Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > De ce-i stă Fenechiu în gât lui Băsescu?

Similar Posts

39 thoughts on “De ce-i stă Fenechiu în gât lui Băsescu?

  1. Cred ca isi stau in gat unul altuia. Interesant ar fi sa ii invitati unul dupa altul in emisiuni consecutive si sa discutati acelasi subiect.

  2. @Adrian: ar fi minunat, dar cu unu’ dintre ei nu prea ma frecventez 🙂

  3. Daca tot vine domnul Fenechiu in emisiune sa-l intrebati, va rog, si despre cum isi gospodareste propria curte indiferent ca e de cea de la minister sau partidul de la Iasi.
    Ca de exemplu cum o fosta consiliera a lui Basescu e promovata in functie de catre el?

    Sau ce se mai aude de Liviu Bratescu, omul pe care le-a aruncat in lupta la Roman cu Elena Udrea? De ce un astfel de om nu e promovat acum, ca vad ca partidul a cam uitat de el, insa sunt promovati cei care au ocupat functii, fara rezultate, si in timpul guvernarii PDL.

    Cat despre “ciondaneala” cu presedintele nu prea mai prinde la oameni astfel de scenarii cu lupta asta ca acus ii vom vedea zambind intr-o alianta sau ca vor incepe sa poarte tratative asa cum a facut si premierul. Numai interes propriu sa fie ca vor trece ei peste toate…

  4. Întreb și eu ca tot omul care e treaba cu bulibasa ala si cu fierul vechi spoit pe post de scule de ultima generație.

  5. Deci cu fenechiu frecventezi, nu? Atunci de ce-l promovezi, e vreo valoare si nu stia lumea sau ce?
    Acest personaj nu are nimic interesant de spus decat in instanta.

  6. Pai,ii este frica sa nu descopere ramificatia si locul unde sunt banii fituiti,ca-s mafioti pe acolo,comoara inepuizabila din transporturi,pentru ca se vede treaba ca,aici sunt banii dumneavoastra sloganul unui fel de open sesame,transee prin drumurile noastre toate!Stii ce,ma face sa-l iubesc pe Fenechiu stiind ca sta in gatul lui basescu!Love is in the air…

  7. Se pare ca fenechiu nu-i sta chiar in gat(ej) lu nea base. :). Se reevalueaza in draci. Ce-mi place colaborarea asta institutionala…

  8. Interesant, mai ales dupa iesirea presedintelui din seara asta. Este singurul presedinte care isi boicoteaza tara. Sa plecam, sa murim, sa platim si mai nou, refuza sa mai zboare cu Tarom. Pai, de ce nu a zis asa inainte de a se investi in avionul ala milioane de euro pt amenajare. Vorba lui Tudor…sa zboare cu orice, dar sa zboare! Astept reactia ministrului si ar fi interesant de prezentat si niste cifre. Cati bani au fost tocati cu zborurile si cu amenajarea av.?

  9. Fenechiu ii sta in gat la nivel ‘doctrinar ‘:D. Basescu e un om simplu, a incerca sa cauti scheme complicate in capul lui este o greseala si atata timp cat nu ii incurci afacerile te lasa in pace.

  10. o singura intrebare_ pt. invitat, evident_ cum de a ajuns fostu primar de pascani, acum deputat, pe liste de a candida in colegiu la iasi, dupa ce initial si psd_ul si pnl_ul ii dadeau cu flit..e adevarat ca onor fenechiu, in calitate de trezorier de campania a luat daru?

  11. nu o sa-i mai stea in gat ca tocmai i-a numit omul la CFR.Rusine Fenechiu, rusine USL

  12. nu mi-l place pe fenechiu, dar faptul ca ii e lui Base atat de antipatic il ridica in ochii mei

  13. Victor, ai putea să-l întrebi pe Fenechiu despre metrou în pauza meciului? 🙂

  14. domnule ciutacu intrebatil domnul ministru va rog el stie ca la cfr calatori timisoara ultimi doi directori rolea si silvasan au functia de consilieri cu salar de director si la manevranti sf manevra revizori tehnici meserias de revizie le ia o zi din norma de ore in fie care luna ai scoate sub norma si le ia cate o suta si ceva din salar dece nu face odata curatenie an birouri cand sau facut restructurari sa facut numai de jos si manevranti care ia dat an somaj sub de tehnicieni nu pe adevarata lor functie si acum 7 8 luni a angajat 2 ingineri dece nu ia tauru de coarne odata multi mananca bani grei dela cfr si cand da tot timpul pe aia de jos sa faca neste controale sa vada cati plimba harti degeaba prin birouri te rog sai citesti mesaju cu salariile care le da la cei doi consilieri plateste la toti aia de jos salariile intregi ma uit la tine diseara te salut

