Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

Ce naşte (politic) din Băsescu tonomate mănâncă. O să fiu cât se poate de scurt. Bugetarul care l-a numit pe soţul amantei sale ajunct la ANAF (iar pe propriul şofer consilier) îl categoriseşte pe contribuabilul Ciutacu, tot într-o zi de alegeri, drept derbedeul dracului. Dacă eram lângă, el se ridica pe vârfuri să-mi fure telefonul.

Piticule de grădină, dacă stăpânul tău a rezolvat-o cu Andreea Pană cu un buchet de flori şi multă complicitate din partea breslei, iar Bogdan Teodorescu a fost prea domn să te pună la locul pe care-l meriţi, te anunţ public şi oficial că ai de tras. În caz că nu bănuieşti ce te aşteaptă, sfatul meu e să iei numărul de telefon al lui Radu Sârbu şi să-l suni. Părerea mea e că ai nevoie de consiliere specializată.

UPDATE: Aştept cu nerădare decorarea limbutului. Căruia i-am făcut public și transparent o promisiune de chinuri politice. Dacă tot îl lasă nervii și nu se mai poate abține. BREAKING NEWS: La 16 ore după, aproape odată cu Oficiosul, s-a trezit şi Oficina de Net a Jucătorului!

P.S. Nu mut Vorbe grele la TVR

Comentarii

comentarii

Similar Posts

564 thoughts on “Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

  1. @Fisc U: cu mai mult decat Boc, oricum. intreaba-l pe Basescu, el stie sigur cat iau de la mogul/dau la stat. si nu vreau sa va fiu conducator.

  2. bah ciutacule, cine iti da tie dreptul sa te legi asa de oameni? sau ai impresia ca esti tu vreun ziarist smecher care le stie pe toate…macar Boc asta a fost primar in Cluj inainte de premier si lumea era multumita de el, da tu ce mare branza au facut ma in viata? are dreptate ala de mai sus de te injura. chiar ai tupeul sa apari la TV cu fata aia expirata a ta si cu ideile alea obosite…la munca bah hahalero ce esti, lasa televiziunea pt cine are ceva inteligent de spus.

  3. Salut Victor.
    “Impotriva prostiei nu te poti lupta . Nici nu incerca , caci repede te va invinge. Prostul nu rade. Se supara. Se simte…intr-un fel… Ceva il deranjeaza. Ceva ce n-are. Ce are el ii deranjeaza pe ceilalti…
    Iar cand prostia se combina cu rautatea, iese un monstru greu de imaginat.”
    Oare chiar nu putem lua nici o masura asupra astora??

  4. @radu … bine ca exista si astfel de oameni precum Victor , sincer, pot spune ca Victor reprezinta vocea mea … tara este condusa de astfel de panarame … mi-e sila sa imi amintesc de rezultatele alegerilor euro parlamentare … acei oameni nu ma reprezinta in nici un fel …

    @ Victor .. tot respectul

  5. Iată o idee care mă framântă – iţi dau dreptate, boculeţ îşi face decap şi pe banii tăi, dar şi ai mei. Dar ca politician, mai primeşte şi bani de la buget – prin alocaţia făcută tuturor partidelor politice recunoscute juridic.
    Adică şi el, şi ceilalţi politicieni ne faultează tot pe banii noştri, după ce ne mint cu nesimţire!
    Las’ că vin ele, iar, alegerile…

  6. Zici ca e scris azi dimineata!!!!!!!!

    *Si cu asta ce-am facut?* (CONSTANTIN TANASE 1939)

    Ne-am trezit din hibernare
    Si-am strigat cit am putut:
    – Sus Cutare!
    – Jos Cutare!?
    Si cu asta ce-am facut?

    Am dorit, cu mic, cu mare,
    Si-am luptat, cum am stiut,
    S-avem noua guvernare?
    Si cu asta ce-am facut?

    Ca mai bine sa ne fie,
    Ne-a crescut salariul brut,
    Dar traim in saracie
    Si cu asta ce-am facut?

    Ia coruptia amploare,
    Cum nicicind nu s-a vazut,
    Scoatem totul la vinzare?
    Si cu asta ce-am facut?

