Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Defilarea PSD la DNA, pe repede înainte

Defilarea PSD la DNA, pe repede înainte

UPDATE: Hrebe a demisionat din Parlament. Abia asta-i un gest tare

ŞOVA: Modificaţi legea.

HREBENCIUC: Nu, trebuie făcută o chestiune foarte clară.

ŞOVA: Dar trebuie pornită de la Ministerul Justiţiei cu inteligenţă.

HREBENCIUC: Vezi că asta e procedura acum, vezi că poate să fie şi avantajul tău.

ŞOVA: Da, dar pentru asta ar trebui să nu am dosar, ca să mă poată pune la Justiţie.

1. Nea Viorică ori s-a apucat subit de rele la bătrânețe (după 25 de ani de suspiciuni nedrepte), ori a fost așteptat la cotitură și executat la comandă. Abia îi mai pălise aura de sforar-șef, pe care și-a întreținut-o dintr-un orgoliu pe care nu i l-am înțeles niciodată, că i-a picat cu arestare la drum de seară. Numai idioții pot crede ca trei urmăriri penale într-o singură lună n-au legătură cu prezidențialele.

2. L-aș putea desconsidera pe Hrebe pe motiv că s-a înhăitat cu unul ca Șova, dar n-o fac. Înțeleg că scopul scuză mijloacele, dar guzganul rozaliu chiar e un tip deștept. Dacă te respecți ca om, ai cât de cât grijă la anturaj. Altfel, dincolo de faptul că nu-i nimic ilegal să promovezi în Parlament orice lege (inclusiv pe cea a grațierii, spre exemplu), omu-i la necaz și fără să mai sar eu cu picioarele pe el. Mi-e de ajuns că m-am ferit ca dracu’ de participarea combinații, spre uluirea prietenilor de conjunctură care se așteptau să apuc și eu ceva când s-a împărțit țara între inițiați. N-am motive să plâng de mila nimănui, că n-a împărțit vreunul ceva cu mine, dar continui să nu cred în justiția unidirecțională.

3. Amploarea șmeurilor cu retocedări are dimensiuni apocaliptice. Și nu doar pe terenuri, alea-s mai vizibile. Abia aștept să vă văd fețele când s-o ajunge la întreprinderi (unele constuite-n vremea lui nea Nicu, dar făcute din pix proprietăți interbelice) și la Fondul Proprietatea. Sunt băgați absolut toți care au trecut pe la guvernare în mizeria asta, deocamdată pică la ziar doar ai pesedeului. Dar, odată rostogolit bulgărele, e greu de ferit partea ailaltă. Iar faptul că Price Paul e întrebat de sănătate n-ar trebui să-l facă pe Băsescu să doarmă foarte liniștit.

4. Ați mai auzit ceva despre Berceanu, Videanu, Negoiță, Blejnar, Duță? Nici voi? Ah, parcă nici liberalii nu mai par chiar atât de corupți ca pe vremea demult uitată când trăgeau, umăr la umăr cu pesediștii, la căruța referendumului.

5. Când le-am zis eu că face tiranianul Parlament de 300 cu procurorii, zâmbeau subțire, mai toți, în colțul gurii. Avea 70% și toată lumea era a lor…

P.S. Marea naționalizare continuă. Și nu se va opri nici după alegeri. Alții conduc jocul ăsta, noi doar luăm la cunoștință. Ei vor fi, ulterior, beneficiarii noii împărțeli. Prea se democratizaseră acumularea capitalului și circulația banului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

33 thoughts on “Defilarea PSD la DNA, pe repede înainte

  1. Ce mishteaux…In sfarsit, prostimea (am vrut sa zic pulimea dar m-am temut sa nu iau kick+ban) isi vede satisfacuta dorinta de a fi trimisi inalti dregatori la brutarie…Numai ca Il capo di tutti capi se lasa asteptat mai mult decat ne dorim….
    Dl. Ciutacu, puteti face o predictie in ceea ce-l priveste pe Basescu? Intra la bulau, si daca da, cand? Si daca nu, cine-l salveaza? Parerea mea este ca singurul candidat (cu sanse) care ar avea cinismul si tupeul sa o faca e Ponta, cu conditia sa nu i se dea si lui perversa cu o zi inainte de alegeri, cum si-a furat-o prostanacul Geoana, printr-o dezvaluire senzationala marca S(PP, RI, sau IE)…

