Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cum își iau beregățile copiii Sistemului

Cum își iau beregățile copiii Sistemului

DNA și SRI, să muriți voi că abia acum v-ați lamurit ce golănii a făcut Udrea? Nuți, jură-te pe carne de porc că abia acum ai aflat că se arestează la comanda si că băieții cu ochi albaștri se bagă în alegeri și decid rezultatul! Măcelariți-vă între voi, din partea mea, până s-o alege prafu’ și n-o mai rămâne piatră pe piatră. Scoateți hârtiile, armați cătușele, băgați japcă pe conturi și proprietăți, stați pe antidepresive, e prea mișto spectacolul ca să fie ratat…

În tot ceea ce se întâmplă acum, nu există buni și răi. Are loc, la cerere și sub control extern, o resetare a întregului peisaj politic, de business și de securitate. Nu-i nici o bătălie Coldea-Udrea, să fim serioși. Două falange ale sistemului se încleștează. Nu-i nimic nou în marile dezvăluiri. Acum s-a dat liber la turnat. Și, pe spaima generală că vin mascații, lumea are pusee de memorie. Gala Bute, Microsoft sau jaful retrocedărilor s-au petrecut alaltăieri dimineață? SRI  a început să călărească justiția, clasa politică și presa începând cu week-end-ul trecut? Cine i-a dat ditamai NUP-ul preventiv Elenei Udrea chiar înainte ca Parlamentul să-i trimită hârtiile rezultate din comisia de anchetă? Nu cumva Laura Codruța Kovesi? Oh, ba da, atunci nici n-avea voie nici s-o privească, acum are verde la execuție.

elena-udrea-paris

P.S. Devoalarea filajului de la Paris a fost doar semnalul declanșării Jihadului 

UPDATE: Lumea stă rău cu memoria. Așa că o să fac un mic efort. E păcat să se piardă esența. Și să apară falși eroi. Puși pe socluri de mucava. Elena Udrea a făcut obiectul unei cercetări. Într-o comisie parlamentară, după Monica Ridzi. Demult, când era ministru al Turismului. Exclusiv pe dezvăluirile mele și ale colegilor mei de la Jurnalul National. Am fost audiați și noi. Am predat, pe semnătură, documente. Despre milioane, nu puține, cheltuite, între altele, pe Eurosport, Goran Bregovic și alte mărunțișuri financiare. Preluate – numai de la un punct încolo, cu greu, din motiv de Sorin Oancea – de Antena 3. Atunci, Mihai Gadea a avut portocale. Deși erau vremurile când orice rând scris împotriva “Doamnei” trecea drept lezmajestate. Și când marile trusturi neutre de presă mâncau milioane de euro din bugetele de promovare. Și nu doar de acolo.
Blonda Supremă a dat un mare flit comisiei de anchetă. Iar noi, cei care am făcut dezvăluirile, am fost demonizați. De cei care mâncau de la cucoană și de la vârfurile regimului. Bomboana pe colivă a pus-o procurorul general al vremii. Laura Codruța Kovesi, pentru cei care se fac că plouă. Care a trimis la Parlament hârtia cu marele NUP înainte să-i trimită Parlamentul ei concluziile anchetei. Așa că mai ușor cu triumful statului de drept și cu apostolii din presă ai luptei împotriva corupției. Cărora li se văd epoleții de sub pulovărașele proletare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “Cum își iau beregățile copiii Sistemului

  1. Da Domnule CIUTACU, sunteti genial.
    Si o spun cu mare placere.
    Un analist lucid, bun cunoscator al realitatii romanesti, demn si foarte curajos.

  2. @DOINA: textul asta chiar nu-i vreun semn de genialitate. hai sa-i zicem luciditate

  3. Lucrătorii de dna și sri ar trebui să dea cotă parte din sporurile alea mari,unor ziariști care au muncit și-au pus slujbele în cui,și-au sacrificat liniștea familiilor făcînd anchetele după care s-au sesizat ei!După 4 ani.4ani!După nup,după sup!Plăteste cine a dat soluțiile astea?Cine a scos la pensie judecătorii care nu puneau botul la comandă politică,platește?
    Au aruncat-o pe udrea pulimii și pulimea rîde ca proasta,ca de obicei.

  4. vb colegului tau Radu Tudor: siktir coanei Nutzi!!!
    eu adaug: siktir clasei politice retardata si putreda si siktir Plagiatorului!!!