    Pentru-a cistiga o piine,
    Multi o iau de la-nceput,
    Ratacesc prin tari straine !
    Si cu asta ce-am facut?

    Traversam ani grei cu crize,
    Leul iar a decazut,
    Cresc intruna taxe-accize?
    Si cu asta ce-am facut?

    Totul este ca-nainte,
    De belele n-am trecut,
    Se trag sforile, se minte
    Si cu asta ce-am facut?

    Se urzesc pe-ascuns vendete,
    Cum nicicind nu s-a vazut,
    Tara-i plina de vedete
    Si cu asta ce-am facut?

    Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
    E sloganul cunoscut;
    Iarasi am votat ca prostii.
    Si cu asta ce-am facut?

  7. Comentand despre BOC, EBA si alti politicieni le cresteti cota. Nu le mai dati atata importanta. Sa vedem ce se intampla!

  8. Eu nu sunt de acord cu dvs. De multe ori l-ati jignit pe Boc sau pe altii in plina emisiune, iar el, luat cu o camera FARA ca el sa se mai stie filmat. Deci putem spune ca este mediu privat. Este pacat ca, desi poate sustineti o cauza buna, va dedati la chestii de acest gen. Nu ati fost niciodata nervos, suparat, obosit? Greu de crezut…Sincer

  9. Pingback: » Boc vs Ciutacu
  10. A-ti cazut in capcana,domnule Ciutacu.Avioanele de lupta atunci cand sunt atacate arunca tinte false, submarinele fac la fel, politicienii abili sunt inconjurati de tot felul de prostituati politic ce au acelasi rol.In timp ce Dvs. va irositi timpul si energia cu acest prostituat… caravana trece.” Acvila non capit musca” .Va pierdeti timpul cu muste, domnule Ciutacu.

  11. @radu: este pacat sa folosesti asa un limbaj pe blogul omului… Du-te si exprima-te asa la Universitate prin 1990, iunie… incearca datele de 13-14-15…

  12. la ce te asteptai? domnii guverneaza o tara de derbedei, pasarici, tigangute si gaozari! Poate ase trebuie sa se comporte, mai stii? Acolo sus in templu….este superior tuturor, e greu sa accepte ca mai greseste, ca mai sunt si altii ceva mai destepti ca el. Nu mai accepta scuze….stii ca nu vor veni nicodata, nu?
    Mult respect celor care nu au fost la vot. aseara la o emisiune a fost invitata d-na ministru Ritzi(sau cum o cheama) si a avut nesimtirea sa dea vina pe presa ca nu a venit lumea la vot. Este din acelasi partid cu boc?
    Tineti-o tot asa
    cu respect

  13. pe cand o emisiune depre tragerea la raspundere a celor care au negociat si incheiat -in numele Romaniei- tot felul de contracte total in dezavantajul tarisoarei noastre? gen autostrazi, marea neagara…din astea

  14. “Derbedeii dracului” sunt guvernantii si presedintele, ca tot infiinteaza taxe si impozite si protectie de nicaieri. Nu seamana oare cu un sistem mafiot? Am vazut pe un site 56 voturi pentru Ciutacu si 49 pentru Boc, unul dintre comentatori motivand ca poate Boc era obosit si ca asa ar fi procedat si el. !!!!
    Dumnezeule, 49 la 56? Asa cetateni asa guvernanti, ca si la “Decembriada din 89” a trebuit dea tonul mai multe servicii secrete ca altfel “viermii” (cum bine zicea Lenuta) nici nu se clinteau.

  15. Pe dumneavoastra va-njura,pe noi ne victimizeaza cu aberatia de” masuri” de iesire din criza.Din pacate electoratul inca mai raspunde la sacosica cu rahat

  16. conf. DEX:

    DERBEDEU: om de nimic; pierde-vara, vagabond, haimana.

    Se potriveste?

  17. Salut Ciutace,
    un jegos da pitic ofilit, normal ca s-a atacat deoarece ai maare dreptate ca viermii la el stau pe banii nostrii acolo. Daca votau doar 3% tot acest discurs de japita avea? .. probabil ca da HUUUAAAAA

    Tot respectul ..

  18. Cel care scrie “Vorbe grele”-i GREU!
    Piticu-n fond, isi apara fiinta
    Si din rarunchi isi rage neputinta:
    “Jos ‘dupe mine’! Esti un … derbedeu!”

