Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Danke, Klaus, ne-ai scăpat de Mikimaus

Danke, Klaus, ne-ai scăpat de Mikimaus

– Președintele de Dreapta, bugetarul Iohannis, pleacă în vacanță, în luxosul Palm Beach, la finii stabiliți în Sibiu. Care pleacă și ei cu el. Să-i găsească acasă Alesul când vine în vizită. E cu totul altceva decât premierul de Stânga, bugetarul Ponta, care-și face vacanțele în deloc mai modestele Miami și Dubai, nu-i așa?

– Imaginea Robertei în Parlament vorbind și mulțumind solemn pentru vot în numele liberalilor care i-au făcut plângere penală când a numărat și a înmulțit cu doi juma’ la Legea pensiilor e neprețuită. Nici Vântu lăudând DNA nu-i așa haios.

UPDATE: Nu văd pe nicăieri în mogulăria lu’ Sârbu știrea că aproape 40 de meseni alocați trustului au fost aduși cu mascații să afle că-s urmăriți penal pentru evaziune fiscală. Ori s-au întors deontologii cu spatele la o asemenea informație (ceea ce nu cred, că ei sunt cu statul de drept în gură), ori n-au timp să scrie fiindcă dau cu subsemnatul la procuratură, ori sunt ocupați să-și ia țara înapoi. Apropo, CTP o mai fi răcit?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

20 thoughts on “Danke, Klaus, ne-ai scăpat de Mikimaus

  1. Victor te rog frumos sa nu te iei de Kennedy de Romania, da? Plus ca el e de dreapta chiar daca e bugetar de o viata, el isi poate permite arogante capitaliste, celalalt comunistu e musai sa faca concedii numai la bai la Udrea, sa incurajeze economia capitalista locala a doamnei…luata tot de la comunisti…

  2. Scriu câteva lucruri despre ceva ce știu.
    În Palm Beach, cu o populație de până în 50 000 de locuitori din care, mulți sunt sezonieri, majoritatea oamenilor sunt maturi, ca să zic așa. În acest loc vin, pe timpul iernii, locuitori ai New-York-ului trecuți de o anumită vârstă, pentru a scăpa de frigul care le intră în oase. După care, se întorc de unde au plecat.

    O rudă prin alianță a făcut și ea la fel, adică a plecat din New-York, stabilindu-se însă în Palm Beach. Are un apartament într-un cartier exclusivist din punctul de vedere al vârstei. Adică acel cartier este destinat în general pensionarilor sau aproape pensionari. Acolo, familiile cu copii mici pot veni în vizită la rude sau prieteni, dar pe un timp limitat. Ceea ce alte rude de-ale mele au și făcut. 😉 Acolo, liniștea locatarilor este foarte respectată și nu se plânge nimeni de asta.

    Acum, dacă finii lui Iohannis au și ei o casă/un apartament în Palm Beach unde vor sta cu toții câteva zile, nu mi se pare nici o mare brânză.
    Dacă Iohannis va sta la un hotel luxos ( din mult mai mica locație decât Dubai aleasă ca destinație de Ponta) sau va fi pozat în cluburi alături de…anumite persoane atunci da, poate fi un subiect de comentat.

    În privința Robertei, cred că s-a abținut foarte mult deja ( și bine a făcut ) și n-a mai putut să tacă. Ceea ce nu mai e bine. Dar, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Mai ales că au trecut degeaba doi ani după victoria clară a USL.

  3. mda. mi se pare ca in acest moment Johannis are doar calitatea de “presedinte ales” deci nu are putere de decizie. asa ca o vacanta (desi el i-a spus “vizita privata”) nu prea deranjeaza. Ponta e prim ministru in fuctie, era si cand a plecat in Dubai si a gasit cu cale sa minta inutil, spunand ca are nevoie de o pauza ca sa stea cu familia. in saptamana aia s-au luat si oarece decizii la guvern. sunt niste diferente. daca Victor Ciutacu pleaca in vizita la Monaco sare o emisiune si, eventual nu publica pe blog – nu se darama tara si, daca are bani pentru asta, foarte bine! Daca prim ministrul are de prezentat un buget (intarziat!) si pleaca la discoteca in Dubai, e oarecum altceva. poate gresesc.

  4. Desigur ca da, domnule Ciutacu! Omul a mers cu familia, ca o binemeritata vacanta dupa un concurs greu din care a iesit invingator. La celallt pol, invinsul a plecat sa-si linga ranile intr-un loc not family like, basca fara familie, in cluburi de noapte, insotit de un controversat si de o necunoscuta…
    Unde mai pui ca dl Iohanis este declarat liberal, dl Ponta indubitabil socialist…faceti analiza daca mai cunoasteti putina doctrina.
    Deci da, va dau dreptate doar in legatura cu faptul ca ambele destinatii de vacanta sunt scumpe!

