Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > De ce era Base nervos pe filajul din Paris

De ce era Base nervos pe filajul din Paris

Pe noi ne-au răstignit și ne-au târât în instanțe pentru că n-am plătit TVA nefacturat și neîncasat și, în aceeași perioadă, în care-i nenoroceau pe bugetari și pe pensionari, vicele ANAF și cu adjuncta de la Justiție aprobau plăți suplimentare de peste 260 milioane de lei pentru retrocedatorul mafiei.

http://youtu.be/1yk1lvj0p4A

Parlamentarii au imunitate la arestare fara incuviintarea camerei din care fac parte prin Constitutie. Procurorii fac gat ca se protejeaza intre ei. La presiunea opiniei publice, se autoimunizeaza si se trimit singuri la brutarie. Procurorii n-au imunitate, ci doar nevoie de aviz de la CSM. Ajunge sefa lor la belea si procurorii se fac judecatori. Decid ei ca duduia nu suporta celula si tre’ sa stea la domiciliu. Daca azi DNA nu salta toata sectia de procurori a CSM, va puteti pisa pe toate predicile cu statul de drept!

UPDATE: S-a dus numai Kovesi, singurica, peste ei. A fost de ajuns. S-a reevaluat schimbarea si CSM a schimbat avizul. Acum piate beneficia si doamna procuror-sef de acelasi regim pe care l-a impartit cu generozitate inculpatilor in prodigioasa-i activitate. Care, odata cu incarcerarea ei pentru 30 de zile si trimiterea in judecata pentru coruptie, va deveni de domeniul trecutului

image

Comentarii

comentarii

Similar Posts

40 thoughts on “De ce era Base nervos pe filajul din Paris

  1. asteptam un articol pe tema asta si am zis sa mai dau un refresh la ciutacu asa inainte de culcare 🙂
    eu cred ca maine o sa fie multe presiuni cu statul de drept , toti suntem egali , etc si o sa o suceasca csm-u si maine seara ii da 30 de zile.e nasol rau de tot daca ramane asa …
    am auzit asta seara la B1 “cica asa au cerut procurorii sa ii dea arestare la domiciliu si asa a dat si csm-u aviz , de parca judecatoru e obligat sa faca ce cere procuroru’ 🙂 si acum intrebarea mea pt basisti e daca ar fi ca ei daca judecatoru’ respinge cererea si o lasa in libertate nu se cam fac ei de ras cu ce abereaza ???!!! ”
    Maine astept sa’i vad pastia de la ACL cum interpreteaza ei votul din 16 noiembrie in legatura avizul csm ca de 4 zile o tin langa ca psd-ul nu a inteles “mesajul” .
    + bonus astept sa vad ce zice maine Pora .Victor, daca nu o invita labe1 pune tu o vorba buna la RTV macar o interventie telefonica 🙂
    sunt curios parerea “expertei” pe justitie 🙂

  2. Ciudata treaba…sa inteleg ca ea ii retinuta la domiciliu si se plimba prin casa cu catusele la maini? 😀

  3. Cred ca cei din CSM au primit niste mici sms-uri in care li se”sugera” ce sa faca, nu de alta dar la cate dosare exista, sunt sigur ca numele lor ies la suprafata asa cum ies ghioceii. Oricum delirul lui MM( Marylin Manson) continua. Ponta e de vina si el trebuie sa fie la bulau. Nu ea a fost cea cu legea cu retrocedarile? p.s. eu cred ca asta este inceputul pay-back-ului pentru rezultatele alegerilor.

  4. si pe DNA care a inchis dosare (e.g ALRO) si a retras cazurile procurorilor care erau la un pas de finalizare, cine o reformeaza? ca sa nu zic salta, ca n-am voie sa ma ante-pronunt pe justitie…

  5. Sa fi avut loc azi noapte “Nacht der langen Messe” in traducere din germana in romana: Noaptea cutitelor lungi, varianta 2014?! 😀 Intreb si eu … ca prostu.

