Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

Până acum, o mulţime de oameni nu s-a simţit deloc reprezentată. Mă refer la cei care spuneau “bine, Băsescu nu e bun, dar pe cine punem în loc?” Aici e cartea mare de jucat, mobilizarea nehotărâţilor. A celor care, de cinci ani, aşteaptă să vadă că există un om care-i poate face faţă, altfel decât mârlăneşte, lui Băsescu.

Iar Antonescu parcă a vorbit sâmbătă în numele lor şi pentru ei, găozarii, ţigăncile împuţite, tonomatele şi, în general, toţi cei umiliţi şi jigniţi de nenorocul de a fi contemporani cu un personaj politic grotesc(…) Odată slăbit şi oferindu-i-se posibilitatea de a respira din pumni, poate deveni periculos ca orice fiară rănită. Important e că mitul invincibilităţii lui Băsescu a fost spulberat. Lumea civilizată a văzut, la momentul oportun, că idolul mitocanilor, veşnicul câştigător al turnirurilor politice, e speriat de perspectiva năruirii eşafodajului, gata să clacheze.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

  1. @ Misu:

    Poti sa-l compari pe Geoana cu Basescu in ceea ce priveste TICALOSIA? A dat dovada vreodata Geoana de atata mizerie sufleteasca, jeg uman, asa cum a facut-o, ultima oara sambata, marinarul betiv?
    Stiu, el e Prostanacul. Eu il votez pe Crin.
    Dar, oricat de mult te-ar deranja Geoana, cum ai putea sa-l compari o secunda cu marlanul care a incalecat tara asta, impreuna cu curva si slugile lui? Esti sincer cu tine? Geoana nu ne-ar face de ras pe plan extern niciodata, fiind scolit in acest sens. Iar pe plan intern, nu poate PSD sa (mai) faca nimic de capul lui, nu mai are procentele de altadata! Deci unde-i pericolul? Cum sa-l votezi pe Basescu?!

    Eu una imi doresc ca Geoana sa anunte ca se retrage. De-ar da Domnul sa intre Crin in turul doi, ca ma inspaimanta cei ca tine. Cum sa-ti pui problema sa votezi un specimen ca Basescu? 🙁

  2. @Miky

    poate ca ai dreptate, dar iti dau nume, pe care i-am investit cu prea multe si ce s-a ales din ei?
    -Marian Munteanu
    -Nica Leon
    – sefii de sindicat, politizati
    -Mircea Snegur
    -Cojocaru, ala cu economia
    -Constantinescu
    -Filipescu
    -politicianul Cartof
    -sindicalistul, primar de Buc si PM
    -etc.
    Doar niste experiente triste.

  3. Si completare…Poate ca Antonescu se va intelege cu PSD pentru majoritate in parlament…dar nu vad nimic rau in asta…faptul ca s-au unit sa dea jos portocaliul este un gest de maturitate politica ( hai sa vedem cum scoatem tara din rahat) si nu are nimic de a face cu prostitutia de tip pdl-ist (ma unesc cu tine ca sa-ti dau in cap). Ideal ar fi sa intre in turul doi Antonescu si Geoana si daca mergem la vot sigur asa se va intampla.