  5. @mihaela & Mirela: da, la Klaus e totul scuzabil, la Ponta nimic. luxul de dreapta e infinit mai acceptat decat luxul de stanga. chiar daca amandoi sunt bugetari. Ciutacu a mers la Monaco numai in concedii. si, cand postul care-l platea a avut nevoie de el, a stat ore-n sir la telefon; pe banii lui, nebugetari
    @violet: ce mare cacat o casuta-n Palm Beach? la club sa nu iasa 🙂
    @flavus: intinez nobilele idealuri ale liberalismului. eu si cu baronii aia care i-au adus voturi si acum se duc la brutarie

  6. Dacă te ține buzunarul, te poți duce oriunde (ghinion, nu pe toți bugetarii îi ține! 🙂 ). Dar ipocrizia mă deranjează…
    Și apropo de sintagma folosită, „vizită privată”, în loc de concediu ori vacanță: parcă ni se sugerează că o persoană importantă (Obama, cine altcineva?!) l-a chemat pe superstar la un barbecue, pe Martha’s Vineyard, așa, ca între prieteni… fără comunicate oficiale, desigur, doar cu fum (subliminal) de grătar…

    Am înțeles și că alesul vrea casă cu teren de tenis… Dacă juca golf, îi atribuiau o vilă plus cele aproximativ 70 de hectare cât are un teren de golf?… Sper că da, doar omu’e de Dreapta!…

  7. @Victor Ciutacu:

    Persoana de care spun eu și-a permis apartamentul ( absolut decent, că l-am văzut pe webcam ) din munca de zeci de ani ( cred ) în prestări de servicii, ca angajată simplă, dar având meseria în mână. Adică se poate, fără să fi avut vreo funcție, dărămite propria companie, de exemplu.

    Iar acolo iarna nu dai bani pe căldură. M-am uitat pe un site meteo și am văzut că sunt 24 de grade azi.

    Mă opresc aici că detaliez prea mult.

  8. Cati spalati pe creier pe aici :)) E comedie curata sa ii vezi pe unii inecandu-se cu rahat in timp ce incearca sa ii scuze tot singurului om din lume care vorbeste in cod Morse. Oricum, am citit/vazut interviul cu Vantu. Asta este ceva cu adevarat fabulos ! Mizerabil om (vorba unui prieten) dar le-a zis verde in fata si in ciuda antipatiei feroce pe care i-o port, nu am cum sa nu fiu de acord cu el, asta e tragedia…

  9. @violet: parfum! tot cautam eu ceva cald, ca ma cocoseaza factura la gaze. doua-trei salarii deoparte, alocatia copilului, dividendele nevestei si ma mut in Palm Beach =))
    acu’, zau, chiar nu ti-e jena ce-ai ajuns sa scrii?

  10. @Victor Ciutacu:

    Eu am scris un lucru concret. Dacă vrei să interpretezi așa, nicio problemă. Mie n-are de ce să-mi fie jenă.

    P.S. Mi-am asumat de la început o asemenea reacție, mai mult decât previzibilă. 🙂

  11. gresit nene victore! cred ca “scrie” in mediafax, dar daca citesti stirea de buseste rasu :)). mi-a luat juma de ora sa inteleg ca e e posibil sa fie vorba de trustul pro ca nu zice asta cu subiect si predicat. stiu ca nu e voie cu linkuri da ti-l dau ca e posibil sa iti fi scapat :)). aia de la gandu’ ii dau inainte cu iliescu. niste scursuri.

  12. @io: ce penibili sinistri! daca era la noi sau la Intact, dincolo de titlul explicit, bagau – gratuit la descarcat – niste poze de toata splendoarea cu Ghita sau Voiculescu si dadeau numele celor perchezitionati/ridicati in clar; la nevoie, le puneau si adresele-n paranteze

  13. sigur era si titlul cu “breaking news” pe fundal galben pentru cel putin 3 zile… si apareau si vreo 10 scrisori deschise trimise de nu stiu ce penibili care isi dadeau si ei cu parerea etc. etc. – totul, bineinteles pentru informarea corecta a opiniei publice.