  6. Vad ca in presa independenta anterior partizana PSD e liniste de mormant aproape privind declaratiile trimisilor sultanului Hussein [Barack Hussein Obama adica].

    E drept ca a picat din pod intre timp scandalul cu Bica, dar asta nu impiedica presa independenta pro-Johannis sa rumege declaratia memorabila a emisarilor…

    Sa inteleg faptul ca trece si partea cealalta a presei de partea poporului? Nu de alta dar parca sunt din ce in ce mai dese tresaririle de constiinta privindu-l pe Ponta si ce comunist e el.

    Si cand zic presa zic de fapt media in integralitatea intelesului.

    Altfel cazul Bica e foarte interesant n-am ce sa zic. Sunt si eu la fel de curios ca restul sa aflu unde duce.

  7. fara suparare,e mai bine daca se retrage ponta..altfel lucrurile bune se vor pune in carca lui KJ si cele rele viitoare(ca stim ca vor veni) in carca lui VP;va iesi mai intarit in 2016 si dupa 2 ani de opozitie

  8. În seria „dreptate până la capăt” ar fi nimerit să existe și episodul 2: vicele de la DIICOT s-o aresteze pe șefa DNA pentru constituire de grup de crimă organizată. Care grup, care crimă? Păi, gruparea procurorilor + tătucul suprem, cei care i-au protejat pe Udrea, amicii din PDL și afaceriștii asociați, adică toți cei care nu s-au sfiit să-și umple conturile și buzunarele când predicau evlavios cumpătarea pentru poporul muncitor și înfierau hidra pesedistă…

    @RAV
    Ei, am auzit un domn Georgică spunând că-i o greșeală de traducere… Cică s-a tradus „guvern” în loc de „administrație”, cum apare în engleză… Acum eu nu-i suspectez pe americani de mare interes pentru „partenerul strategic” (sic!) România, nici de politică externă deșteaptă (doar au dat-o în bară peste tot unde au intervenit!), da’poate că-i un termen cu schepsis…
    În rest, m-a surprins și pe mine orientarea rapidă, politic corectă :), a lui M. Gâdea… Dar dacă așa cere ratingul, ce poți face?! Zice poporul că-și dorește capul lui Moțoc, i-l dăm acușica! Decât să le ceară pe-ale noastre …

  9. Nu stiu daca e vinovata sau nu, am inteles ca pentru ce este acuzata s-a intamplat cand nu era la DIICOT.

    Insa ce stiu sigur este ca pana in acest moment ar fi trebuit sa isi inainteze demisia. Sau sa fie demisa (aapropo, cine poate demite sa demita seful DIICOT).

    In rest, astept sa se intample lucruri normale. Johannis sa se ocupe de Presedentie si Ponta de Guvern

  10. @ML

    Ca sa nu fiu “confuzat” de “profesionalismul” celor de la Gandul am urmarit interviul video, in engleza. Au spus HIS government. Nu e o greseala de traducere si nici o greseala de exprimare.

  11. sefa de la combaterea crimei organizate e sefa in crima organizata. asa cum blejnar era seful marii evaziuni, asa cum kovesi este sefa spp-ului pe linie juridica a clanurilor basescu/bercea/blaga-videanu/samd. asa cum judecatorii sunt cu nasul in suflet, asa cum unii prin biroul electoral central sunt in aparatul de partid pdl… sa mai cautam exemple ? nici cu napalm nu se curata locul de sobolanii astia.

  12. a zis kovesi acum ca sunt inca persoane care nu au luat la cunostinta ca sunt anchetate .o fi si udrea ????

  13. Decizia CSM-ul intareste independenta justitiei. Smenarii din magistratura nu trebuie sa depinda de alti colegi de celula cand folosesc toaleta. Asa, independenta pana la capat!Cand au facut repartizari de locuinte li s-a spus “Vreti la bloc cu agentul termic la comun??” “Nu,nu,nu vreau sa depind de altii! Dati-mi casa!”

