Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Dragă trilulilule-crocodilule…

Dragă trilulilule-crocodilule…

Motto: “Colega de muncă e un fel de nevastă pe care nu o fuţi, nu îţi spală ciorapii şi nici nu îţi face de mâncare. În rest, poate să-ţi facă viaţa inimaginabil de mizerabilă, la fel ca o nevastă” (Pitici gratis)

…daca se intampla sa-mi mai semnaleze cineva ca pe moaca mea si pe filmuletele cu sau despre mine apare vreun spot electoral, al oricarui partid politic (in cazul concret la care ma refer, PNL), va anunt cat se poate de politicos ca prematurul si imaturul meu “buy romanian” se va termina brusc si fara absolut nici o somatie. Daca simteam nevoia de a face reclama cuiva pe bani, fie ca era fabrica de tampoane sau formatiune politica, apelam la blogul meu sau ma maimutaream ca TRU prin clipuri electorale. Da’ n-am simtit si va rog solemn sa tineti cont de asta.

Update: daca ati mai fost azi pe site, trebuie clear cookies ca sa apara reclama

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Dragă trilulilule-crocodilule…

  1. Unu: chestia cu colega de birou e tare si cam…adevarata.Cei mai tineri sa citeasca si sa i-a aminte.Respectind proprtiile cei cu mintea la ei vor fi ceva mai cistigati.
    Doi: ma tot intrebam cine-o fi Primul din mineca marinelului de la Leu.
    Acu’gasii raspunsul.
    Nu-i asa ca nici nu v-a trecut prin cap.
    De asta,zilele trecute,taticul “Vorbelor A-Gabaritice” ,tot intreba,in dreapta si-n stinga,care si cum se vrea in guvern.Facea si el un studiu de piata discret.
    Aloooo…eu am zis:sef de cabinet.Adica cancelaria ???

  2. With all do respect sir, de ce in timpul emisiunii tale- pa care btw, o privesc – apare spot la Dosia(doar exemplu)?
    Nu cumva ca nea’ Felix sa plateasca niste salarii, ceva tehnologii noi, sau mai stiu eu ce… Mi se pare ciudat/curios/unprofi ca tocmai tu care lucrezi in domeniul asta, nu intelegi ca e vorba doar de o campanie publicitara. Campanie care ma scarbeste, adevarat…dar inchid ochii si vad ce dracu vreau sa vad. Pentru ca da,eu(un user ca altii) inteleg, eu nu ma prefac ca nu stiu despre ce e vorba si eu nu ma dau lovit. Daca nu aveti idei de blogarit, google something. Multumesc.

  3. @Eugen: pentru ca domnii consultanti de la PNL si specialistii de la Trilulilu au omis sa ceara acordul de a-mi folosi in campanie faţa ca suport electoral. stiu, e al dracului de complicat, dar se cheama dreptul la imagine proprie.

  4. Staţi! Staţi, nu vă enervaţi aşa rău!
    Păi, nu ne-o explicat cineva (când cu “unde dai şi unde crapă”) că-i unu’ de-l cheamă Virtual care-şi face de cap prin (ce-or fi alea) că-i online?
    Prinde Virtualu’, scoate-i ochii… :))

    P.S. Dacă-i dinadins pus acolo, n-au obraz! Nici ăstora nu prea ai ce le face.

    P.P.S. Gratis, gratis… da-s cam misogini Piticii.
    ( ce-i scris la p.p.s., m-or obligat fetele de lângă mine să adaug, da?!) :))

  5. Ce parere aveti despre spotul PD-L in care sunt folosite imagini cu salvatori de la inundatii si cu pompieri, saturate in portocaliu?! sub sloganul, Romania pe maini bune?

  6. Ati raspuns repede…nici ni iesisem de pe blog. Multam :-).

    Revenind. Whatever, nu consider ca pot spune mai multe decat deja am zis. Si da, sunt mult prea batut in cap sa inteleg ce inseamna dreptul la imagine :D. he he, mai ales cand tre’ sa ceri fo’ jdemii de acorduri, cati useri or avea…consider subiectul close pentru mine. Emisiuni misto in continuare, nu ma dezamagiti 😛

  7. Off topic şi nu prea.
    Azi cînd am ieşit din apartament, am găsit pe clanţă materiale electorale de la pedelei – un pliant cu Cătălin Edmond Tălmăcean şi un plic alb în care, pe o hîrtie cu antetul primăriei sectorului 2,primarul Neculai Onţanu îl recomandă cu căldură pe acelaşi Tălmăcean. Apare şi semnătura domnului primar. Patru etaje maijos, în cutia poştală, un pliant PSD în care acelaşi primar Onţanu îl recomandă pe Pop Georgian. Pe panourile stradale, îl văd pe Onţanu tot cu Pop Georgian-PSD. Cum nu cred că dl. Neculai Onţanu joacă la două capete, singura concluzie este că băieţii de la PD-L fabrică şi difuzează falsuri.