  5. Pana acum doamna Nuti n-a produs decat vorbe auzite de la altii, intr-un delrirum tremens. Se spune, se zice… nimic concret. De pilda, i-ar putea face o noua vizita premierului in biroul sau, tot la mizeul noptii, si sa se puna de acord asupra variantei numirii lui Kovesi: ori sugestie externa, cum zice Ponta, ori sugestia lui Coldea, cum zice Udrea. Sunt prieteni de cursa lunga, ce naiba, n-ar trebuie sa existe secrete intre ei…
    Cert e ca de la venirea lui Kovesi la DNA, oricare vant ar fi adus-o, s-a cam dus pe apa sambetei justitia independenta de care se afectionase dna Udrea.

    Pana la date noi, concrete, palpabile, zbaterea doamnei Udrea (din care reiese ca rolurile unui Maior sau Basescu erau de papagali care ciugulesc din palma – cum asa?!) e identica cu zbaterile tuturor celor de dinaintea ei, de la Nastase la Voiculesc la SOV, care au avut putere si au pierdut-o. Si sunt innebuniti din cauza asta, ca nu sunt vesnici. Vorba parintelui fondator al republicii de dupa ’89, nimeni nu va mai putea detine puterea pa viata…

  6. Victor,
    De 25 de ani voi scrieti despre si “noi” stim ca politicenii sunt corupti. Da’ rau de tot si din ce in ce mai mult.
    Acu’ se minuneaza poporu’ si toti analistii lu’ Peste ce corupta este Romania! Mare noutate.
    Pe de alta parte, vad ca se foloseste “modelul Hrebe” si la Cocos: l-au bagat pe fi’su la bulau. Acum cocosul va incepe sa cante, in speranta ca-l va scapa pe baiat. Daca mai ciripeste si Nuti …
    Asteptam cu interes.

  7. Ai dreptate bigradu, in mare parte.
    Dar ar mai fi necesara o adaugire atunci cand spui ca in cazul lui Cocos au aplicat reteta Hrebe ca sa puna presiune pe batranii hotomani.
    Si adaugirea este ca si tinerilor hotomani Cocos si Hrebe le-a placut parnosu’ gras. Masini, bani, femei, respectati de toti “smecherii”. Le-a placuuuut.
    SUNT SI EI IMPLICATI PANA DINCOLO DE CAP. SUNT VINOVATI! A pardon: nevinovati pana le dovedesc vinovatia institutiili. Stiu ca sunt competente sa declare “vinovat”.
    Dupa cum prezinti tu, reiese ca saracii juniori au fost saltati doar din cauza hotilor batrani, doar ca sa puna presiune pe seniori. Si juniorii sunt implicati si le-a placut cu banu’ furat.

  8. Cam aşa stau lucrurile: Comanda trebuie să fi fost imperioasă ţinând cont de frenezia DNA.Mă întreb dacă criza marinerului la publicarea pozei cu pricina va fi fost urmată de negocieri oculte ca să-şi salveze pielea. FIIndcă mie aşa mi se pare.

  9. Este absolut incredibil! Înfierând Sistemul ticăloşit, Traian Băsescu a câştigat alegerile în 2004. După 10 ani, Elena Udrea ne spune că stăpânul cătuşelor conduce România. Impresia mea este că ne-am întors în timp, nu în 2004, ci în 1989…Atunci când Securitatea era stăpâna cătuşelor. Suspecţii sunt ridicaţi de pe stradă ca-n anii 50, Volga neagră lipseşte.

    Multe acţiuni ale instituţiilor au caracter revanşard. Clar!Udrea primeşte NUP în dosarul Gala Bute şi acum, după ce acuză sistemul din care a făcut parte, în trei zile este redeschis dosarul,cică au apărut elemente noi… În trei zile! Parcă am fi în vremurile lui Chivu Stoica. Dacă Băsescu iese la atac mîine, în trei zile se redeschide Flota. Ce-i asta, tati? Stat de drept?

