Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > De ce vrea USL să controleze justiţia

De ce vrea USL să controleze justiţia

Procurorul general al republicii e femeie, n-a făcut armata, a fost avansat colonel. A copiat de pe net referate la doctorat şi chiar concluziile altui autor de teză, a furat o lucrare de diplomă şi a făcut-o carte doar înlocuind Moldova cu România. USL vrea sa controleze justiţia. Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului recunoaşte cu seninătate că i-au scris alţii lucrările din timpul studiilor doctorale şi se scuză pueril ca nu stia că aia au tras aproape tot la şapirograf. USL vrea să controleze justiţia. Fostul şef al Fiscului e învinuit pentru infracţiuni conexe evaziunii fiscale, iar fostul său şef de cabinet e urmărit internaţional pentru organizarea unui grup infracţional de evazionişti şi contrabandişti. USL vrea să controleze justiţia. STS instalează ilegal linii secretizate de telecomunicaţii la un sediu de campanie electorală, şeful instituţiei e liber, pe funcţie şi supărat că-l întreabă lumea de ce. USL vrea să controleze justitia. Preşedintele suspendat ştie elemente din dosarele penale care nu s-au transformat în rechizitorii şi, la rândul lui, e beneficiar de suspendarea a trei dosare penale care-l privesc pe motiv de imunitate pem durata mandatului. USL vrea să controleze justiţia. România plăteşte despăgubiri pentru abuzurile facute de procurorul care conduce DNA. USL vrea să controleze justiţia.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “De ce vrea USL să controleze justiţia

  1. Blejnar, garantat de Basescu! USL vrea sa controleze justitia, sa ne curete de proxeneti si mafioti, asta da pericol. Oricum Basescu a ajuns si coordonator de pesti, este foarte tare, presedintele tarii, ca ultimul cocalar si gainar!
    Aseara indraznise intr-o emisiune sa spuna ca Basescu a garantat pentru Blejnar si Boureanu si-a iesit din minti, ochii-i erau bulbucati in cap, este incredibil cum le spui un adevar atat de grav isi pierd controlul. Doar daca pe acest caz s-ar bate moneda si am castiga referendumul.

  2. clar USL vrea sa controleze justitia … ce e asa greu de priceput …
    toate celelalte enumerate … sunt trecute la capitolul: si altele … fara importanta.

  3. CIUTACU, NU imi esti simpatic dar…REPET….sti TARE!BUN…si pentru, asta te respect!

  4. Este ingrozitor la ce nivel a adus Basescu tara, sa fie sotia adjunctului ANAF proxenet, asta ne arata nivelul, nici intr-o astfel de pozitie nu a dus-o mintea la altceva decat sa faca bani de pe urma unor curve. Desigur USL-ul este cel care vrea sa controleze justitia.

  5. Cât de absurdă poate fi ţara asta? Mafioţi care se definesc în gura mare “europeni” şi Europa îi crede!!!! Bine, dacă nu e nimic de înţeles din ţara asta, ce e de înţeles dinspre partea Europei în ultima vreme? Până acum aveam respect faţă de valorile europene adevărate şi credeam că sunt chiar puse în practică, nu doar sforăite prin dezbateri. Acum sunt sincer descumpănită. Le-a pus cineva obloane la ochi şi dopuri în urechi europenilor ăstora? Deci justiţia stă prost din cauza lui Ponta şi a lui Antonescu… plus că vor să o şi controleze, clar. Măi, dar experţi mai sunt europenii noştri!

  6. Asta face parte din ciclul acela ” veniţi de luaţi lecţii”. Pentru propaganda USL, care e moţăită rău! EFICIEENT mesaj. Ar trebui să-ţi dea o bere!

  7. A+ !!!
    Asta nu mai este o “CARACATITA”…
    Este UNIVERSUL basescian…
    P.S. “Esti genial” si te sustin ca esti “cel mai bun “

  8. PDL si Basescu se tem defapt de pierderea DEPENDENTEI Justitiei! Dependenta Justitiei e explicatia faptului ca multi dintre ei se afla azi in libertate!

