Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Dacă m-aş putea recompensa cumva…

Dacă m-aş putea recompensa cumva…

Motto: “Azi am mancat tiramisu cu musaca. Sunt un tip rafinat” (Eu insumi) “Si eu la fel (..) dar cu prajitura casei de la Alka” (Maria Coman)

Addendum la motto: “Un fel de fasole cu merluciu” (Finu’ Cristi) “Eu beau sana Big Panda. Pe eticheta, are o vaca cu ciuf portocaliu” (Alina Petrescu)

Vreau sa-mi prezint, pe aceasta cale, scuze sincere si dezinteresate fata de colegii de la Realitatea pentru inconfortul pe care-l cauzez Imperiului Eolian. Pur si simplu, as vrea sa ma inteleaga ca n-am absolut nici o vina ca m-am nascut stralucitor si ca, de fiecare data cand intru-n studio la Antena 3, la ei se stinge lumina si se ia aerul. Daca exista vreo modalitate umana si de suflet prin care m-as putea recompensa, sunt dispus sa le ascult propunerile de calmare a durerilor cauzate…

Luati de cititi/vizionati niste “Vorbe grele” si “Sinteza zilei”

NEWSFLASH: Cu timiditate-n glas, anunt ca iar combin deseara Vorbele cu Sinteza

UPDATE: Mi se pare legitim ca, intr-o guvernare de stanga-dreapta girata de cel care a condamnat in Parlament si la tv comunismul, un turnator la Securitate sa fie o optiune de consilier personal a activistului UTC ajuns premier

Comentarii

comentarii

Similar Posts

45 thoughts on “Dacă m-aş putea recompensa cumva…

  1. Mi-a placut cand l-ai intrebat pe AN, din pura curiozitate jurnalistica, de ce l-a facut pe Base besmetic. Sunt sigur ca nu te asteptai la explicatia cu albinele.

  2. Victore, da-ti coarnele jos! :). Problema cred ca e la postul eolian. D-na Andreea Cretulescu este cea mai antipatica, limitata si aroganta persoana pe care am vazut-o. Stii vorba aia, “as bate-o’n gura, ca pe coasa”! La dansa ar merge “as bate-o’n gura cu ura, ca pe coasa”. Si daca ii arata cineva si dumneaei comentariul asta, sa citeasca una din culmile ghinionului: sa faci pe prostul, si sa ramai asa!

  3. @victor: berbeaca e putin spus…
    Acum vreun an era o mare discutie despre un camin de trilulilu-isti de prin jud Giurgiu. Doamna in cauza il infiera cu manie proletara pe directorul de acolo si cerea explicatii de genul:
    Cu dintii stransi ca Stolo: “pe ce cheltuiti domnule director cei 36 de mii de lei pe zi alocati pentru hrana unui bolnav? de ce nu au oamenii ce sa manance?”
    36 de mii vechi, sa nu se creeze confuzii!
    O invit pe distinsa doamna sa traiasca cu 1 ieuro pe zi (cu tot cu tva)

  4. Nu am inteles de ce in noua grila Antena 3 si Antena 2 emisiunile Vorbe Grele si Sinteza Zilei se suprapun ? 🙁
    V-ati inteles asa ca sa nu ii demoralizati prea tare pe cei de la Realitatea?
    La mine in top Tonomatul\’ ramane NUMBER ONE!

  5. Esti din in ce in ce mai acid, zau asa! “Imperiul Eolian” – f misto.
    Ia sa ne inchipuim cum horcaie indivizii ramasi fara aer dupa ora 22.00 (de fapt, dupa 21.45)…

  6. Ala e perfect pentru “purtator de cuvant” ce dreaq : o viata intreaga a scris informari pentru manastirea Secu , acu poa’ sa le dea pe gura ca sursa e aceeasi.

  7. bravo,la inceput am crezut ca sunt ale lui badea si ma gandeam “a depasit asta 4 si eu nu stiam”:)) good work nice job cu ar zice francezul.

