Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie

De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie

gadea-badea-bendeac
Cu riscul asumat de a se supăra pe mine Badea şi cu Gâdea, ei doi sunt principalii vinovaţi pentru ţigănia proastă pe care o face zilele astea Bendeac. Ei l-au adus în Antenă să câştige banii ăia mulţi pe care se laudă parvenitul că-i câştigă de fiecare dată când scrie câte un text scremut în care se dă victima cenzurii, ei au organizat primirea lui princiară şi promovarea în emisiunile lor a unui personaj cu umor de autobază. Faptul că el se cacă-n sufrageria lor e, într-o măsură covârşitoare, rezultatul realităţii de necontestat că ei i-au deschis larg uşa. Da, Mircea şi Mihai, n-o să vă ierte niciodată binele pe care i l-aţi făcut, dar măcar aerisiţi incinta după el!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie

  1. Cam asa se intampla de fiecare data cand ajuti un om.Mircea si Mihai sunt doi oameni super inteligenti, mai ales Mircea.Iti cam trebuie inteligenta sa poti intelege cam ceea ce doreste el sa spuna…Cat despre Bendeac, un mascarici arogant.

  2. “…promovarea unui personaj cu umor de autobaza”

    Si a fost nevoie de 4 ani pentru a ajunge la concluzia asta ?!?

  3. Imi pare rau, o sa ma injurati, dar nici ceilalti comedianti, Divertis, Tanti Florica, Mondenii, Carcotasii si care or mai fi nu sant mai de soi. Toti se coboara (sau nu pot urca) la nivelul arora de ia pomenit voievodul Lapusneanu. Parerea mea.

  4. Corect, Bendeac a fost la fel de cand s-a dus la Antena1. A promovat stilul asta de umor care s-a incadrat in productiile postului – Acces Direct & Un show pacatos.
    Ma intreb de ce nu era la fel si la PrimaTV…

    Din pacate, el a fost bun cat a dat in adversarii politici ai lui Felix, cand a simtit ca e obositor sa se ia de aceleasi personaje cand are o fauna mult mai bogta de cand cu schimbarea puterii totul s-a intors impotrivaa tuturor.
    Daca Badea l-ar fi amendat la fel de acum cativa ani ar avea dreptate. Asa, pare doar o razbunare intre patronat si un (ex)angajat.

  5. Am lucrat 15 ani intr-o autobaza. Credeti-ma, unii dintre soferii sau mecanicii de acolo chiar aveau umor, incomparabil mai bun decat a lui Bendeac. De fapt Bendeac e grotesc!

  6. Trebuie sa recunosti ca Mircea nu prea are mina buna.
    Na,ca tocmai s-a mai cacat unul in sufragerie!E vorba de celestul Oreste,adus in prim planul tv tot de Badea,nu stiu pt ce calitati!?Oreste propovaduieste pacea,insa-i injura doar pe cei ce-l platesc sau ii fac bine.
    Vine sfirsitul lumii,maica!

  7. corect.Imi mai aduc aminte,ca atunci cind cu mazilirea lui Razvan Dumitrescu,a Oanei Stancu si a lui Ursu de la vechea Realitatea,tot Mircea,ameninta cum ca,sa nu prinda pe niciunul dintre ei ca vine la A3.Cu o tusa speciala pentru Adormitul;asta era Adrian Ursu.Asta in timp ce-ii promova pe scatofagii usor portocalii.Asta e viata,e tinar mai timp de dezamagiri.

  8. Fiecare cu publicul sau, domnule Ciutacu. Iar publicul lui Bendeac cred ca este foarte entuziasmat in acest moment de circul din media. De unde mai pui ca e posibil sa-si mai castige o serie de fani din aparatorii libertatii, chit ca Bendeac, de fapt, nu pentru asta militeaza acum, ci totul se invarte in jurul atentiei de care are atata nevoie pentru ego-ul sau.

  9. Pacat ca s-a luat si Mikey de la Doza de Has dupa Bendeac asta si a inceput si el sa-si strice imaginea ce si-o facuse pe net.

  10. Imi aduc aminte cand parodia Bendeac una din emisiunile lui Gadea, in care va portretiza ca un latrau, care latra necontrolat cand aude numele lui Basescu.
    Nu spun ca mi-a placut faza respectiva, spun doar ca inteleg de ce nu-l placeti pe Bendeac.

  11. Să trimită vitanja. Şi să nu credeţi că în timpul prieteniei lor îmi era drag Bendeac. Nu mi-a fost niciodată şi nu am crezut vreodată că este vreun artist desăvârşit. 🙂

    P.S.: Cu riscul de a fi banat. 🙂

  12. emisiunea lui Bendeac “iComedy” este o mare prostie nici macar haz nu au, ar trebui sa opreasca emisiunea ca dobitoceste mai mult natiunea.

  13. @turbo dar cenzura nu indobitoceste natiunea? sa o luam prin excludere: geniile nu se uita la icomedy (ei sunt tristi din nastere), cei normali se uita si stiu ca nu exista emisiune de comedie perfecta (trebuie sa stii sa filtrezi informatiile) iar prostii.. ei se cred destepti (n-o sa intalniti vreun prost care-si pune problema iq-ului lui). victor, mare inspiratie ai avut, ai plecat de la antena exact inainte sa se scufunde… in cativa ani o sa ne aducem aminte de ei ca de otv

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.