  8. Am primit si eu ieri un telefon,in care o voce mieroasa de d-ra,cam incurcata la inceput,nu stiam de ce ,dar sunase pe tel.lui barbata-meu ,ne felicita pentru participarea la sondaj si pentru ca va vota sotul pt.PDL si ne astepta la vot. I-am spus ca vom merge la vot,i-am tinut o teorie despre importanta de a participa la vot,spirit civic,bla,bla…dar ca,undeva,in sondajul ei,se strecurase o eroare grava.Noi vom vota PSD-ul,nu PDL-UL,mai ales sotul meu.M-a intors,spunind ca se voteaza omul,nu partidul.Si i-am spus:”Mai d-ra,daca seful tau candideaza la deputati,e ca si ales,e si un sef si un om de treaba si se poarta cu tine ca si cu un om,nu te poarta ca pe-o carpa,tu pe cine ai alege?.Si plus scorul general al partidului?”Am linistit-o la final, ca deja se pierduse,si i-am spus ca oricum la noi in colegiu va castiga candidatul PDL,deoarece ii este dedicat lui.Dar m-am distrat…

  9. Clipul merge aşa din 19 nov. (cel puţin).
    Nu mai aştepta, domnule Victor, ascunde-le până trece ciorăpeala!

  10. Are nu are legatura cu subiectul,dar multa greata poate provoca un asemenea mod de a face presa in Romania.
    Tocmai am vazut la Antena 3 o stire de aproape 5 minute in care jupanul Felix isi plangea de mila ca PDL face campanie murdara prin presa (povestea cu asazisul suplimentul distribuit gratuit la metrou). Cu nici 1 min inainte candidatii de la PDL erau executati in acelasi jurnal fara greturi minute in sir,iar dupa aceea era prezentat marele ctitor de parcari intre blocuri cum isi facea numarul alaturi de primarul palmier.
    La fel am vazut si la Realitatea Tv: dam tot felul de abureli penibile si partizane cu unii si prezentam negativ pe ceilalti.
    Am totusi o intrebare:dupa un astfel de comportament,neasumat partizan politic cu vreun partid,ce credibilitate mai au televiziunile,jurnalistii…
    Abia astep sa se termine porcaria asta de campanie! Este penibila aceasta cardasie intre politica si presa!
    PS: Gata m-am racorit! Scuze.

  11. Din moment ce ai sters comentariul meu de mai devreme sa inteleg ca ceva dreptate am. Nu?

  12. Voie legală sigur au, că de aia nu citim “Termenii şi condiţiile”…

    … doar că e de căcat să puie reclame, aşa, dintr-o dată şi în special la căcat.

  13. @victor
    cine te vede nici nu-si poate inchipui cat de “decoltat” te poti exprima. da’ poate asta e farmecul tau…

  14. tu abia acum ai vazut? pai triluliu face faza asta de cca 2 luni … numai ca nu prea au avut clienti.
    cum ori fi dat chitantele? la nr de vizualizari? nr clipuri “imbunatatite” ?
    ma uita acum la tine la antena 3.
    ai dreptate cu becali… am lucrat la el 1 an si stiu f bine ce echipa are. adica nu are 🙂
    o sa fac un post pe tema asta…

  15. “se cheama dreptul la imagine proprie”
    aha. si cand i-am zis baiatului de la antena2 sa ii faca o poza lui zoso ca sa i-o dea badea pe post, asta nu era dreptul la imagine proprie?

  16. Uite d-aia nu ma uit eu pe site-urile de kkt. E ca-n viata: ala cu ala, ala cu alalalt, s.a.m.d., cascaval sa intre.
    Bleah, mi-e sila.

  17. @dan stefanescu: esti realmente mai nebun ca Adonisul blogosferei. aia de la Antena 2 filmeaza, cel mult aia de la JN pozeaza. da’ n-au fost nici macar aia. fiindca nu era un subiect interesant pentru ziar.

  18. stiu, de aia a ajuns poza la badea. ca ala e mai prost si n-are dreptul la imaginea proprie.