  14. @cola

    O bătrânică hârșită în rele – așa zic procurorii despre ea, că-l ademenea și-l și convingea pe judecător cu ouă (mărime L) și găini (de rasă) de nu mai conta nicio lege – pe numele ei tanti Maria, ne-a spus în direct și la o oră de maximă audiență că și mătura trebuie schimbată în țara asta, dacă ne dorim un trai normal…

    @RAV

    M-am liniștit! Aștept gloriosul guvern ACL care să ne ducă pe noi culmi de civilizație și progres, sub îndrumarea înțeleaptă a unchiului Sam. Trăiască prietenia româno-americană!

  15. După părerea mea nu-i nici un mare fâs cu justiţia lu peşte prăjit. E strict o luptă mafiotă între clanuri (scapă cine poate) şi nimic mai mult. După principiul flagrantului organizat de Băsescu la ăştia ai lui Bercea, şi aici, între clanuri din DNA şi clanuri din DIICOT, se dă o luptă de care pe care. “Învingătorii” vor domina şi vor fi mai departe la butoane consolidându-şi poziţia în noua configuraţie a sistemului, “învinşii” vor face ani grei de puşcărie. Nu că ceilalţi ar fi mai cinstiţi … aşa cred că funcţionează treaba în “instituţiile statului reformate şi independente”. Kovesi, deşi este susţinută la greu “de-afară” îi este tare frică aici … “înăuntru” şi vrea să tranşeze cât mai repede lupta în favoarea sa, motiv ptr. care sunt sigur, vor apărea multe întâmplări întâmplătoare în următoarea perioadă. Meciul cu normalizarea în ţara asta s-a pierdut la referendum când peste capul SUA şi al UE, Ponta şi Antonescu trebuiau să-l arunce peste bord pe Băsescu după care, să fi intrat cu buldozerul în toate instituţiile subjugate de Băsescu. Persoane gen Marcel Opriş, Kovesi, Bica, Stanciu, Zăgrean şi toţi acoliţii săi, trebuiau să înfunde puşcăriile. Era primul pas spre normalizare. Acum n-avem decât “lupte de stradă” între clanuri de mafioţi.
    Încă nu sunt sigur dacă i-a scăpat sau nu Băsescu din mână ?

  16. Spectacolul asta vine la pachet cu rezultatetele alegerilor.
    Astia au inceput sa joace mai inteligent acum. In prima faza dau satisfactie si celor 5 mil. care s-au impotrivit ca Klaus sa nu iasa presedinte cu 98 %. Nu de alta da’ dictatura spre asta tinde. Sa-i acapareze si pe astia. Cum ei doreau singe, li se da Bica de black friday. De ce asa de repede? Pt. ca au simtit ca nu pot rata valul pentru a-si face curatenie. Se fac ,,alegeri libere” in gasca si de cine nu mai este nevoie il trimit la domiciliu in arest.

    Si uite asa stirea bomba e ca Bica a ratat shopping-ul de black friday.

    Nu m-ar mira ca mai tarziu sa ne arate ca Bica era de fapt acoperita in comisia aia ca sa-i prinda pe ceilalti si s-o promoveze.

    Ce nu pricepe lumea e ca batalia e pe ce se va intampla de acum incolo si pu pe ce a fost. Deaia era nevoie ca rezultatul la alegeri sa fie altul.

    Ca Basescu era de felul lui mai artagos si zbiera din toate puterile ca apoi sa se faca. Cu Klaus o sa fie altfel. Tace si face. Bineinteles ca ce o sa i se zica. SI pana o sa aflam noi, ne vom trezi in 2018 ca vom afla de decizii luate in 2015. Care ne vor zdruncina traiul.