    Cine-i de vină? PARLAMENTUL! Depozitarul puterii suverane a poporului… Acolo a fost votat actualul Cod de procedură penală… Şi vă dau o veste proastă: această lege nu mai poate fi modificată. Vom supăra SUA, Canada, UE… Indonezia.Toate scursurile societăţii pe care le-am trimis în Parlament vor fi chemate la ordin de către ambasadele creditorilor noştri pentru a stopa această operaţiune. Şi se vor supune, că sunt nişte lichele. Habar n-au ce votează. Când aţi văzut ultima dezbatere parlamentară maraton la adoptarea unei legi? Vă spun eu, pe vremea lui Lupu, Restitutio in integrum…

    Referitor la depozitarul puterii suverane a poporului, îmi aduc aminte de o zicere a lui V. Măgureanu despre Comisia parlamentară de control a SRI-ului…A spus că este comisia SRI-ului de control a Parlamentului. O fi avut dreptate?

    Adrian Sârbu a fost ridicat de pe stradă, poate-i vinovat, dar de ce nu a fost citat? O să ajungem într-o asemenea stare de paranoie, încât atunci când va opri o maşină în dreptul nostru o s-o luăm la fugă? Eu spun că nu-i departe timpul.

    Cred că Udrea merită tot ceea ce i se întâmplă, a contribuit la consolidarea acestui sistem securistic, dar pericolul este general.

  10. @Victor Ciutacu, daca se poate iti cer o parere..Cand crezi ca merge si Basescu pe la bulau, si cat sta. Sunt curios pur si simplu care este opinia ta…Eu unul nu-l vad prea curand, si daca merge, nu merge pentru Flota sau ALRO…Ceva imi spune ca parnosul praduit din astea va sta acolo unde e si nu se va intoarce niciodata la statul roman…

  11. @Victor Ciutacu : dacă ești lăudat pe blogul tău, chiar crezi că ești genial și ai proprietatea termenilor pe care-i folosești în scris?

    Waw, te înșeli amarnic tinere!

    Experienta de jurnalist care zici că o ai nu se vede, dar în schimb se vede ca ai fost consilier la APAPS și consilier al Ministrului Economiei, penalului Codruț Șereș.

    Deci mai ușor cu critica, te prinde din spate și nu ești decât un om și tu.

    Exacerbarea afișată în emisiunile tale demască un caracter dubitativ și tânguitor.

    “Lumea stă rău cu memoria. Așa că o să fac un mic efort.”, zici tu în comentariul tău.

    Eii lasă eforturile și lumea asa cum e ea, nu mai fi tu atât de cunoscător, nu de alta dar poate obosești și devii din ce în ce mai irascibil în “direct”.

    Ia un mentosan. E romanesc. Sprijină și tu industria autohtonă.

    Lasă aerele de București! Nu poți fi “mitic”.

    Cei care te laudă sunt prea tineri și îi înțeleg, dar de aici și pană la adevăr, e cale lungă.

    Să ai o seara bună!

  12. acuma toti sunt experti in coruptia udrei.. evident ca predoiu, blaga, vass, samd sunt buni si ok .. cand va calarea cna-ul pe cei (cativa) care aveau curaj sa spune ce si cum, o fi fost pe deontologie, nu pe comanda politica.. cand isi luau bulane in cap aia prin piata universitatii pe frigul ala naprasnic, majoritatea o frecau la caldura, ca deh,da-i draku de paraziti, unde vad ei coruptie la statul de drept si politica de dreapta .. ba multi s-au invartosat acum recent, ca ‘si-au luat tara inapoi’ .. le-o dau pe toata, pe versurile din parazitii .. chiar imi pare rau ca o aresteaza pe udrea si acolitii .. sa se faca o alta tara in frunte cu kovesi, coldea, udrea si videanu, blaga si basescu, ca sunt o apa si-un pamant, si sa se mute acolo toti aia (majoritari din pacate), sa-si traiasca din plin visul statului de drept si politicii de dreapta..

  13. Adrian Sarbu cu catuse la DNA. Alaturi de Adamescu, Cocos, Udrea, etc. Nu m-ar mira sa urmeze si babybrokeru.

    Unde eram azi daca arestarile astea erau facute inainte de Noiembrie 2014?

    Intrebare retorica, evident ca nici data resetului nu e intamplatoare. La fel cum nu a fost nici “victoria incredibila” a lui Ciolanis.

  14. Hai sa speram ca acest film frumos nu va fi intrerupt de publicitate sau mai rau, nu cade curentul!

  15. @Constantin,

    Tolontan si Mirela Neag scriu de luni de zile ca Udrea urmeaza a fi inculpata in dosarul Gala Bute, si e vorba de jurnalisti de la gsp, nu de serviciul alternativ de informatii ambulant de la Cotroceni, care are/avea surse peste tot, probabil si in DNA. Unde-i surpriza?

