Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Eu inteleg ca intreaga clasa politica trebuie decredibilizata, iar media sapa adanc si neghiob la groapa colectiva, da’ zau ca exista si metode inteligente de a o face. E firesc ca Adi Ursu sa vrea sa faca rating. Insa a-l chema in emisiune (si a-l lua in serios) pe Serban Huidu, ca sa analizeze el sistemul electoral schiop si tarele politicienilor, cand s-a facut om la casa lui pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fostul senator pesedist (“intamplator”, socru), zau ca suna a desconsiderare a noastra, cei care (pretindem ca) gandim si ne uitam la televizor.

Pinguinul asta e, prin traditie, gata sa iasa la omor de fiecare data cand o cere cauza portocalie, dar chiar sa ajungem sa punem pret pe parerea de analist a unuia caruia-i danseaza borfeturile pe masa? De fapt, nu stiu de ce ma mir. In acelasi trust media, un fost corector frustrat de propria-i ratare a ajuns sa desfiinteze catigatorii de Nobel pentru literatura fara sa-i dea nimeni doua palme.

P.S. Ca sa preintampin intrebarile binevoitorilor, ma lasa rece razboiul penibil purtat intre saltimbancul asta ridicol (pe care l-am auzit duminica seara rostind solemn “mijloacele mass-media”) si Mircea Badea (care, dincolo de toate pustismele si frustrarile lui, are totusi proprietatea termenilor si a facut gramatica pe bune). Nu stiu cine l-a inceput, cine are dreptate, ma doare la cozoroc cine-l va castiga si mi se va rupe motu’ de la basca daca o sa ajung iar personaj la emisiunea aia copiata si rasuflata.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

395 thoughts on “Daca a ajuns si Huidu analist politic…

  1. Serban Huidu… bun omul ce sa mai… sunteti niste infatuati, va e teama sa recunoasteti ca trebuie apreciat, daca stie domnia sa cuvantul asta: “voiculescian” si il si pronunta cursiv… Cred ca nu pricepe ca intre domnia sa si Voiculescu e o mica diferenta de cateva milioane de euro… :))) … e de numarat neica, nu gluma! :)))

  2. P.S. … ma mustra constiinta pentru ce-am spus legat de valoarea diferentei! …cu voia dumneavoastra rectific: ” cateva ZECI de milioane de euro”…. :)))

  3. …serios ca nu ma uit la huidu si gainusa cam de multisor. dumineca unul din baietii mei a mutat pe canalul pe care se transmitea emisunea aceea. huidu vorbea incoerent si agramat (culme, chiar el care le taxeaza orice greseala tuturor), iar uneori isi intinde indecent grasimea pe scaun, amintind de obezii imbogatiti peste noapte, care au dvenit si supraponderali. gainusa parea un mic oligfren care se zbantuia fara motiv, iar huidu un chintal de grasime intinsa cu ontestaie intru vizionare. parea infiorator de unsuros si libidinos. n-am mai asteptat faza cu bebelusele si i-am rugat pe baieti sa schimbe canalul. mi-a pierit si pofta de mancare. erau ostentaiv dizgratiosi, baietii astia nu au inteles ca si cabotinajul necesita ceva stiinta? doua paiate dizgratioase…pacat, acu cativa ani chiar le urmaream cu interes emisunea..decand le-a intrat in cap ca sunt geniali, au stricat tot si au devenit grosieri…nu au pic de haz..

  4. Imi pare rau ca n-am comentat mai devreme, dar ma uit peste comentariile lui Huidu si nu pot sa nu ma gandesc: eu am 20 de ani si stiu ca se spune “oligofren”, Huidu are 32 si n-a aflat inca? Si la mine pe tastatura, r-ul e foarte departe de l, deci e o greseala din oficiu! Daca cineva ar vrea sa scrie o carte despre cat de tzatza – si alte descrieri asemenea – e Huidu, ar avea material numai din comentariile astea.

