Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ ȘI SCRIPTUL

Am făcut-o și pe asta! Unii spun c-am făcut-o europarlamentar, alții c-am picat la pace. Unii zic c-am fost mârlan, alții că am încercat s-o intimidez. Toate părerile astea, la un loc, pe care le respect, dar atât, îmi întăresc ideea c-am făcut o treabă bună. Și-am generat într-o oră de emisie știri cât toți închipuiții într-un an.

Unii – puțini, evident (ziare.com, JN, Cotidianul) – s-au prins cam cum e cu știrile, majoritatea – nepricepuții și frustrații – nu. E al dracului de grea meseria asta…

UPDATE: S-a trezit și Realitatea. Evident, vărsau cărăbuși bălțați dacă scriau numele emisiunii pe care au avut-o în curte și n-au fost în stare s-o lanseze-n eter.

UPDATE LA UPDATE: Gata, s-a terminat cu șmecheria! S-au sesizat ai mei, şi Mediafax (care bagă şi video). Văzui, într-un promo de largă respiraţie, că are și Cristoiu o exclusivitate cu ea duminică. Fiecare cu exclusivitatea lui, că doar am convenit că facem agenda şi suntem cel mai democratic trust de presă din lume…

MAMA LU UPDATE: S-a deşteptat (mă rog, e un fel de-a spune), după juma’ de zi, şi Oficina de Net a Jucătorului. Fiindcă, probabil, curul august de pupat nu răspunde la sms, iar ei nu ştiu dacă-i de bine sau de rău, au dat-o neutră, de pe Mediafax. La fel şi Oficiosu’. Și o părere care mă bucură sincer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

231 thoughts on “Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

  1. @Victor Ciutacu
    Polemica cu [D][S][N] mă priveşte şi îmi pare rău că am continuat-o pe blogul dvs. deşi pe de altă parte este strâns legată de subiect.
    Referitor la [alţi] pupincurişti, sau aplaudaci dacă preferaţi, pe care-i protejaţi să vă trăiască, dar eu o să fiu direct pentru că nu meritaţi să fiu ironic deşi mi-ar fi atât de simplu: părerea mea este că e puţin ipocrit să-i critici pe talibanii lui băsescu cât timp îi întreţii pe ai tăi – asta mi se pare general valabil. Cât despre interviu a fost ce aţi promis că o să fie numai că nimeni nu se aştepta să iasă chiar aşa după ce mai alaltăieri făceaţi mişto de scaunele ei electrice (şi multe altele pe care nu vi le mai amintesc pentru că se găsesc aci pe blog). Nici asta nu mă deranjează atât de mult cât mă deranjează următoarele:
    1.Mă scuzaţi că nu fac plecăciunii şi că nu suport închinăciunile astea când nu-i deloc cazul.
    2.Felicitări pentru asta întrebam şi eu (că aşa ceva s-a scris în primele comentarii)? Poate sunt eu prost şi de aia zic: dar ce revelaţii i-a cuiva? Fără niciun fel de ironie sau mişto, vă întreb.

  2. impardonabil, era gata sa uit, genialii, pentru a-si pastra masura geniului isi creaza un termen de comparatie in clasa “slabut si anodin” si apoi se autoapreciaza. Asta cam asa a fost…

  3. Daca tot isi dau toti cu parerea,sa spun si eu vreo doua vorbe: apreciez conduita lui Victor si faptul ca a chemat-o pe Eba in emisiune,este in fapt in avantajul alegatorului.Ne-a ajutat sa ne facem o parere si multi vad ca nu oserva asta! Era foarte important pentru alegatori s-o vada ce poate. Acum daca pe unii i-a deranjat metoda ,sau nu le-a convenit parcursul,sa fie sanatosi. Victor nu a gresit cu nimic si si-a facut meseria cu profesionalism,nu si-a pus invitata intr-o situatie proasta(vezi CTP cu Antonescu sau Geoana),respectandu-se in primul rand pe sine. Cine a vrut sa-si formeze o parere,a avut suficient material ca sa o faca. Indiferent ca ne convine sau nu,fata este candidat,si cei ce-o voteaza ar trebui s-o faca totusi in cunostinta de cauza. Victor doar ne-a dat o mana de ajutor!