    Iar Udrea a inceput sa se lamenteze ca e persecutata de SRI-DNA abia dupa ce a fost inculpata in dosarul Microsoft. Aici are dreptate amicul dansei, dl Ponta: de ce n-a vorbit inainte despre lucrurile astea? Cum sa spui acum ca stiai din octombrie anul curent, si i-ai spus si presedintelui, de banii ceruti de Coldea lui Cocos pentru a-i da lui Sebastian Ghita sa-si faca televiziunea dar in acelasi timp sa vorbesti cu gura plina de reforma serviciilor, de profesionlismul lor si-al domnului Maior? Cum? Ce credibilitate poate sa mai aiba?

    I-auzi ce-si dorea Udrea in 23 octombrie (oare aflase, sanchi, de la Cocos de banii ceruti de Coldea pentru Ghita?): “(…) atunci să vedem un tandem pe scena politică, stânga să fie cu Dragnea-Ghiţa, iar centru-dreapta şi Opoziţia să fie reprezentată de Udrea şi Băsescu. Atunci am avea cu adevărat o luptă a Puterii cu Opoziţia”.

    Udrea stia despre tot ce se intampla in politica, afaceri, presa, dar nu stia despre faradelegile sotului. Cam cat de prosti ne crede? Sa inceapa de la ea si ai ei, daca vrea sa fie crezuta. O sa-si ia cinspe mii de ani de puscarie, dar macar va fi facut un bine statului de care o f*te grija zilele astea. Altminteri, ce face ea acum e tactica pe care au aplicat-o toti cei ajunsi la ananghie: sa gaseasca un balaur cu sapte capete (ieri era Basescu, azi e Coldea, maine cine stie) pe care sa-l demonizeze si sa pozeze in victima.

    Problemele de care spui trebuie rezolvate, a vorbit si Johannis despre ele in discursul de la CSM – justitia nu trebuie sa fie o supraputere, nu trebuie sa plece urechea la informatii de oriunde ar veni acestea! – dar nu asa, cu tambalau, pe niste vorbe aruncate aiurea in tramvai de puscariabili ca Udrea.

  16. Foarte bine faceti,unii jurnalisti, ca amintiti cele intamplate cu ani in murma in acest regim basescu-udrea-boc. E foarte important sa nu se uite, iar cei tineri sa afle ce s-a intamplat. Bravo Victor Ciutacu.

  17. Ca intotdeauna, ati sesizat esentialul. Statul de drept nu exista, toate actiunile procuraturii facand-se din varii interese, usor de intuit. Faptele pentru care acum sunt puse catuse, precum in vremurile de demult ocnasilor, erau cunoscute demult, ele fiind scoase la iveala de dumnevoastra si de confratii d-voastra. De ce acum ?

  18. Cel putin in prima jumatate de an, poporul roman va avea parte de circ in regia SRI.Astept cu nerabdare iesirea la rampa al tatucului Basescu.Pe cand?

  19. Doamna Udrea stia de mult ca se condamna la comanda, ca-i fata destepta si a tras cu ochiul la Traian, dar acum a putut sa ne-o spuna. Oricum, eu sunt de partea ei si impotriva lui Codlea si a lui Kiovesi. Ei au fost cei care au executat comanda. Coldea asculta si Kiovesi condamna, bineinteles pe cei primiti pe lista.

  20. Nenorocitii astia ne-au luat pina si speranta.Sper sa plateasca cumva,pentru tot raul facut atitor familii destramate si atitor copii ramasi fara parintii linga ei.

  21. Dovada ca DNA si SRI actioneaza “la cerere și sub control extern” nu e ca abia acum au descoperit-o pe Udrea sau Videanu etc. E ca nu se ating, inca, de Dragnea, Ponta si Ghita, apropo de “copii ai sistemului” !

    Abia din 2016 vor urma acestia impreuna cu Oprea si restul din UNPR iar de Blaga, Predoiu si altii nu se vor lega daca nu vor deveni incomozi sau va fi nevoie de exemple.