    Circul o sa fie intretiunt de ,,justitie”. Mai de la PSD, mai de la PNL si asa o sa cada pioni nu pentru a se face dreptate ci pentru a alimenta focul deja aprins o data cu alegerile recent incheiate.

    Si nu mai aberati cu Bica asta. Cica ar fi fost foarte importanta in sistem si e cutremur mare. Ideea e ca a fost doar un pion mititel in sistem, un soldatel de care s-au folosit.

    Va imaginati ce s-ar fi intamplat daca ,,explozia” asta ar fi fost detonata inainte de alegeri? Raspuns corect: lua Ponta peste 60 % si iarasi nu ar fi fost bine. Ca PSD-ul se mai reforma prin 2019 dupa alegeri.

    Tocmai deaia cine are urechi sa vada. Ce traim noi este consolidarea dictaturii ,,justitiei”.

    Cu Udrea si Base sau fara ei e foarte putin important pentru sistem. Poate nii vor servi si pe acestia daca vor prelua si guvernul pentru a distrage atentia de la mai stiu ce invarteli. Vom vedea

  17. Doamne, ce si mai dau la gioale…nu prea mai stiu care cu care sunt si se sperie si de umbra lor. Insa, astept marea dreptate, chiar daca pas cu pas….

  18. Stai linistit ca nu faci deit sa te imbolnavesti. Sistemul chipurile da inapoi acum, dar dupa 6 luni se reorganizeaza si vom avea aceeasi marie dar cu altfel de palarie.

  19. Uite ca acum cum a fost saltata sefa Diicot apar date noi in puzzle-ul deschis atunci cand Basescu a sarit in sus deoarece serviciile au filat-o pe Udrea la Paris. Se pare ca sefa Diicot nu este tocmai straina de Udrea ci mai degraba au legaturi destul de apropiate.

  20. vad ca mandrutza, boul ala care a mancat multa paine data de moguli de presa, face pe nazistul de dreapta, chiar la tv-ul la care prestezi victore. zau ca de cand s-au furat alegerile am evitat pe cat se poate televiziune de stiri.. m-a pus draku sa fac asta si m-a apucat scarba si m-am crizat. e neverosimil cum o mana de spalati pe creier in frunte cu sobolanul ala jegos, numit mandrutza, afirma ca toti care voteaza stanga sunt niste puturosi care stau la mila statului. cum nu frecventez feisbucu (inventia lu zukenberg e prostia secolului XXI, inventata pentru o generatie facuta din .. si polenizata de muste), da-mi voie sa ma descarc nervos aci. ii spun neispravitului asta ca n-am stat niciodata la mila statului, n-am lins nici cururi de mogul, prestez in IT de mai multa vreme decat 99% dintre smecherasii ce se dau IT’isti de dreapta pe net (nu m-am prevalat vreodata nici macar de scutirea aia de impozite jegoasa pentru IT’isti); fii-miu a facut ca si mine scoala pe bune, si aci si afara, isi face treaba pentru care s-a instruit, in tehnologie de varf, acolo unde multa diaspora din aia de dreapta spala wc-uri si fura din bancomate. sa nu dea dumnezeu sa ma intalnesc vreodata pe strada cu boul apis al feisbukului numit mandrutza, ca dupa ce-l pun sa produca toate diplomele de scoala sa le puna fata in fata cu ale mele, dupa ce-i cer cv-ul lui de militant de dreapta ca sa-i arat cum arata un cv de dreapta – al meu, o sa-i dau un cap plin de convingeri de stanga in gura,de-i scot dintii aia de sobolan de dreapta. chiar te rog sa ma scuzi pentru explozia de nervi, dar daca nu ii luam la suturi in cur pe idiotii astia, care sunt minoritari, in cativa ani ne trezim cu un regim neonazist in romania. si-a permis sobolanul sa-i spuna si lui niels schnecker – care la viata lui a vazut mai mult capitalism decat a vazut neamul mandrutza de pe vremea cand erau iobagi la fanarioti paca acum – ca e platit si milog .. aferim, o sa iasa cu razboi civil. pai, io zic asa – dau un test cot la cot cu domnu mandrutza, si daca nu trece de un IQ de 120, nu stie fizica, informatica, matematica, inginerie electronica la nivel de profesionist – inseamna ca e un potential milog social,si merita eutanasiat – nu ii permit sa afirme ca maica-mea de exemplu e o povara pentru societate fiindca ia o pensie pentru care a platit 40 de ani de munca. cu scuze din nou, dar daca tacem ca prostii, idiotii astia or sa provoace haos – penibilul lui peste prajit a afirmat ca statul s-a creat ca sa asigure controlul religios asupra oamenilor – asta citeaza din manualul de istorie marxist leninista si mananca rahat ca e de dreapta.