  5. mare dreptate ai cu HUIDU asta…HMMM L-a cumparat tata socru MATEI VINTILA pentru fata cea mare a IMPARATULUI ROSU!!!ROSU DE LA PSD…hahaah si CUM FACE O FELATIE HUIDU LU TATA SOCRU…tata socru ex psd CONIMPEX il recompenseaza cu un apartament sau cu o casuta in delta!!!Eeee ASA E HUIDU INTELIGENT !ANALIST POLITIC!!!mai mult anal si ii mai da tata socru o vilisoara!!BRAVO HUIDULE !!TINE O TOT ASSAA!!!

  6. buna ziua d le ciutacu.pot sa inteleg si accept multe compromisuri legate de bani ,slujbe, familie…insa un baiat destept face mai putine pentru ca isi gaseste mereu o cale noua.ma refer la perioada musetescu.accept ca nu v a bagat in toate ciorbele si ca nu ati luat.dar sa mi spuneti si ca el nu a luat…ma dau cu capu’de ciment.unirea cu adamescu.da o n pastele masii.

  7. mai ciutacule 🙂 dar daca tu, esti asa de indreptatit sa fii critic sau analist politic… ai schimbat tu ceva in tzara asta? faci tu vreo diferentza in toata Romania asta? asa ca ciocul mic, esti doar un fraier vai de capul tau, la un post tv unde nu te vede nimeni si mai ai si gura mare. Asa cum l-am ciuruit ca prostii pe Ceausescu, ca tot romanul sa fie liber si sa aiba dreptul la replica, asa si Serban Huidu are voie sa aiba parerile lui, in legatura cu orice. La fel si tu ai dreptul. Asa si acum ai dreptul sa comentezi despre “evolutia” lui ca analist politic. Si eu am dreptul acum, sa-ti spun parerea mea… ca esti cam prost ca-l ataci pe om pe blogul tau… ca nah, v-ati ajuns totzi sa va facetzi blog-uri :)) mie personal, nu-mi transmitzi nimic, nu faci nici cat un rahat in ploaie, insa Serban Huidu da, chiar il respect pentru ce face. Si tocmai asta e si scopul lumii si al progresului, un om obisnuit, care reprezinta poporul si ideile sale comune… si ar mai fi fost multe de zis, insa si acum realizez ca-mi pierd minute din viatza mea, pentru un nimic, fara vreun folos… cu foarte stima si respect, un simplu om de 20 de ani 🙂

  8. D-l Citacu asa cum am gasit blogul dvs ma asteptam sa gasesc si blogul lui Badea pentu a-mi face o parere ce scrie el nu nu comentatori lui . Poate nu stiu eu sa caut dar am constat o gramada de bloguri asa zise Badea si de altfel sunt tepe pe bune .Poate ca prieten al lui mi-o trimiteti si mie prin imail [email protected] Nu ma intereseaza sa injur pe nimeni deci nici pe el chiar daca sunt sau nu cu el asa cum nu comentez de dvs . Va multumesc anticipat si transmitetii toate cele bune de la un necunoscut . Asemenea si dvs .Cu respect Dragomir -Sibiu

  9. Cred ca Badea nu are blog. Inca. Dar citeste. Am scris un articol si se pare ca s-a uitat pe el. inca mai scriu despre Huidu si PSD. Huidu a uitat ca face o emisiune copiata de la italieni, numai ca acolo sunt 2 moshi. Huidu uita ca el publica informatii de la soparlele din Antene care sapa pe la spate. Si Huidu uita emisiunea lui arata ca un site de pedofili, unde niste femeiusti sunt exploatate pentru ca sa simta bine niste spectatori barbati badarani.