  4. pentru o asa de ingrata misiune, Victore, te-ai descurcat admirabil: elegant, subtil, relaxat. Usor deranjant a fost excesul de familiaritate (chiar eram curioasa ce apelative veti folosi amandoi), dar si aici ai jucat bine. Nu mi-am schimbat parerea despre “fata lu’ tata”, dar m-a socat propunerea ta de a fi nas. Hai, mai Victore, chiar asa? Grea vorba ai mai aruncat la final, zau!
    PS: te-am asteptat in studio la Gadea. Aveai multe de spus, dar…

  5. singurul lucru bun pe care l-am aflat in interviul domnisoarei este ca mi-am adus aminte de Eminescu.. si l-am recitit.

    AI NOŞTRI TINERI…

    Ai noştri tineri la Paris învaţă
    La gât cravata cum se leagă, nodul,
    Ş’apoi ni vin de fericesc norodul
    Cu chipul lor isteţ de oaie creaţă.

    La ei îşi cască ochii săi nerodul
    Că-i vede – în birje răsucind mustaţă,
    Ducând în dinţi ţigara lungăreaţă…
    Ei toată ziua bat de-a lungul Podul.

    Vorbesc pe nas, ca s-alti-mbănci se strâmbă:
    Stâlpi de bordel, de crâşme, cafenele,
    Şi viaţa lor nu şi-o muncesc—şi-o plimbă.

    Ş’aceste mărfuri fade, uşurele,
    Ce au uitat pân’ şi a noastră limbă,
    Pretind a fi pe cerul ţării: stele.

    cat de actual este…. incredibil. d-ra basescu mi-a amintit de poezia asta.atat.

  6. “Inseamna ca sunt si eu o intelectuala” – sper ca n-a zis asa ceva!
    Victore! te rog, te implor spune-mi ca nu-i adevarat!!!!
    Dac’a zis asa ma duc sa-mi zbor creierii … oricum n-as mai avea nevoie de ei.

  7. sincer, nu ma intereseaza eba, insa am urmarit emisiunea de curiozitate sa vad cum abordezi interviul. O chestie insa mi-a sarit in ochi, sau nah, in ureche… ea a zis ca in campusurile din State marijuana era legala… ceea ce, din cunostiintele mele e imposibil. in primul rand legalizarea drogurilor usoare se face la nivel federal, o universitate neavand posibilitatea sa isi faca legi propii care sa contravina cu legea statului. In al doilea rand, din cate stiu eu, marijuana e legalizata in unele state, dar numai in interes medical, putand fi primita pe reteta pentru anumite boli.

    In concluzie, vorbeste ca sa se afle in treaba. Daca gresesc, poate cineva sa imi spuna cum e de fapt? Sunt chiar curios daca stie cineva 100% cum e.

  8. Vad ca a intrat lumea in alerta, pornind de la etalonul EBA. “Oare sunt sau nu sunt intelectual(a)?”

    Dupa Wikipedia:

    Intelectual(from the adjective meaning “involving thought and reason”) is a person who uses his or her intelligence and analytical thinking, either in a profession capacity, or for personal reasons.

    “Intellectual” can be used to mean, broadly, one of three classifications of human beings:

    1) An individual who is deeply involved in abstract erudite ideas and theories.
    2) An individual whose profession solely involves the dissemination and/or production of ideas, as opposed to producing products (e.g. a steel worker) or services (e.g. an electrician). For example, lawyers, professors, politicians, and scientists.[1]
    3) An individual of notable expertise in culture and the arts, expertise which allows them some cultural authority, which they then use to speak in public on other matters.

  9. Marijuana nu e legală în SUA (nuanţele le citiţi dând click) dar din vârful limbii duduia putea să zică orice. Nu vi se pare că dovadă a profesionalismului era să fie pregătită întrebarea asta dacă tot a fost pusă şi să i se ceară domnişoarei să clarifice lucrurile iar dacă nu era în stare să-i fie adus la cunoştinţă acest lucru. Însemna şi asta mazilirea publică a copilului? Nici nu mai are rost să zic că din momentul în care zice dumneaei că o să facă lobby eu eram curios, de exemplu, cum anume îl face şi-n ce limbă?

  10. @Petru Avram: de doua zile, nu conteniti sa va afisati public niste banuite calitati fara de care politica si televiziunea n-ar mai trebui sa existe. nu vreti sa-i trimiteti lu’ Gadea CV-ul dvs. plin de abilitati? poate ca o sa va dea emisiunea mea, ma odihnesc si eu, iar dvs ridicati postul pe culmile gloriei.

