Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cum arată premierul tehnocrat de criză?

Cum arată premierul tehnocrat de criză?

Motto: “Toata viata am fost de stanga. La acumulari am fost de dreapta” (Corleone, la “Vorbe grele”)

Dom’le, gata cu mistocareala ieftina. Tara are probleme extrem de grave, criza mondiala bate la usa noastra ca la balamucul de caini, iar ogoliile politicienilor iresponsabili care se vor musai premieri fac imposibil orice compromis rezonabil in numele interesului national. Un om, unul singur, se lupta cu eroism si e gata sa treaca peste toate piedicile. Romania, plai de dor, are nevoie urgent de un alt guvern. Daca politicienii nu renunta la pretentiile absurde, presedintele Romaniei e gata sa arate mapamondului ca, daca-ti iubesti cu adevarat tara, nimic nu e imposibil. A dezvaluit-o aseara Adriean Videanu, la Sinteza zilei

Adriean Videanu: Nu. Deloc. Nu este neconstituţional. Preşedintele are o singură obligaţie… Şi acolo Constituţia îi dă voie să aleagă. Dacă o formaţiune politică are jumătate plus unul din numărul total de voturi, sigur că preşedintele va nominaliza din interiorul acelei formaţiuni politice preşedintele, ceea ce nu va fi cazul la aceste alegeri. În rest, preşedintele are libertatea deplină, conform Constituţiei, să nominalizeze primul ministru. Că este independent, că este din partidele care au participat la alegeri, preşedintele e cel care hotărăşte.

Victor Ciutacu: Eu cred că o să mă nominalizeze pe mine, că ştiţi, ne apreciem reciproc. Ca să nu vă mai certaţi dumneavoastră, partidele. Pe mine sau pe domnul Răzvan Mihai Ungureanu de la SIE. Ce ziceţi? Eu îl bănuiesc pe Mihai Răzvan Ungureanu totuşi. La mine are o reţinere…

Adriean Videanu: Eu vă bănuiesc pe dumneavoastră.

P.S. CE POST VA DORITI (SI MAI ALES DE CE) IN GUVERNUL DE UNIUNE NATIONALA CIUTACU? CE PUTETI FACE PENTRU TARA SI IMPOTRIVA CRIZEI FINANCIARE?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “Cum arată premierul tehnocrat de criză?

  1. Credeti-ma, un fan fiind al “Sintezei” , imi pare rau, Videanu mi-a dat dureri de stomac si a trebuit sa schimb postul. Un sfat pentru cei de la Antena 3: nu mai invitati politicieni in aceasta emisiune.

  2. Am vazut si eu emisiunea aseara.Este clar ca va fi o mare problema cu alegerea prim-ministrului.Vrajeala lui nea Bordura ca nu stie pe cine va propune Baselu,ma face sa cred ca ne crede tampiti.Va fi oricum…hora mare!)))

  3. Fata de Calin Popescu Tariceanu, la care m-am uitat cu placere, la Adriean Videanu nu am putut pur si simplu sa ma uit. M-am uitat la un film…
    Domn’ viitor prim-ministru, sa aveti o zi buna!

  4. da.. nu se poate privi si asculta Videanu de loc… Mult prea prefacut … insidios si hot….
    un scump….
    Astept cu mare incredere sa o mai ia o data peste bot … asa cum a patit Buldogul cu Oprescu..

  5. Buna dupa amiaza natiune
    Criza financiara: Astazi am incercat sa scot niste bani de pe card; mi-a aparut urmatorul afisaj”fonduri insuficiente”. Nu stiu daca se refereau la ei sau la mine…..
    Alegerea viitorului primului ministru e cam asa de grea:
    http://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxbDQs
    De aceea, eu cred ca viitorul prim ministru va fi…Traian Basescu!
    Salutare taica si noroc