  8. Dacă pornim de la ideea că ar avea dreptul să aibă o opţiune…
    Bănuiesc că nici nu i-a trecut prin cap.
    Am început să am draq alte idei. Chiar atât de primejdios să-l perceapă don President, încât să-l încercuiască de cozile lui de topor? Ştie el ce ştie, ori (păţit!) îi doar precaut?
    Cam multe precauţii vizavi de un omuleţ atât de mititel.

  9. Va rog din suflet sa-mi ajutati familia.Numai un om ca dvs poate spune lucrurilor pe nume in cazul nostru,ca sa poata fi auzite de o tara intreaga,magariile facute de o fosta angajata in Ministerul Justitiei si de un actual consilier local.Nu avem paine ce manca,si mafia imobiliara si justitiara din Prahova ne-a ingenuncheat si ne baga la puscarie ptr.ca am avut sansa sa spunem adevarul,iar acum vor sa-l ingoape si sa ne inchida.Nu suntem nebuni,va rog sa ma credeti,suntem disperati!!!!!!!!!!!!

  10. Nu stiu de ce ,dar in cazul d-nei Cretulescu cu toate eforturile nu functioneaza celebra solidaritate feminina. Cred ca este conceputa din energie negativa pura .
    Nu pot sa urmaresc o emisiune fara sa am senzatia ca sunt pusa la zid si vorbele extrase din gura inclestata a d-nei Cretulescu sunt gloantele mitralierei .

  11. tot ce pot sa zic sunt urmatoarele :

    1# … nu ma uit pe real’tatea k nu vreau
    2# ii admir pe cei de la Antena 3 pentru modul in care comentazi, vorbitzi despre ceilaltzi si mai ales faptul ca spunetzi clar si raspicat ce nu va convine…
    3# Victor…e abia al doilea comment pe blogul tau si abia acum am citit descrierea ta…imi place la nebunie…bravo

  12. Rafinat, sensibil si genail! Ar incapea cate un sms pe fiecare sfert de ora catre ingenua “vipera”? 🙂

  13. Diferenta de audiente PANA ai venit tu este ca lumea nu stie ca SInteza si-a mutat ora de incepere.
    Nu ca nu s-ar uita buluc de lume si asa… 🙂

  14. @Cristi: aproape nici nu se difuzeaza pe A3 promo pe tema asta din ora-n ora:)

  15. I-ATI OMORAT PE AIA DE LA REALITATEA!TU SI CU BADEA LE FACETI OPERATIE PE CREIER!:)
    Curios,scrie in presa ca Vantu le-ar fi marit salariile! O fi adevarat?! Ce,ori s-a tampit de tot?!Eu il stiam baiat super istet!

  16. @Costin Tanasescu: au ramas acelasi, dar le-a ajustat cursul euro in sus. ceea ce, pe praful asta, conteaza foarte mult. important e sa si aiba de unde plati. sper ca are. angajatii n-au nici o vina ca-i criza.

  17. Politicieni nostri pot fi comparati,din punctul meu de vedere,cu Dan Bursuc adica ei stiu a canta bine,au un repertoriu bogat,dar fara pregatire de specialitate.

  18. Sa reiau ideea de acum vreo doua zile?! Un mic efort din partea lu’ don ciutacu = mare satisfactie in public, care devine si numeros, marind astfel audienta! Cu alte cuvinte, sa insistam ca invitatul permanent la sinteza sa devina don ciutacu si gata, e clar cristal ca asta-i reteta! Felicitari, avem de castigat!

  19. PS.Era sa uit ce aveam de spus mai important si anume ca spre rusinea mea tocmai acum la varsta de 57 ani am descoperit internetul si am invatat sa lucrez la calculator.Tocmai din acest punct de vedere am sa profit si am sa va relatez o gramada de “povesti” interesante mai actuale sau mai vechi legate de vechiul si mai noul regim.Ca o picaterie va pot declara ca nu am fost nici macar facut pionier in scoala primara pentru ca nu i-mi placea culoarea rosie drept pentru care am mancat bataie de la secretara UTC pe scoala iar eu am rupt cravata.V-a dati seama ce a urmat .De-a lungul vieti am fost ca un cosmar pentru toti secretari de partid pe unde m-am perindat.Tot ce povesti de acum poate fi probat.