  15. Victor, faci si tu cum fac aia la GSP, emisiune in direct cum se uita ei in direct la un meci pe alt canal, si comentati meciul :)) ar fi savuros

  16. retransmiteti si voi meciul si cind nu-i
    atent fenechiu, ii bagi intrebari pe sub
    nas, iar el fiind absorbit de cum isi dau
    aia la gioale pe teren, iti va raspunde
    foarte sincer. =))
    mai tare ca scopolamina, pă onoarea mea !

  17. Fenechiu! Fenechiu! Fenechiu! :))

    Lasand gluma la o parte, pe langa toate discutiile pe care le vei aborda, poate-l intrebi putin despre autostrazi, cand or sa apara ceva pe bune, nu glumele alea de alei pe care nici nu poti sa ajungi sau iti ia mai mult timp sa ajungi la ele decat sa le parcurgi.

  18. va rog sa prezentati acest comentariu d-lui ministru FENECHIU:BASESCU ighite in sec,fiinca n-a apucat sa ia totul de la C.F.R.Mai mult,va rog sa-l intrebati pe d-ul ministru,cand o sa redea dreptul pensionarilor C.F.R.isti la permisele de calatorie taiate de Basescu.astept confirmarea!!MULTUMESC!

  19. Te rog, nene Ciutacule, întreabă-l de autostrada București-Oradea (Bechtel?)… Am auzit de tot felul de ”autostrăzi” dar cu asta ce se mai întâmplă? Tăiem vreo păngliculă, sau ceva?…

    Să nu o dea pe Șova, că nu-l cred.

  20. Intrebati-l domnule Ciutacu daca stie ceva despre locomotivele cu care transporta marfa privatii.Nu sunt aceleasi pe care le foloseste si CFR marfa?Dar privatii sunt mai smecheri si fac reparatiile la materialul rulant la depourile CFR si de multe ori ,,uita” sa mai plateasca,de aceea sunt pe profit.Asa se ingroapa CFR Marfa!!!!!!!!!!!

  21. Buna seara

    As dori sa il intrebati pe dl.ministru Fenechiu,de ce nu scoate palta rovinetei si introducerea taxei in carburant cum ar fi normal.nu e corect sa iau rovineta pe un an si sa nu circul in fiecare zi,daca este bagata taxa in carburant atunci folosesc infrastructura doar de cat am alimentat.Cu respect

  22. LIVIULEeeee, care meci ? Ala a fost un meci de fotbal si eu nu am stiut ? Nu ai pierdut nimic Victore si fac pariu ca ai facut si audienta destula !

  23. Fără legătură cu subiectul întreb și eu ca țața Floarea :
    mai știe cineva care este rezultatul recensământului, că acum se face anul de la numirea trădătorului național de către UE la conducerea României.
    Și retoric pentru Merkel, care după ce a luat o labă de la ciproți peste botul ală scârbos, a declarat că deși nu îi place rezultatul, respectă voița poporului cipriot.
    Dar voița poporului român de ce nu ai respectat-o creatură cu porniri hitleriste?

  24. Ia, sa vedem care sunt “(prea)cinstitii de dreapta”, “aripile” pe care va zbura Basescu, altii decit PDL:

    – aripioara MRUngureanu, cinstita pentru ca dl Ungureanu s-a uitat drept in ochii natiunii atunci cind a informat poporul ca a gasit cea mai buna solutie pentru CupruMin. Din pacate, la Oxford nu se face curs de negustorie.
    – aripioara “divina” Baconsky, cinstita pentru ca domnul atunci cind vrea functie, o cere chiar si atunci cind cinstit nu crede ca o poate avea
    – aripioara Macovei, care bate cu gura pe la cuiburile altor.Cinstita pentru ca denigreaza la modul cel mai sincer Romania. Cinstita pentru ca promoveaza pe fata interesele altor natiuni.
    – aripioara Udrea, intotdeauna frageda si desi fardata, totusi sincera pe tocuri.
    – aripioara Boc, care zburataceste la dreapta stapinului intotdeauna.

  25. @Victor: la finele emisiunii cu Fenechiu (am avut inaintea
    ochilor si “Vorbe Grele” si miuţa aia chinuită) ai zis o
    fraza de incheiere, intr-un mod dramatic, de-am intrat la
    idei: “va multumesc si dvs. stimati telespectatori, pentru
    tot, in general”.
    Ai oarece ginduri, te reprofilezi, iei vacanta ?