  10. @huidu- se vede ca esti chiar tu dupa stilul de scris inspirat de vocabularul de 20 cuvinte +10 (de la Gainushe), pe care-l cunosti si n-ai mai reusit sa-l improspatezi de cand faci emisiunea aia desueta . pun pariu ca si pentru blog, replici si emisiunile radio repeti de vreo 3-4 ori ce ai de scris/spus, inainte de a trece la actiune. nu stii sa exprimi decat chestii invatate papagaliceste. da, alea de la voi din emisiune sunt borfete, oana aia umbla beata prin cluburi si stii si tu ce “draga”-ti era la un moment dat ca transpirai in emisiune cand se apropia de tine. delia avea 16-17 ani cand s-a cuplat/mutat acasa la barbulescu, om insurat de vreo 6 luni numai. si voi cotcodaceati fericiti in emisiune de mandri cu cine s-a cuplat poama asta. minorele alea le cresteti si le pregatiti pentru viata de femei stilate de Bucuresti?
    mama ta trebuie, huidule, sa fie foarte fericita cand vede ce frumos stii sa injuri de mama pe altii! si ea tot asa le ia cum le dai tu???
    Ciutacu este oricum mai inteligent decat tine si dovedeste ca este barbat prin faptul ca-ti publica replicile, pe cand tu le stergi pe cele care sunt impotriva ta de pe blogul tau!!! Lasi doar vreo doua care nu sunt asa de dure si restul le stergi pt. ca nu stii ce sa raspunzi!
    PS: sa-ti pregatesc hartia cu replicile scrise ca sa repeti ce ai de spus/scris sau astept pana dimineata la radio ca stai la noapte sa repeti?? te rog nu te mai da fan AC.DC, ca se rusineaza trupa cu asa fan patetic si nu mai vine in Europa in turneu.

  11. Se pare ca domnul Huidu nu se descurca la fel de bine fara prompter in fata. Si de multe ori chit ca are textele facute…tot se balbaie si greseste. Sa fim seriosi si sa nu ne intindem mai mult decat ne putem permite. Serban Huidu ar trebui sa acorde mai multa atentie calitatii Cronicii si mai putina celorlalte trusturi. Pentru ca in timp ce ei se plang de Voiculescu(care mi se pare un caracter oribil; dar nu inteleg de ce trebuie blamat Ciutacu ptr asta?..) Antena se dezvolta tot mai mult prin oameni ca: Ciutacu, Badea, Gadea etc.Domnule Huidu, nu cred ca exista om care sa lucreze in televiziune si sa nu fi facut compromisuri(nici macar dumneavoastra)cand in tara asta se da spaga si pentru un loc la gradinita. Deci, sa nu vorbim despre moralitate..Dar daca tot ati ajuns acolo, macar faceti lucruri de calitate. La inceput emisiunea de pe Prima era chiar buna- de multe ori imi imaginam ca pana si cei criticati se uita cu placere. Acum insa va concentrati atat de mult sa ii criticati pe ai’ lu’ Voiculescu..incat peste jumatate din emisiunea dumneavoastra pare a fi un timp platit pentru expunerea frustrarilor(ptr asta ar fi mai usor sa mergeti la OTV) si cealalta jumatate pentru dansul bebeluselor. Care..sa fim seriosi; or’ fi ele bebeluse dar la dans..nu se pricep!!

  12. Diferenta dintre Huidu si Badea este ca Huidu vorbeste balbait despre Badea cu prompterul in fata iar Badea vorbeste despre Huidu liber si cu dictie fara prompter. Iar diferenta dintre Gainusa si Badea…este ca..ohh, God!! Nici nu pot sa-l compar pe Gainusa cu Badea. Domnului Gainusa i se potriveste atat de bine numele..mi se pare un fricos si un las.

  13. De ce ati dat search pe Google la Huidu ? Si eu am dat search pe Google la Badea, si primul link cat de cat a fost acesta. 🙂

  14. Doamne ce nesimtit este Huidu cu ce drept o jigneste pe mama d-nului Ciutacu. lui i-a fost jignita mama vreodata? oriqm e un scarbos! d-nul Ciutacu este prea destept pt Romania …

  15. “Doi muncitori care lucrau la o fundaţie au fost surprinşi de un mal de pământ, pe un şantier din Bucureşti, pe Bulevardul Timişoara. O persoană a reuşit să se salveze, însă cealaltă a murit.” (SURSA EVENIMENTUL ZILEI)

    MUNCITORUL RESPECTIV A MURIT PE SANTIERUL “”BRANCUSI RESIDENCE””,PROPRIETATEA LUI MATEI VINTILA SI SUB EXECUTIA FIRMEI CONIMPEX TOT A LUI MATEI VINTILA ,SOCRUL LUI HUIDU.