  20. Felicitari, ati batut aseara , dar Mircica si-a furat-o 🙂 Stiu , tu nu pui decat audientele emisiunilor la care participi si oricum apreciez faptul ca-i tii partea Cretuleascai. Din cate-mi aduc aminte, acum cativa ani ea ti-a facut intrarea pe sticla in Deschide Lumea, nu-i asa?

  21. @aron: nu, eu i-am facut intrarea ei, in 1997, la Curierul National. cat despre Deschide Lumea, prestam la Prelipceanu. ea a aparut dupa plecarea lui la TVR. iar intrarea mi-am facut-o singur la Realitatea…

  22. Nu iti inteleg “rautatea” domnule Victor Ciutacu. Nu ar mai trebui sa postati asa ceva. Nu sunt partizanul Realitatea Tv sau al Antenei 3, dar ma deranjeaza un singur lucru: “furaciunea”, nesimtirea, si imposibilitatea de a te califica un bun profesionist. In industria muzicala se numeste plagiat, atunci cand ajungi sa canti (si sa spui ca esti autoul) ce a cantat altcineva inaintea ta.
    Cam asta vad ca se intampla seara de seara cu Antena 3 si Realitatea. Gadea vorbeste luni de judecatori corupti, marti o sa vorbeasca si Cretuleasca, dar nu despre toti judecatorii, ca na unii il sustin pe Zeus

  23. @ un gaozar — nene, cretzuleasca nu e chiar cea mai tuta din trustul manglitorului FNI-ULUI , are ea dificultatzi de articulare a cuvintelor dar nu e chiar asa de toanta si nici prea talibana, poate pe ici pe colo!!! Pe primul loc e LIANA , MANDRA PORUMBITZA , urmata de LAURA lu’ PRELIPCEANU , prima de un talibanism feroce iar a doua de o simpliate a mintzii inspaimantatoare !!!!

  24. Ce va miratzi , fratzi romani !!! Au voi nu avetzi nici atat de putzina minte sa vedetzi si sa intzelegetzi MAREA VICTORIE A SECURITATZII SI A CELEI MAI JOASE ADUNATURI NUMITA ACTIVUL UTC-UASCR , ASUPRA NEAMULUI ROMANESC??????? Atunci nu vi s-ar mai parea nimic imposibil!!! Marea curvasarie PDL-PSD acolo isi are radacinile , in structurile jegoase ale Securitatzii cuplate [ sau copulate, daca vretzi] cu reprezentantzii ,,omului nou” obtzinutzi prin selectzii riguroase in CABINETUL DOI !!! .DE ACOLO DE UNDE E [ SPER CA IN IAD], TOV. ELENA CEAUSESCU RADE , HOHOTIND GROTESC!!!

  25. “intru-n” genialule? De cate ori o sa te inalti, de atatea ori o sa trebuiasca sa te smeresti! Destinul, geniale, destinul!

  26. @alina: marturiseste, esti blonda natural? intru-n = intru în. intelesesi, pisi mic? e nevoie sa fac o schema detaliata sau rasfoim impreuna gramatica de-a treia?

  27. Bun, bine, e misto si cu audientele astea dar m-ati zapacit cu puncte, procente, prime & stuff.

    Spuneti fratilor (si surorilor) cati oameni (o medie, acolo) se uita seara de seara la emisiune!

    Daca mi-ati spune si cati se uita constant macar o ora pe zi la OTV … … …

    Multumesc!

  28. Victore faci confuzii grave…Turnatorul nu se duce consilier..Pur si simplu intra de garda la “obiectiv”…Doar Boc a facut armata la Securitate. Chiar daca se face ca a uitat..