  2. 1. Dacă Viorică a scapat pina mai ieri,de ce dreaq nu s-a linistit?După ce au construit statul ăsta,in care fata lui Mitică Iliescu(țară din care a si fugit,spun băsistii),arhitect de meserie,nu-și găseste de muncă,o pedeapsă,chiar nedreaptă,nu ar fi contestata nici măcar de poporul pesedist.Asta e tara pe care au gătit-o,acuma s-o mănînce!
    2. De ce nu aud din partea politicienilor,în special a psd,un discurs privind justiția,care sa nu acuze condamnarile de pina acum si sa acuze lipsa de actiune a parchetului si a dna la adresa fostilor ministri pdl?
    3.Cum vor să-i pună cătușele lui Prins Pol,dacă nu poți să atingi alteța regală?Alteță,my foot!
    4.Vezi punctul 2.
    5.După referendum mă așteptam ca inteligenta combinatorului să se facă simțită.Nu s-a facut simțită deloc.Acum,eminența isi primeste răsplata.Ce e mai hazliu,e că pnl-iștii sunt cu justiția-n gură zi de vară pînă-n seară,crezînd,asa cum credea si Hrebe atunci cind a facut blat cu Băse,ca dacă acoperă un abuz acum,ei vor fi scutiți de același abuz in viitor.
    Circul e asigurat,cu restul mai vedem.

  3. Este evident faptul că Amazoana a luat la ţintă PSD-ul. Nu cred că toţi corupţii s-au strâns într-un singur partid. Mai ales că am avut ocazia să citim şi noi frânturi din stenogramele dosarului ALRO. Apropo, mai există un dosar Alro? Nu de alta, dar discuţiile dintre ruşi mi se par chiar mai clare decât cele furnizate de Clanul Bercea în dosarul care-l are ca învinuit pe M. Băsescu.
    Nici de Blejnar nu se mai vorbeşte, corect, ceva este în neregulă. Pe Marta l-o mai căuta cineva? Că trebuie găsit, chiar dacă a ajuns o privighetoare pe Zidul Plângerii.

    Cu privire la interceptările dintre D. Şova şi V. Hrebenciuc, cred că aici lucrurile sunt ceva mai complicate: este vorba şi de lupta pentru putere în PSD după plecarea/debarcarea lui V. Ponta.
    Nu înţeleg refuzul lui D. Şova de a recunoaşte că este interesat de acest post, discuţia cu V.Hrebenciuc este mai clară ca ziua. De ce să negi evidenţa? N-o fi vorbit domnia sa cu Hrebenciuc, o fi fost un admirator? Că din categoria asta mi se pare.

  4. Referitor la postarea mea, o clarificare: am spus pe acest blog că o să le vină rândul şi celor din jurul lui T. Băsescu, în 8, 10 sau 12 ani pentru că ăsta este mersul Justiţiei. Nu retrag nimic, dar constat astăzi că, în plină campanie, se vorbeşte doar despre corupţii din PSD.

  5. Ma preocupa pct.4 de mai sus plus treaba cu ALRO.Deasemenea ce va urma intre cele doua tururi,bombele nucleare anuntate cu privire la Ponta.Si,problema problemelor – ce impact REAL vor avea asemenea manevre asupra electoratului.D-le Ciutacu suntati uns cu toate alifiile,chiar si cu cele care nu se gasesc in farmacii : nu credeti ca acest tsunami interminabil ajunge sa plictiseasca,mai cu seama pe cei saturati de cei 10 ani trecuti ? Mult as vrea sa va cunosc parerea!In rest,numai succesuri si spuneti primarului dvs.sa termine odata,pentru numele lui Dumnezeu ,centrul urbei natale a dvs.caci razboiul s-a terminat de aproape 7o de ani…

  6. A dreaq de democratizata e acumularea asta a capitalului. N-am vazut sa-i salte pe oamenii de afaceri care au acumulat capital cinstit. Poate imi dai tu niste exemple.

