinea mea se va înscrie strict în limitele a ceea ce eu consider normalitate.

Va fi ceea ce eu îndrăznesc să numesc un exerciţiu de încredere reciprocă. Singura condiţie despre care s-a discutat a fost nici o condiţie. Aşa că treceţi peste frustrările pe care vi le generează rubedeniada ei implacabilă cu Jucătorul şi, dacă aveţi curiozităţi care să devină întrebări, nu vă sfiiţi să vi le exprimaţi în scris: ferm, concis, decent. În caz că, totuşi, simţiţi nevoia să căutaţi, în buna tradiţie a teoriei conspiraţiei, motivaţii absconse ale acestei deschideri, o să vă ofer eu, la alegere, posibile variante: m-a obligat mogulu’ (care sigur vrea să se împace cu Tiranu’), m-a cumpărat partidul portocaliu cu o sumă inimaginabilă, mă şantajează serviciile secrete în beneficiul Omului Suprem, îmi achit în avans transferul la Realitatea TV, mi-e pur şi simplu frică să nu ma aresteze procurorii lu’ taică-său.

UPDATE: Uitasem să postez Vorbe grele cu TRU şi că Turmentatu’ a făcut colajul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

200 thoughts on “EBA şi Tonomatu’: coup de foudre la A2

  1. Pe bune, Victor, cum vei proceda? Vei fi echilibrat? Eu cred ca da, altminteri o sa te injure toti talibanii. Dar ce vei face cand fata se va pune singura in dificultate, rostind cine stie ce prostie? Pui gaz pe foc sau schimbi subiectul?

  2. In principiu, daca se defineste ca numarul masinii sale, atunci inseamna ca nu se considera mai valoroasa decit masina ei. Si probabil nici mai desteapta. O picatura, totusi, de modestie, insa intr-un ocean.

  3. Mie nu mi se pare ca Ciutacu este incomod, cu atat mai mult “cel mai incomod”. Poate o sa ne surprinda decenta emisiunii din aceasta seara!!!

  4. Dacă, totuşi, apare Mircea Radu? Cred că ţi-ar sta bine să-i zici lui Băse „săru’ mâna tată socrule!“. Fata are o atracţie specială pentru duşmanii lui taică-su. Pe Hrebe jr. l-a sedus. Păzea!

  5. se va alege, are banii administrati de stolojan in spate, se vor “face rezultatele alegerilor” cum au fost “facute ” pentru tat-su…deci, daca nu cumva ciutacu este parte din clica basescu (ceea ce esta posibil)ce rost are aceasta emisiune ??????

  6. Eba, Eba, eba, arriba, arriba, arriba…Candidatura asteia e de desene animate. Ce cariera flminanta; fuge spre Bruxelles precum Speedy Gonzalez. S-o lasam sa confirme :)). Pana la urma nu face altceva decat sa ne reafirme valoarea, ca popor si electorat. Pacat ca nu ne mai ajuta nici macar renuntarea lui Basescu la presedintie. Partidul de guvernare e mai nou de stanga-dreapta, ideoogiile s-au amestecat absurd, conducerea tarii se face in sens giratoriu, invers acelor de ceasornic pentru poporul saracit. Poate ca singura idee care m-a mai strafulgerat aseara a fost cea cu “schimbarea regulilor democratiei”. Ce-i drept, democratia romaneasca, asa cum se prezinta in momentul de fata, nu pare sa ne mai fie de nici un folos. Poate La Revolucion, instaurarea unei noi ordini, cu refacerea industriei si intarirea rolului statului in economie, poate solutiile de stanga ar fi mai aproape de nevoile sociale ale multimii nevoiase. Dar cu cine sa mai iesi in strada, cu atata apologie a capitalismului cata s-a facut in ultimii 20 de ani? Romanul a amutit, miscarile de strada sunt anemice, spiritul e revolta e cam lesinat. Iar tineretul e vlaguit si el. Nimic din interior nu mai poate revolutiona poporul, nici politicienii, nici imperiul Ciutacesc. Avem nevoie de un stimul din exterior, de un soc care sa ne elibereze din anestezie. Asa cum se ruga bunica in plin razboi sa vina americanii (vai de capul ei, Dumnezeu sa o ierte), asa am inceput si eu sa sper in venirea extraterestrilor.

  7. Maestre,am rugamintea sa puneti intrebarea: STIE CE INSEAMNA SA FII EUROPARLAMENTAR SI CE SA FACA ACOLO ?

  8. Victore, ti-a dat definitiv raspunsul daca va veni in aceasta seara la Vorbe Grele? Nu de alta, dar vreau sa-mi iau din timp cateva beri reci si seminte si sa pregatesc cateva intrebari pentru domnisoara EBA!