  4. Cu ani buni in urma am seminarizat un curs de “comunicare non-verbala” si m-a fascinat multitudinea mijloacelor prin care se poate comunica, fara vorbe chiar mai bine decat cu vorbe. Deci “cuvantul” in forma lui “rostita” sau “scrisa” se poate uneori “retrage” pentru ca comunicarea prin mijloace non-verbale poate deveni mai eficienta, chiar mai explicita.Bineinteles ca aceste mijloace nu se pot folosi decat intre “vietati”( nu numai umane!), ca obiectele nu reactioneaza in nici un fel la semnale decat daca Duhul sfant a intrat in ele( ma refer la o cruce care maram plange, etc).
    Poate acest gen de comunicare le-ar folosi candidatilor nostri, si in acest fel s-ar putea evita jignirile, lucurile odioase care slabesc rezistenta, maresc spaima, si eventual duc la clacare. D-l Ciutacu, ingrijorat de soarta lui Crin A. dupa fapta odioasa a Tiranului subkliniaza in articolul din JN:”Important pentru Crin sa nu clacheze nervos”, orice i s-ar arunca in cap, si sa dea dovada de aceeasi siguranta si bun simt in replicile sale prompte, ironice, si sa atace imediat, ca sa nu aiba timp de respiro cel care l-a atacat. Aceasta idee este subliniata, accentuata in articolul din JN:”Dar odata slabit, si oferindu-i posibilitatea de a respira din pumni (cum e ‘respirarea din pumni?’Bravo!), poate deveni periculos ca orice fiara ranita, hartuita”. Asa-i!

  5. @catalin Portocaliu poate ca nu esti,dar verde de suparare,da. Atata intelegi din dezbateri politice,”atunci,bine,pa,pa,pa….” vorba lui Badea

  6. Basescu nu e bun si nu a fost niciodata.
    Geoana este un las obosit care se lauda cu niste procente mincinoase si care vrea sa fie presedinte doar pentru ca se cheama Geoana si este din PSD.
    Crin este singurul care a demonstrat ca merita sa fie presedinte.

  7. In primul tur voi vota indiscutabil cu Crin Antonescu. Marea ma dilema ramane turul II ( daca nu intra Antonescu ).
    Constat ca exista riscul sa fiu obligata sa aleg intre Basescu si Geoana. Urat
    Asta imi arata ca dupa 5 ani ,ne aflam exact ca in aanul 2004.
    Basescu – Nastase.
    Atunci l-am votat pe Basescu in speranta ca votez ,,raul cel mai mic”.
    Acum insa nu vad nici o diferenta intre cei doi. Eventual de limbaj si de ,,femei facile care sa roiasca in jurul lui” atat.
    Asta ne arata ca :,,in viata daca nu dai riposta cuvenita lucrurilor care ti se intampla ele se vor repeta pana cand vei invata sa dai raspunsul corect. Asa ca aceste alegeri din punctul meu de vedere sunt o repetitie. In mod cert nici acum nu voi vota corect pentru ca voi vota ,,alternanta ” si atat.
    Voi vota impotriva d-nei Udrea, care nu stie ce este modestia pentru ca nu este suficient de inteligenta ca sa inteleaga notiunea in sine.
    Sper ca dupa 6 decembrie macar sa nu mai fim insultati de tot felul de ,,dudui”care nu au nici proprietatea termenilor si nici capacitatea de asesiza penibilul in care domnesc

  8. @Violet
    Pentru mine Geoana este cel care zice despre Romania ca este o tara de mana a doua.
    Pe de alta parte-meritam inca un mandat Basescu (in situatia Basescu/Geoana). Asta este Romania. Incet, incep sa inteleg ca am gresit ca inca mai stau in tara asta. Conationalii mei il merita pe Basescu si eu nu fac altceva decat sa fiu de acord.
    In realitate nu ma deranjeaza decat cei care “pun botul” la prostiile debitate de candidati.E mult de scris/spus…Romanica!!! 🙂

  9. Imi aduc aminte de o expresie a Dvs. cand de generos ce sunteti ati acceptat ca unele persoane sa foloseasca blogul Dvs. pentru a-si spune povestea lor’; ba mai mult de atat l-ati si invitat la emisiunea Vorbe Grele, si-mi ziceam “asta da apreciere”. Dar a doua zi ‘surpriza'” Fratilor “am inchis chioscul”, probabil ca au fost prea multe solicitari, sau unii scriau in batjocura. Dvs. stiti. De atunci de cate ori vad ca numarul comentariilor se opreste la o cifra anume, imi vine sa zambesc.Si pentru ca “chioscul este inchis” plec la unul deschis non-stop. E vorba de ‘chioscul ratiunii’, care cu siguranta este deschis permanent si la Dvs.