  9. Nu inteleg de ce nu ii baga in puscarie pe toti gandacii portocalii. Numai emisiunea Oanei Stancu a dat destul material penal (adica probe directe). Credeti ca Baroso si banda aia de hoti de la UE ar putea sari mai sus de atat? Nemtii si francezii pot da mai mult de atat?
    L-am admirat pe Base in momentul in care au inceput sa fie oprite tirurile cu lalele si flori olandeze in vama dupa ce ni s-a refuzat intrarea in Schengen. De ce nu am face asa ceva si acum? Propun o lege prin care Multinationalele sa nu mai poata transfera banii obtinuti in Romania in conturile din tara de unde sunt, decat cu plata unor comisioane mari catre stat, reduceri de taxe pentru produse fabricate in Romania cu materii prime produse in Romania, etc. Si Baroso si Merkel si altii stau in functii atat timp cat joaca cum dicteaza mediul de afaceri. Sa nu uitam ca Romtelecom (Deutche Telekom) are un profit din ce in ce mai mic datorita capuselor Cosmote, NextGen si a altor firme care folosesc resursele unei companii (unde statul are 49%) pentru a-si reduce cheltuielile si a-si maximiza profitul ( care este transferat apoi din Romania). Dacia (Renault) – a reusit sa scoata Renault din pragul falimentului. Orange (France Telekom) – liderul pietei de comunicatii mobile. Nenumaratii italieni, nemti, francezi care au achizitionat terenuri arabile in Romania, Carrefour (in alte tari europene s-a retras, iar in Romania inca mai deschide magazine). Si mai sunt si altii.
    Cred ca reprezentantii acestor multinationale ar trebui adusi la masa discutiilor de catre liderii USL. Merkel, Baroso, s.a., dau din gura atat cat cei care ii sustin nu au nimic de comentat. Cand pui problema banilor, altfel se poarta o discutie. Sa nu uitam ca atat francezii cat si nemtii au afaceri foarte mari in Romania (piata de comunicatii mobile le apartine in totalitate).

    OFFFTOPIC: 2 intrebari:
    1 A aparut pe surse la A3 ca linia telefonica de la biroul de campanie a lui Base a fost instalata inainte ca Base sa fie suspendat. Cina a folosit acea linie, tinand cont ca Base avea linia lui la Cotroceni?
    2.Posibil ca linia de la biroul da campanie sa nu fie o linie noua, ci sa fie vreo derivatie a telefonului de la Cotroceni. Poate verifica cineva, atat timp cat biroul de la Cotroceni ii este sigilat.
    ——
    Mesaj de interes public pentru cei care lucreaza la biroul de campanie a lui Base (sigur citesc aici): Cautati-va de munca, fratilor ca peste o saptamana ramaneti fara loc de munca, iar somaj nu cred ca primiti. Mai cautati si pe site-urile de oferte de munca , nu stati numai pe twitter, facebook, s.a

  10. si de fostul procuror DNA care a vorbit la sinteza zilei nu zici; eu i-as aranja o intanlire cu Angelica si Barosu, sa le explice si lor cum e cu justitia.

  11. inca ceva…Basescu a povestit el cu gura lui cum isi alege el urmatorul sef la DNA, urmatorul Procuror general… Nu am vazut nici o reactie “democratei” Merkel sau a lui Barroso prin care sa protesteze la modul in care vede Basescu “independenta Justitiei”. Probabil ca ei nu urmaresc fiecare declaratie de la TV, dar USL doarme?

  12. Si toti smecherii care fac sau agreaza astea toate, sunt ocrotiti si incurajati de acelas smecher, jignit zilele astea ca i se iau jucariile cu care s-a jucat si a jucat 8 ani!

  13. Cine nu a avut parte de justitie vorbeste ca sa se afle in treaba.
    Justitia este o metastaza de toata frumusetea!