  9. @codeus,
    “Am certitudinea ca la tine Victor nu s-a aranjat dinainte interviul cu EBa.”

    Iar eu am vaga banuiala ca totusi a pus conditii(“spre deosebire de TRU”).

    Dar Victor n’o va face de rusine.
    Ci o va lasa pe ea:)

  10. Dupa audiente , Vorbele Grele ale ciutacului sunt mult mai usoare decat i-ar placea lui sa creada 🙂

  11. D-le Ciutacu, daca se poate as dori sa intrebati de ce a ales sa candideze si sa intre in politica? Va reamintesc ca intr-un interviu EBA a spus (citez din memorie) “pt ca este o competitie in care sunt invinsi si invingatori, iar mie imi place sa castig”. Cum se aliniaza treaba asta cu faptul ca un politician in principiu are trebui sa fie acolo pt a servi si a fi de ajutor/folos celor care l-au votat, iar nu pt “placerea” personala de a castiga. As dori sa punctati acest aspect, daca cumva va este “livrat” un raspuns asemanator.

    Un alt aspect care ar fi interesant de atins este legat de faptul ca o tanara cu experinenta de munca relativ mica (sa nu spunem practic inexistenta) aspira la “demnitati” peste capacitatiile sale demonstrate pana acum. Adica, ceva modeling si part-time marketing nu sunt nici pe departe domenii care sa iti dezvolte capacitatea de intelegere, inteligenta, etc. ca ulterior acestea sa fie aplicate/utilizate intr-un for asa inalt cum e Parlamentul European pt folosul/beneficiul tari. Daca era vorba de ani de zile de nano chirurgie sau doctorat in astro fizica ca “background” pt un viitor parlamentar european, ma inclinam respectuos.

    Ultima rugaminte, daca se poate sa nu adoptati acceasi atitudine moale, necombativa si sa lasati invitatul sa raspunda ce vrea in loc de cea ce este intrebat, cum ati avut in interviul cu Florian Coldea.

  12. Deci sa inteleg ca peste 4 ore juma o sa rad cu lacrimi? Sweet ! Poate ne lamureste domnisoara intr-un final cum sta treaba cu vanzarile anterioare 😀 Ma rog… pe noi toti… mai ales pe Taranu’ de Badea 😀

  13. E o bravada din partea ei;plus ca-si face o reclama si o campanie nesperata.Cand se mai intalneste cu o asemenea ocazie?Sper sa fie interesant,nu din partea ta,ci a ei.

  14. Orice intrebare i s-ar pune dra are deja poeazia invatat de acasa si o va repeta pentru fiecare intrebare, cu sau fara legatura.
    Ne va aminti de cate ori va dori ca este fata lu’tata,ca a facut modeling in timpul liber ca si-a facut studiile in state, ca a crescut la Modrogan samd.
    O remarca, din cauza buzelor cuvintele Ii ies cam mumuite si mai nou suierate, poate ma insel si nu e de la buze, poate asa e dictia ei,ceva exista totusi, ceva care nu-i permite sa fie naturala, sa vorbeasca dezinvolt, orice cuvant al ei sa iasa normal, dintr-un suflet curat, sa convinga prin puritatea discursului.

    Aceasta d-ra are o sansa unica,importanta,pe care nici o tanara de varsta ei nu o are, sa spuna le tv tot ce doreste , numai ca s-a observat ca este greu sa spui ceva, “cand nimic nu ai a spune” , vorbe goale fara continut,(electoratul nu mai este cel de acum 20 de ani),ea nu doreste sa spuna nimic, ea ataca ca si “tata” se scuza acuzandu-se.
    Electoratul “patzit” nu mai poate fi pacalit asa usor nici macar de comediile pe care le face insusi presedintele actual in campaniile electorale personale in tara inclusiv baile de multime..

  15. va rog frumos: rugati-o pe nemaipomenita domnisoara sa isi arate diplomele cu care se lauda in spotul electoral.
    sau si astea vor aparea cand sora-sa va arate actele de pe casa si va justifica banii dati pe ea????????????????

  16. Câte probleme s-au ridicat aici, de unde şi ideea că nu a ştiut să comunice, tre să raspundă, cum altfel, ar dezamagi, nu?! Da’ cât va dura emisiunea…sau supliciu’?! :))

  17. Apropos de diplome, ar fi interesant de vazut daca stie MACAR unul din profesorii care i-au “predat” la ASE (sau ce dracu’ a “terminat”)!