  21. Ce o sa faca base cand protejata lui va da cu subsemnatul , se strande latul in jurul udrei mai ales ca monica macovei a dat deja indicatii sa se cerceteze de unde are udrea atatea milioane .Ce mafie ordinara.Dar cand scap eu de blejnar si duta ?

  22. pe vremea Impuscatului erau marfuri “la intern” si “la export”.
    Ma gindesc ca si acuma avem parlamentari la intern si altii de export (aia din PE), armata de intern (jandarmeria) si de export (armata in sens clasic) dar mai ales presedinte de consum intern (neamtu) si ala pe bune, de import (Kovesi, Maior).
    Stergeti Romania de pe harta Wiki, statul asta nu mai exista….

  23. Off topic-scuze
    Ieri,la CCR,Băsescu a recunoscut că a forțat constituția cu gura lui.Adică,suspendarea lui a fost legală,zic eu.Iohan,tot acolo,îl contrazice.De ce tace PSD-ul?E în dezintegrare?

  24. Eu nu vad arestarea duduii Bica in termenii de lupta anti-coruptie. Eu vad asta ca pe o lovitura preventiva data de Kovesi si Coldea.

    Da, Bica e prietena cu Elena Udrea. Dar in lumea lor prietenia valoreaza cam cat valoreaza cuvantul unui politician in campanie pentru Ciutacu…

    Filajul si pozele rezultate n-au fost intamplatoare, iar eu le interpretez ca pe un avertisment pentru Bica: daca scoti ceva despre … uite ca si tu esti asociata cu … Si nu asociata oricum, ci public, in cel mai clar mod cu putinta.

    Cred ca am asistat la un spectacol de circ si opereta. O perdea de fum. Si ma refer la iesirile lui Basescu pe tema pozelor…

    Cum te disociezi de o actiune? O condamni si infierezi public… Sau poate voua Basescu vi se pare omul care nu poate decat sa se ratoie la servicii. Pe bune?

    Va reamintesc discursul din primavara, de la SRI: “tin sa asigur SRI-ul ca NU voi utiliza niciodata informatiile dobandite cat timp am fost presedinte”. Cu alte cuvinte: culcat ba, ca va ia mama dracu daca, miscati in front, dupa ce nu mai sunt eu stapanul!

    Ca sa vedem de ce a fost arestata Bica trebuie sa ne intrebam de ce a fost pusa de Ponta pe lista aia? Si de ce la DIICOT?

    Punand toate fragmentele la un loc si judecand in logica actiunilor de disimulare eu raspund punand o intrebare:

    Daca, de la DIICOT, din sertare, aparea imediat dupa alegeri partea lipsa a celebrului dosar ALRO, cine pica?

    Si ca sa putem raspunde zic ca e cazul sa ne reamintim cine era in biroul lui Kovesi, impreuna cu Kovesi, pe vremea cand procurorul de caz din dosarul ALRO isi lua perdaf!