    HUIDULE AVETI MIINILE PATATE CU SINGE!!!

  16. Foarte tare poze nu am cuvinte:)).In privinta “analistului” Huidu, numai un gand de penibilitate imi trece prin cap.De la baza lui “amuzanta”, cum de a ajuns el sa analizeze ceva?:)).Si de asemenea dezamagit de Ursu,il credeam mai serios

  17. dragilor nu ma intereseaza de huidu ma intereseaza de facatura asta cu armele parerea mea este ca nu sa furat nici o arma totul este o cacialma trebuiau schimbati niste sefi incomozi. sa traiti bine si daca ma urmareste cineva ce scriu pe net le doresc succesuri in activitate

  18. Am gresit sa ma uit la pelteaua aia de emisiune(Cronica lu Peste) si am facut cateva observatii pe blogul lui Huidu. M-au facut jegoasa etc etc etc si, normal, sluga lui voiculescu. Ce prostie…. Scot programul ala din TV.

  19. La noi toata lumea isi da cu parerea. Parafrazand “Nu e prost cine comenteaza ca invitat e prost cine invita”.

  20. pt huidu…de cind naiba exista cuvantul ORIGOFREN? stiam de OLIGOFREN…cit despre dansul bebeluselor..hm..ce dans e ala de 10 secunde?talentele lor or fi ascuse rau,in strafunduri..LOL

  21. Citacu ! Chiar pari un tip interesant. Mai spui ca ai consiliat nu stiu citi ministri.Problema este daca ai fost si competent in aceasta postura ( sa nu spui ca ai facut ” tot ce ai considerat tu ca e mai bine”).
    Altceva voiam sa-ti zic: nu mi s-a parut corect ca intr-o emisiune la Gidea, invitat fiind un fost prim ministru, chiar daca acesta se numeste Tariceanu, tu, ca sa te bagi in seama, te-ai enervat asaa dintr-o data, dar fara motiv, decit acela ca pina atunci n-ai zis nimic (asta ca sa dai greutate cuvintului tau), ai mai ridicat si tonul, mai mult, ti-ai permis si trivialitati pe care le-ai debordat fara nici o jena.
    Pe linga faptul ca esti “arogant si genial”, confirm,devii si enervant, mai ales cind “tipi” in emisiunile tale, metoda utilizata pentru a inlocui…argumentele. Fii mai ponderat.In rest, s-auzim numai de bine.

  22. Mi s-a parut un articol foarte bun asa ca l-am redat si eu pe blogul meu cu Copyright-ul de rigoare. Multumesc.

  23. Nu ma consider un blogar dar urasc oameni care nu se semneaza si sriu peste tot sub annimat. Va urmaresc emisiunile ca si pe cele ale lui Badea dar sunt convins ca nu se va putea face nimic . La intrebarea colectiva a poporului „ De unde are fetele lui Basescu bani ” ar putea fi un raspuns la cinstitul doctor care a preluat averea lui Hayssam . Dar nu putem acuza ca nu s-a pronuntat justitia . Sau mai departe „ Dosarul flota ” . Sunt sigur ca aveti multe raspunsuri dar ce sa facem .