  22. Offtopic
    Vad ca mai nou se face o noua “solutia imorala” care include UNPR si tradatorii Prostanacului.
    Eu cred ca PSD merita din plin ce i se intampla. Daca in alegeri nu s-ar alia cu partide capusa (PC si UNPR) aceste surogate corupte ar ramane in afara Parlamentului iar PSD ar avea o majoritate mai bine/usor controlabila.
    Nu-mi pare rau de ce i se imtampla PSD-ului, dupa cum nu-mi pare rau de ce i se va intampla (noului) PNL cu noii “aliati”.

  23. eu nu pot sa inteleg pretentia aceasta a noastra, la justitie dreapta, la stat democratic, la stat de drept.Pe ce sa fie dobandit dreptul acesta? Pe ce mai oameni buni?
    Pot sa inteleg ca dupa atatia ani, de cand s-au deschis granitele, am mai umblat si noi si am vazut atatea si prima intrebare interioara la vederea realizarilor celorlalti, a fost “bai cum astia, cum dracu au putut, si noi nu?”
    Noi in constiinta noastra, omitem un pas foarte important: IESIREA(LA UNISON) CU CEREREA DREPTURILOR IN STRADA.

    Vrem calitate mai buna a alesilor? hai sa lasam cainii de paza(presa) sa latre si hai in strada sa le aratam cine suntem noi daca suntem deranjati…

    Vrem un pachet de legi mai bune(legi mai putine si mai bune ca arie de acoperire)? fa-ti sandvisuri, impatureste cortul si hai in strada

    Vrem gestionare mai buna a educatiei,sanatatii etc? hai in strada

    Vrem justitie dreapta in loc de circ? hai in strada, macar atunci cand un reprezentant al maselor e bagat pe nedrept la bulau

    vrem,vrem,vrem si iarasi vrem……hai in strada mai intai.Francezii aia comozi au iesit (si intr-o zi de duminica pe 3 grade afara) circa vreo 3-4 milioane in toata tara pentru a sfida gestul cu kalasnikovul al unor dementi, si a arata lumii ca “ei vor sa zica ce vor, atunci cand vor”

    noi avem cateva rascoale/razmerite si acelea, modeste.
    cine sta in scoli sa predea importanta si impactul social, care l-au avut urmatoarele:
    1. rascoala de la Bobalna
    2. razboiul taranesc condus de Ghe. Doja?
    3. razboiul taranesc de la 1907?
    4. rascoala lui Horia,Closca si Crisan?
    5. angrenajul si cererea drepturilor haiducilor, a partizanilor?

    trecem de atatea ori pe serpentinele de la Predeal si vedem in fuga niste cataroaie aliniate, par a fi niste pietre funerare….cine dracu petrece macar 2 minute sa se gandeasca in sinea lui, ca acolo, in valea aia nenorocita, niste pusti, niste ciutani, niste tineri cu varste fragede(19-25 de ani) s-au luptat cu frigul,cu umezeala,cu noroiul,cu inghetul,cu foamea, cu disperarea si mai aveau in dotare si un echipament de 2 lei….si sunt atatea si atatea locuri dintr’astea

    vrem,vrem,vrem si iarasi vrem: o tara ca afara, un lucru bine facut s.a.m.d. Astea nu se fac de la sine si nici cineva nu o sa vina de afara ca sa faca in locul nostru. N-o sa vina nimeni(dar nimeeeni) sa ne uneasca si sa ne redea drepturile ca vezi draga doamne, asa e modelul in vest. asa e civilizat. aiurea…
    primul pas spre civilizatie e unitatea ca stat si cererea drepturilor in strada, de fiecare data cand acestea sunt violate/incalcate/sfidate

  24. Vad ca inca se perpetueaza sloganul “vreau o tara ca afara”. Sugestia mea este ca cei care-l propaga este sa calatoreasca mai mult si sa se uite dincolo de superficialitatea (inerenta) a turistilor.
    Hotia, minciuna, coruptia, jaful, etc. nu-s inventate de romani si nici nu sunt o caracteristica (exclusiva) a romanilor. Ba as indrazni sa spun ca inca mai avem de invatat, (iar nemtii si americanii inca ne pot da lectii).
    Asa ca, aveti grija ce va doriti: s-ar putea sa nu va placa.