    Cine nu crede, sa priveasca spre magistratii din Galati, unde o judecatoare este inca pe post, desi a folosit o declaratie mincinoasa (a ei!) ca sa oblige consiliul judetului sa-i vanda locuinta de serviciu cu pretul unui tur al orasului condamnat sa suporte spolierea…

  14. S-o controleze ! Dar sa caute pe site-ul “wikileaksdemures” sa vada ce a facut cotoroanta macavei si apoi s-o tot controleze …Nu prea repede ,dupa alegerile din toamna…Lu’ madama macavei ii sta bine pe post de codoasa la bordelu’ lui blejnar& marta…(sau la casierie?!)
    Iar Romania sa-si recupereze banii de la hotii pedelisti:videanu,berceanu,boureanu,muuudrea,cocosel,cezarica ,toderica si altii…
    Ar trebui pentru procesele de delapidare o legislatie care sa permita o desfasurare in regim de urgenta ,in maxim 3 – 6 luni,sa nu tot lungeasca procedurile avo-“cateii” pana la prescriere…

  15. Offtopic: Am revenit si eu pe aici dupa ceva absenta. Inainte ma semnam “Daniel” acum “hyperion1is” pentru ca suntem multi Daniel aici si asa sunt si pe twitter (hyperion1is). Aceeasi adresa de email totusi. Nu fac parte din propapaganda basista sa ma semnez in diverse moduri 😛

    Ontopic. Bun articolul, ca de obicei. Atat am de spus momentan. Cred ca unii dintre noi se leaga si de fiecare litera din articolele tale incercand sa descifreze orice dar cateodata e doar o greseala gramaticala care se mai strecoara, chiar si la cei mai buni.
    “trei dosare penale care-l privesc pe motiv de imunitate peM durata mandatului.”

  16. Incet, incet, se contureaza strategia boicotului votului, asa cum citesc ca apar tot mai multe indemnuri din partea PDL, “neagreate” de Basescu.
    Defapt, aceasta vehiculata “ruptura” dintre PDL si Basescu in cazul boicotarii referendumului din partea PDL reprezinta chiar semnalul pentru demararea actiunii “Boicotul”.
    E o strategie. Basescu joaca rolul n-am vazut, nu am zis, usturoi nu am mancat, gura nu-mi pute, iar PDL, intr-o vicleana mimare a independentei fata de basescu (sic!) decide sa actioneze contrar “vointei” acestuia, indemnand electoratul la boicotarea referndumului.
    Sa nu ne mai inselam, asta este strategia. PDL lupta pentru convingerea propriului electorat la boicot, iar Base lupta pentru discredidarea USL si schimbarea, pe cat posibil, a intentie de vot a celor deocamdata “pro demitere”.
    Lucrurile sunt evidente. USL ce miscare face?

  17. Apropo, a aparut unu la tv si a zis ca pres.-ul suspendat are de la STS o linie normala ca orice cetatean. Pai vreau si eu o linie de la STS, ca la RTC platesc cam mult pentru cat folosesc. Dincolo e mai ieftin?
    ”””””””’
    Hai USL!!!! Trezeste-te! Hai ca se poate!

  18. Vin frate, vin! Cu tot tribul meu de ”thrakieni”.
    Îl jucăm în picioare!

  19. Prin ianuarie Base spunea ca isi face Academie pentru politicieni in devenire. A abandonat proiectul? Sa fie de vina rezultatele de la Bac?

  20. De ce nu faceti un colaj cu toate aceste chestii plus inregistrari cu diverse declaratii ale lui base si sa i-le faceti cadou lui baroso?