  6. L-am ascultat (noroc cu ceilalţi din studio, altfel treceam pe la un sport, ceva…) cum debita omul ăsta prostii. Cu atâta seninătate, atât de încrezător în “mişcarea” presidentului lor, parcă l-ar fi cunoscut abia de 4 minute şi 99 de secunde…
    Pedeliştii sunt de-a dreptul creduli (n-am zis cretini, da?!). Ei îşi închipuie, în naivitatea lor (nici cretinismul lor, n-am zis!) că un personaj atât de îndrăgostit de Cotroceni, va risca pentru ei (pentru oricine!!!) posibilitatea (…ferească Sfântul!..) de a primi pe tavă un al doilea mandat?!
    Va face ce trebuie făcut! Ştie că repetând porcăria din 2004, nu are nici o şansă de a-şi mai plimba (inutil pentru noi!) umbra, pe coridoarele Palatului.
    Adică… Ştie, nu?!

  7. Ar fi o idee…am avut tot felul de prim-ministrii. Ultimul a fost un bun incasator ( a fost o chestie la moda mult timp sintagma asta.Sa ne gandim ce ti s-ar potrivi. Cred ca ai fi genul care l-ar face pe Domnul presedinte Basescu sa-si roada unghiile si sa-si blesteme ziua in care te-a numit.
    Ramane sa gasim si sintagma potrivita …Victor Ciutacu prim-ministru…

  8. Gata Victore,ai batut palma cu Matrozu ? Si eu care credeam ca ma pune pe mine…mai astept o tura !

  9. PROPUNERE

    Pentru a nu se mai face atata cheltuiala cu alegerile pe arsitza asta a recesiunii globale,cel mai bine ar fi ca dom’ baselu sa numeasca de pe acum premierul ,asta sa-si formeze guvernu’ si gata !Ce rost mai are si poporul in halimaua asa ? Iar banii de afisaje,de circ si de mascarada sa fi viratzi la incalzire.Sau la sanatate.Sau la scoli.Tot ar fi un folos.

  10. dl Ciutacu, tot respectul, dar nu va vad ca premier. 🙂
    dl adriean sa nu uite ca bucurestenii i-au dat cu HUOOO! si ca cei de la PD(-L) au facut pe dracu in nspe ca sa-i enerveze pe liberali pana i-au dat astia afara.
    cat au fost si ei la guvernare nu au fost in stare sa faca o chestie buna. acum s-au gandit ei ca niste specialisti ce sunt ca pot face un program ad-hoc anti-criza in conditiile in care noi nu prea produceam mai nimic nici inainte de criza.
    cat o sa ne mai pacaleasca?

  11. eu zic sa ne punem bine cu Ciutacu inca de acum, ca ne-o luam toti in freza daca vine premier. O sa fie Gadea la Educatie, Stan la Sanatate (mintala, desigur!), iar Badea la Interne (ca iubeste rau Polutia Romana). Si cred ca trebuie sa-l puna si pe Cristoiu la Finante, sa numere paginile din arhiva de la Biblioteca nationala.

  12. ce tupeu are Videanu sa mai apara la tv. Dupa cat a furat la Primaria Capitalei si cat si-a batut joc de fonctia aia, ar fi de bun simt sa dispara, sa se duca in insulele Maldive cu banii din borduriada si sa ne lase.

  13. A da…uitasem…
    Victore pune-ma si pe mine la ANRE…ca am auzit ca-s salarii mari acolo.. Nu vreau decat sa fiu presedinte…si va promit io ca ieftinesc gazu…ca-s primu interesat in chestia asta ( pentru ca nu stiu cum dracu, desi in octombrie a fost mai cald ca in septembrie, factura la gaze a venit dubla…)

  14. ha-ha-ha…eu vreau postul de sef de cabinet.
    Eminenta cenusie.
    Asaaaa, voi cam sti toate smekeriile si poate ma agat si eu de cite ceva.Apoi,voi putea sa le trintesc de multe ori telefonul in nas celor pe care “Primul” nu-i inghite(un pariu ca sint cam aceleasi personaje).Doamne citi sint,dar cel mai tare m-ar distra chestia asta cu marinerul!
    I-asi face revista presei si voi putea arunca si cite-o privire peste rapoartele serviciilor.In rest calatorii multe-multe, la bizniz-class,masinutze numai de alea negricioase,.sampanica buna,icre negre si cite si mai cite.