    Ura viscerala a lui Kovesi fata de Bica nu poate fi explicabila decat intr-un singur sens: la DIICOT exista lucruri care pot duce la prabusirea sistemului, fie ca e pe baza de ALRO fie ca e pe baza de altceva. Probabil ca, preventiv, anumite parti din servicii au trecut de partea poporului, pe cand poporul era pesedist… Si cu ele si DIICOT-ul.

    Dosarul impotriva arestatei sta pe gheata subtire, pentru ca e totusi cam dificil sa pui in carca unuia singur o decizie colectiva… Asa ca e foarte posibil ca Bica sa nu fi raspuns la stimuli…

    In Romania, dar nu numai, cand toate semnalele duc intr-o directie, e bine sa te uiti fix in partea opusa. Pentru ca altfel e foarte posibil sa fi partas la un spectacol de disimulare. Ca sa nu zic la prostit prostii…

  25. @Cola: ma regasesc in aproape tot ce ai scris, dar intrebarea mea este: cine duda mea e cacuta asta … ca eu mi’l aduc aminte ca un metrosexual gelat lingau pupincurist care stia din toate cate nimic pe la ProTV. A ajuns ce este un nimeni … si acum sa a inviat din nou? Pai eu zic sa se puna careva cu un par pe el, poate il doare spatele si necesita un masaj in viteza.

  26. Eu cred ca e o chestiune de timp pana se va ajunge si la udrea. Nu se poate incepe o ancheta de coruptie cu ramificatii profunde din guvernarea pdl fara sa dai de ‘buna pentru romania”. Ce naiba, bate la ochi si din luna, nu o mai poti evita prea mult pe “Doamna”. Basescu isi controla sclavetii prin intermediul functiei. In calitate de ‘persoana privata’ nu va mai putea da credibil ordine–de ce sa il mai asculte?

  27. Alina Bica a ajuns la răcoare pe mâna celor care au numit-o în diverse funcţii, oameni care, în momentul de faţă, îşi negociază pedepse mai blânde. Cocoş nu dă doi bani pe A. Bica. Şi, mă risc, nici pe Elena Udrea sau Traian Băsescu. În curând se va ajunge unde nici nu gândim… Sau poate că deşi gândim, nu speram… Cocoşi şi compania au făcut tot ceea ce le-a stat în putinţă pentru a acumula avere iar acum vor face tot ceea ce le stă în putinţă pentru a fi liberi cât mai curând.

    L-am văzut aseară pe Mândruţă la RTV. Nu mi-am imaginat că poate fi aşa de mojic. Să jigneşti oamenii de stânga în felul ăla, şi nu neapărat pesedişti, mi se pare incalificabil.
    Este peste puterea mea de înţelegere cum un cititor de prompter ajuns pătură mijlocie, prin forţa împrejurărilor, nu prin talent sau muncă, poate arunca atâtea lături în capul unor cetăţeni care au avut proasta inspiraţie să profeseze ca lăcătuşi, mecanici sau instalatori, de exemplu, lucrând pentru un salariu minim pe economie mizerabil, care nu au absolut niciun motiv să se identifice cu dreapta. Că în România nu există o stângă adevărată, sunt de acord. Dar nu asta a acuzat Mândruţă, el a acuzat Stânga doar pentru faptul că există, în general, orinde. Scandalos!

    Onor realizatorilor care nu l-au scos din emisiune şi l-au lăsat să-şi etaleze imbecilitatea.

  28. Mi-e asa o scarba de basisti, “justitia independenta” si “statul de drept” instaurat de traiada Basescu-Macovei-Morar, de mi vars ficatul nu alta…dar sincer nu mi place de niciun fel ca madam se plimba in catuse prin fata presei (asa a castigat la CEDO Casuneanu recent s.a. inaintea lui) si ca arestarea preventiva care este o masura exceptionala este in Romania mai uzuala decat spalatul pe dinti…si tot noi platim daunele impuse de CEDO. O fi normal ca infaptuim prin DNA justitia model Pinochet-DINA, Ceausescu-SECU etc??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.