  21. Daca ar fi fost doar o simpla chestiune politica pentru Basescu si el ar fi fost un om onest, nu ar fi la modul asta de infricosat ca ar putea pierde puterea, dupa ce a detinut-o atata timp. Un om normal, dupa 8 ani de mandat ar fi avut o anumita detasare, ce mare lucru ar fi pana la urma 2 ani in minus, nu ar fi o tragedie desi ar fi o infrangere si ar pierde anumite privilegii. Noi in schimb, vedem un Basescu disperat, agonizand pe televizoare, pd-listii toti sunt in pragul nebuniei, tipa, striga, acuza tot timpul, sunt furibunzi si negrii, de ai impresia ca sunt o hoarda de tatari gata sa iti ia gatul. Evident asta te duce la intrebarea, de ce atata panica si teama? Noi stim ca a facut Basescu toate nenorocirile, dar la felul in care se comporta ma face sa cred ca nici nu banuim gravitatea. L-as intreba pe Basescu de ce este atat de preocupat, de-a dreptul bolnavicios si obsesiv de aceasta tema a justitiei, ca prea bate la ochi! De ce se teme acest om ca ar putea altcineva veni la putere, doar in cazul in care are ceva foarte urat de ascuns, ceva foarte murdar pe langa dosarele tinute on hold, si de aici disperarea asta. Tine cu dintii, cu ghearele, cu securistii, cu telefoanele speciale, cu toata armata de propagandisti, omul va intra intr-o criza de nervi daca va pierde, nu cred ca va ceda puterea, este in stare de orice, mai bine ne arunca pe toti in aer, decat sa dea ochii cu justitia independenta. Ne va aresta pe toti ca suntem comunisti, ne va apara cu forta de noi insine, ca de fapt noi nu ne dam seama ce este bine pentru noi.

  22. @ daniel (17:31)
    Si Boc a spus ca si-a luat Ipad, ca orice roman.

    @daniel (17:44)
    Pana una alta si-a tras Academie de curve in devenire! 😀 😀

  23. @carcotas: fiindca nu-i lupta mea politica. nu eu vreau sa fiu presedinte

  24. USL vrea sa puna mana pe justitie! Mare cliseu tamp!Ce imi place mie de aparatorii astia ai justitiei…Nu ma intereseaza de justitie ca la referendum nu-i pe principiu: Doriti sa suspendati justitia? DA/NU… nu… la referendum e cam asa: Doriti sa il suspendati pe Basescu? DA/NU! Daca o sa judec eu, roman, ca vai in ce chinurile naibii va fi justitia, nu-i bai, ca vin ele parlamentarele in cateva luni si atunci dau cu stampila si ca sa apar justitia. Dar acum, permiteti-mi sa nu il apar pe Basescu! Sa spui ca daca il demiti pe Basescu, e clar, justitia se duce pe apa sambetei, e la fel de tampit ca si cum ai spune ca daca mamanci azi un pui, maine o sa ai pene si cioc! Si e sutpid… atunci de ce te mai falfai tu, Basescule, ca ai facut tu mare justitie neprihanita si virgina de implicarea politica, cand ea oricum, sa inteleg, ca si daca nu te demit la referendum, se va duce dracu in 2 ani cand ti se termina mandatul pe bune! Sunteti tampi, aveti idei retarde care ne jignesc pe noi, cei care gandim macar 1 secunda!!! DA la referendum!

  25. Vulpea cand nu mai ajunge la struguri, spune ca sunt prea acri… asa si cu PDL-ul … improasca in stanga si in dreapta, sus si jos cu ce stie si cu ce s-a invatat vreme de opt ani …

    Ar fi tare frumos sa apara un proiect de lege gen Legea 18 din vremea comunistilor, … pot face dovada provenientei banilor ( vanzari anterioare :), bine … nu, atunci confiscare si puscarie …
    dar nu cred ca ar merge, ca imbogatiti sunt de toate partile baricadei …

  26. Eu sigur voi merge la vot. Eu am convingerea ca Basescu trebuie sa plece! Si, indifernt de ce zic cei de la PDL sau cei de CE, indiferent de gafele evidente facute de USL, voi vota DA pentru demitere. Dar ce facem cu cei pe care, inca, PDL in frunte cu Basescu, ii prosteste?
    Din pacate startegia/campania USL este extrem de slaba si nu pot sa-mi ascund nemultumirea in acest sens. Din cauza proastei gestionari a acestei campanii (de catre USL) exista riscul ca Basescu sa nu fie demis.
    USL, TREZIREA!!!!!

  27. Mda…daca n-ar fi un Ciutacu,un Ciuvica,Gadea…etc…si daca n-ar fi A3,USL-ul s-ar duce in cap in maxim o luna.
    Nu trebuie decat sa iasa cu o persoana credibila..populara si sa aduca aminte prostimii toate porcariile pe care le-au facut jegurile portocalii…nu e greu deloc,da’ deloc.Pentru ca stim ce memorie “buna” are romanul.

