Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Din nou despre manipularea cu salariile

Din nou despre manipularea cu salariile

Revin la psihoza salariilor de la stat. Fiindca, pe praful asta, mi se pare necesar…

Capturi video de la Monitoring Media, prin Chinezu

Daca tot am rupt tacerea si fiindca ador sa-i dezamagesc pe toti urzitorii de scenarii absurde, deseara va ofer inestimabila placere de a ma revedea la “Sinteza zilei”; pe aceeasi tema, impreuna cu inegalabilul Valentin Stan…

UPDATE: Misto textul lui Zsolt Nagy; faceti abstractie de laude…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

32 thoughts on “Din nou despre manipularea cu salariile

  1. fiecare cu banii si cu “norocul” lui de a avea un post bine platit. te intreb insa cum e posibil ca sefi (si nu numai…) de regii de transport falimentare sa castige mult mai mult decat un ministru.

  2. Nu-i smog pe cerul Bucurestiului, Victor
    Se ridica umezeala de la prea multi si transiprati muncitori ai tarisoarei. Din aia care nu pot explica ce inseamna “lunea nu creste nici iarba… vinerea e zi scurta” sau “shefu, vreau si eu niste libere sa ma duc sa culeg via”.
    Oameni de oameni, unul si unul.
    Nimeni nu se da pe messenger in timpul programului, nimeni nu scrie pe blog in timp ce isi castiga salariul. Nu-i asa ?
    Ca daca n-am lupta pentru echitate sociala si egalitate in drepturi, zau, ce s-ar alege de tzarishoara asta ?

  3. @brazvan: exact la necesitatea stabilirii si urmaririi indeplinirii criteriilor de performanta manageriala ma refeream si eu in interventia mea.

  4. d le ciutacu…va rog nu mai apareti la sinteza zilei 9chiar daca va invita mihai gacea), pur si simplu n aveti ce cauta acolo; vedeti va lungul nasului, diferenta de valoare intre oamanei ca gadea si stan si oameni ca dumneavoastra e imensa…va exprimati “stradal” (nu pt ca asa vreti ci din cate am vazut, doar asa puteti), lasati tot timpul impresia de ‘frustrat” in astfel de emisiuni(complexul in fata lui stan, cel putin, e super vizibil)plus ca de cand v am vazut emisunea cu dl hrebenciuc in care pur si simplu i ati curatat posteriorul cu organul cel mai umed si plin de papile gustative, imi sunteti complet antipatic…cel putin ma faceti sa rad cu afirmatii de genul : “stiu ca s arogant si genial…”hahaha…super tare

  5. @liviu mihai: v-ati racorit orgasmic? ati fost barbat azi in fata monitorului?

  6. Politia si SRI-ul monitorizeaza kinderii emo din Timisoara cu departamente special create. Ii prelucreaza informativ, cica, ca sa stie cand si cine se va sinucide si eventual sa le dea cate un telefon parintilor.Probabil ca si pe rockeri si pe rapperi doar ca nu ne zic.
    La fel cum o faceau si acum 20 de ani cu depeshistii si punkerii.
    Cati bani cheltuie statul pentru a scolariza politai si sri-sti ? Ce salarii primesc mai apoi ca sa arda benzina cu Loganul avantat pe maxim 20 de km si “prelucrand informativ” copii, “recurtand” informatori dintre emo ?
    De astia sunteti multumiti ce salarii iau ? Ca nu sunt cativa sefi de la cateva insitutii; sunt zeci de mii si primesc lunar salariu
    La fel ca si “lunetistii” care-si freaca coatele pe tot felul de acoperisuri de cladiri cand face presedintele bai de multime prin diverse locatii, preumblandu-se cu aeronava prezidentiala. Tot pe benzina statului la fel ca cei de mai sus, cum ar veni.

  7. nu faptul ca au salarii mari deranjeaza ci faptul ca isi dau sporuri nemeritate astea infurie lumea pt. ca in final ele sint de 3 ori cit salariul si pe baza lor vor lua pensii uriase.de cele mai multe ori munca lor si eficienta nu sint pe masura banilor pe care ii iau

  8. Tocmai citii ceva despre Dorel Oroş, ăla cu salariu de 10,000 EUR, săracul cică nu este mult, mai ales că nu primeşte nici tickete de masă.
    Păi să facem o chetă ceva, să-l mai ajutăm pe săracul om…

  9. @Mos Califar, mi-s fan numai mie si jumatatii mele de sex opus. In rest n-am iubiri din alea gheboase de care pomenesti.
    Da’ zau ca stiu niste polismeni care iau bani fix degeaba si freaca benzina statului mai mult decat degeaba, chiar 🙂

  10. dacă ai fost angajat la stat asta nu înseamnă că,indirect,te-am plătit din banii mei?!ţi-am fost un fel de patron…uite unde era oligarhu,chiar aici,chiar eu.