  24. Ciutacu degeaba esti leu doar in lesa iar in rest pudel.Inteleg ca ai ce ai cu basescu dar sa iti fie frica sa sari la gatul lui voronin e prea de tot.Ia niste SANGE de la Badea ca de coloana vertebrala nici nu poate fi vorba,pacat ca esti tanar

  25. ce funny e huidu, e la grupa mica si tot sare, sare dar nu reuseste sa ajunga la grupa mare :))) am citit si eu azi pe bloguri.. sarmanul, de cate ori a vazut cuvantul “penibil” si tot nu se lasa.. e perseverent ce-i drept. hahahaha! dar chiar asa e, penibil e primul cuvand care imi vine in minte – CUM POATE UN OM CARE FACE ACEEASI EMISIUNE DE ANI DE ZILE FARA SA SCHIMBE NIMIC, UN OM CARE NU APARE APROAPE NICIODATA LIVE SI ATUNCI CAND O FACE DA CU MUCII IN FASOLE, UN OM CARE DETINE UN VOCABULAR FOARTE LIMITAT – ASTA SE VEDE DIN FELUL IN CARE SCRIE – CUM POATE EL SA SE ARUNCE IN CUSCA CU LEII?? hahahaahaha! va dati seama cum fierbe de fiecare data. badea il face PROST si apoi nu se mai gandeste la el, pe cand pe huidulica il roade ciuda ore,zile,saptamani! “investigheaza” viata lui Badea ca un nebun si rabufneste si el pe site, se vede cum se chinuie sa gaseasca argumente dar vine doar cu niste chestii de fond, caci forma oricum nu o pricepe… si iar si-o ia si tot asa… hahahaha…patatic
    STAI PUIULE IN BANCA TA, INTINDE-TE CAT TI-E PLAPUMA! sau mai bine nu, ca e funny cand vedem ca ti-o iei big time :))) “entertaining”

  26. O intrebare ajutatoare pt eba, al carui raspuns dat aduce multe voturi din partea consumatorilor. Se vede ajutorul moderatorului prin aceasta intrebare aranjata.

  27. Sunt inginer ca si dumneavoastra. Nu mi-am “tradat” meseria desi as fi vrut sa o fac de mai multe ori.
    Ceea ce citesc, vad, pe Antene este de fapt un razboi de ratting care nu foloseste absolut nimanuia( decat televiziunii bineinteles).
    Ceea ce stie absolut oricine din tara asta este ca…sa comentezi ..este cel mai simplu….sa lovesti in cineva…este si mai simplu.
    Ca presa…sau mass-media este a treaia putere in stat…sa o creada cine vrea…
    ESTE PRIMA PUTERE.
    Nu trebuie sa dau explicatii…
    Ar fi penibile..
    Ce vreau eu sa intreb(imi cer scuze ca nu are legatura cu subiectul!)…
    Cand am sa vad un analist politico-militaro…si ce mai vreti…intr-o functie de raspundere?
    Ca stiu unul…
    Serbanescu..parca…:)…
    A fost si este analist…
    Dar a fost ministru daca nu ma insel.
    Domnule Ciutacu!
    Am un respect deosebit ca a-ti reusit sa va impune-ti punctul de vedere.
    Multi am vrea asta dar…nu toti avem loc…
    Cu respect
    Constandes Adrian

  28. V-as ruga sa vizionati emisiunea din seara aceasta a lui Nasul de pe B1Tv si sa o auziti pe d-ra “fata lui tata” care vrea sa candideze la Europarlamentare si sa reprezinte acolo o tara si anume Romania, cand spune “gasca mea de prieteni”. Prin urmare o persoana care se pretinde inteligenta si nu una de pe mahala si mai ales datorita faptului ca vrea sa ajunga europarlamentar, nu ar fi considerat ca ar fi fost mai potrivit sa spuna: “grupul meu de prieteni”.
    Da, exact asa “fata lui tata”, daca vrei sa fi o persoana care se pretinde scolita si care doreste sa nu mai rada lumea despre afirmatiile si ceea ce ii mai iese din gura, ar fi trebuit sa invete pana acum ca expresia mai corecta ar fi fost “grupul ei de prieteni” si nicidecum “gasca ei de prieteni”.
    Prin urmare constatam ca o persoana care umbla in gasca vrea sa ajunga astazi europarlamentar.
    Doamne Dumnezeule unde vom ajunge pana la urma noi oare?