  18. @ victor :

    Ai vazut clipul lui EBA si Draga Stolo pe blogul lui Mircea ? Of Doamne, am udat doua batiste ! Voi vota EBA,voi vota EBA, voi vota EBA !

  19. @ somebody
    promit sa nu-i dau lu’ Eba (Ebei suna ca naiba) intrebarile pe care le-am luat din sectiunea creierului gazdei acestui blog; nu de alta, dar ciutacu e in stare ca daca a pregatit deja niste intrebari sa le schimbe total pana la inceputul emisiunii; smecher tare ciutacu asta… :)) in locul mogulului l-as clona pe ciutacu… pe bune!

  20. ….tonomatule!, taman ce s-a pogorat una dintre fericiri spre tine…curiozitatea-mi lipsita de decenta cere satisfactii :)…sa va vaz si pe urma ma exprimez cu bruma de cuvinte din dotare 🙂

  21. Cica mai bine mai tarziu decat niciodata: toti ne agitam aici ca sa nu stie eba intrebarile. Dar articolul in sine, impreuna cu comentariile lui, ii dauneaza? Sau, de fapt, ii oferim pe tava munitie? Nu cumva ne-am facut-o cu mana noastra, ca sa zic asa? Si cu a lui Ciutacu? Eu cred ca da.

    Bine, raman si alte aspecte foarte interesante, legate de exprimare si de cunoasterea limbii romane, care nu ne pot oferi decat “savuroase delicii”.

  22. @somebody: aveti vreo certitudine ca intrebarile vor fi de aici? dar ea?

  23. @ Victor Ciutacu:
    Nu, slava Domnului! Dar ea isi poate face temele, nu? Pentru ca, atat cat am citit eu, sunt teme interesante. Sau nu?

    Nici ea n-are cum sa aiba aceasta certitudine.

    Asa cum am spus si la primul comentariu, eu nu pot sa renunt la frustrarile legate de -sa zicem-numele Basescu. Si nu-mi plac incrancenarea si inversunarea pe care le simt. Dar asta e.

    Si tot legat de aceste certitudini, tocmai la asta ma refeream cand vorbeam despre o noua “era”. Ca astept ceva genial.

  24. Victore,

    Sa nu fie o capcana.Tac-su e cu ochii pe tine ca pe butelie.
    Comporta-te frumos ca sa-i arati domsoarei cum trebe sa arate un om educat.
    Fii lord englezesc si fa-o din cuvinte frumoase.Sah-Mat sau sase sase poarta-n casa.Ia loc pe scaunul electric .Succesuri lui EBA.

  25. Victore daca nu scoate o perla in premiera la tine degeaba te-ai mai chinuit

  26. e cea mai tare veste ever…simt ca va fi o emisiune pe cinste…am si eu cateva intrebari pentru distinsa independenta…1. cum se face ca acolo unde sunt afise pd-l sunt si afise eba, si nimeni de la pd-l nu lipeste afise pe afisele eba, si doi, cine i-a sugerat ideea clipului electoral…e prea genial si inteligent ca sa-l fi conceput ea:)

  27. PT SORIN….DAR SI PT CIUTACU…SPER SA NU AIBA CASTI SA-I “SOPTESTE” CINEVA RASPUNSURILE,CA S-A DUS NAIBII TOT HAZUL EMISIUNII

  28. CHIAR,M-AM UITAT PE BLOGUL LUI BADEA…E CLIPUL Ebagata pe blog….pai,zice ca DUNAREA e DEALURI,nu daruri….si cica vrea safaca un SULAINA CEANAL pina la Atlantic…LOL

  29. Nu înţeleg cum îşi poate face cineva temele pe probleme care nu au răspunsuri scrise în manuale şi enciclopedii. Întrebările ce le pun jurnaliştii politicienilor nu trebuie să fie cine e prim ministru din Papua ci chestii care frământă societatea şi răspunsurile pot să convingă pe unii şi să dezamăgească pe alţii. În cazul EBa eu zic că la astfel de întrebări nu poate să convingă orice poezie ar învăţa. Politica nu-i doar concurs de cunoştinţe istorico-geografico-administrative. Oameni buni când o să învăţăm asta oare?

  30. @fraierit de Base
    Eu credeam că vrea să facă un SULAina dam, sau poate se oferă Udrea c-o fi mai experimentată.

