Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Două săptămâni de huzur life

Două săptămâni de huzur life

Asa ca va lasam sa dansati fara noi. Plecam la locul pierzaniei. Iar voi ramaneti sa paziti cetatea si – nu-i asa? – sa aveti cele mai bune ganduri pentru noi, belferii. Da, platim direct din tonomat, ca nu degeaba am plivit un an prin orezaria mogulului :))

Comentarii

comentarii

Similar Posts

38 thoughts on “Două săptămâni de huzur life

  1. Jos tonomatele bughezo-mosieresti , sus munca onesta la patruj’ de grade !!! Hai odihna placuta, stay safe , be safe si vrem poze ( ca sa nu se mai oboseasca astia cu satelitii lor… ) 🙂

  2. Va invidiez familie fericita!Sunteti frumosi si destepti.Va doresc o vacanta minunata.

  3. E bine nene.Huzuresti pe banii mogulului.Noi nu am primit de la carmaciul number one al tarii,decat deziluzii si sloganul”Sa traiti bine!”.(mai mult ca sigur ca nu s-a referit la “opinca” patriei).Cat despre pazitul cetatii,au altii grija.Multe “succesuri” nene,la cati mai multi bani de la mogul,si la cat mai multe comentarii “beton” pentru noi.

  4. Am fost şi eu luna trecută în locul pierzaniei. E cel mai frumos hotel din Lara Kundu. Nu o să vă pară rău că ai ales hotelul.

  5. Sa-ti fie de bine Ciutacule, daca e si Badea cu voi sa-i transmiti cele bune (sa nu mai stea la soare atita ca iar se vad numai dintii cind vine).Si apoi mai meritati si voi concediu sa mai iesiti din “mocirla” zilnica.
    Toate cele bune !!!

    ps- imi place cum mor astia de ciuda ca “pliviti scump, ograda lu” Mogulu”

  6. Va doresc o vacanta minunata! Sa aveti grija cu mancarea ca e pericol mare…Este atat de buna ca nici nu iti dai seama cand ai pus cateva kilograme. Sa veniti cu bine acasa toti trei! Va pupam cu drag.

  7. Victor, pot sa te intreb ceva? De ce n-ai prelua tu “Gazeta Sporturilor”?
    Nu pot sa cred ca lui Voiculescu nu-i sta ca sarea in ochi jigodia aia de Tolontan (cu toata gasca de centru-dreapta de acolo). Cred ca de-abia asteapta sa-i mature, numai ca n-o face inca pentru ca n-are ce sa puna in loc. Si atunci, un tip ca tine, care are verb, placere de-a comenta, pricepere la sport… Pe bune, as intra cu placere pe site-ul Gazetei (nu ca acum) daca te-as regasi pe tine acolo…

  8. Ti-am urmat sfatul,nene.Am ramas sa pazesc cetatea.Si ca un bun cetatean platitor de taxe,ma uit in jurul meu sa vad ce dracu am de pazit.Stupoare!!!! Au furat “baietii destepti” si zidurile cetatii si cetatea.Ce e de facut?

  9. Buna ziua. Subscriu parerilor dvs. cu tot ai multa revolta. Din pacate nu se intampla nimic bun in tara lu’ Papura Voda. Da’ vorba lui Paler: “Speranta a devenit un job in Romania”. Poate ca imi ve-ti face onoarea sa vizitati si blogul meu (http://vampirul.blogspot.co) si sa-l onorati cu un link pe al dvs. absolut crud blog/site. O mare multumire pe ziua de azi, ca belelele curg oricum. Asta e urarea ce vi-o fac!

  10. @familia Ciutacu
    Vacanta placuta si mult soare!

    Asta-i a “n”-a conspiratie nationala pentru mine: fara “Sinteza zilei”, fara “In gura presei”, fara blogul lui Victor Ciutacu! Zile pustii si goale!

  11. asa ciutacule, ti.a mers bn tonomatu’ anu’ asta de.ti permiti vacanta , da’ la publicitatea facuta p blog , se merita o vacanta!! sa.ti stea in …minte!!!!!!!!!

  12. Nene,come back ca se darama dracului ce-a mai ramas din cetate.A plecat carmaciul in turneu,sa impace si capra si varza,dar nu a fost informat(parca mai era nevoie)ca,capra a mancat deja varza cu veleitati de comunitara.Nu avem cu cine sa discutam.Ajunge atita balaceala pe banii mogulului.Avem nevoie de o minte limpede si odihnita ca a ta,ca a noastra(stii tu,cei cu cetatea)s-a topit de atita caldura.De ce nu m-a nascut mama o Elena Udrea?(evident,intrebare retorica)acum ma baladam prin cine stie ce coclauri exotice,departe de mujicii robaci,nespalati si inculti,dar care imi pompeaza in conturi euroi,prin grija lor de a fi la zi cu taxele si impozitele.Sa ma trezesc totusi din visul asta,te asteptam .

  13. ciutacule, INFIORATOR articolul in care ii aduceti osanale lui DRAGAN.
    “Am sa beau de bucurie atunci cand decedeaza” – sisu & puya

  14. nu stiu de ce sar unii ca arsi,cand vad pozele copilului ucis cu bestialitate de un jeg uman.Strang din dinti de nervi cand vad pozele,dar sunt de acord sa se faca publice,numai asa vedem adevarata fata a unor monstrii pusi,pe banii nostri,sa aduca putina alinare unor suflete chinuite.Astept cu nerabdare poze in care cei ce au” pastorit” asa ceva,directori,asistenti,cei care trebuiau sa controleze lunar “mamele surogat”,platite cu banii mei,ai tai,ai nostri,sunt cu catuse la maini.