  11. ma gandesc ca ea sincer credea ca e legala “on campus”. Probabil vreun baiat bine intentionat ia dat si ei sa fumeze asigurand ca ceea ce face e “perfectly legal”… deh, fata timida. :))

    oricum, e fascinant ca la tema energie a spus ca habar nu are, dar la asta si-a dat cu parerea.

  12. Dupa interviul asta, mi s-a cam luat de comentarii. Ca tare mi-e ca, daca votez asa cum merita Eba asta, adica impotriva, vine SRI-ul sa ma traga la raspundere ca-i incalc pitzipoancei supreme dreptul constitutional de a fi aleasa tot mai sus si mai sus…

    P.S. De “dreptul constitutional” al copiilor de gradinita de a scanda din toti plaminii: “Eba! Eba! Eba! Eba! Eba! Eba!” nu mai zic nici pis. Doar ca ar trebui sa ne fie din ce in ce mai frica de asemenea “acte de curaj”…

  13. @ RHODY

    eu spre deosebire de dvs, am pus la web/blog un link spre ceva ce-mi apartine si care ma si identifica (ca persoana); al dvs duce – fenta ieftina – spre afisarea unor cautari din google; uite asa mai apare o diferenta intre noi:
    – eu sunt identificabil, cu nume si prenume, si mi-am permis sa-mi spun doar o parere despre diversitatea de idei, despre toleranta si o apreciere fata de moderator (care acum mi-a placut, poate altadata nu)
    – tu, “asumat” barbateste sub un no-name si ascuns dupa un link de cautari; dar esti curajos si pui etichete

    nu vreau sa fiu rautacios dar catranirea unor mesaje de aici (cum ca ciutacu nu a fost robocopul dorit) arata ca unii nu accepta decat unitatea in cuget si simtiri, ca-s nostalgici dupa partidul unic; credeam ca am scapat de obligatia de a aplauda, socialist, toti in cor (pe toba mare) si de a injura in pluton; chiar nu pot fi exprimate pareri diferite, in mod civilizat?
    chiar am ajuns sa fim etichetati drept dusmani ai poporului pt ca nu ni se poate baga o idee in cap cu copy-paste?

    @ RHODY
    imi zici “ultras portocaliu” cu toate ca am zis clar ca nu votez cu Eba si aprecierile mele l-au vizat pe moderator; aaaa, dar sunteti cativa suparati ca moderatorul nu a fost calau si atunci dati cu piper si otrava (poate si de suparare ca gladioatorul nu a taiat jugulara) in toti cei care nu vor sa se incoloneze in urma voastra…

    nu v-a placut “blandul ciutacu ” cu eba

  14. nu v-a placut “blandul ciutacu” cu eba dar ati stat ca masochistii ca sa aveti motiv de enervare… de telecomanda nu ati auzit?
    hai sa va dau un pont: nici mie nu-mi place mircea badea – si, ca sa nu ma enervez, schimb programul, chiar pe teme similare cum ar fi circul

  15. Va contrati ca sa va faceti de lucru, tine-ti minte, peste 4 ani fatuca asta naiva, inculta si proasta, o sa fie doctor honoris causa a mai multor universitati! Si stiti de ce? Ca are atitudine si e foarte, dar foarte, independenta…Sa ne amintim de coana leana si sa pastram un moment de reculegere!

  16. @Victor Citacu
    Nu (şi mulţumesc – nu accept laude nemeritate şi/sau exagerate de obicei, dar fiindcă sunteţi ironic fac o excepţie) fiindcă eu nu cred în virtuţile ratingului şi ale majoritocraţiei şi nici n-am pretins că ştiu să fac televiziune ori politică (defapt am zis că e naşpa să critici pe cineva pe criteriul astă dacă nu te pricepi). Am expus un fapt nu o supoziţie. E adevărat că nu ştiu eu sigur că nu v-aţi documentat dar în situaţia asta nu înţeleg de ce nu aţi expus această informaţie publicului (de preferat în emisiunea în cauză). Nu-i capăt de ţară dar nici motiv de laudă.

    E liber fiecare să raţioneze iar raţionamentul oricui poate fi supus criticii (condiţia de a fi civilizaţi cred că o îndeplinim cât de cât şi eu şi în mod sigur dvs. – e mai uşor să vă apreciez pentru că în cazul meu sunt sigur subiectiv). Faptul că nu încep fiecare frază cu “în opinia mea” nu cred că ar trebui să vă deranjeze fiindcă este limpede acest lucru (dacă nu a fost limpede acum am afirmat asta). Bănuiam că acceptaţi un dialog şi în ideea de a primi feedback. Eu vi-am spus exact ce am gândit fără să vă fac premoniţii cataclismice şi etichetări neechivoce dar vă rog să nu înţelegeţi prin faptul că, de obicei, nu fac aprecieri privitoare la calităţile dvs. profesionale (per total) nu-mi sar în ochi unele lucruri şi se întâmplă să vreau să le comunic. Dacă apreciaţi: bine , dacă nu: înainte cu miştoul.

