Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Deontologul chorizo. Presa de omletă

Deontologul chorizo. Presa de omletă

el-pais-laurentiu-ciocazanu-fost-director-la-adevarul-vinde-chiftele-si-omlete-in-valencia-14405532

Înainte să-şi ia viteză din presă, către Spania, unde s-a împlinit profesional vânzând chiftele, omlete şi cârnaţi, unu’ Ciocăzanu trecea doar drept tâmpit. Nu-l bănuiam, mare greşeală, că-i şi ticălos. Şi iar m-am înşelat. Fiindcă, de când s-a întors în ţară şi unicul loc unde s-a putut lipi e o hazna virtuală, deontologul chorizo, la schimb cu ordonanţa Halpert şi cu altă slugă, şi-au făcut un scop în viaţă din a-mi analiza viaţa şi opera de om neimportant. Numai că-s atât de tâmpiţi în ticăloşia lor, încât nu-s în stare nici măcar să fie coerenţi. Acum câteva săptămâni îmi “dezvăluiau” leafa. Care nu bătea cu sumele detaliate din fişele fiscale pe care tot ei le publicau. Azi încălzesc iar o ciorbă pe care, în afara lor, nimeni n-a avut atâta neghiobie s-o preia: ”legătura” cu fostul senator Cătălin Voicu. Dacă ar fi avut răbdare să citească interviul meu din Evz, din care wc-ul infect unde se joacă de-a presa a făcut degeaba ditamai subiectul, ar fi constatat că, aşa nenorocit cum vor ei să mă vopsească, am declarat că nu l-am văzut în viu pe marele condamnat niciodată. Şi că nici măcar n-am vorbit la telefon cu el. Şi că nimeni nu poate produce o probă a apropierii mele fizice/telefonice/virtuale de hulitul personaj. Dar comanda-i comandă. Şi trebuie executată. Un bun creştin le-ar întoarce şi celălalt obraz. Eu nu sunt. Le întorc curu’, să nu-şi piardă obişnuinţa…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Deontologul chorizo. Presa de omletă

  1. Ciocazanu asta facea candva echipa, tot la Realitatea, cu unul care-i pe la Giga Tv acum, doi tristi amandoi.
    Acum vad ca Ciocazanu e tot pe Realitatea dar cu Halpert. Din ce in ce mai des.
    Problema e cine-i comanda…presedintele partidului PIN cumva ?

  2. Exact cand credeam ca v-ati inmuiat sau ca nu va mai pasa, BANG !!! una peste boticu’ lor mancator de bas cu chorizo :)))

  3. Domnule Ciutacu, lasati-l pe Laurentiu Ciocazanu. El este cantitate neglijabila, un jurnalist sub-mediocru. Mai bine ocupati-va de Adrian Halpert. Iata niste date foarte interesante: desi nu lucreaza nicaieri oficial, individul locuieste in ditamai vila cu piscina in cartierul Pipera. Se plimba intr-un BMW sport coupe, iar nevestei i-a luat un ditamai jeepul negru. Isi face vacantele, de mai multe ori pe an, numai in locuri exotice. Isi tine fata la un liceu particular scump, care costa peste 1000 de euro pe luna. Are mai multe firme, printre care si pe cea pe care tine reportervirtual.ro. Bunastarea lui suspecta este explicabila daca dam credit unui raport publicat pe internet cu mai multi ani in urma despre agentii acoperiti din presa, in care se spunea ca omul este agent dublu: Mossad si SIE. Multi ani a stat in umbra si a consiliat diverse marimi ale zilei si se pare ca are un aport important la vararea in puscarie a unor granguri ai zilei. De putin timp, apare tot mai des pe la TV, probabil ca a primit ordin sa se activeze in viata publica, vom afla si de ce si ce se urmareste. Va vom tine la curent, dar fiti cu bagare de seama la acest Halpert si la unul din partenerii lui de afaceri, Razvan Cornateanu, alaturi de care s-a infruptat din banii lui PAtriciu inainte sa-l infunde.

  4. citind cu oarecare duiosie comentariul de la
    15:30, simt ca-mi dau lacrimile… =))

    patrioti, fiti vigilenti, ocupati garile !

    aia cu intorsul curului e sublima.

  5. D-le Ciutacu , cand sa va cred ! Cand spuneti ca sunteti un om neimportant sau cand spuneti ca sunteti cel mai bun ? Sau cele doua sintagme nu se exclud si atunci sunteti cel mai bun om neimportant !?

  6. dar dubiosul ala de halpert de cine e sponsorizat? are vreo declaratie de avere sau vreo fisa fiscala din care sa stim si noi de unde isi ia banul pt vila, jipan si scoli private???
    e cumva pe mana cu baieti care spala bani? e implicat in santajarea unor pulliticieni???

    poate ar trebui sa-l intrebe fiscul direct despre astea……. dar e greu, ca la noi nu vine nimeni sa ofere guvernului un CD….

  7. Nu stiu de ce am impresia ca pana si al tau dos e mai genial decat persoanele mentionate!Ar trebui sa ai mare grija,caci sunt unii care cum aud de un “bas” cred ca e ala care trebuie pupat mult…..asa ca intoarce-te cu mare precautie,ca astia nu stiu de gluma cand e vorba de pupat in cur!Mai vezi ce n-ai vazut….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.