  15. nenica sa-ti fie de bine si poate reusesti sa te gandesti si la cei ce nu au pas de vacanta.
    sta-ti-ar spritul rece-n fata
    si-o mandruta draga-n brata,
    sa te dai la umbra muncii
    sa-ti deschizi cutia mintii,
    sa fii neica sanatos
    si sa vii mult mai mintos
    vacanta placuta

  16. huzureala,huzureala da io zic mai cu grabeala ca habar n-ai ce pierzi.canicula asta a incins borhotu-n conducatorii nostri de sa plesneasca alambicu politic inainte sa ne-nfruptam si noi de roadele astei guvernari de,cum zice proverbul,ne-necam taman la liman.
    matelotu vrea batal la protap si astia-i dau cu flit.nu ca s-ar da in vant (marinar fiind )dupa seul de ovina da mai pune o talpa catorva oponenti (pretendenti incomozi )la caraimanul post electoral.
    si pentru ca santem in subiect oarecum ,ete ca se puse pe alergat prin ograzile megiese ca o cutra sa lege si sa deslege de facatura ,sa se pupe cu voronin in timp ce-si dau tot mai abitir la turloaie,(unde mai pui ca-i multumea pentru demersul facut in sprijinul demersurilor sale,sic)sa-i cante lui shaakasvili maneaua pirandei care si batuta,….,si cu banii luati,tre sa inghita nenica nu de alta dar nu poate sa discute despre eveniment decat cu siluitorul.
    si uite cum se-alese prafu de pardalnica de independenta energetica ,tocmai cand se pregatea sa traga clapa lui ivan .numa ca n-o mai gasi .
    deaia zic sa bagi furnale ca ,pierzi taman spuma si din alegerile astea tomnatece n-o sa gasesti decat tain pentru bovine sterpe.
    odihneste,bronzoleste dar grabeste ca te taie astia

  17. parafrazand o cunoscuta reclama comerciala ,pot spune nenica impacat cu lumea ca un instructaj asa destoinic in alba neagra ca in parlamentul romaniei n-a vazut neam de neamul nostru.halal bre ,aferim.da ce zici ca asta e tot?
    numa ce pusera in miscare procedura ca, pozna mare ,se si bloca mai ceva ca la stefanesti la locale ,sau mai ceva ca traficul in miiezul zilei pe suselele bordurate de videanu si semaforizate(citeste fluidizate) de udriste.
    va
    ezi mata ca aist-i o procedura tare complicata daca vasnicii nostri parlamentari cu state vechise incurcara-n doua bile fie ele albe sau negre.complicat nenica…….habar n-ai…

    .

  18. acu seios vorbind cred ca asta este cel mai grozav cal troian bagat de senat in ograda din cotroceni.sa vezi nenica potroceala,efecte in cascada si ciolaneala post electorala.putem spune ca ,basescu si-a pus-o s(t)olo si daca pana acum mai vedea ca prin ceata(vezi mircea badea),acu se lasa negura pe coama cotrocenilor.daca ii iese pasienta va fi un scumpic de dictator daca nu,
    crezi ca va cere azil la voronin?,la shaakasvili? sau la medvedev?nu. in kosovo!!.in cea ce ma priveste cred ca ,dupa ce s-ia infipt dintii de maidanez in dosul matriostei rusesti,luandu-si-o peste bot chiar la summitul din cetatea lui bucur,poa sa latre cat pofteste ca nu-l va mai baga nimeni in seama. a inceput ca o mare sansa de schimbare si a sfarsit ca un mare fas dambovitean.
    om trai si om vedea.

  19. pana acu ma bagai si io in seama da daca tot te vazui pe sticla multam frumos si tacere deplina din partea mea.sa vaz ce mintos te-nturnasi
    s-auzim numa de bine

  20. Am nervi,adica de ce sa pazim cetatea ??? n-o ciordeste nimeni.Asa ca pin-o incepe razboiul cel mare,plecind de la Gergia si Marea Rusie…eu ma car in Grecia mea iubita.Am eu acolo niste locuri uitate de lume.Ca-n rai !
    Si ieftin si bun.
    Iashu !

  21. Vacanta ta e si vacanta noastra. Ca ne-ai disperat, frate, cu Basescu ala al tau.La italieni, presedintele tarii e bagat in seama de anul nou si de Pasti si cand mai da vre-o medalie.Poa sa latre si la luna, daca vrea, ca nu-l baga nimeni in seama. Guvernul si Parlamentul,acolo se trag sforile, ei sunt papusarii. Spre ei sunt indreptate mitralierele.Uneori am senzatia ca sunteti mana in mana cu Basescu, facand o dizidenta de fatzada atat cat sa aiba lumea senzatia ca Basescu se zbate, se lupta, nu doarme noaptea, un fel de geniu al raului cu ras sardonic, care, e bun sau rau dar tot timpul e in miscare. Aiurea. Lasati-l sa se scufunde in mocirla anonimatului. Altfel, in urmatorii cinci ani, vom auzi aceiasi placa stricata la Antene si la Jurnal.

  22. M-am plictisit.Am sa-l rog pe mogul sa nu va mai dea concediu la toti odata. Nici “Sinteza zilei”, nici bataioasa Dana Grecu, nici R.Tudor, nici M.Badea.Ma obligati sa ma uit la dulcegariile politice pe Realitatea.Noroc cu R.Dumitrescu care s-a intors din concediu.In rest, plictiseala politica desi se apropie campania electorala.Daca nu se trezesc acum, pierd startul.

  23. sa stii ca noua chiar ni s-a facut dor de tine. eu cand vroiam sa ma informez despre… una alta intram aici 🙂
    vacanta cat mai placuta si te asteptam

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.