  19. Al dracului tupeu are Boc asta sa te “injure” de “derbedei” si “imputiciune” dupa toate invectivele ce i-au fost adresate!
    Eu cred ca ar trebui inchis!!! Ce daca-i doar om si are nervi! Nu-i o scuza!!!
    Ciutacu presedinte!!!

  20. In final nu are importanta nici faptul ca boc a spus ce a spus in direct sau in afara camerelor, nici faptul ca s-a enervat pe tine, Victor, important este faptul ca a gandit ceea ce a spus. Un om care e la putere si nu a afcut nimic bun pt tara asta, dar numai rau ne desconsidera total pe toti si se enerveaza pt ca cineva a incercat sa-i arate ca de fapt nu era castigator, ca de fapt Romania nu-l vrea. Reactia sa voia sa spuna “da cine se crede asta sa-mi spuna mie ca lucrurile stau altfel decat cum cred eu, cine se crede asta sa comenteze in fata mea, el nu stie cine sunt eu?! Derbedeul dracului!”
    Asta suna a atitudine totalitarista….din pacate ne intoarcem de unde am plecat.

  21. BRAVO OMULE…….BRAVO DIN TOTI PLAMANII PE CARE-I AM IN DOTARE…..BOC NU TE VA IERTA NICIODATA PENTRU CA ESTI GENIAL……O CARACTERIZARE MAI BUNA DECAT CEA FACUTA DE TINE LUI MINIBOC….NU PUTEA FACE NIMENI….

  22. D-le Ciutacu, scuze dar voi (trustul Antena1) mereu ii atacati, si pe Basescu, si pe Boc, si pe oricare. si dupa zile ntregi de jigniri, cand primiti si voi una, sunteti imediat victime, si faceti intregi emisiuni pe marginea subiectului.
    Daca cineva trebuia sa fie barbat, acela nu era d-l Boc, ci dumneavoastra, sa acceptati o singura jignire printre zecile/sutele/miile pe care i le adresati in fiecare emisiune, mai mult sau mai putin in mod direct.

  23. Am scris cele de mai jos pe blogul lui Mircea Badea:
    “Dragă Mircea,
    Pentru că mai sus mitocanul cu nume suav (viorel) a adus vorba de AIA MICA ce se pare că face PIPILICĂ, ţi-aş semnala un aspect uşor de observat de orice vorbitor de limbă română, nu de bagabondeză.
    In general, E se foloseşte pentru este iar BA ( atunci când nu e spus bă) înseamnă nu. Deci E BA înseamnă ESTE NU!
    Iar PDLEBA, pdele este nu! Asfel sigla devine premonitorie. Este evident dece nu şi-au dat seama.
    Te admir pentru curaj. Uneori mă tem pentru tine. Nu pentru că sunt bătrân,
    ci pentru că ştiu cât sunt de răi, de ticăloşi şi de răzbunători. Norocul lor că sunt proşti. Să-ţi dea Dumnezeu sănătate.”
    Nu că ar fi genială, dar poate-ţi foloseşte.

  24. Nu inteleg de ce Boc afisa zambetul ala fals in timpul discutiei…pentru ce? Ma intreb daca e un semn de instabilitate mentala sau talent actoricesc.

  25. Ciutacu lucreaza la patron ceea ce inseamna ca e ca si marea parte dintre romani un platitor de taxe si impozite,piticul ala de Boc lucreaza pentru cei care platesc taxele si impozitele deci e treaba lui sa plateasca salariile si pensiile(din banii nostri),dar se pare ca el le crede ca face vreo favoare poporului roman..idiot..
    Cat de spre vorbele lui murdare lafel ca si el ce sa spun,se pare ca in pdl pandeste o nesimtire fara limita,in Hunedoara la ore tarzii cum ar fi 02,03 la fiecare alegere castigata de pdl nesimtirea se face simtita,spurcati astia ies in strada cu masinile claxonand fara sa tina cont de orele tarzii,asta e cocina in care traim,sa-i ia dracu pe toti!!!!!!!!!!!!!