  29. @lupi:ne te contrazic, dar pe cele doua, la care faci referire, nu le cunosc. timpul liber nu-mi permite sa urmaresc emisiuni pe alte tronsoane orare. M-am luat de doamna respectiva (m-am si usurat putin) si am fost si on topic…

  30. Draga Genialule,
    Iti cam citesc blogul dar nu comentez. Dar acum ma simt obligata sa o fac din solidaritate cu …mucosul din tine. Si eu ii cam “trag”. Probabil la un moment dat atat de tare ca un taximetrist mi-a oferit dezgustat un sevetel.M-am oprit direct la medic care m-a pus pe masa de operatie sa ma rezolve si m-a rezolvat atat de bine ca si acum …”ii trag”. Pe cine intereseaza ca abia pot respira? Doar pe mine:))). Da’ macar tu esti Ciutacu, Genialul. Eu sunt o biata oarecare blonda.

  31. cum dracu i-ati batut daca ei au rating mai bun si pe toata ziua si pe primetime. adevaru e ca da…intre 22 si 23 ii bateti..doar atat conteaza, in rest…intre orele 23 si 22 de ziua urmatoare ar trebui sa se inchida televiziunile. si apropo, sa stii ca imi tremura degetele pe tastatura cand stiu ca ii scriu unui geniu

  32. Pai ar putea sa le inchida fara mari pierderi & probleme. In cursul saptamanii 22-24 e singurul interval care intr-adevar conteaza. Ar mai fi 15 minute de la 19 la 19.15. Restul nu prea conteaza.

  33. Un lucru ma nedumereste.Ati postat emisiunile transmise cu o zi inainte,cu data de ieri.Ori ,aseara ,am urmarit si eu emisiunea,la un moment dat,va intreaba in cor ,Mircea Badea si Valerian Stan,de unde stiti ca nu aveti treaba cu ei.Nici macar eu nu mai stiu sigur care e treaba cu neamul meu ,ca sa nu zic mai mult.Ar trebui sa merg des la Constanta.Oricum ,la momentul revolutiei din ’89,Base era mititel,un subaltern.

  34. Da, eminesciene, am inteles. Am citit ca intri “intru-n” studio si nu ca intri-n…Antena 3? Apropo, incapi?

  35. Indraznesc sa va dau o idee de emisiune,care a avut o incercare in jurnalele de azi 28 ian de la A3.Incercati sa faceti o antiteza intre promisiunile din campanie si ,,nuantarile”cu care ne zapaceste megasuperguvernul asta.Si aici intra si liberalii cu un spot in care spuneau ca au dublat pensiile si ca o vor mai face.Noroc ca nu au mai apucat.Exemplificati cu imaginile de atunci si impactul va fi puternic.Va ajuta dom’ profesor Stan(respecte).Una cu Geoanica atunci,cum dadea el pensii minime 350 ron, una de acum.Una cu Traian care certa propovaduitorii crizei de la trusturile mogulilor si acum ne arata umbra crizei ca pe pisica moarta.Cum spuneau ei toti ;cine nu e capabil sa dea salarii si pensii sa plece si sa lase profesionistii.Sa ii vedem la aparate!Trebuie ceva portocale pentru o emisiune ca asta?Este?Dati-mi un semn si va mai dau idei .Saru’mina,boierule1

  36. hai ca am nimerit-o! Mai cu curaj, si mai multe imagini la inceputul emisiunii.Primul post a fost inainte de inceperea emisiunii, acesta e din timpul ei.Sal’tare taica si noroc!

  37. Ma uitam la voi (la Gadea) cum va tot intrebati de ce dracu’ nu scot astia nicio cifra la interval si mi-a venit in minte o chestie dulce dar cam la fel:mai tii mi nte cum joaca copiii “vaporase”, cum ascund pozitiile barcutelor lor cu palma?Daca unu’ ii busea barcuta,o muta rapid si ii zicea-kix frate ! Asa tin astia cifrele ascunse si ne tot intreaba:nu mai renuntati voi la niscai gogonele,sa mai punem si noi d’un km de sosea?
    Tin ascuns bugetu’ cu manuta,aplecati peste hartie,si ne tot intreaba:mai dati si voi ceva?
    Radu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.