  15. Eu aş vrea postul de la cultură, să-i mai învăţ pe unii, pe alţii să scrie şi să vorbească.
    Altfel, mi s-a părut mie sau Năstase sugera pe blogul lui un guvern de uniune naţională?

  16. Vreau un mic sef la CNA. O sa combatem criza financiara cantand. Program zilnic : cantecele patriotice, veselie si antren.Zeus : o ora in fiecare seara pe TOATE posturile obligatoriu.
    Primu7 ministru dupa el : 2 ore. In rest muzici. Stirile se interzic in afara celor pozitiv-patriotice.

  17. Postul de ministru al agriculturii ma intereseaza, fiindca ducem lipsa cu adevarat. Daca am reusi sa pune agricultura pe picioare am reusi sa punem intreaga tara pe picioare si sa trece de “marea criza”.

    Domnului Prim-ministru Victor Ciutacu
    Respectele mele.

  18. Vaijamar …cand l`am vazut pe videanu` misa facut rau instant. Am schimbat postu`,desi am toata simpatia pentru cei de la Sinteza Zilei.
    Nu`l mai invitati va rog frumos. Mai bine intru pe blogul elenei udrea sa citesc despre cum fura hotii din PSD romania decat sa`l vad pe rozaliu.
    Videanu` a fost omu` dictonului “apres moi, le deluge” , cum sa`l mai iei in serios ? `Tzai dracu` de hoti , vorba lu` mamaie.

  19. @De astea pe 21….,
    Si ma rog tie,daca nu e cu suparare ,pe ce-ai scumbat??? Ca-m incercat si eu sportu’asta aseara,era cit pe ce sa vad in reluare un CSI-NY…pina la urma …am adormit !

  20. Sa traiti, va multumesc din suflet ca v-ati gandit si la noi!… Daca o fi ceva de lucru pe la ministerul economiei, macar un consilier … inteleg ca de pe acolo traiectoria de cariera porneste spre piscuri. Saru mana la doamna!

  21. Coane Victore
    Eu vreau la transporturi ca nu pot sa cred ca e imposibil sa faci firmele alea mari castigatoare de licitatii sa munceasca. Si asa te absolv de “necazul” unui nou ministru al transporturilor ca basecu care sa fie “tare in gura” si “moale in fapte” si sa nu poata decat sa dea jos prim ministri al caror prenume e Victor.

    Sa traiesti bine sefu :pp

    PS. Scuze pt “tutuire” dar ca “viitori colegi” se practica deh

  22. Subscriu la ce a zis Mosul Califar. Da’ io mai vreau sa se lase si cu dant. Ca numa’ asa cu muzici parca nu merge.

  23. P.S. Să vreau un post în guvernul pe care (cu onoare, sunt sigur!) îl veţi conduce? Parcă aşa, m-ar ispiti gândul de mărire, dar… Cine-o să stea cu gura pe dumneavoastră, atunci când ieşiţi de pe drum?!
    Nu, cu părere de rău (mai ales gândindu-mă la ce purcoi de bani dau cu picioru’…) declin oferta.
    Voi fi cârcotaşu’ de serviciu, mă gândesc că n-or merge (chiar) toate ca pe roată, sigur nu voi şoma. :))

  24. Multumesc Domnului ca aseara am fost la o lansare si-am pierdut sinteza, altfel ori faceam icter acut ori spargeam televizorul, nici una dintre variante nefiind preferabila acum, cu criza! Cum sa-i suporti rasinile lui videanu?! Cum sa privesti in liniste la monumentul nesimtirii nationale?! Cum-necum, altii s-au mai facut ca lucreaza, da’ baiatu’ asta cand avea metropula (!) mai multa nevoie de edilul sef, el nu era de gasit decat la dracu cu carti, pe o plaja, pe riviera, cu miorita si cuperoza nedezlipite de el. Bine ca nu l-am mai vazut cu freza lui de papitoi, cu parul argintat de stilist, cu fata din gros unsa cu fond de ten, cu tupeul mitocanului ajuns la sacul cu bani in care zgurma ca gaina-n balega, mandru de el ca si cand ar avea vreun merit. Ma consolez cu gandul ca ati fost trei si ca nu i-o fi fost chiar la-ndemana sa va aiureasca cu raspunsuri umflate de propaganda basesciana.