  26. rexxy, era un vers, scris de niște analfabeți: „a patra putere-n stat pune mereu botul…” Așa-i! Să fii jurnalist în în ziua de azi înseamnă să te prostituezi (asta dacă nu scrii la revista Magazin sau Pisica). E normal să dansezi pe muzica pe care ți-o cântă șeful. Dacă era postul lui Băsescu, era prins Voiculescu înjurând, poate. Iar asta, la el acasă, prin somn. Așa că nu poți avea pretenția ca stimabilul domn Ciutacu să înceteze bâlciul ăsta. Ar fi o idee de blog, subiectul ăsta: Prostituații din presă și cum ciripesc ei suav, pe placul pițigoilor șefi. 😀

  27. Și cu asta recunosc că am devenit cititor fidel al acestui blog, pentru amuzament. I-ar trebui totuși și un titlu nou, dacă tot a pornit campania: Derbedeul cel genial și politicienii (sau adversarii politici ai PC).

  28. Domnule Ciutacu, tot respectul meu!
    In rest… plang! Plang pentru tara asta care se duce de rapa, plang pentru faptul ca sunt familii care traiesc cu 600 lei/luna, plang pentru faptul ca suntem condusi de asemenea jeguri. Am dat destul cu pumnii in pereti. Nu mai pot! De-abia astept sa termin facultatea si sa plec de aici, cu toate ca intotdeauna mi-am dorit sa-mi intemeiez o familie in Romania, sa muncesc in Romania, in tara mea pe care de-alde Basescu,Udrea si Boc o fac a lor, si o conduc dupa bunul lor plac, in nici un caz in interesul poporului.

  29. @Radu: daca acestea-ti sunt opiniile, cine te-a pedepsit sa intri pe acest blog (opiniile autorului fiind bine cunoscute) si sa citesti cele scrise aici?
    @Manuela: 1.Multumesc pt scheci; il uitasem. 2.Comentariul il consider cat se poate de pertinent; subscriu.
    @Bogdan Radu: 1.”Mediu privat” in studioul unei televiziuni??? (indiferent de functionarea echipamentelor) si fara macar sa-ti fie acolo locul de munca (in acest caz macar ar fi fost intre colegi, ceea ce la rigoare ar fi putut fi acceptat la limita drept constituind un mediu oarecum privat) 2.Da, oricine are dreptul sa fie “nervos, suparat, obosit”, si in mediu intr-adevar privat ar fi poate de scuzat (chiar daca nu de aprobat) “scapari” de limbaj. Inafara unui asemenea mediu insa, si venind de la cel platit catre cel care plateste (chiar daca indirect, prin taxe si impozite) o asemenea scapare ar fi impus minimum scuze prezentate imediat, pe loc si neconditionat (chiar daca nu pt ideile exprimate, macar pt modalitatea de exprimare). Neprezentarea acestora certifica adeziunea impricinatului la aceste idei astfel exprimate.
    @AS: Felicitari!
    @Victor: De acord cu cat mai multa causticitate in idei, mai cu seama la adresa mignonului premier (subscriu la ideile enuntate), da’ nu s-ar putea ca exprimarea acestor idei sa fie facuta printr-un limbaj mai putin brutal?

  30. omnule Ciutacu, doar implementarea Legii Lustratiei si deschiderea totala a Arhivelor Securitatii pot limpezi apele in tara asta. Fara aceste doua deziderate vom avea acelasi circ de circ pe care l-am avut si in cei 19 ani de zile de cind securistii l-au impuscat pe Ceausescu care nu-i lasa sa fure dupa inimile lor de jivine spurcate. Ei fac circ de circ iar acele segmente ale mass-mediei romanesti care nu suporta acest circ critica circul facut de securistii, informatorii si activistii travestiti in demucrati fara ca, nici circul sa dispara si nici sa se schimbe ceva in bine in tara asta. Asta-i tristul adevar si numai prin critica nu se poate realiza nimic bun in Romania. Mai ales cind peste 2000 de securisti sunt angajati pe post de sefi in SRI iar in numarul capetelor de organe ce percuteaza la bulan de Basescu depasesc peste 18.000 de capete. Basca informatorii, sutele de mii ai Securitatii care sunt in mare parte activi.