  10. Eu votez Antonescu. Daca Doamne fereste nu intra in turul doi, il votez pe cel care ramane in cursa impotriva lui base. Prefer un prostanac care nu stie ce sa faca cu tara decat un nebun periculos care vrea sa se aleaga praful de tara (pe base il doare in cot de noi, ca pleaca tinerii pe capete – daca poate sa bea si sa mangaie capra, ne vinde si la rusi ceea ce eu cred ca a facut deja).

  11. @ brasoave : iti multumesc, m-am linistit… ACUM SUNT CONVINS CA NU AIUREZ SI CA AM DREPTATE…!!! Mi-ai confirmat-o chiar tu… “Daca taceai filozof ramaneai…” Multumesc inca o data…

  12. Nu pricep cum sustine Antonescu un om fata de care exista suspiciuni ca ar fi savarsit acte teroriste. Cum naibii sa declari ca vrei in turul II un contracandidat care a rapit ziaristi, este acuzat de spionaj economic, legaturi cu lumea interlopa si trafic de arme. Mi-e scarba!

  13. Orice ar fi zis Basescu pe dumneavoastra nu va multumea, domnule Ciutacu. Noi intelegem ca primiti o paine alba de la Grivco. E optiunea dumneavoastra ceea ce spuneti. Basescu a fost mai bun decat Antonescu, care oricum nu va lua mai mult decat voturile partidului sau. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece.

  14. “In primul tur voi vota indiscutabil cu Crin Antonescu. Marea ma dilema ramane turul II ( daca nu intra Antonescu ).”

    Daca nu intra Antonescu in turul doi, NOI VOTAM IN TURUL DOI TOT CU ANTONESCU! Ne anulam votul scriind numele lui Antonescu pe biletul de vot si taiem celelalte nume.
    PDLul isi foloseste tot ‘arsenalul financiar” pentru turul unu, mai ales de cand au aparut semne ca basescu ar putea sa nu intre in turul doi. Deci primatele care il voteaza pe basescu in turul unu pentru o galeata si un kil de faina nu vor mai merge la vot in turul doi fara “stimulente”. Economie de piata, ce mai!
    Cu un numar foarte mare de voturi pentru Antonescu (voturi anulate) in turul doi sunt sanse ca alegerile sa fie contestate deoarece turul unu a fost fraudat.

  15. Basescu chiar daca castiga alegerile NU VA PUTEA FII PRESEDINTE (in adevaratul inteles al cuvantului) ATATA TIMP CAT ALIANTA PNL/PSD/UDMR RAMANE UNITA!
    -PDLul nu are specialisti care sa scoata tara din criza
    -guvernul monocolor PDL este urat de majoritatea populatiei
    -vor adanci criza, vor face gafe iar parlamentul o sa aiba motive sa-l suspende.
    SINGURA SANSA PE CARE O ARE BASESCU/PDL-ul ESTE SA ISI GASEASCA UN ALIAT DIN OPOZITIE. Cel mai important lucru la ora actuala nu este ca basesecu sa nu castige alegerile ci este ca alianta care a dat jos guvernul sa ramana unita.

  16. Am asistat la o dezbatere politica?
    Asta trebuia sa fie dezbatere politica?
    Nu inteleg imprejurimea,la birt deobicei arata altfel…

  17. Oameni buni mie mi-ar placea urmatoarea combinatie: Becali Presedinte si Vadim Prim-Ministru! Ca sa fie circul complet! Poate asa o sa ne revenim!