  25. Acum imi explic acea mohorâtă zi de primăvară a anului trecut, când Codruța a fost desemnată de Ambasada SUA ca una dintre „Femeile curajoase din România” ! La cât de bine informat este dl. Butcher, nu se putea să nu știe ce aranjamente admirabile și plăcut mirositoare sunt între Codruța, Florian, Elena și Traian ! Cum amestecau ei lucrurile ca să-i ardă pe opozanți iar justiția, eliberată de cârpa inutilă de pe ochi, să triumfe ! Mă rog, să pară că triumfă… și ei, împreună cu toți ai lor, să defileze biruitori, pe albii cai ai dreptății ! Ce zi memorabilă a fost aceea !

  26. Dle Ciutacu, cred că “liber la jihad” are o limită, impusă de comanditarii din exterior. Nu cred că Udrea va fi arestată şi nici că dezvăluirile ei vor avea cine ştie ce urmări. Ţi mai cred că nimeni nu se va atinge de Băsescu.

  27. @bigradu

    sloganul(cliseistic de altfel) “vreau o tara ca afara” l-am folosit, pentru ca n-am gasit alta rima….
    (reiau ideea, de data asta mai inginereste asa)ideea e, c-ar trebui:
    – sa iesim in strada cu mic cu mare si sa ne cerem drepturile
    – sa aratam lumii ca nu putem fi asa usor prostiti, ca daca vrem noi, organizam referendum – civilizat – si suntem in stare sa ne schimbam presedintele cand o ia razna, nu sa ne fure voturile/drepturile cu gastile lui afiliate
    – sa aratam ca SRIul reprezinta de fapt interesul romanilor si nu a magraonilor si ca ne apara de interesele malitioase straineze care vin sa acapareze totul moca
    – da! sa iesim in strada si aprovizionarea s-o facem direct din super/hyper-marketuri, benzinarii si sa le inchidem casele de marcat, la modul cel mai civilizat, pe perioada protestului pe principiul cel mai de baza: la mine-n tara, daca vreau sa protestez, protestez iar tu straine, pe teritoriul meu, atunci cand treaba e nasoala, suporti cheltuielile…asta e. naspa cu romanii
    – da! sa iesim in strada, ca fabrici si uzine nu mai avem sa inchidem pe perioada protestului, avem multinationale – iarasi, naspa cu romanii, ca s-au oprit din lucru si s-au dus la protest, straine treci si suporta cheltuielile si fa rapoarte la guvernantii tai, sa mai slabeasca latul de la gatul nostru
    – da! sa iesim in strada si sa aratam lumii, ca DNAul asta nu ne reprezinta, nu este al nostru si nici nu are intentia sa faca justitie “pe bune” prea curand

    si cat de frumos rasuna vocea lui Baniciu
    “Pe campii cu iasomie,
    Cand sta soarele-n chindie,
    Ca frati buni se-mbratisau,
    Sï tar’oooooo…. o stapaneau…”

    da! sunt multe lectii de invatat de la nemti si americani si multe alte popoare, dar daca nu esti tu unit la tine in tara ta, mai departe de “divide et impera”, nu se pot accesa alte lectii

  28. … bine zis si bine updatat dar as dori sa mai completez cu o chestie :

    Un serviciu de informatii national al unei tari sub nasul caruia in 25 de ani s-a jefuit temeinic si din interior si din exterior aproape TOT (petrol, gaze, paduri, industrie, etc.) lasand poporul sa fie sclav si cel mult cu perspectiva unui loc de munca de gen casiera la hypermarket (si ala strain) … NU ESTE UN SERVICIU DE INFORMATII NATIONAL !!! … comportamentul acestuia a fost si este cel de anexa de serviciu secret strain si tradator de tara.PUNCT.

  29. @ Emil

    Ai dreptate, Udrea este o ipocrită şi, părerea mea, se mai face… Are loc să crească. Dar Kovesi nu avea voie să reacţioneze emoţional.Nu redeschizi un dosar doar pentru că ai fost atacat; la nivelul ăsta nu este permis.

    Referitor la Udrea, eu cred că urmează atacul frontal la Băsescu. Că Băsescu nu poate confirma ce spune ea, ar însemna să pice de papagal. Papagalul lui Coldea. Nu-l văd în stare.

  30. Ca de obicei Basescu se leapada de prieteni , de camarazi , de toti de care s-a folosit . Cred ca este mana lui , el scapa , se retrage in casoiul pe care il platim luna de luna iar cei care tot au crezut mereu ca este omul cu care poti lega o prietenie vor suferi . De acord cu domnul care spune ca SRI-ul este o anexa a unui serviciu secret strain . Altfel nu se explica cum sub nasul lor tara a fost jegmanita .