  19. @radu: tu poti, da’ nu-s extrem de convins ca vreau si eu.
    @dan stefanescu: daca le e rusine cu fetele lor, sa nu si le mai puna pe Net.

  20. victor, urmareste-ma atent. tu l-ai pus pe un angajat de-al tau sa ii faca o poza la nu stiu ce intalnire cu bloggeri in club a. poza aia a ajuns, prin minune, la badea in seara aia. nu si-a pus el poza pe net, cum nici visurat nu i-a trimis poza lui badea.

    dublu standard. tu ai o problema cu modul in care e folosit imaginea ta, dar nu ai o problema cu a folosi imaginea altora. ca e pe net si e gratis.

    tu ti-ai pus singur clipurile pe trilulilu, acordand siteului permisiune sa iti foloseasca imaginea. probabil exista undeva in termeni si conditii o clauza din astea, habar n-am, eu sunt doar programator pentru trilu. la fel ca si textele tale, imaginea iti e protejata. la fel ca si imaginea lor.

    n-am nimic cu tine, cu badea sau cu bloggerii lu peste, e nasol ca esti ipocrit la faza asta.
    uite de ce http://www.jurnalul.ro/rubrici/307/pitzi

  21. @dan stefanescu: inteleg sa-ti aperi angajatorul, e firesc. si eu as face-o. dar nu mai persista in prostia de sustine ca eu mi-as fi pus un subaltern (angajatii sunt ai lu’ Voiculescu) sa-l pozeze pe individul ala. regret sa te dezamagesc, da’ cercopitecul cu pricina NU face parte dintre tintele JN; fiindca nu exista ca subiect. poza – impreuna cu alte cateva zeci – a fost ridicata pe flickr (daca nu ma-nsel) de unul dintre zecile de cetateni prezenti in sala aia. iar a sustine ca imaginea mea (buna sau rea, nici nu mai conteaza) e protejata de trilu prin exploatarea ei comerciala – fara acordul meu – in campania electorala e deja o dovada de maxim tupeu. unicul liberal care are acceptul explicit sa-mi foloseasca imaginea (dar n-o face, fiindca are bun simt) e Crin Antonescu si punct. daca ai lu’ Tariceanu vor sa-si conserve scaunele, s-o faca pe baza realizarilor guvernarii lor, nu folosindu-ma abuziv pe mine.

  22. nu mi-l apar, ca nu am actiuni la ei. 🙂

    hai sa spunem altfel…un angajat jurnalul national (acum e la ziare.com) il pozeaza pe tip. poza ajunge ca prin minune…la prietenul lui cel mai bun. si al tau. poza respectiva nu exista pe flickr sau in alta parte, ca am cauta-o, incercand sa vad daca sunt prost sau nu. nu e. a aparut pe ziare.com, cu sursa gigel, gigel fiind si autorul articolului in care se afla.

    dar e interesanta faza cu flickr. ca amicul badin a pescuit tot de acolo pozele cu cristi neagoe. ca badea pescuieste poze de acolo. pe care, ce coincidenta, le foloseste in scop comercial. apoi, alti colegi de-ai tai de la jurnalul.ro pescuiesc poze de pe hi5 pentru sectiunea pitzi.

    ca sa scurtam discutia, e ok sa incerci sa fii moralist si deontolog atunci cand tu esti mai spalat decat aia pe care ii injuri. dar cand patezi imaginea altor oameni cu scuza “era pe flickr sau pe youtube”, nu poti avea pretentia ca imaginea ta sa nu fie folosita de altii. si aici nu ma refer la trilulilu. si youtube castiga 100 milioane din afisarea de bannere pe site, langa clipurile tale. si jurnalul.ro castiga bani din site de pe umra fetelor de la sectiunea pitzi. si badea castiga bani cu imaginea bloggerilor lu peste. e un cerc vicios.

    ps: faptul ca e pe flickr sau pe alt site nu iti da dreptul sa il iei si sa il folosesti fara permisiunea autorului, fie ea si orala. internetul nu e gratis.

    gata, deja m-am lungit si am impresia ca ne consumam timpul inutil unul altuia. o zi buna.

  23. Cum a explicat si Crocodilu’ aici, in primul paragraf, reclamele video apar aleator, odata la 4-6 ore, pe diferite fisere video, netargetat pe un anume filmulet, in speta cel mentionat in mesajul de mai sus.