  18. @Floare A.
    Dezbaterile politice nu le inteleg probabil…Ai dreptate..Si iti spun si de ce…Pentru ca, politica reprezinta orientarea, ideile, actiunile unui grup precum si exercitarea acestui cumul in domeniile ce tin de guvernarea acestora atat intern si extern( wikipedia). Dezbaterea politica cred ca este de fapt argumentarea drumului ales de fiecare grup, partid reprezentate de un lider sau candidat..Logica imi spune ca finalitatea drumului, este binele. Practic, dezbaterea se concentreaza pe felul in care alegi si parcurgi acel drum, nu pe finalitate, care e aceeasi sau..ar trebui sa fie aceeasi..La Cluj nu a fost dezbatere, a fost un turnir in care nu a existat un castigator pentru ca ambii cavaleri aveau viziera pe ochi si lancile bine ascutite au sfarsit prin a se frange in gardul inconjurator, eu cel putin retinand doar zgomotul facut.
    Eu discutam despre faptul ca nu exista dezbatere politica atunci cand intr-un studio de Tv vin 6 oameni de presa setati precum vanatorii pe o anumita specie politica..Dezbatere Floare A, inseamna sa existe o cantitate echilibrata de creiere in faza incipienta iar dezechilibrul sa il faca tocmai discutia despre felul in care politica grupului tau poate atinge obiectivul, care in fond este binele unei tari. Citandu-l pe Badea, nu faci decat sa-mi fie mila de bagajul tau denumit cultura..

    @Nostradamus….Oricum nu ai sa ma crezi ca nu sunt platit de nimeni ca sa imi spu parerea..Pur si simplu, sunt inginer si imi fac banii din asta, nefiind impiedicat sa gandesc si sa ma feresc de balele azvarlite de presa. Nu o sa raspund mesajului tau idiot, pentru ca as fi invins de argumentele mele in ceea ce priveste dezbaterea si pentru ca atitudinea ta misogina in ceea ce priveste secretara ta si virulenta impotriva unei femei de pe acest blog este tipica unor semidocti crescuti intr-un mediu in care succesul este o proba de escalada folosind spinarile unora mai slabi ca tine..
    Prostiile cu casa, Udrea si alte chestii scrise de tine in ceea ce-l priveste pe Basescu desigur, au o valoare ce tine de gravitate dar fiind prost nu ai sa intelegi de ce indepartarea intelectualilor are o magnitudine mai puternica in randul celor ce gandesc.

  19. Citind mesaje ca si al domnului Catalin ( ii spun si domn, si ii scriu si numele cu majuscula din educatie, chiar daca nu sunt de acord cu parerile dumnealui )iti dai seama ca tara asta are putine sanse de a merge inainte, de a avea sanse la o democratie reala,si de a fi condusa de politicieni cu caracter, educatie si respect.Ca unul de la tara, cu doua clase, educatie lipsa, inteligenta sub medie, pentru care doua kilograme de faina, unul de zahar si un pahar de tuica reprezinta argumentul suprem, merge si voteaza cu cei care l-au mituit, poti intelege, asta este nivelul, foarte scazut, si nu ai ce face.Dar e greu de inteles cum o gramada de oameni care, se presupune ca ar trebui sa gandeasca ceva mai mult, sa judece daca Basescu merita votul dupa prestatia avuta in cei douazeci de ani de politica, vor vota cu acesta, trecand peste toate cazurile de coruptie, peste tot traficul de influenta, peste toate nesimtirile de care a dat dovada acesta in acesti ani.Mi-e rusine numai la gandul ca avem un presedinte care este nul ca prestatie internationala, nu reprezinta nimic nici pentru marile puteri, nici pentru tarile vecine, nici pentru tarile din lumea a treia macar, in fond definitia pentru ,,aprecierea” de care se bucura in lumea larga ne-a fost data de gestul lui Berlusconi, care l-a dat la o parte pentru a trece, ca si cum ar fi fost o cantitate neglijabila.Nici nu ar trebui sa ne miram de fapt, o gramada de intelectuali considerati de prim rang se ploconesc in fata acestui semidoct pentru ceva avantaje personale, ce mai conteaza ca unul care a facut putina ( sau chiar ceva mai multa scoala )se regasesc in limbajul colorat si comportamentul neadecvat al bravului presedinte.Nu vedem toata ziua oameni la costum injurand din toti rarunchii, cat timp ei exista, clasa politica din Romania este asigurata.