    P.S.
    Am uitat de Badea,care si el este un mare ghimpe in talpa pdleprelor

  28. D-l din Timisoara care le-a spus plagiatori lui Ungureanu
    si restului cohortei nu face decit sa confirme ceea
    ce cirii eu de 2 ani. Portocaliii mesteca pina la
    saturatie: 1) clisee 2) minciuni 3) ce-au auzit la altii
    intr-un soi de “ba p-a ma-tii” pina or netezi de tot
    creierele si-asa nivelate ale oamenilor simpli.
    Spunind aceleasi chestii zi de zi, cu convingere, cu ochi
    pisati, cu aceeasi prosteala de maradonist de coltu’ strazii,
    ei (portocaliii) pot livra si cele mai mari minciuni, repetarea
    intra in reflex si oamenii in cele din urma incep sa creada.
    “Daca nu poti sa lamuresti un om, zapaceste-l”.
    Asta principiul. Cei care nu sintem portocalii/basisti, de
    citiva ani am sesizat cum ei se intind ca ciuma aia bruna
    a partidului national-socialist a “dragului” de Adolf;
    astazi, cine nu este portocaliu este “uslas si vrea sa preia
    puterea precum Hitler”. Tare, nu ?!
    Astia n-au mama, n-au tata, sint de o nesimtire, de un golanism
    si cred ca toti putem fi prostiti. Problema e masa oamenilor
    simpli care nu stau sa gindeasca prea mult (+coplesiti de griji,
    disperati din cauza nivelului de trai) din pacate.
    Daca vedeti care-s tintele in aceste zile, va cruciti:
    – “toti sint la fel”;
    – “da’ si Antonescu si Ponta sint niste marionete”;
    – “raportul pe justitie al europenilor bla bla, ia
    uite, chiar si europenii au vazut ce se petrece aici !”
    – “cursul de schimb s-a modificat in defavoarea oamenilor din
    cauza lui Ponta si Antonescu”;
    – “Antonescu e un mincinos”;
    – “tinta lui Antonescu este sa-l elibereze pe Nastase”;
    – “Voiculescu ii manipuleaza cum vrea pe Antonescu si Ponta”;
    – “USL vor sa puna gheara pe justitie”;
    – “USL a facut o mineriada in Parlament si a pus in pericol
    democratia”, samd.

    N O A P T E A M I N T I I

  29. Asa e! Problema noastra este ca au un sprijin extern pe care nu mi l-am imaginat.Merg atat de departe incat vad(Labe 1)ca ne considera aproape inapoiati,ca nu putem sa fim intelegatori si sa facem asa cum vor pdl-istii si basistii chiar daca ei nu mai sunt majoritari.Am auzit un frantuz care zicea ca o majoritate asa…de conjunctura,nu inseamna ca e majoritara daca minoritarii nu-s de acord.Dar cat au fost majoritari basistii,n-au avut ingrijorari,nu i-a stresat deloc Romania.
    Eu nu vad paruielei in strada,nu vad conflicte si infruntari decat absolut democratice,in parlament si la urne.Ei vad abuzuri,lovituri de stat,comunisti si justitie ostracizata.Degeaba le spunem ce-am patimit si ce-am tras de 8 ani,nu-i intereseaza;ei il vor inapoi pe Basel la butoane.Incep sa ma calce pe nervi europenii astia,de 1000 de ori mai corupti decat noi,cu interese personale la cascaval in zona si cu ifose de detinatori absoluti ai democratiei,ai regulilior,ai justitiei necontrolate decat de ei.Cred ca-s mize pe care nici nu le banuim si Crin le-a cam stricat planurile….pe Ponta il faceau cu plagiatul,dar de Crin n-au ce sa zica.Asta ii turbeaza! La ce sa ne mai asteptam?Daca iese democratic demisia, pregatesc europenii vreo repunere basista in spirit civic european? Mai au putin si ne declara maimute pentru care trebuie sa gandeasca ei,sa ne conduca ei.