    Fisierele video NU sunt modificate, pur si simplu apare un overlay cu reclama respectiva. Faptul ca aceasta reclama a aparut de cateva ori inaintea filmuletului “Promo Vorbe Grele Antena2” este pur si simplu o coincidenta.

    Repet, aceasi reclama apare pe aproape toate filmuletele, random, periodic, indiferent daca este vorba de Victor Ciutacu sau nu.

    Coincidenta de mai sus demonstreaza doar ca Victor Ciutacu este mai urmarit decat altii 🙂

  24. @dan stefanescu: NU esti programator pentru trilu vrei sa zici
    @victor: programatorii Trilulilu nu raspund pe bloguri. Si nimeni nu a vrut sa se foloseasca de imaginea ta. Reclamele apar pe filmulete indiferent de posesorul clipului. La cererea ta, pe viitor vom scoate reclamele de pe clipurile postate de tine. Asta daca vei mai posta, ca am inteles ca nu mai e cazul.

  25. Atunci când postaţi materiale, afirmaţi, susţineţi şi garantaţi că: (i) deţineţi sau aţi obţinut licenţa, drepturile, consimţământul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media; în acelaşi timp autorizaţi Trilulilu în utilizarea tuturor si oricaror patente, mărci înregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate, în scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, conform celor prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare. (ii) deţineţi consimţământul scris şi/sau permisiunea din partea fiecărei persoane identificabilă în materialele postate pe site de a apărea pe site si pe orice canale media, în condiţiile şi limitele prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare . Mai exact, deţineţi toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postând materialul pe site, acordati catre Trilulilu o licenţă (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusivă, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre Trilulilu toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor părţi din material în orice format media şi prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati Trilulilu dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor licenta acordata Tilulilu prin acesti Termeni si Conditii de utilizare.

  26. @WhiteWolf: stiu si eu sa citesc, n-am nevoie de spam pe blog.
    @Sergiu Biriș: ba da, PNL si voi. sa va bucurati in tihna de bani/efecte. am crezut ca e mai logic sa sprijin un business romanesc fara sa ma bat cu pumnii-n piept. am gresit.
    @Lorand R. Minyo: tocmai fiindca Ciutacu e mai urmarit ca altii apare “aleator” PNL. daca-i bun tonomatu’ la injurat tiranu’, macar sa-i ceri voie sa te folosesti de mecla lui.
    @dan stefanescu: hotaraste-te, impreuna cu Sergiu Biris, daca (mai?) esti programator la trilulilu. vad ca aveti o divergenta.

  27. @victor: la TV nu e acelasi lucru? Daca baga reclama, iti platesc salariul, isi acopera cheltuielile. Daca ai fi pus pe YT si ar fi bagat spot cu McCain, n-ar fi fost problema. Problema nu e la noi, e la faptul ca romanii urasc clasa politica. Pentru noi campania asta a fost ca oricare alta. Putea fi chioscul din coltul strazii.

  28. @Sergiu Biriș: nu-mi amintesc sa fi vazut la Antene vreo reclama a PNL in care sa-ti apara tie chipul fara ca tu sa fii de acord. in rest, sunteti liberi sa profitati – intr-o tara care se pisa pe reglementari – de fetele tuturor fraierilor care accepta asta.
    @White Wolf: am ferma convingere

  29. @Sergiu Biriș: probabil ca de o amploare mai mica, dar similara. lasati-ma pe mine sa anunt cu gura mea de cine-mi place, nu ma ajutati voi, ca am cuvintele la mine. si – sa nu uit! – dati posibilitatea oamenilor, ca-n orice campanie civilizata, sa inchida reclama care nu le place sau nu-i intereseaza.

  30. victore, tu vazusi cu cine se dadu gsp-ul? mai nou, cu liberalii. iar clipurile lor sunt total anti-psd. o stii tolo ceva, sau doar executa vreun ordin?

  31. @victor: am inteles. Cred ca acest caz e unul special prin prisma faptului ca esti o persoana publica si ca e destul de greu sa controlezi unde pot aparea filmulete cu tine. La fel de greu e si pentru noi sa controlam acest lucru. Voi considera toata discutia ca pe un feedback constructiv. Ne va ajuta la imbunatatirea serviciilor pe care le oferim.

  32. Oops…asta nu-i frumos
    Sper sa nu fie adevarat. Eu ti-am zis ca urmaresc emisiunea, dar daca e prefacatura pentru bani…atunci cred ca zic pas. Ma mai interesez…Spor

  33. Sunt consternata sa vad aici numele lui Lucian Iliescu . Un excroc si un impostor …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.