    All this was said with the best of intentions and expresses only my humble opinion (mai serios de atâta nu pot să fiu).

  17. What???
    Din cele scrise de mine, cred ca s-ar putea incadra la categoria “catalogare” urmatoarele
    situatii:
    1. Enumerarea celor cateva nick-uri ale caror randuri mi-au mers mie la suflet;
    2. Atribuirea culorii politice specifice PDL, lucru care in celelalte un milion de dati in care am mai facut-o pe acest blog, nu v-a deranjat absolut deloc. Inteleg doar ca “s-a modificat schimbarea”( poate am avut eu gura pocita cand am zis de o noua era, cu toate ca speram sa fie in alt sens) si nu pot decat sa ma supun regulilor proprietarului blogului, evident.

  18. Recunosc, nu am rezistat sa vad emisiunea in direct si am schimbat canalul.
    Dar am citit scriptul si apoi am vazut-o in reluare .

    Aparte de faptul ca ai fost un gentilom, daca era facuta o emisiune de acest gen de catre un TRU adevarat, as fi zis ca e de o plictiseala infioratoare.
    Parca dintr-un reactor te-ai fi transformat intr-un planor.
    “Noroc” numai ca a avut grija cantindata sa isi faca seppuku fara nici un fel de ajutor.

    Nu stiu daca a mai vazut cineva chestia asta : fata facea eforturi evidente cand deschidea gurita, pentru a evita dezacordurile.
    Mie mi-a facut impresia ca inainte de a vorbi, traducea in minte din limba ei (romaniana) in limba romana. Era evident ca facea eforturi serioase de exprimare, dadea senzatia ca nu vorbeste limba fluent.
    Voua cum vi s-a parut ?

  19. Buna seara d-le Ciutacu,
    Va doresc un week-end linistit,pace si fericire in familie!

    Cu pretuire,
    IoanaP

  20. Am uitat sa va intreb:va duceti zilele astea la Timisoara?
    Ma bucur nespus si va invidiez oarecum-o sa vedeti un oras minunat si acolo e partea cea mai scumpa a sufletului meu…
    Inca o data-un weekend foarte frumos!!!
    Cua acelasi respect,
    IoanaP

  21. Din istorie invatam ca oamenii nu invata nimic din istorie! Adica cu lorzii te bati ca lorzii, cu golanii ca golanii. Ce frumos ca domnul Ciutacu n-a sters pe jos cu fata lu’ tata, a dat dovada de verticalitate, omenie, mila crestina, noblete de caracter, profesionalism si obiectivitate… poate. Tinind cont de scena pe care se desfasoara lucrurile, adica politica din Romania, in locul tau i-as fi umplut botul de singe si asta fara sa am ceva personal cu domnisoara ci doar ca sa o invat ca se poate sa o si iei si ca doare. Vrei politica ? Ia d-aici !!! Intre golani ca tac-su nu-ti pui manusi de catifea decit daca vrei sa nu se vada box-ul, nu vorbesti frumos decit daca vrei sa nu se auda c-ai bagat glontul pe teava. Si fata vrea intre golani ! O faceam de ma suna babacu si ma ruga printre sughituri sa o las in pace ca el nu mai face si e gigea de acum incolo! Daca as fi fost in locul tau… ceea ce nu e cazul si nici nu o sa fie… oricum spor la treaba. Ia si tu o vitamina, baga o fleica-n singe inainte de emisiune ca parca te stiam mai feroce !

  22. Victore, e blogul tau, dar obiectiv vorbind Petru Avram are dreptate. Ai fost tu in primul rand extrem de nepregatit.Cum sa intrebi ceva si tu sa fii complet pe dinafara? Poate in loc sa pierzi vremea pe blog data viitoare pui mana si te documentezi. N-ai fost (nici tu) la ani lumina de Mandruta.