  30. Kovesi a plagiat, la Ponta asteptam sa se pronunte comisiile de specialisti. La Kovesi de ce nu asteptam ? (eu cred ca amandoi au copiat ca in codru)
    Kovesi e colonel, Turcescu e colonel, de Ponta sau Antonescu (am inteles ca si ei s-ar afla pe lista, alaturi de multi alt PSD-isti si PNL-isti) nu mentionam nimic. Daca totusi niciunul din astia nu avea habar ca a fost promovat? (eu asa cred)

    Cand prezinti numai o parte a povestii risti sa cazi in derizoriu cand apare si cealalta parte. Cum a fost cu diploma de BAC a lui Funeriu.

    Asa nu mai e absolut nici o diferenta intre jurnalismul practicat de voi si ala de la EVZ si B1: aceelasi partizanat gretos de ambele parti.

    Nu e nevoie sa publici comentariul, nu am nevoie sa imi sara in cap toti groupies astia de pe aici.
    Este doar un feedback negativ, ma gandesc ca poate iti mai prinde bine si cate unul din asta printre atatea “genialule” si “exceptionalule” si toata suita zilnica de pupaturi in fund.

  31. momentul in care te intrebi pe cine sa crezi: poporul care zice ca basescu a fost rau, sau n.y. times/c.e. care zice ca suntem dusi din ue.

  32. Nu-i inteleg pe sustinatorii lui Basescu si a PDL-ului , mai ales pe cei care sunt implicati doar emotional, cand uita ca datorita pedeleului, progresul si bunastarea tuturor romanilor au fost diminuate in mod nepermis, chiar si intr-o perioada de criza . Ce ratiuni ii indeamna sa fie atat de atasati de Basescu si pedelisti cand ei sunt cei care au taiat la propriu in carne vie atunci cand au desfiintat spitale, au lasat bolnavii de cancer fara analgezice , nu mai vorbesc de tratamentul de fond , au …?! Nu mai pot sa mai scriu despre toate nedreptatile regimului Basescu , ma revolta si mi-ar lua prea mult timp . Faptul ca nu-ti place Ponta sau Antonescu nu e nici o problema , dar sa confunzi institutiile , sa le asimilezi cu persoane fara a cunoaste bine acele persoane si pe cine reprezinta acele persoane este o mare eroare . De ce oare Basecu ar fi Singurul capabil sa garanteze linistea, bunastarea, independenta institutiilor? Oare in Romania doar Basescu e cel mai bun iar restul sunt(em) prosti? Va place cum traiti? Credeti ca daca ramane la Cotroceni o sa fie un bun roman si o sa joace si in echipa amarastenilor? Cand a jucat el alaturi de popor ? Cand a pocnit un copil care a incurcat lozincile? Cand a umilit toate paturile sociale cu invective?cand a mintit-o pe Merkel? De-asta ma duc sa votez pe 29, si mai am un motiv:Patria nu este Basescu , Romania nu este proprietatea lui Basescu , Romania trebuie sa prospere pentru multe multe generatii de acum inainte , si noi putem sa ne ridicam din genunchi si sa facem un lucru bun si pentru noi si pentru cei ce ne urmeaza . Desteapta-te romane ! Hai ROMANIA !

  33. @ionut: bauni de inteligenta. Apropo, daca tot
    ai adus vorba, tu pe unde pupi daca pe Ciutacu-l
    sari din start din schema cu atita vehementa ? 🙂

    PS: groupie esti tu la cap; pentru linistea ta
    sufleteasca, fiecare isi exprima, conform putirintei
    intelectuale, aici, ideile.

  34. Atentie, presedintele e suspendat sau ne conduce tot el? Ca sa intelegem si noi. Chellu’ a spus ca nu ia salariu pe perioada aceasta deci el nu isi mai exercita profesia de presedinte, fiind suspendat. Deci chiar el confirma ca e suspendat. Atunci, ce cauta telefoane operative la el in sediul de campanie? Suntem tampiti? Ne conduce tot el sau ce? E suspendat sau nu e? Sa stim si noi.