    Cat ai vorbit in seara asta depsre ce ai scris aici? Eu n-am prins nimic, dar n-am urmarit pana la coada. Basescu era subiectul zilei? Tu doar primesti desfasuratorul si executi?

    La Cretuleasca n-am pretentii, de la tine da. Ce primeste frate femeia asta acolo, luna de pe cer? O urmaream acum cativa ani la Realitatea, era super tare.
    Acum e talibana postului.

  7. P.S.-ul e partea cea mai interesanta.. ciudata e istoria asta .. au lasat partea murdara sa fie facuta de coruptii, incompetentii si tradatorii autohtoni – adica saracirea crunta in masa a populatiei, distrugerea sistemelor de valori, a scolii, instaurarea haosului, imprastierea in patru zari a populatiei apte si dornice de munca. urmeaza ocupatia propriu zisa, fara a fi necesara o alta armata dincolo de dna – se respecta regulile clasice ale ocupatiei – populatia trebe sa fie demoralizata si fara posibilitate a se dezmetici. peste cativa ani cine va carti impotriva gazelor de sist sa zicem, e posibil sa sfarseasca la guantanamo.. pe ungurii incomozi i-au pus deja pe lista neagra a departamentului de stat.. nu mai avem soviete, avem ong-uri .. fara colhoz,dar avem multinationale.. asa se intampla cand ocupat fiind de rusi, in loc sa lupti, astepti sa te ocupe americanii – te vor ocupa si americanii cand vor avea timp si interes..

  8. Felicitari VICTORE din nou! Aceasta este esenta arestarilor: NOUL SISTEM ce guverneaza deasupra celui VECHI construieste o noua ORDINE in ROMANIA! Cine nu e cu NOUL SISTEM piere! Vechii boieri nu au inteles ca tavalugul a inceput din 2004 cu mortile suspecte ale lui ERBASU, ANGHELESCU, Gigi KENT! Nu s-a vorbit deloc de conul ADAMESCU! Nu s-a vorbit de disparitia hollywoodiana a conului PATRICIU! Intr-adevar se nationalizeaza pentru a se imparti altfel mai tarziu!

  9. @Yo: esti jenant(a). Comentezi o emisiune pe care n-ai vazut-o. Da, imi da Pulea Spataru desfasuratorul. Ala cu Hrebe, Ilie Sarbu si toti pesedistii care au facut obiectul emisiunii. Nu te mai osteni sa comentezi. N-o sa mai ai ocazia. Incearca la Cretuleasca. Poate ea-i mai toleranta

  10. Mie imi e teama ca multe retrocedari frauduloase altfel s-au facut cu acoperire legala. Nu vad sa se poata remedia mare lucru.

    Pornind de la concluzia ta, ca urmeaza o reimpartire, eu pun o singura intrebare: cine are capitalul sa achizitioneze ce se va confisca? Nu prea cred ca discutam de romani…

  11. Dom’ Ciutacu, eu aștept înregistrări ambientale și interceptări telefonice cu tușa Codruța și apropiații. De drag le aștept, nu de altceva…
    Sper doar să nu treacă până atunci niște mii de ani, că n-am chiar atâta răbdare …

  12. Mai oameni buni,
    dar legea cu retrocedarile astea nebunesti a fost modificata parca pe vremea “justitiarei” Monica Macovei! Si atunci nu exploda nici presa nici politicienii ca s-a deschis larg poarta pentru falsuri si fraude.