  11. Dle Ciutacu, va rog eu nu va suparati… Vin si eu la dvs. ca un amarat ce ma gasesc cu jalba in protzap… In legatura cu post-ul dvs. cu si despre emisiunea “Nasul” a dlui Radu Morar vs. Dan Radu Rusanu… Domnu’ Ciutacu, mai stim si noi cate ceva… Ce au fost oamenii din spatele “nasului”, cui ii face el “curte” s.a.m.d. Insa eu zic ca altfel trebuia pusa problema… Toti au fost sau inca mai sunt niste lepre dezgustatoare… dar daca se “mananca” intre ei ce e rau in asta…? Mai aflam si noi una alta…

  12. ooo, avem onoarea sa vina maestrul stan la emisiunea dumneavoastra? va rog sa discutati si despre politica externa, ca prea isi fac astia de cap si nu ii vede nimeni

  13. dle ciutacu, cum altcumva sa va spun ce cred decat aici, prin intermediul calculatorului?! nu va cunosc si alta metoda nu vad…nu suportati critica? sau adevarul doare?! raspunsul dumneavoastra (fara a-mi argumenta daca ma insel sau nu) este la fel precum felul in care va exprimati…”stradal”..n o sa va depasiti niciodata conditia de frustrat, dovada si raspunsul “nervos”…”genialule”:))serios acum, macar recunoasteti ca n-aveti ce cauta in studio cu gadea si stan decat poate sa le aduceti cefelutele, pt ca, asa cum ati spus, ca deveniti cel mai bun in domeniul in care activati (mor de ras din nou), ati deveni secretara numarul 1….

  14. @Fergiesteph (Gabriel Szabo) & liviu mihai: tocmai v-ati luat viteza, paduchilor

  15. Am impresia ca nu pot sa postez un text. Am incercat de doua ori, poate am gresit ceva. Despre salarii era vorba.

  16. Eu ma revolt pentru ca stiu despre ce vorbesc. Am un client care conduce o autoritate nationala si castiga un miliard pe luna, dar de fiecare data cand il sun in timpul programului e la masa in Cucina sau la un suc pe Dorobanti. Are si un nume foarte catchy. Eu ce ar trebui sa spun acum? Traiasca revolutia romana? Stiu ca acelasi lucru se intampla si pe atunci cu favorizatii partidului. Putine lucruri ma fac sa cred ca asta s-a schimbat…

    P.S. mentalitatea samantorista – a lui Iorga, din interbelic – nu prea are ce cauta in comparatia facuta in interventia telefonica…

  17. stiu ca si criteriile de performanta ar trebui sa conteze in salariile bugetarilor “babani”, ce mi se pare absurd este plaja imensa in care acestea pot varia, precum si baza foarte mare de la care pleaca.

    ps: ma bucur ca revii la SZ. o sa ma uit sa vad cum empatizezi cu nea Stan.

  18. Am citit ce scrie Zsolt Nagy, are dreptate. Se arunca pe piata un subiect-bomba (sau cu aparenta de bomba), iar a doua zi toata presa uita cu desavirsire bomba precedenta si se ocupa numai de “prospatura”, de cele mai multe ori fara a verifica daca asa-zisa stire e reala si fara a se documenta despre tema cu pricina. Exceptiile sunt foarte putine…

  19. Buna ziua, sunt un umil cetatean român, am 35 ani şi locuiesc în Breaza(Prahova) urmăresc cu interes emisiunile politice difuzate atât la postul dumneavoastră cât şi la celelalte posturi. Deşi în ultima vreme am crezut ca PD-L înseamna Partidul De Lingăi ai presedintelui Traian Băsescu, constat cu stupoare ca m-am înselat PD-L înseamna PartiDuL comunist roman. Primarul (PD-L) a dat o Hotărâre prin care interzice funcţionarea unităţilor comerciale de pe raza oraşului după ora 22:00 (duminica – joi) şi respective ora 1:00 (vinerea şi sâmbata). Aşa că dacă ai de gand să mergi cu prieteni la un bar sa vizionezi meciurile din Champions League sau UEFA ar fi bine să alegi deocamdată oraşul vecin, deocamdată spun pentru că nu se stie poate mai sunt prin tară si alti primari cu o astfel de mentalitate(comunistă). Dacă vrei să mergi la o discotecă sau poate la o nuntă ar fi bine să te interesezi până la ce oră ţin deschis localul, nu de alta dar poate te trezeşti că închide şi tu nu ai apucat să dai daru.
    De ce v-am scris asta, pentru că doresc să adresaţi liderilor PD-L nişte întrebări zic eu legitime în aceste condiţii.
    1. Pe când o lege care să interzică circulaţia pe drumurile publice după ora 22:00 (duminica – joi) şi respective ora 1:00 (vinerea şi sâmbata).
    2. Poate dacă au majoritate în Parlament dau o lege prin care Preşedintele României se fie numit de Parlament(eventual pe viaţă).
    3. O lege prin care să interzică ieşirea din ţară
    (asta ca să nu ne mai facem ţara de râs în occident).
    4. ………………….. si lista poate că ar continua, dar cred că e în zadar.
    P.S. Nu este o glumă, vă rog din suflet să adresti aceste intrebări liderilor PD-L.
    Vă mulţumesc.
    un român

  20. La Breaza de fapt, e o primarita: Elena Moldoveanu cu doi viceprimari: Ferastraeru si Dragan. Somn si nesimtire pe bani publici! Cel mai de rahat oras din Prahova se numeste Breaza!

  21. cel mai naspa consilier de la breaza e un fost pecerist, informator, fustangiu si pupincurist TANASA VASILE! De la el vine expresia ,,lemn tanasa” adica om chiaun, beat mort, ametit si zapacit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.