  20. @ Catalin : NU esti ( sau NU practici…) inginer(ia) !!! Inginerii sunt oamenii FAPTELOR , si nu au talentul oratoric al manipularii , nu au “talentul” de “a vorbii discutii” si nu sunt SPECIAL PREGATITI pt. a vorbi mult fara a spune NIMIC CONCRET!!!! Un inginer stie atat 1+1=2 sau in conditii exceptionale…4… Si chiar daca , in mod deosebit , ai terminat politehnica, ABSOLUT SIGUR nu practici ingineria ci ocupi un post birocratic PDL-ist… Te tradeaza exprimarea si limbajul folosit , TOTAL atipic unui inginer ADEVARAT… ( vorbesc in foarte cunostinta de cauza…) Nu te obosi sa denigrezi tot ce VA deranjeaza…., pe acest blog nu cred ca “tine”…!!!

  21. Pentru Tim….Nu am afirmat ca votez cu BAsescu..Nu voi vota cu nici un candidat in primul tur..Tara nu va merge inainte daca o parere contrara va fi ucisa de majoritate. Faptul ca oameni ca tine nu vad in perspectiva nu reprezinta un defect, pentru ca, in fond, faci parte din masa usor de manipulat. .Imi aduc aminte de ce se intampla la mitingurile lui Iliescu atunci se striga Jos Iliescu! Acest lucru se intampla si pe acest blog, o dorinta puternica de a inchide gura care rosteste o parere contrarie sau, in cazul meu, o parere aproape de contrariu..In fond, nu doream decat sa abat atentia catre adevarata problema a lui Basescu, desprinderea de intelectualitate..

    Nostradamus…Doar daca faci copromantie poti ajunge la aceasta precizie a gandirii. Ai o atitudine tipic bolsevica..Si iti spun si de ce…Imi aduci aminte de romanele sovietice gen “Asa s-a calit otelul” in care nu conta numele, modul de a gandi al unei persoane ;catalogarea se facea imediat, E UN ALB si de aici ..infernul sau e rosu, si urma o bataie pe umar..Ma oboseste dialogul acesta pentru ca nu dezbatem, alunecam catre nepricipialitatea dialogului; sunt exact ceea ce am spus, nu fac politica si nici nu voi face vreodata….Dar dincolo de asta, urasc mizeria umana, prostia, superficialitate si eternul “STIU EU”..Toate aceste lucruri te caracterizeaza Nostradamus

  22. Mergand zilnic printre multi,foarte multi oameni, aud insistent numele lui Vadim din gura tarabagiilor,precupetelor,multi cumparatori si,bineinteles a pensionarilor…
    Oare chiar este de nebagat in seama acest om???

  23. Scuza-ma ca iti spun, Cataline, sa-l faci pe un om superficial, nu e mare lucru si nici grav, dar sa ajungi la invective de genul ,,mizerie umana” sau ,,prostie” demonstreaza mari lacune de educatie si bun-simt.Si asta doar pentru ca nu e de acord cu tine, acest limbaj il foloseste de mult timp chiar Basescu, fiind unul dintre multe lucruri care i le imputa foarte multa lume.Si pe buna dreptate.Vorbesti de atitudine bolsevica, fiind insa tu cel care o aplica din plin.