  13. Victore,
    Inteleg ca Hrebe si-a dat demisia din Parlament. Nu comentez nici vinovatia lui si nici timing-ul anchetelor.
    Dar un lucru il apreciez: omul are sange in trotineta si nu s-a ascuns dupa deget, asa cum fac marea majoritate a parlamentarilor. Din cate tin eu minte Mitre a facut la fel si, sper sa nu ma insel, Base.
    De asemenea, sunt convins ca justitia a fost prea nepasatoare in privinta PDL. Nu e timpul pierdut; in cazul PSD-ului a luat 10 ani ca sa-i “faca”. E un bun inceput.
    Pot doar sa sper ca in eventualitatea, nefericita, in care Ponta va ajunge Presedinte, va avea grija ca procurorii sa fie la fel de intransigenti si cu cei de la PDL.
    In sfarsit, “printul” Paul si “printesa” lui au fost intotdeauna asociati cu Base dar, pentru mosteniri si bani, nu au avut nici o emotie sa se alieze cu Hrebe si ai lui, “dusmanii” lui Base.
    Vorba americanilor: “money talks bullshit walks”

  14. Am mari dubii privind “eroismul” acestor gesturi. Toate-s pe calcul politic.

  15. Evident! Nu e nimic eroic. Altii fie nu si le fac fie nu intra in ele (calculele politice); fura ca prostii si dupa aceea se ascund in spatele imunitatii.
    Hrebe a fost si este un jucator. Acu’ l-au prins putin “iesit din forma” (Iliescu a spus nu-l crede nici naiv si nici neinitiat politic).

  16. Fratilor terminati odata cu cretinitatea asta cu imunitatea la parlamentari? nu vad pe nimeni sa isi dea ochii peste cap cu imunitatea inventata a presedintelui, imunitate ce a functionat perfect 10 ani, pe cand la parlamentari nu am vazut sa fie vreunu cu dosaru inchis ca e imun. Daca nu intelegi cu imunitatea macar nu va mai bateti cu pumnu in piept precum curcile repetand ce zic unii prin presa cu imunitatea.

  17. Victor crezi ca e moral/legal sa se faca publica convorbirea privata a unor oameni fie ei si politicieni inainte sa se stie ca sunt vinovati printr-o sentinta definitiva? Nu l-am vazut pe liberalul Johannis sa ia pozitie impotriva acestor practici securistice de manipulare, ba chiar se foloseste de “ascultari” sa-si faca campanie.

  18. @Dan: e si profund ilegale, ceea ce nu contenesc sa spun/scriu de foarte multi ani

  19. Toate aceste evenimente sunt bine pregatite ,bine tintite ,au fost studiate ,au inregistrari, s-a furat pana si aerul pe care-l respiram ,si cu el se face comert ,au ajuns in zona mea sa decoperteze solul(este un sol f. bun )si-l vand in saci cu camioanele Spaniei ,Portugaliei si unde mai vor muschii lor, numai sa aduca profit. Ma gandesc de ce SIE a fost printre primele servicii care a intrat in conflict cu basescu mafiotul?probabil a primit un ordin de peste ocean ,din Europa ca Romania sa nu devina o a 2-a Ucraina si se face purificarea .Nu scapa nici videanu ,nici udrea ,nici basescu si mai ales cocos .Bine ati comentat, se nationalizeaza si se-nparte .Oare contam si noi ? cred ca nu .Trebuie sa citim Ciocoii vechi si noi.
    Am gasit cateva randuri a caror sens se pliaza perfect situatiei actuale.

    ,,NEOBARBARISMUL, SAU CIOCOII RECENŢI

    Nicolae Filimon îşi sancţionează letal ciocoii, nu scapă nici unul nepedepsit. Eroii negativi plătesc cu vârf şi îndesat după faptele lor. Chir Costea falimentează şi e condamnat să fie bătut la spate, prin toate pieţele negustoreşti. Chera Duduca sfârşeşte cusută într-un sac şi aruncată în Dunăre. Dinu Păturică, blestemat de tatăl său, îşi pierde averea (vândută şi împărţită celor jefuiţi) şi ajunge la ocnă. Senzaţionalul merge până acolo încât autorul face să se încrucişeze cele două care funebre, al lui Dinu Păturică, mort în ocnă, şi al lui Andronache Tuzluc, stins în mizerie.

    Titlul complet al romanului este “Ciocoii vechi şi noi, sau ce naşte din pisică, şoareci mănâncă”.