  14. Exista cateva diferente Domnule Ciutacu:
    – inca nu au aparut poze cu Iohannis si columbeanca dansand “bailando” si balanganindu-si functia de presedinte alaturi de o diva al carui principal scop in viata a fost acapararea barbatilor cu bani.
    -este presedinte ales nu in functie si nu e stresat de unde acopera gaurile din buget pentru pomenile electorale.
    -nu ne-a spus ca e istovit si ca-si ia o pauza de liniste alaturi de familie printre basi si dive
    -despre vizita presedintelui ales si validat (lucru care vadit va deranjeaza) in moldova nu vad vreo postare .
    -nu au aparut poze cu el si un mojito pe vreo plaja alaturi de patronul unui trust de presa (sa nu ziceti ca si asta e o incalcare a libertati presei )
    -scandalul PontaDubai a rabufnit in mnomentul in care au aparut acele poze coroborat cu minciuna ca pleaca cu familia ( Ghita si Columbeanca nu cred ca fac parte din familia Ponta)
    -cat despre insinuari cu case in Palm Beach sunt sigur ca stiti foarte bine preturile pentru ca sunt romani ortodocsi de isprava care ii cunoasteti si detin locuinte in acea zona
    -cat despre cei de la ProTV sper ca ancheta sa ajunga pana in inima guvernului pentru ca daca e sa ne amintim trustul pro a fost “iertat” de cateva milioane de euro datorie, tin bine minte? Care guvern a facut asta?
    P.S. Inainte de a incepe sa ma numiti basist/iohanist ati putea cugeta la ce insemna puterea cat de trecatoare este ea si cate note de plata in dubai trebuiesc platite ca sa fii lasat sa te dezici de o anumita apartenenta politica ( patronul dumnevoastra a facut aceasta analiza).

  15. johannis nu e scuzabil pentru ca e de dreapta, ci pt. ca : nu e in functie, nu are treburi incepute si lasate in voia soartei (bugetul), nu cred ca luna asta e platit ca presedinte (ca doar n-om plati doi presedinti, nici primar nu mai e, deci e liber sa plece unde vrea. pe de alta parte, e acceptabil si nu in ultimul rand, pentru ca nu minte asupra destinatiei. repet, poate gresesc.

  16. Astia de dreapta vad ca sufera ca nu e bugetul gata.
    Nu-i deranjeaza deloc ca nu se stie echipa de consilieri a lui iohannis. Aaaa, cred ca-i deranjeaza ca ar putea fi consilier Dan Mihalache, ca le-a spus propaganda ca e naspa, ca ei nu auzisera de el. Sigur cand o sa le spuna iohannis ca Mihalache e baiat salon o sa-l pupe toti.

  17. Palm Beach este cunoscut ca fiind un club exclusivist al milionarilor albi americani. Cine vrea sa se edifice poate sa se uite la Heartbreakers. Sigur ca exista si apartamente modeste la periferie, ca peste tot in lume.

    @violet E ca si cum iti ei un apartament de 500K euro in Beausoleil si zici ca stai in Monaco.

  18. Ies din subiect, da’ o sa revin : Ponta a dat buget, l-a trecut si de FMI… basseala cu “intarziat” merge doar la babele de “radio-sant”, excitate de citate din bassescu… ca, de la Dascalescu-ncoa’ n-am mai vazut buget in octombrie, doar astia ai basssescului ii cereau sa fie un “speedy gonzales”…
    si, dupa lege, orice roman are dreptu’ la concediu, angajatoru’ (Guvernu’, in cazul lui) e obligat sa il acorde…altfel, il amendeaza ITM-u’… Ministerul Muncii, cum ar veni…
    Ca e in Dubai, e doar treaba lui… si, oricum, pentru “comunistii de dreapta”, a zis ca nu “serveste” Chivas… il cred, are alt ten, alta “aliura”, diferite d-ale celui cu 4 cuburi… si nici n-are ochii rosii…
    Ca sa fie si la subiect : iohanis nu e doar “bugetar de dreapta”, e doar “vesnicu’ bugetar”…ca, singura afacere d-am auzit-o despre penelistu’ sef, e cu meditatiile (neimpozitate, ca n-avenit cu “Decizia de impunere”, sa stim c-a platit impozite) si de conducator auto la o tranzactie cu adoptii de copii; la care, banuiesc, n-a fost pe “oneroase”, c-acolo n-avea sereleu’, sa aiba cod CAEN si bilant…
    PS : la noi, cu exceptia lui Constantinescu, orice presedinte a stat de satul, plecand, primii doi, pe motive naturale (cancer, respectiv “Targoviste”), urmatorii dupa mandate de “2 si ceva”, respectiv dupa o “Diaspora” activa peste noapte (“i-am curuit”, un fel de Nicolaescu reloaded)…s-apucam, deci, si mandatu’ urmator pentru iohanis… ca “tinerii frumosi” sigur s-or mobiliza si-atunci… hai, sa fim sanatosi !!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.