  31. Nu pot nega ca aveti dreptate la faza cu scuzele. Oricat de nasol ai da-o in bara si oricat de tare te-ai crede… o scuza cladeste poduri peste multe ape involburate.
    Dar cat priveste functionarea echipamentelor… raman pe pozitia cu “mediul privat”.

    Anyway… poate nu v-ati prins: in Romania circul si gloabele si tabloidele au un castig extrem de mare. Mancam rahat, digeram rahat, facem rahat… totul in grup… de asta se vinde bine Derbedeul precum pe vremuri s-au vandut Golanii, Animalul, Tiganca…

  32. Revin cu inca un amanunt: Sunteti sigur ca in studiou cand s-a exprimat nu era o oglinda in fata Premierului? Poate s-a uitat acolo si a zis …

  33. rexxy, ma vad obligata sa mentionez si sa repet ceea ce a fost spus de atatea ori si pe blog si prin alte surse ca un prim ministru si un jurnalist nu sunt si nu vor fi niciodata pe aceeasi pozitie. Un prim ministru nu are absolut nici un drept, nici macar in gluma, sa-l jigneasca pe cel care ii plateste salariul si ii ofera tot luxul in care se lafaie. Avand in vedere ca noi platim noi avem dreptul de a critica si pune intrebari care uneori pot fi incomode pentru politicieni. Acestia din urma trebuie in primul rand sa ne respecte pentru ca le-am facut favoarea de a le permite sa ne reprezinte apoi pentru faptul ca lucreaza pentru noi! noi ii platim din banii pe care ii castigam foarte greu!!!

  34. Am citit niste comentarii vis-a-vis de acest subiect, pe un site care ma spameaza cu tot felul de “news” .

    Aici.. pe blogul lui Victor.. e de asteptat ca majoritatea sa fie pro Ciutacu si anti tot ce inseamna mizeria semi-doctilor cu studii (contrafacute) prin USA (care habar n-au de limba engleza [vezi aviara flu]).
    Ce ma inspaimantat pe situl respectiv.. a fost multitudinea cuvintelor de lauda la adresa ministrului Poc .. si aversiunea acestora impotriva tuturor celor care au postat cuvinte anti Poc.

    Adica dupa atatia ani de saracie datorata hotiilor la nivel inalt, vanzari de flote, promisiuni pre-electorale uitate si tot restul mizeriilor din tara asta.. indivizii astia inca mai au sustinatori.. si nu putini din pacate.

    Doar maimutele si cei cu inteligenta similara primatelor mai cred in votul liber exprimat.. cand vicepresedintele BEC in seara alegerilor intindea in acelasi castron cu membri clanului Basescian + acolitii, asa cum ne-a prezentat “Sinteza zilei” evenimentele respective.
    Si totusi.. ce rost are sa strigi in pustiu cand nimeni nu aude ? Sinteza zilei prezinta niste adevaruri prin care postul tv gazda castiga niste $$ .. dar dincolo de latura comerciala.. cine ia atitudine impotriva acestor marsavii pe care nici macar nu se sinchisesc sa le ascunda? Si-au pus oameni in posturi cheie.. prin care au devenit atat de puternici incat nu le mai pasa de nimic. Schimba constitutia si legile pentru a servi propriilor interese cat ai zice “Poc”.

    Alt exemplu de indobitocire in masa : Loto 6/49. De ce acesti “oameni” fac tot posibilul sa numeasca in fruntea loteriei romane persoane din subordinea partidului propriu ? In timp ce indivizii acestia isi scot ochii, se scuipa si se tiganesc pentru cateva mii de euro.. chiar credeti ca ar lasa 11 milioane de euro la voia sortii in prag de campanie electorala dupa ce s-au obosit atat sa numeasca oameni proprii in fruntea loteriei ?
    Eu ma indoiesc. “Castigatorii” sunt de fatada, la fel cum a fost matusa Tamara (o biata babuta, care locuia intr-un apartament amarat la ultimul etaj al unui bloc undeva pe la periferia Bucurestiului) pentru alti domni pe care nu-i mai mentionez acum.

    Am zis vorbele astea.. cu o amaraciune si un dezgust de nedescris. Chiar suntem noi romanii.. atat de prosti precum niste oi oarbe manate spre abator?

