Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Doi ani de la referendum. Care pe care

Doi ani de la referendum. Care pe care

PSD îl are. Pe candidat. Gata. Nu mai există cale de întors. Ceilalți, teoretic, au și ei. De unde alege. În caz de îmbolnăvire subită. Sau de incompatibilitate. Pe model verificat. Va fi meci. Care pe care. Cu isterie și iureș în turul doi. Istoria se repetă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “Doi ani de la referendum. Care pe care

  1. @fvr

    Normal ca e posibil .
    Dupa scenariul Vantu-Geoana din 2009 , putem vedea o filmare care schimba totul .
    Ca doar a fost testat modelul luna trecuta . A facut audiente importante subiectul.
    Sau o tradare din judete . Pe modelul Silaghi din primavara . Vanghelie cred ca este cap de lista intr o posibila tradare a PSD .
    Dar cum stampila este la cetatean si se prezinta aproximativ 10 milioane de persoane in turul 2 , jocurile subterane trec pe locul 2 .

  2. Model de scenariu:
    Bine ar fi Ponta – Tariceanu.
    Primul, in continuare premier, celalalt presedinte.
    Ce ar fi sa “piarda” Ponta in favoarea lui Tariceanu in turul doi?

  3. Fantastic mincinos, de soi rar. Nu in sensul ca minte cu iscusinta, orice om rezonabil s-a prins pana acum, dar neaga adevaruri elementare fara sa clipeasca. Daca interesul i-ar cere-o, ar fi in stare sa nege orice. Mi-l si imaginez.
    – Dle Ponta, dar Sarbu este socrul dvs.
    – Aaaaa, nu. E o minciuna propagandistica.
    – Dar cum, ati luat-o de nevasta pe fiica lui.
    – Asta e altceva. Si ce-ar fi vrut Traian Basescu, sa iau de nevasta o fata orfana de tata, ca sa fie el si propaganda multumiti?! Am facut acte cu Daciana, dar n-am semnat nici un act cu dl Sarbu. Nici nu ne cunoastem, ne-am vazut de cateva ori, ne-am salutat, dar nimic mai mult. Dar vedeti, propaganda trebuie sa se justifice.
    – Deci n-aveti nici o legatura cu dl Sarbu?
    – Nu.

    Si-ar nega asa abosult orice: calitatea de membru PSD (“un membru de paritd trebuie sa cotizeze, nu? Ei bine, aflati ca n-am dat nici un ban. Trebuia sa fiu si eu intr-un partid daca voiam sa fac politica, ce-ar fi vrut Basescu, sa ma caciulesc la el?”), relatia cu Adrian Nastase, laptele supt in copilarie (“luam doar lapte praf”), absolut orice.

    Fa, Romanie, aveai chef de inca un presedinte mitoman? Iata-l.

    P.S. N-am spus “fa” nicaieri.

  4. Nu prea inteleg ce cauta Dl. Diaconescu in aceasta viitoare inclestare-doar a pierdut “o primarie”! Omul asta e lipsit total de carisma. Pare un catelus al presedintelui. Logoreicul si mistocarul Crin Antonescu, care n-a indraznit “sa se aleaga” in vreuna din circumpscriptiile bucurestene si a uitat sa multumeasca celor care “l-au impus” alegatorilor, a fost pacalit de marele strateg, un fel de patronas al postului Realitatea TV, fiind “muscat grav” de aparent-benignul domn Iohannis, merkelian in suflet si gandire. Cum in Romania “nici neamtul nu mai e neamt” (prof. Ilie Serbanescu), tendinta de malignizare a lui Iohannis a devenit evidenta: de la Forumul German, demn continuator al Grupului Etnic German, coloana a-V-a creata de Hitler, cu proprietati nationalizate prin hotarari ale “Aliatilor” castigatori, la Primaria Sibiului si acum, metastaza la Cotroceni. De fostul ministru al justitiei (litere mici), care mesteca prune in timp ce vorbeste, ce sa mai spun! Si totusi, pe cine alegem ?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.