    Octavian Paler spunea într-un interviu acordat lui Alex Ştefănescu, în România Literară: “Barbaria nu mai vine cu bâta, îmbrăcată în piei de animale şi scoţând chiote sălbatice, să atace civilizaţia.(…) Neobarbaria e produsul civilizaţiei, nu contrariul ei, şi atacă din interiorul cetăţii. Neobarbarul e, de regulă, îmbrăcat la cel mai bun croitor, merge cu limuzina, nu călare, are telefon mobil, navighează pe internet, e vedetă de televiziune. Să nu audă însă de cultură”.

  20. Nu cred in nici o transcriere a unor convorbiri telefonice. Justitia ar trebui sa se bazeze pe dovezi directe, nu pe aiurelile si povestile spuse la telefon, la birt, pe strada sau in diverse paturi, inclusiv cel conjugal. Cred ca proasta pregatire a studentilor in drept de dupa 1989 e principala cauza a absentei dovezilor directe, a flagrantului, etc. Nu te poti baza in acuzatii doar pe convorbiri transcrise (unde sunt vocile?!) si pe viziunile unor martori special alesi. Si chiar de nu ar fi fortati sa devina martori, creierul retine doar 10% din informatiile vizuale, restul fiind completat de informatiile arhivate de la nastere. De aici si viziunile cu OZN-uri, cu Sfinti si Dumnezei, etc. Sa nu mai spun de vibratiile aerului! Unde sunt cele 12.000 de hectare promise lui Hrebenciuc?! De ce nu vine nimeni sa vada jaful practicat acum pe Semenic si taierea irationala a padurilor la iesirea din Resita, mai ales acum de cand se ameninta cu un nou cod al padurilor. Iresponsabilitate! Prima ploaie mai serioasa va afecta grav locuintele oamenilor. Ce face Frunza -Verde ?!

  21. S-a ajuns la un nivel de sictir si scarba cand lumea se uita spre clasa politica incat chiar nu mai conteaza cine si de ce e chemat…nici macar ca sunt altii in spate.
    Lumea se bucura ca ceva se intampla…chiar dc e doar un joc politic.

  22. Victore nu pentru asta a luptat Ponta scapand de Pivniceru de la Justitie? Despre ce naiba vorbim? De ce sa planga PSD-isti ca-s abuzati electoral de Justitie de proprii oameni numiti in Justitie? In opozitie ca senator Victor Ponta ne spunea despre o anume Kovesi dmare staba in fieful lui Basescu ca e corupta si ca trebuie inlaturata, la putere dar in calitate de prim-ministru acelasi Victor Ponta ne povestea cu iz deliric despre profesionalismul personajului! Uite profesionalism a numit-o si ii aresteaza…. Jos palaria :))

  23. Sau vorbim despre profesionalism doar cand erau plimbati PNL isti pe treptele DNA in campania pentru europarlamentare si despre abuz cand sunt plimbati PSD isti pe treptele DNA in campania pentru prezidentiale?

  24. @Furtos Valentin: eu n-am inteles cu cine polemizezi tu, da’ cred ca n-am fost atent la cursul dezbaterii

  25. Cu acest titlu Victor Ciutacu “Defilarea PSD la DNA, pe repede înainte” si cu istoria recenta… Pe repede inainte erau plimbati in alte campanii electorale alti membri al altor partide dar vorbeam atunci de profesinalism… Cu stenograme din sedintele altor partide tot ilegale si alea ca si astea se atacau cu “Breacking News” si cu bande galbene pline de grozavia faptelor reprobabile din alte partide ale unor televiziuni atunci nu se mai punea problema ilegalitati stenogramelor. Dar atunci in campaniile alea ne vorbea presedintele PSD despre profesionalism si despre o justitie libera… Pai daca e libera si promovata de PSD cum am putea noi sa indraznim sa credem ca se face ceva intentionat “pe repede inainte” si exista aici doar doua raspunsuri:
    Da este o justitie libera si totul e coincindinta (ceea ce nu cred cum nu credeam nici in celalte campanii)
    Nu, nu este libera justitia si nu are pic de profesionalism de unde rezulta ca Ponta ne-a mintit sau ii face jocurile lui Basescu :))
    Variantele par desprinse din SF dar sunt rezultatul actiunilor politice ale Guvernului Ponta pe spectrul actiunilor din justitie (numiri, declaratii)
    Sa polemizam ca X le face rau PSD istilor cand stim cine ce a facut si a declarat despre Justitie mi se pare ca suntem luati de prosti… Nu le face nimeni rau si-au facut singuri lasandu-se “pacaliti” ( de aici rezulta ca sunt slabi si isi merita soarta) sau sunt in cardasie ( cu baselu de unde rezulta ca sunt doar niste mincinosi in razbelul cu dicatoru`)…