    D-nule Ciutacu.. cand zicea “Poc” despre pensii.. banii acelor oameni care au muncit si platit contributii statului roman toata viata, unde sunt?
    Bugetarii.. 1 singur exemplu: Politia.
    Oamenii astia n-au nici o treaba. Ii intalnesti zilnic prin intersectii la ore de varf..in loc sa fluidizeze traficul, vorbesc la telefon asteptand ca cineva sa nu acorde prioritate.. sau sa o puna de un accident ca sa mai traga si ei o amenda.. (ca doar asta e singura lor menire) si noi ii platim pt asta.

    Atat.. ca iar ma umplu de draci.
    O zi buna tuturor.

  35. destul de interesanta tavatura asta politica din momentul actual,
    pacat ca unii ca tine si Mircea care totusi aveti tupeu sa va faceti o opinie si sa vo si exprimati sunteti arareori jigniti pentru simpla opinie,
    spusa si sustinuta(oamenii de caracter isi sustin spusele),
    oricum bafta multa,
    este primul meu coment si vor mai urma.

  36. Din ciclul doi derbedei se injura pe strada…..
    Se gandeste unde merge societatea asta in felul asta? Derbedei care se injura la tv?
    Interventia lui Ciutacu nu pare legata de un subiect anume ci un cap in gura, cum se poarta pe la noi. Pt o tv nationala nu mi se pare o chestie de mandrie, e o greseala profesionala, ne sprijinim pe injuraturi in loc sa dam argumente. Asta nu duce nicaieri. E un sindrom de razboi iugoslav unde fiecare actiune atrage un raspuns si mai dur ca reactie.
    Si nu am inteles ce e cu amenintarile de pe blog la adresa unui prim-ministru al RO. Mi se pare 1.mafiot 2.cap in gura la cei 30% care au votat PDL.

  37. Pai dom’ Ciutacu, va purtati ca un derbedeu, vorbiti ca un derbedeu, cum va asteptati sa va numeasca, “fofeaza”?

    Eu inteleg ca v-a invatat cineva pe undeva ca romanilor le plac baietii de cartier si ca daca va purtati ca atare pe sticla, veti avea succes, dar atunci trebuie sa va si asumati riscurile.

    Respectiv de a fi numit derbedeu.

  38. Uitai sa scriu ceva. E rolul dumitale de jurnalist sa critici constructiv guvernantii. Atunci guvernantii au datoria sa raspunda.

    Dar nu este rolul, si nici macar dreptul dumitale, sa ii ataci personal pe respectivii guvernanti. Si nu ma refer la demascarea coruptiei sau a incompetentei, ci la injurii.

    Ori, la injurii se raspunde cu invective.

    Sau esti prea “barbat” sa te catalogheze un “pitic” derbedeu?

  39. Sa nu-mi spuneti ca va mira replica veninoasa a dlui boc. Pai, cred ca aceasta sintagma (derbedeul dracului) e cea mai blanda din arsenalul domniei sale. Asa e viata! O scara a lasitatilor…Pe el ,altii, pe noi, ei…

  40. comentariul lui te-a descris foarte bine. Tinand cont de ce ai scos din tine cat ati fost in direct… asa ca sa nu te miri ca te mai si injura lumea!

  41. hahahaha…boc are trasaturile unui ortac si cred k secventza in care a zis “derbedeu dracului” ar trebui sa o pune-ti ca spot publicitar :))

  42. dar… ce sa facem???? cum putem scapa de acesta clasa politica??? votezi psd?? geoana?? ca sa conduca vanghelie si altii ca el??? votezi basescu sa te fure videanu, pogea,… si altii ca el?? votezi antonescu?? sa te fure orban si altii?? cine, cine merita cine????????? eu nu votez!!! nu am cu cine nu vreau nici unul din acesti hoti sa ajunga la putere!!! eu nu lucreaza individual actioneaza in haita si toti musca!!! urasc politicienii!!! de ce ai nostri sunt cei mai mari hoti??

  43. Ce sa zic…am citit comment-urile si s-a spus tot;ma gandesc doar…daca toate aceste cuvinte pe care le asternem aici pot schimba ceva sau ne pot ajuta sa iesim din aceasta mizerie…urat limbaj, care demonstreaza ca e capabil de orice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.