  25. Recunosc ca nici eu nu am avut nervi sa ma uit la toata emisiunea,Videanu ori este mitoman ori foarte tupeist sa minta fara nici o strabatere in halul acesta.Felicitari ca ai rezistat 50 de minute alaturi de el,eu imi iesiam dim fire,oricum am schmbat postul dupa 20 de minute(am rezistat destul).
    Astia din pdl sunt convinsi ca Basescu il va alege prim ministru pe Stolo,dar eu nu as fi atat de sigura,trebuie sa vina Base cu vreo surpriza cum face de obicei(desigur neplacuta)si sa-i dea o teapa lui draga Stolo.

  26. vad ca nu-s singurul care a avut alt program de seara decat antena 3
    imi pare rau dar oricat de interesanta ar fi emisiunea mai ales cand este si primul geniu al romaniei cand vad invitati din-astia mai bine dau pe documentare
    zicea si badea acu vreo doua seri – de cand cu campania si cu invitati politicieni a scazut si audienta – nu va invatati minte ?

  27. nu ma pot pronunta asupra altor calitati / defecte ale omului Videanu, pentru ca nu ma intereseaza, dar in ceea ce priveste masurile economice si cunostintele despre finante sau macroeconomie se prezinta cel mai bine, probabil chiar mai bine decat Stolo … Tariceanu se zbate si el pe acolo pe undeva, in schimb, daca iese Geoana e de rau … prostanacul nu stie nici macar diferenta intre bugetul de stat si PIB, dar jongleaza cu termenii si procentele de parca ar fi ale lui …

  28. VIctore pune-ma bre pe mine sefa la administratie si interne o sa cobor militaria din pod deo sa mearga toti pe sirma. ACUM vorbind serios cred ca ne asteapta zile grele politicienii nostri plutesc in stratosfera n-au nici o legatura cu lumea reala si nu au nici o masura coerenta de iesire din criza. ma hotarisem dupa 8 ani sa ies la vot da m-am razgindit oricum base va face tot cel taie prin cap doar sa se razbune pe adversari n-are nici o legatura cu noi cetatenii acestei tari

  29. Nu stiu ce fel de guvernare de dreapta vrea sa ne explice fostul primas Videanu dar acel partid de dreapta de care ne vorbeste e de stanga cu ecou de dreapta, si acel partid e plin de hoti destepti cum e chiar exprimasul Videanu, nea Berceanu, tanti Udrea, domn’ Ioan Olteanu, care au impins miliarde grele prin activitatile lor din banii publici in punguta PD-L si in conturi ascunse in cotroceni.

  30. Desi nu-mi doresc nici un post, se pare ca de la anu’ Postul Pastelui se va prelungi, si apoi proroga(prin Ordonanta de urgenta), pina in Postul Craciunului. Asta a vrut, asta o sa aiba tot romanul! Sa-i ajunga tot anul!

  31. Domnu’ presedinte risca…Pai, daca incearca sa puna un PD-ist prim -ministru, in conditiile in care ar castiga “rosii”, guvernul nu s-ar valida.Se dizolva Parlamentu’ si…alegeri anticipate! Pe cine credeti ca se vor razbuna PD-L-istii, care au bagat milioane in campania electorala si trebuie sa o ia de la inceput? Dar “finantatorii” campaniilor?
    Pe cine credeti ca vor da vina cetatenii, pentru banii publici si asa putini, risipiti pentru organizarea alegerilor?
    Pe cine credeti ca va mustra UE pentru instabilitate politica, in situatia crizei economice actuale?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.