Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Dispari şi tu odată, băi, nula na nula?

Dispari şi tu odată, băi, nula na nula?

Gusa zice pa politicii; chipurile, o perioada, sa se dedice proiectelor profesionale. Unii-l dau ca si sigur un soi de mare manager de tocat parale la Vantu prin trust. Imi place sa sper ca Sorin n-a innebunit recent si nici n-a gasit bani pe strada.

Cat despre Cozmin, dincolo de faptul ca am obosit sa-l astept sa ma dea de-a dura (de turul pantalonilor) prin Casa Scanteii, isi merita iesirea si – dupa parerea mea – uitarea cu varf si indesat. Cand faci un partid de securisti, cu resurse si promovare media ca la balamuc, iar rezultatele sunt un rotund zero, decent e sa te duci sa te culci. Iti tragi patura peste cap si nu mai iesi din asternut decat atunci cand te trece rau de tot. Si, eventual, cand trece pe la tine circareasa cu sufertasul…

UPDATE: Daca-i adevarata bagabonteala asta, cred ca o sa am mult timp liber

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Dispari şi tu odată, băi, nula na nula?

  1. Se dedică proiectelor profesionale ? Dar ce meserie are ?Sau proiectele respective au legătură cu legea 298/2008 ?

  2. Asa cum ai prevazut , cosmin gusa a intrat in anonimat si sper sa nu mai iasa !
    Nu cred ca o sa ajunga sef la Intact , desi nu se stie niciodata .
    De dat nu o sa te dea afara , dar de turul pantalonilor nu se stie ? 😛
    😉

  3. Ma bucurasem c-a iesit, dar cand am citit despre intentiile lui… Are obrazul gros, dar gros de tot. Dupa ce a sters pe jos cu Iliescu si AN-ul, acum vine la pupat-mana. Magaria lui consta in faptul ca nu s-a rezumat la atacuri politice – normale oarecum, ci a lovit intotdeauna sub centura : s-a legat de varsta presedintelui de onoare, de diverse chestii pe care le au unii si altii din nascare – deci n-au control asupra lor. Si el si diva de Lavinia. O mare doamna in viata. Pacat ca nu se uita la el insusi. S-a intalnit o data in avion cu consultant politic si o luna a zis tuturor ca ala-l urmarea… Iuhu ! Asta se numeste paranoia, fratioare.

  4. Da’ pe bune, el a fost în politică ? Ca să aibă de unde ieşi.
    Că el a tot ieşit, ba din PSD, ba din PDL, ba din lift… omul ăsta e specialist la ieşit din locuri în care nici nu a fost.

  5. manca-ti-as, victore, daca se intoarce “fata de p…la” asta in trust, nu te vad bine…

  6. Adevăru’ e că partid mai „securistic” decât partidu’ lu’ Iulian Vlad ar fi existat doar dacă şi-ar fi făcut gen. Pleşiţă partid.

    Cât despre revenirea lui Guşă în trust, cred că e doar o diversiune sau un vis erotic al pesediştilor. Nu cred că l-ar primi înapoi Voiculescu după ce a aruncat cu noroi în trust prin declaraţi de genul „am fost pe la Intact şi ştiu ce «practici» existau pe acolo”.

  7. Un tip istet,fara consistenta,care si-a promovat amanta intr-un partid inexistent.Primarele din Slatina,un sfat:lasa-i pe cei doi mebrii ai partidului sa plece impreuna.

  8. Pai prost nu e tipul, acum ca vrea sa faca prea multe e alta treaba. Parerea mea ca a gresit fundul in procesul de “lins”. Nu e cu cine iti doresti ci cu cine iti pica. 🙁

  9. Ieri am relatat despre disparitia unor fisiere si date din Institutul de Fizica Magurele(vezi email) cum credeti ca se pot produce asemenea scurgeri din sistem?Si mai important ce-i de facut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.