  23. in privinta marijuanei,as vrea ca “abilii “nostri politicieni sa se documenteze inainte sa si dea cu parerea…marijuana este un drog usor care nu provoaca dependenta,prin comparatie alcoolul este mult mai putin nociv..nu pot spune ca EBA a castigat un vot de la mine pt ca are prea multe minusuri dar cu siguranta CRIN a pierdut un vot,pe al meu…a profitat de declaratia elenei basescu pt a si face campanie,dar dl crin nu stie ca marea majoritate a votantilor sai sunt tinerii,nu l vor vota pensionarii daca vine cu mentalitate invechita,tot pe geoana o sa l voteze asa ca prin declaratiile sale dl crin a pierdut,nu a castigat voturi

  24. Nu m-am uitat si nici nu am rabdare sa citesc scriptul emisiunii.Dar mi-a placut ce a urmat dupa.Deci ,din acest moment,asa cum imi confirma Ilenutele amandoua,Crin Antonescu este principalul rival al lui Basescu.Reactia celor doua e elocventa.De Crin Antonescu are teama Basescu.Geoana e invizibil si bate apa in piua.Eu i-am recomandat numai lui Crin Antonescu sa fie alaturi de europarlamentari,pentru a se face cunoscut publicului.Sfatul nu era valabil si pentru ceilalti doi.Aici e o capcana in care mi-au cazut Basescu si Geoana.Urmarile se vor vedea mai incolo.Calul meu troian,mintea lor putina…

  25. M-ati pierdut.Este oare SUA membra a uniunii europene sau EBA va cere in parlamentul Europei legalizarea marihuanei in universitati? La ce cunostiinte are cred ca si-a primit Diploma prin posta.In rest, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

  26. “Intre talibanii portocalii si cei anti Basescu
    nu e nicio diferenta”-Ciutacu la Stirea Zilei. Ciudata afirmatie a unei persoane care a intrat prin examen de admitere si a facut o facultate pe bune si, culmea, stie sa scrie si sa vorbeasca romaneste corect. Si scrie si bine la ziar.

    Pe toate forumurile se poate constata semianalfabetismul “talibanilor portocalii”. Cu care eu, din cealalta tabara, nu am nici cea mai mica legatura. N-as avea cum.

    Exista o MARE diferenta…

  27. Buna seara domnule Ciutacu,

    sunt o fidela telespectatoare a ‘fenomenului’ Antenelor 3 si 2, urmaresc de fiecare data cand am timp emisiunea dumneavoastra, dar mai ales a domnului Gadea.
    Am urmarit aseara editia cu EBA. Nu scriu acest post pentru a o sustine (pentru ca nu pot sa o sustin pe o domnisoara cu un debit verbal de 10 cuvinte pe 5 minute, pentru ca atunci cand ai modele ca fosta regina a Iordaniei, etc nu poti scadea shtacheta atat de mult; ea cred ca mai are mult pana la a ajunge la nivelul Parlamentului European), ci pentru a va felicita.
    Pentru faptul ca ati aratat-o asa cum este ea, in afara videoclipurilor electorale regizate ff prost de GMP, fara mana ‘tandra’ a lui Base pe umarul ei. Asa cum a fost prezentata, asa este. A avut sansa de a ni se prezenta la adevaratul ei nivel. Cat de mult a reusit sau nu sa se prezinte pozitiv, se va vedea la vot. Dar emisiunea de aseara a fost unul dintre putinele exemple de ‘a lasa romanul de rand sa decida si sa judece dupa propriul creier, mai mare sau mai mic’, daca este bine sau nu sa fie reprezentat de domnisoara Basescu.

    Mult succes in continuare.