  31. idioata asta crede ca o sa iasa europarlamentar, si s-ar putea chiar sa ajunga sa-si vada visul cu ochii.
    Locul ei era intr-o casa de moda sau intr-o casa de toleranta.
    Bine dracului ca am plecat din Ro si ma uita la voi din departari.
    Isi bate joc de voi adunatura asta de securisti impreuna cu copiii lor cu tot.
    Si-a bagat 1/2 kil de silicon in buze si 2 kg de silicon in tzite si gata se crede ca e buna de Bruxelless .
    Neam de securisti si de jegosi.
    Am facut voiaj cu Basescu acum 25 de ani si toti se fereau de el ca stiau ca este ” STROPITOR ” LA SECURITATE.

  32. elena tu stii tara doar din bamboo….tu nu esti buna de nimic….nu stii sa faci decat bamboo….elena stii ca acum 20 de ani la televiziune ni se prezenta faptul ca zoe ceausescu(d-zeu sa o ierte) dadea carne din tavita cainilor….cum ti se pare ca tu si sora ta aveti case de milioane de euro si masini de lux….hai mai las-o cu modelingul….ce sa spun dupa 20 de ani cine este mai cu bun simt zoe sau tu? elena ….dute la munca in strinatate ca acolo a trimis tatal tau romanii…..o sa ramaneti niste mari rahaturi in istoria acestei tari…de mult nu am mai avut asemenea lasi….omorati-va cat mai aveti timp….

  33. In seara aceasta ai actionat ca un “tonomat”. S-a vazut de la o posta ca ai luat bani pentru aceasta emisiune. In momentul in care ii puneai o intrebare mai delicata iar raspunsul nu te satisfacea nu continuai cu intrebari pe aceeasi tema ci schimbai subiectul.Cu aceasta ocazie mi-am dat seama ca de faptul pe tine doar banul te guverneaza si nu principiile deontologice cum tot declari prin mass-media.

  34. Bravo Victore. Mi-a placut. Ai dovedit ca se poate face presa independenta indiferent de mogul. Cred ca cel mai nefericit dupa aceasta emisiune este Basescu. Se astepta, si i-ar fi folosit enorm, sa fi mitocan. Dar nu ai fost. I-ai tras-o si de data asta. Felicitari inca o data….

  35. Nu vă felicit pentru emisiune, pentru că a fost una anormal de … normală. Dacă făceaţi o emisiune normal de anormală, poate… 🙂

  36. Acum urmaresc emisiunea.Domnisoara Eba ar trebui sa te iubeasca nu sa te simpatizeze. Atitudinea gen ,,politistul bun,, este foarte prost speculata de invitata, care se contrazice, habar nu are unde i apar materialele electorale, ba nu crede in sondaje ba dupa 5 minute crede, cade in capcane pe care nici nu le ai intins gen ,,tata ar fi putut sa l sune pe domnul Carlan de la Iasi,,,plus faza cu Pinalti, etc.
    Cineva a invatat o sa repete de cat mai multe ori cum ca ia atitudine si s a conformat.
    N am suspectat o niciodata de inteligenta politica iar prestatia Ebei a fost previzibila: inodora, incolora, limbaj de lemn, stereotipuri.I am remarcat insa ambitia si…aaaa cam atat.
    Apreciez ca ai fost parolist si ma asteptam la o emisiune de genul asta.Mi s ar fi parut nefiresc sa o tratezi altfel decat ai facut o din simplu motiv ca raportul de forte este invers proportional si nu suporta comparatia. Nu ar fi fost fair play.
    Plus, cred ca ti face placere sa sochezi:))
    Orice ar fi, cred ca audienta a fost la maxim.
    Castana

  37. De ce nu se pot posta comentarii la emisiunea la care a fost invitata EBA? Sunt multe de spus, dar n-ai unde.
    In emisiunea cu pricina, domnisoara face urmatoarea afirmatie:

    “Am fost la scoala in America un an de zile. In campusurile din America, aceste droguri usoare cum le numesti tu, marihuana, erau legale”

    Serios? Este sigura domnisoara ca a fost la scoala in SUA? Sau poate nu prea a dat pe la scoala? In aceasta tara, marihuana este cat se poate de ilegala. A fost o discutie despre legalizarea pentru tratamente medicale, dar din cate stiu nu a fost luata nicio hotarare in acest sens. Iar eu cat am fost prin campus (tot in SUA) 4 ani de zile, marihuana era ilegala.

    Incredibil ce aberatii pot spune unii cu atata seninatate!

