Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

Ce naşte (politic) din Băsescu tonomate mănâncă. O să fiu cât se poate de scurt. Bugetarul care l-a numit pe soţul amantei sale ajunct la ANAF (iar pe propriul şofer consilier) îl categoriseşte pe contribuabilul Ciutacu, tot într-o zi de alegeri, drept derbedeul dracului. Dacă eram lângă, el se ridica pe vârfuri să-mi fure telefonul.

Piticule de grădină, dacă stăpânul tău a rezolvat-o cu Andreea Pană cu un buchet de flori şi multă complicitate din partea breslei, iar Bogdan Teodorescu a fost prea domn să te pună la locul pe care-l meriţi, te anunţ public şi oficial că ai de tras. În caz că nu bănuieşti ce te aşteaptă, sfatul meu e să iei numărul de telefon al lui Radu Sârbu şi să-l suni. Părerea mea e că ai nevoie de consiliere specializată.

UPDATE: Aştept cu nerădare decorarea limbutului. Căruia i-am făcut public și transparent o promisiune de chinuri politice. Dacă tot îl lasă nervii și nu se mai poate abține. BREAKING NEWS: La 16 ore după, aproape odată cu Oficiosul, s-a trezit şi Oficina de Net a Jucătorului!

P.S. Nu mut Vorbe grele la TVR

Comentarii

comentarii

Similar Posts

564 thoughts on “Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

  1. Victor, iti scriu din Arabia Saudita, nici aici unde conceptul de democratie este practic SF nu sunt atat de nesimtiti, lipsiti de tact si de buna crestere conducatorii. Si aici nimeni nu poate comenta sau trage la raspundere familia regala. Chiar si asa, au infinit mai mult bun simt decat alesii nostrii in Romania. Mi se pare absolut incredibil. Daca va decideti sa intrati in politica, (tu si cei ca tine) puteti conta pe o donatie substantiala din partea mea 🙂 Chiar daca sunt pe jumatate arab, sunt nascut in Romania, si roman ma consider, si Romania este tara mea, si pe cuvant ca ma apuca plansul cateodata cand vad ce se intampla acolo. Sa fiu sincer, in ultimii ani am inceput sa cred ca romanii in sine si nu politicienii sunt de vina pentru starea deplorabila a societatii romanesti, unde proasta crestere, lipsa de respect a statului fata de cetatean, lipsa de respect a oamenilor unul fata de celalalt etc etc reprezinta normalitatea in unanimitate acceptata. Pacat…

  2. Daca si “derbedeul dracului” a ajuns sa fie considerata injuratura….
    Ma rog, si acuma banuiesc ca ai o mare dilema, nu stii daca sa te numesti in continuare “tonomat” sau sa treci la “derbedeu”? 🙂
    Poti sa-ti faci un promo cu imagini impreuna cu Gadea,Badea&Co. si pe melodia aia “…cu baietii mei, niste derbedei!”

  3. Dupa 20 de ani de democratie, politicienii nostri vad rosu inaintea ochilor cand se confrunta cu presa.
    Un om inteligent si cu oarecare educatie isi combate adversarii cu argumente si nu cu injuraturi sau aruncandu-le invective sau porecle, ca niste copii de gradinita.
    Am ramas surprinsa sa vad cata lume este incantata de reactiile primului ministru, pentru ca “le spune, dom’le, pe fata”. Nu inteleg; la injuraturi si pornografii se pricepe oricine, de la vladica la opinca. De cand a devenit o calitate limbajul vulgar?
    De la cetatenii cu functii inalte in stat ar trebui sa avem alte pretentii. Politica inseamna si diplomatie, dar aceste reactii brutale, instinctuale si agresive denota lipsa de caracter (nu de cultura, pentru ca am intalnit oameni cu putina scoala, dar cu mult bun simt si demnitate).
    Oameni buni, nu v-ati saturat de vulgaritate, de nesimtire, de tupeu?

  4. Hai mai Victore, ce mare lucru!? L-ai instigat, ai enervat omul, ce atata zarva ?! Cu siguranta lucruri dinastea se intampla frecvent, atata ca nu sunt televizate.

  5. Apoi….oameni destepti, cu idei practice pt o tara mai buna, N-AU LOC in Guvernul Romaniei…Si dumneata, nu te “complica” pt nea’ Boc…imi vine in minte replica mea preferata, care s-ar cam potrivi sa i-o spui dumneata lu Boc acus: “cap la mine, cap la tine, diferenta-i de marime”…. Scuzati-mi limbajul, dar cam asta e adevarul..Numa’ bine!