  28. victore, zau ca nu te inteleg – ok – ai primit-o pe duduie in emisiune, ti-ai facut jobul si ratingu’ poate – dar pentru dumnezeu – e candidata la europarlamentare, are 29 de ani (o fi fetitza lui tac’su, dar eu si destui altii la varsta aia munceam de ne sareau capacele, iar fii-miu la varsta de 21 de ani invata din greu la o facultate pe bune afara, si nu sta in bamboo, si nu vrea sa se faca europarlamentar, si nu vorbeste gangav si silabisit).. cand duduia caraia ca ea este ‘telectuala’, sau ca in ‘america’ marijuana e legala (am fost de am muncit pe bune acolo, nu trimis de tata la ‘studii’ pentru doua anotimpuri – in california faci lejer bulau pentru posesie, pana si la curve daca iesi iti confisca masina – tuta lui zeus scoate cu tupeul lui tac’su pe gura tampenii si inventii) – puteai sa aplici deontologia normala si sa o pui sa explice ce si cum .. o fi blogul tau, o fi emisiunea ta – dar rolul unui analist e un pic diferit – e sa aiba si opinii, argumentate ce e drept – tu ai facut ce face si cristoiu – ne-ai facut o arogantza a la gigi becali, cu o singura logica : sa contrariezi pe multi – .. si nicu ceausescu era mai simpatic clar decat tac’su .. dar il detestam la fel de mult ca pe taica’sau – de fapt detestam sistemul jegos in care unii sunt mai destepti sau mai capabili doar fiindca ii cheama ceausescu sau basescu .. si au dreptul sa hotarasca pentru mine ce e bine si ce e rau in viata .. in fine .. nu-ti mai calc pe blog – ca nu vreau sa ma mai califici drept ‘taliban antibasescu’, cum te-am auzit la gabi firea
    – am argumentele mele sa il detest pe basescu si ce vrea el sa faca din tara asta .. nu te bagam pe tine la inaintare, doar treceam pe aici sa-mi descarc nervii, si sa ma mai incurajez ca nu s-a tampit lumea de tot .. in fine, vorba lui bogdan teodorescu, o sa fac tot ce pot eu ca scapam de mizeriile care se catara si se p.. pe noi zi de zi ( citat din badea).. Succes la a aprecia fiica – viitor europarlamentar si a-l injura pe tac’su – prezent si , spera el, viitor presedinte..

  29. O intrebare ajutatoare pt eba, al carui raspuns dat aduce multe voturi din partea consumatorilor. Se vede ajutorul moderatorului prin aceasta intrebare aranjata.

  30. de la departare sa zicem ca ar merge. de aproape e NIO rau de tot. asta mica a lui basescu

  31. Oribil.
    Ma ia cu fiori cand vad cat de indoctrinata e, ce creier spalat are si cat de incoerent vorbeste.
    Ma dezgusta. Mi-ar fi rusine sa deschid gura dupa aberatiile precedente pe care le-a spus, sau gafele presarate la fiecare aparitie.
    I-ar trebui un scaun electric sa aiba o mai mare coerenta in gandire.

  32. ciutacule, ai reusit sa creezi un adevarat razboi civil cu emisiunea asta; ceea ce se intampla aici, pe blogul tau, arata cat de departe e societatea asta in care traim de toleranta, de ideea ca civilizatia tine si de acceptarea expunerii altui punct de vedere (chiar daca nu esti de acord cu el).
    Desi nu sunt psiholog (chiar daca cineva m-a etichetat “pshilog ratat”; desi, din cate stiu eu, nu poti nici performa nici rata intr-un domeniu cu care nu ai nicio tangenta…) cred ca fenomenul “INTOLERANTA: CIUTACUL NOSTRU CU EBA LOR? BRRR!!! ar putea reprezenta obiectul unui studiu de profil.
    In ce ma priveste, cred ca o sa scriu un text exact cu titlul de mai sus (ca sa fiu injurat si la mine pe blog…)

  33. Mihai, sa-ti amintesc comentariul meu? unde gasesti aceste doua intrebari adresate de Victor ,Elenei Basescu? Sunt sigur ca nu a fost nimic aranjat.Ce te face sa crezi ca a fost aranjat. Nu-i asa ca ti s-a parut si tie ca incerca raspunda cat mai mult la intrebari, ca sa treaca timpul mai repede. Vezi interviul celebru a lui Nixon. O sa iti dai seama. Femeia asta cum zici tu, nu si-a aranjat interviul cu Victor. Poate altele da, dar asta sigur nu. Daca tot nu-ti convine, nu o vota. si gata. Este foarte simplu. O sa-si reia viata de fotomodel, dupa mine mult mai frumoasa decat cea de europarlamentar, esti mai activ in lumea modei decat in ceea a parlamentului.Nu au aia loc acolo in parcare pentru masina ei.

  34. @horya: pierzi vremea. Romania e plina de oameni cu certitudini.
    @daniel: ma lasa rece, sa fie sanatosi, Ciutacu nu e al lor.

  35. Salutare Ciutace,
    aia cu “mama lu update” este fooarte tare 😀 🙂 dar cu Elenusha crede-ma ca IQ-ul meu scund nu poate cu ea.. iar cand vad ca Luxten o plateste ca si consultant.. trebuie sa spun: Cretinii aia de la Luxten chiar ne cred prostanaci rau..
    Maama, .. am vazut si io un filmuletz si am crezut ca ma cuprinde somnu’ profund.. mare plicticoasa este fata lu’ tata..

    Tot respectu’ ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.