  26. 1. nu ma lua pe mine la pachet cu Ponta, cu nu-s pe inventar la el. 2. daca nu esti in stare sa intelegi un titlu, mi-e teama ca nu avem cum sa polemizam, mai ales ca scrii ca un carutas. 3. scuteste-ma cu propaganda penelista. e la fel de penibila ca aia basista si ca aia pesedista. sunt satul pana-n gat de voi

  27. 1. Nu te-a luat nimeni la pachet cu Ponta si nici nu a scos nimeni o fisa de inventar din depozitul PSD
    2.Titlul contine “pe repede inainte” el vizeaza niste fapte care au avut loc cu mult timp in urma si sunt puse pe tapet intr-o campanie electorala de oameni numiti politic de PSD. Ar trebui sa fiu credincios orb ca lupta din interiorul PSD in campania lui Ponta pentru prezidentiale este manevrata de altcineva sau sa cred ca pe astia din PSD ii intereseaza mai mult sefia partidului decat prezidentiabilul Ponta, uite exemplul Vanghelie care e si el carutas ca mine poate chiar mai rau si de aia tot il promovati si il invitati la emisiuni… Eu zic sa o lasam mai usor cu indignarea asta ortografica in mediul virtual cand pe sticla dupa tine apare Magda Ciumac in direct si reluare …
    3. Impresia unei propagande de un anumit fel este complet eronata… Nu am zis ca liberali erau cinstiti cand isi plimbau pantofi pe treptele DNA, la fel cum nu am zis ca psd-isti sunt vinovati… Am vazut doar abordari diferite venite din presa cu privire la stenograme si vizite la DNA care sincer nu pot fi negate … Nu doar din presa ci si din mediul politic… Pot da cate link-uri se doresc cu un Ponta laudand DNA pe vremea cand alti faceau vizite la Codruta in “fief”…
    P.S. Nu vad de ce o opinie este propaganda? Faptul ca eu cred ca PSD-ul este un partid condus de prea multi oameni care isi doresc puterea si ca se lupta ca lupi intre ei pentru sefia partidului chiar daca e campanie electorala (ba chiar lupta asta se da si cu injuraturi pe la tv) nu inseamna ca fac propaganda de vreun fel… Acum sa cred ca ei se injura intre ei si ca pe numirile lor in justitie ii aresteaza Basescu e prea mult chiar si pentru un carutas….

  28. Tu n-ai avut in viata ta un casetofon cu buton fast forward? Daca nu, incearca google translate. S-ar putea sa-ti fie de folos in elucidarea misterului titlului. Tot ca un carutas scrii, tot propaganda liberala faci; d-aia de proasta calitate. Indiferent cat de hiene-s pesedistii…

  29. Nu a negat nimeni “fast forward-ul” de pe treptele DNA. am negat doar directia din care s-a lansat acest “fast forward”… Opinia mea este in continuare ca totul este manevrat din interiorul PSD-ului nu din exterior cum bat unii campi pe la televizor si prin presa ( doar nu vor recunoaste ca bosi lor se lupta ca hienele pentru putere cu armele justitiei). Asta e democratia Victor Ciutacu chiar si carutasi pot avea o opinie la fel cum analfabeti pot fi primari si pamfletari pot sa elucideze crime in direct si in reluare la posturi care se pretind profesioniste… Cat despre propaganda orice opinie in Romania neconforma cu formatorul de opinie sau mebrul de partid este automat catalogata drept propaganda… Politica impreuna cu uneltele ei si cea mai importanta este presa au reusit sa ne faca pe toti propagandisti daca avem curajul sa avem o opinie… Vorba unui print macedoanian ” Divide et impera”…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.