  6. Afacerile legale te trimit in faliment, intr-o tzara mai plina de maimutzoi decat Disneyland.
    Piticanie paroasa e tare in gura cand crede ca i sa taiat transmisia. Gura mamii lui de lingau incompetent. Deasta-i tzara asta cu kuru in sus, suntem condusi de niste maimutzoi. Ar trebui sai strangem pe toti la gradina zoologica, o promovam pe plan mondial, si creca o sa iesim din criza cu banii facuti pe vanzarea de bilete. AMIN

  7. Pai nici de unul nu ma mir, dar referitor la ce spune domnul Ciutacu ca Boc e un las ca nu i-a adresat in direct cuvintele urate…macar aici Boc a dat dovada de putina diplomatie. E o tiganie ce se intampla sa te cerci la televizor. Pai de Ciutacu asta nu a auzit nimeni pana acum…trebuia sa devina si el celebru cumva…zurnalistii oricum hartuiesc oamenii, dar asta a intrecut masura. Nu il ridic nici pe Boc in slavi, dar macar s-a purtat cu mai multa diplomatie asa “slugar” cum e, e normal sa avem o impresie urata despre o persoana care ne hartuieste, dar nu e normal sa faci un circ din asta,asa ca nu poate fi acuzat Boc pentru ce a gandit si a spun dupa ce transmisia s-a incheiat…Mai departe mai vedem…ca probabil o sa isi piarda si Boc cumpatul la un moment dat si o sa iasa ce s-a dorit (mai ales de Ciutacu’)…un mare circ…cum se intampla la noi…

  8. Defapt cred ca am uitat sa adaug, pana la urma fiecare isi face datoria…politicienii fura si inseala,ca asta fac dintotdeauna si zurnalistii isca scandaluri…pentru ca prin asta castiga…deci daca ma gandesc bine. Nu e unul mai bun decat celalalt ci eventual unul din 2 joaca mai bine teatru…asa ca o sa fac si eu ce s-au obisnuit romanii sa faca de o vreme incoace..nu ma mai bag in politica…ca doar de aia nu merge lumea la vot :)).Treaba ma depaseste…din doi oameni cu studii, care pana la urma nu de prosti au fiecare profesia care o au…se isca asa ceva…cum spuneam…nu mai e nimik de complectat. Urat ca Romania a ajuns capitala certurilor si a tiganiei la televizor.

  9. Domnule Ciutacu, daca presedintele da ordine sa fie rapiti ziaristii in Iraq pt a aparea intr-o lumina eroica, prin fapta sa mascand un scandal de coruptie al unui apropriat ce facuse afaceri cu Base si il incrimina direct pe presedintele urat mirositor. Ce pretentii aveti de la un complexat slugarnic cu creierul mai mic decat o nuca?

  10. Stimate Domnule Victor Ciutacu,

    Am aflat ca la emisiunea dumneavoastra „Vorbe grele” de vineri ( 13.01.2012 ) va fi invitata doamna Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „O data-n viata”, produsa si difuzata de TVR 1.
    Am avut un gust amar aducandu-mi aminte de sperantele puse de mine in ajutorul pe care l-asi fi putut obtine in urma emisiunii din data de 19 noiembrie 2010, cand a fost sustinut cazul meu de catre doamna Simona Dichiseanu.
    In urma acestei emisiuni eu nu am primit nici sprijin moral si nici financiar, explicandu-mi-se de catre producatoarea emisiunii, doamna Elise Stan, ca este vorba despre o emisiune de divertisment si sumele colectate merg catre vedetele invitate nu catre cazurile prezentate.
    Am fost atat de laconica in prezentarea cazului meu in speranta ca veti citi acest e-mail.
    Eu am fost diagnosticata acum patru ani cu Boala Hodkin stadiul IV. Am supravietuit, traiesc si sper gratie unor oameni buni.Nu includ aici aceasta emisiune care din punctul meu de vedere omoara sperante.
    Sper macar sa-mi cititi e-mail-ul.
    Pentru confirmarea spuselor mele :
    – Doamna Ramona Saseanu, realizatoare de programe la TVR 3 Craiova, cea care a realizat reportajul care prezenta cazul meu va poate confirma adevarul celor de mai sus .
    – Pe pagina de internet puteti gasi absolut toate informatiile necesare.

    Va multumesc,

    Lavinia Nita

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.