    N-am vazut mai nimic din ceea ce s-a intimplat ieri (simbata),
    dar am citit un articol ce m-a umplut de duiosie extrema:
    “Adio, Partid Democrat! Noi azi ne-am despărţit definitiv”,
    sau daca preferati, vorba cintecului electoral, “Pîrţî-Pa”.
    http://jurnalul.ro/stiri/politica/mesajul-basescu-adio-pdl-639819.html

  26. Mircea Toader eu auzisem c-a fost mecanicu’ de nava al lu’ Chelu’, pe Biruinta. Acum aud ca a votat cu Blaga, era-n echipa aluia. Ceva e putred in Suedia (Danemarca? ceva cu scandinavi).

  27. Pai si Stolojan e cel care a facut cu Basescu alianta DA, si tot cu Blaga era acuma. Fiind, pe urma, sapat de la candidatura pentru presedentie tot “cu dragoste” si “cu sufletul”. Acus se fac 9 ani de-atunci, si i-o fi ajuns chiar si lui atata tacut si rabdat!
    Blaga insusi, cu Berceanu si Videanu, lucrau voturile lui Geoana in 2009 tocmai la Ministerul de Interne, la “o ciorbita”. Iar vara trecuta, le-a trasat o sarcina ferma de partid PDL-istilor sa nu cumva sa iasa la referendum, nici ei, nici rudele lor apropiate! Pentru ca, dupa cateva luni, pierzand rusinos alegerile generale de bine ce ne-au trecut nimfa si cu Boc prin austeritate, nimfa si cu marinaru’ ii mai vroiau si gatul.
    Pentru Basescu, oricine munceste mult prea scump plateste. Asta au vazut-o si Blaga, si toti ceilalti delegati cat de cat decenti de la Conventie. Si asta n-au mai suportat-o nici macar ei.

  28. Pe acelasi segment orar ai avut o concurenta criminala!Asa ca,imi pare rau pentru tine,nu pentru Relu(Usurelu?),am urmarit interviul printe picaturi.Noroc ca gindirea strategica sclipitoare a lui Piti(Talent?) a inclinat telecomanda spre ”Vorbe”.
    Revendicindu-ma ca apartinind mai mult scolii de gindire Badea,Grecu,Ciutacu,Oana Stanciulescu,Oana Stancu si mai putin celor ce cinta un pic la masa USL(pe bani sau din convingere?),adica Radu Tudor,Ciuvica,Morsa,Iosca+restul,nu pot sa cred ca cei de talia politica a dlui Fenechiu au calitatile necesare luptei cu basismul.
    Asa ca,vorbe grele cu Relu Usurelu,mai greu!Imi pare rau,nu cred ca astia stiu macar unde e capatul ala pina unde doreau sa ajunga.Sau,daca l-au intrezarit cumva, s-au speriat atit de tare de ceea ce au vazut,incit au semnat repejor un pact de coabitare.

  29. Cum comentati urmatoarea propozitie din declaratia de aseara a lui Basescu? ” Partidul PDL a fost unul democratic atat timp cat a fost condus autoritar de un singur om “

  30. Asta (Chelu’) e angajat de stat, el fiind platit de popor trebuie sa apere interesele poporului, el pentru aia e salarizat de la stat din taxe si impozite, pentru ca el nu-si mai ia salariul de la partid sau altceva. Asta ce treaba are asta cu partidele daca angajatorul lui e statul adica poporul si nu vreun partid adica vreun S.R.L. sau vreun privat? El are ca drept sarcini si atributii de serviciu adica are-n fisa postului sa apere si sa serveasca interesele poporului, pentru asta e platit adica e salarizat. Nu sa apere interesele vreunui grup sau asociatii politice, S.R.L. sau vreunui partid, pentru ca nu mai e platit de la partid. Asta e. Sefu’ Statului nu exista, pentru ca statul l-a angajat pe el, deci n-are cum sa fie Sefu’ angajatorului sau celui care ii plateste lui salariul. Este un nonsense.

  31. Constitutia Romaniei este fisa postului Presedintelui Republicii si el practic nu isi respecta sarcinile si atributiile de serviciu cand nu respecta obligatiile de serviciu pentru care il plateste angajatorul adica statul sau poporul roman, care ala este angajatorul lui acum si care ii plateste salariul din taxe si impozite. Sa traiti!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.