  29. Nu ati observat oare la domnul HUIDU ca de cand s-a insurat si a intrat si el in familie de politician o duce mai bine, dovada stand kilogramele in plus pe care le-a pus pe el. Uitati-va la poze mai vechi cu el si veti observa ce slabut era, iar acum de cand cu socru politician parca a mai devenit si el mai rotofei, de altfel a inceput sa arate precum politicienii nostri amarati care intra in politica si de indata le cresc si burtile sau mai bine spus precum politica noastra care este umflata de minciuna precum o gogoasa. Aruncati va rog o privire asupra politicienilor nostri si veti observa la toti un simplu fapt, cu cat au mai multe mandate cu atat parca le creste burta mai mult. Dar saracii nu sunt ei de vina si doar stresul si munca multa la carma acestei tari, de aceea incep sa poarte pe sub sacouri adevarate cimitire de mici si bere.

  30. Prietene , musteste pizma , ura in tine . Asta te va termina de tanar , ( daca nu cumva esti terminat deja )Atata ranchiuna adunata intr-o singura persoana n-am vazut. Imi pare rau de tine , probabil ca ai si ceva calitati dar sunt total eclipsate de rabufnirile tale nervoase. – Apropo : cand apareti cate cinci – sase comentatori , seara la Antena 3 si stati in linie strigand cand toti , cand pe rand la ecran , tinind cont ca nu aveti interlocutori , te apuca mila. Sunteti penibili! Eu nu am preferinte politice ( din partea mea sa iasa cine-o iesi presedinte ) dar de 4 ani neintrerupti puneti tunurile pe Basescu si tot primul e , chiar ca incep sa va inteleg trairile. Pacat ca multi dintre voi va ( risipiti talentul. In rest numai de bine.

  31. unde este solidaritatea de breasla?incercati sa fiti mai uniti,altfel ficatii tuturor vor fi mancati de catre politicieni

  32. dle ciutacu de ce nu faceti o ancheta in sistemul bugetar sa vedeti cati angajati care trebuiau sa iasa la pensie sant bine merci pe salarii(cele mai mari)si fac tot felul de prelungiri semnate de directori cum ca sant indispensabili sunati ma pe nr de tel si va dezvalui multe (lucrez in sistemul bugetar si pot veni cu documente)

  33. PARAFRAZAND TITLUL UNUI FILM CELEBRU DE PRIN 75 “SI CAII SE IMPUSCA NU-I ASA?” AZI OBTINEM DERIZORIUL “SI MAGARII BASESCU UNEORI?”
    SALUT

  34. ce facem victore k nu mai pot cu maimutoii astia portocalii ? il aducem inapoi pe nea nicu ceausescu k traiam mai bine atunci si poate termina si autostrazile ………..

  35. In jud.Botosani inspectorul gen.de la educatie nu are titularizare si a destituit pana acum aproape 200 de directori de scoli pentru ca este ea pdl-ista.Se lauda ca isi da doctoratul la Spiru Haret,probabil si facultatea a facut-o tot prin ID.Opriti mafiotii lui base.

  36. Dle Ciutacu am observat ca emisiunile dvs au un inceput mai special.Zic ca ar merge la un inceput de emisiune Imnul lui Basescu. Il gasiti pe youtube. E foarte tare

  37. Si inca ceva … am citit mare parte din comentariile referitoare la “disputa”dintre dvs si Huidu. Ma apuca o criza de ras…stiti ce cred? Parerea mea e ca acest Huidu intra adauga comentarii sub diferite nume ca sa creeze impresia ca “lumea e cu el”. PAREREA MEA E SA NU VA COBORATI LA MINTEA LUI CA O SA DATI DE PETROL.

  38. ”Haimanalele” care l-au alegat pe Hoara in Piata Victoriei la mitingul sindicatelor sunt surprinsi de Realitatea intr-o imagine cand aveau fetele descoperite si fara gluga.
    Se poate afla cine sunt?
    Norc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.