  31. D-l Gadea a spus acum cateva minute ca ii e dor de Dvs.,la A3…Si noua ne e dor,sa fiti acolo…Sunteti un om cu coloana vertebrala dreapta,foarte curajos si cu mare demnitate!
    Respect.

  32. Domnule Ciutacu

    Va rog sa rezolvati problema arhivei emisiunii dvs. Lucrez in Italia si nu va pot urmari totdeauna live. Cu ADSL reusesc sa vad Antena3, pt dvs incarc chiavetta cu 15 euro si am 10 giga. Asa pot sa descarc emisiunile dvs.
    NB Nu pot intelege de ce semnalul pt Romaniatv e atat de slab sau instabil. In fine, arhivele majoritatii emisiunilor RTV au inghetat la 27 ianuarie.

    Cu tot respectul si admiratia,
    Alexandra Georgescu

  33. As avea o nedumerire si-o constatare :
    – nedumerirea : ce-nseamna “a avea portocale” !?
    -constarea : se pun p-aici si comentarii nasoale despre “proprietar”… asa democratie, ma rar:))) (desi unii, avand tastatura, cauta s-o foloseasca oricum; iar altii, avand mouse-ul, ii lasa sa se “exprime”, ca sa-i vada lumea in goliciunea absoluta. Nu zic, o mai da-o si proprietaru’ d-aici de gard, ca e om, ca si noi… da’ si sa accepte “lozinci” p-aici, e ceea ce imi trezeste respect… personal, sunt pe “doctrina Badea” : nu-mi convine, “spam-spam-spam”… zic sa nu irosim biti si neuroni proprii cu pulifricii internautici !
    Cat despre Udrea, pana n-o vad ca pe Voiculescu, ma abtin (10, cu executare)… sunt prea batran ca sa-mi pregasesc viitoare deziluzii constient !

  34. Cînd vede justiția că guguștiucii că se bucură de existența statului de drept,le dă muie cu pipeta de trei ori pe zi!Și,guguștiucii dau din coadă!
    4 ani!4 ANI!În mod normal trebuie arestați cei au ascuns 4 ani probe,au permis să meargă la CCR penali,au lucrat-o pe Aspazia,au făcut erata de la 5 dimineața,au promovat analfabeți acoperiți în conducerea țării,au împrumutat 20 mld euro,au mărit tva,au taiat salariile și nu ne-au spus ce au făcut cu banii,au scos procurori la pensie,au luat dosarul lui Iacobescu.Ei ne-au dat-o pe udrea ,in loc de toate cele de mai sus!
    Dar,prostimea se bucură!Și vrea să iasă in strada,mai încolo,bineînțeles.Dacă se pune jandarmeria pe voi,cum a pus-o Băsescu pe pensionari,nu mai ieșiți și nu vă mai uniți voi nicicînd!
    Și,daca justiția e liberă si dacă statul de drept funcționează,ce căutați în stradă?Sau pe net nu ați aflat,încă de toate astea?E bine,câ guguștiucii și-au găsit la ce să se închine-dna,sri,Iohanis.Dacă le mai este aruncat și leșul politic al lui Ponta,e cool.Să vedem cît durează pină își dă seama și pulimea că a luat plasă pt. încă două mandate,parcă două dorea robotul de bucatărie,nu?

  35. Cel putin ciudata unda verde la arestari…incep sa ma indoiesc ca e interna treaba. Astept sa vad ce va insemna aceasta “schimbare”. Nu cred in justitia interna, cu atat mai putin in cea externa in ceea ce ne priveste pe noi, ca societate…cat despre intarzierea arestarilor, in urma dezvaluirilor de ani de zile… Cine si de ce o tine pe Kovesi in brate, atat intern, cat si extern?

  36. @victor
    Cu alte cuvinte e pe baza de justitia mea mai independenta ca a ta.
    Imposibil!

  37. foarte interesant interviul celui care conduce Academia de Informatii, mai ales partea despre motivul pentru care a demisionat Maior.
    aceasta firimitura de adevar confirma teoria lui Victor Ciutacu ca un brat se bate cu celalalt brat. Pb este cine conduce bratele? Ce emisfere sunt responsabile de asta? Poate ne va da un indiciu Herr Klaus cand va sari sa il apere pe cel care a pus umarul la alegerea sa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.