  38. Mediocra prezenta.Cand ma gandesc ca o sa ma reprezinte in Parlamentul european..La motivarea ca”imi place sa fac politica” s-ar putea raspunde fara rautate ca, multi vor,putini au inclinatie.
    La intrebarile dvs., prea putine, ce va face ca viitor parlamentar, nimic concret.Raspunsuri cu: “nu stiu”, “nu sunt eu in masura sa…”,”nu o sa pot singura”,ne arata ca nu va avea niciodata hotararea si carisma tatalui, iar in conditii obisnuite,o asemenea persoana nu avea cum sa fie promovata. Mi-a placut naivitatea ei,mult prea naiva pentru o persoana aproape de 30 ani, cand a recunoscut ca tatal sau a ajutat-o sa se angajeze la Luxten dar nu mi-a placut deloc motivatia ei :” nu era normal?”.

  39. A! Am incercat sa tot socotesc cum a reusit din 1000 de euro pe luna,sa-si cumpere masina,sa manance, sa se imbrace,sa se distreze, sa-si finanteze campania electorala si nu am reusit.

  40. Pentru ca legea unica a pensiilor sa fie legala,se poate impozita cu 99% suma ce trece peste suma rezultata din calculul sistemului unic de pensie. Ex: are acum 120mil,trebuia sa aibe 20mil,100mil impozitate cu 99% ar primii ca pensie bruta 120mil,iar neta 21mil.Echitabil,nu?

  41. Domnule Victor Ciutacu
    Ma numesc Marin Preda si am 45 de ani din Bucuresti de origine DB.
    In toamna anului 2008 am constientizat cat de frustat sunt si cat de maligna este societatea Romaneasca.
    Si incep prin a va spune ca la varsta de 67 de ani tata-l meu avea nevoie de un triplu bay-pass si de aici a plecat totul ,ai bani sa platesti este ok nu la groapa de gunoi.
    Am incercat memorii pe la M.S Guvern etc. si multe altele m-am lovit de nonsalata si dispret .
    Concluzi mea este urmatorea numai glontul mai sperie pe cineva in acesta tara deorece legile daca sunt nu se aplica iar cei care trebuie sa le aplice sun corupti de la primul si pana la ultimul in acest stat care se mai chema Romnia ,caci daca privim din punct de vedere al globalizari suntem vanduti de mult cum se vindeu sclavi la targ sa nu credeti ca noi cei de jos nu detinem si astfel de informatii.
    Ca sa va ofer si un CV al meu fiu de taran de profesie electrician si la acesta varsa student anul doi MK .
    De ce va scriu toate acestea ma tot chinuie un gand oare dav cei de la varf sun constienti de unele aspecte .
    Toti acei frustrati care din dverse motive recurg la suicid din diverse motive cum ar fi nejunsurile lipsa locurilor de munca toate acestea generate in mare masura de magement-ul prost facut de clasa oplitica in ani postrevoluitie.
    In loc sa recurga la suicid dupa parerea me o forma de lasitate prin care vad ei iesirea din situatiile limita la care ajungem uneori dar in aceasta tara mai des si inpinsi de la spate uneori.
    Un lucru bun tot o data sunt scoli unde copii de frustrati nu au acces unde sun numai copii ai elitei societati si elita s-a inbogatit asa cum stim toti de altfel, cluburile unde o limonada costa cat o jumatate de gaina asta ca sa separea societatea iar un lucru bun deoarece daca intri si mitraliezi acolo inposibil sa nu nimeresti si cava drogati pe bai contribuabililor
    I-mi doresc sa nu ajung sa am parte sa ma inbolaves de ceva incurabil sau sistemul medical sa nu procedeze cu mine cum a procedat cu tatal meu care a trebuit sa suporte 1500+EUR operatia de triplu bay-pas cred ca la acest pret se poate cumpara un AK 47 un adevarat antibiotic pentru sistemul de sanatate publica si nu numai oare nu este o solutie mai buna decat suicid-ul?.
    Sigur v-am pus in fata unei realitati pe care o intrevedeti si dav si nu veti avea curajul a raspunde la acest mail ,va asigur ca din parea me nu sunteti instigator totul este o situatie de fapt create cu truda de alesi nemului.
    Toate acestea sunt produsul societati pe care au creato nu au cum sa-i intoarca spatele ,mai discutati si despre aceste aspecte la seratele tv la care va intalniti ca sa discutati despre peviziunile la care se pot expune in viitor aceti alesi.
    Va multumesc dac veti citi pana la capat aceste randuri.
    Marin Preda

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.