  35. 15 iulie 1989 – Ceausescu Nicolae
    “când va face plopul mere şi răchita micşunele(…). Genetica modernă a făcut progrese uriaşe (aplauze). Şi e posibil să ne întâlnim cu plopi şi cu răchită care să facă micşunele, dar nici atunci, chiar în asemenea situaţii, nu vom admite întoarcerea înapoi. Capitalismul în România a apus pentru totdeauna! Poporul este adevăratul stăpîn şi va rămîne veşnic stăpîn al destinelor sale, a bogăţiilor ţării! (aplauze, urale)”.

    DACA in decembrie 1989 unii au reusit, atunci in iulie 2012 vom reusi si noi. Ar putea sa fie revolutia de catifea a romanilor impotriva lui Base si a armatei lui de plagiatori, hoti, proxeneti, s.a

  36. Victor, daca imi permiti, am citit si am urmarit un material video pe situl A3, socant:

    Mi-as dori sa-i vad pe liderii UDMR, dar si maghiarii care umblau cu urna de cenusa prin Covasna, comentand materialul respectiv. Daca pentru spitalele inchise si pentru oamenii care au murit ulterior inchiderii spitalelor, nu au avut curajul si bunul simt sa-si ceara iertare , macar pentru oamenii care apar in film ar trebui mai mult decat scuze. Eu am ramas fara cuvinte!

  37. Cum se face ca pe Hotnews nu a aparut nici la aceasta ora macar un cuvintel despre gradul de colonel al madamei? (intrebare retorica) Sau sunt si aia pe lista de gradati ca sa poata executa si ei la modul oficial un ordin 🙂

  38. Pacat ca tot ce scrii e adevarat!
    Nu credeam ca USL-istii sunt atat de prosti incat sa nu aiba nicio strategie de combatere a actiunilor basestilor, nimic, nimic, nimic.
    Mai ales in exterior.
    Daca nici dupa referendum nu vor schima tactica – masuri si comunicare, nu-i vad bine la alegerile din toamna…

  39. Ma gandesc la situatia in Basescu era suspendat si exista suspiciunea de spionaj sau tradare, si atunci ar mai fi avut telefon secret?

  40. Basescu isi doreste un telefon secretizat ca sa vorbeasca cu “coloneii” avansati la secret?

  41. USL vrea sa controleze justitia…adica, am priceput io din vorbele “dinstinsului” nostru presedinte suspendat “vrea sa puna mana pe …” ea! Bine! Asa vrea USL si Antonescu si Ponta si toti datatorii cu bata-n statul democrat al d-lui suspendat. Da’ ce nu pricep e de ce dracu vrea cineva sa controleze ceva ce nu e de controlat??? D-lui ex-presedinte (sper – definitiv!) ne spune ca astia vor “sa puna mana pe justitie”!! Da’ de ce??!! Respectiva, se afla in mana dansului, presupun, ca altfel nu pricep de ce se dau astia de ceasul mortii sa o ia!! Altfel, d-na asta curtata, se presupune ca ar fi independenta, nu in laba oricui!

  42. Domnule Ciutacu imi permit sa pun o simpla intrebare : unde sint artistii acestei tari acum ? Actori, cintareti, regizori, scriitori etc ai acestei tari care isi plingeau necazul pensiilor micsorate, interzicerii cumularii pensiei cu salariul, platii unui TVA neincasat, umilirii, de ce nu ies public sa indemne lumea sa vina la vot ?
    Lui basescu i-au facut campanie manelistii. Alaturi de Antonescu si USL cine se afla dintre toti cei amintiti mai sus ?

  43. … iar “lovitura de stat” a fost pusa la cale de putin impreuna cu voronin care i-au coordonat pe Antonescu si Ponta… ma doare burta de ris, labe 1 a ajuns carnavalul de la nr.9 sectia periculosi 🙂

  44. Pai el daca i se intampla ceva pe drum, el suna SPP-ul de la telefonul de pe birou sau cum? Asta ne crede tampiti?

  45. @ Ionut
    Ia vezi, codrul despre care vorbesti a cam devenit o biata liziera in cazul Ponta. Comisia de etica si-a dat azi verdictul: Ponta nu a plagiat!
    Nu-ti convine nu? 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.