  24. @ Catalin : Da , ai dreptate Cataline , NICI Al Capone n-a fost mafiot (NU S-A PUTUT DEMONSTRA JURIDIC NICIODATA ASTA, NU…?) a fost “doar” un “biet evazionist fiscal…) …!!! Cand iti aud teoriile in care tu nu vrei sa accepti nici “ce-i vizibil si de pe luna” parca o aud pe Ceauseasca ( dar cu un limbaj nitzel mai sofisticat…): “Dovada…! Dovada…!” Dupa teoria ta nici coruptie nu exista in tara asta , desi TOATA LUMEA STIE CA NU POTI MISCA NIMIC DACA NU “SARI LA CAP…” – si stii bine ( daca nu traiesti cumva pe alta planeta…) ca treaba asta-i valabila de la ultimul gunoier pana la cel mai inalt functionar de stat ( si , culmea, CHIAR si in mediul privat…) Dar ,desi toata lumea vede si stie, dupa conceptul tau ca orice nu poate fi demonstrat juridic NU EXISTA …, inseamna ca Romania e o tara “de fecioare neprihanite”…?! Asculta E DIFERENTA MARE intre a crede intr-o realitate vizibila , palpabila chiar, si intre A FACE ACUZATII PENALE , unde de multe ori nu se accepta nici dovezi directe , clare , daca nu au fost obtinute printr-o procedura legala … Asa ca nu amesteca lucrurile… PS: iar faci divagatii fara esenta de la subiectul “MANARERILE” PRESEDINTELUI…!

  25. Mesaj final pentru Tim

    “Mizerie umana”..Aceasta expresie nu apare in nici un mesaj al meu ( incearca cu CTRL F)..Prostie ..Apare in contextul dictaturii mediatice care tinde catre prostie folosindu-se aceleasi clisee si aceleasi persoane timp de 4-5 ani.

    In concluzie ? Domnule Tim, bunul simt s-ar reflecta in minima verificare a mesajului, educatia ar slefui bunul simt, in acest caz, ma refer la Dvs, o pierdere de energie pentru ca ar lipsi masa …
    Legat de bolsevism, tovarasii respectivi impuscau fara sa verifice, exact ca Dvs, care fara sa verificati ati scos din banduliera,minciuna transpusa intr-un mod doct.

    Si nu va scuz pentru minciuna si nici pentru apelativul folosit si nici pentru SUPERFICIALITATEA dovedita..

  26. Salut, pe 1 ron ca doamna basescu, lasind laoparte faptul ca a oftat orgasmic la afirmatiile domnului Antonescu, o sa puna stampila pe Crin ? Ce parere aveti domnule Ciutacu ? 🙂

  27. era clar ca d.na base se simtea nu prost ci jenant de prost cu hidoseniile pe care le tot scotea barbata.su. cred ca s.au certat dupa intilnire, acasa. cum e posibil sa intinezi memoria unui mort, si in ce conditii a murit, nu mai spunem . din fericire stiam despre ce.i vorba si m.a oripilat, efectiv , base cu monstruozitatea care i.a iesit din gura, si nu era singura. rusine sa.ti fie. cascati ochii mari, prostilor cind mergeti la vot.un cetatean neturmentat.

  28. D-ul Antonescu a uiata de Timisoara,A tinut ultimul discurs tot la Timisoara dar nu a stiut carui alegator sa se adreseze in ultimua instanta.
    Alegatori in virsta 20-30 ani in anul de gratie “89 a fost uitat de d-ul Antonescu care iesau la vot al ales sa se adreseze alegatorilor care in “89 aveau 1-3 ani.
    marea masa a pensionarilor a fost uitata de d-ul Antonescu

  29. Domnu’ Ciutacu (eu am fo’ 52 ani şi ţi-aş zice dragă Victore, da nu zic pentru că nu mă cunoşti şi mi-e ruşine),
    _deşi n-are importanţă pentru ce vreau să-ţi spun acum, prin 80 şi ceva până în 90 şi ceva am lucrat la “23 August” cu d-l Ovidiu Muşatescu, iar din 98 m-am plictisit de fenomenul de “ţiganizare” care cuprinsese Bucureştiul şi vi l-am lăsat vouă “capitaliştilor” să vă luptaţi cu el, iar JE m-am stabilit la Sighişoara_ sic!
    Chestia asta cu frauda electorală mă enervează la culme, pentru că am impresia că nimeni nu vrea să o elimine. Acu fo’ 3 ani discutam cu cineva, şi ne întrebam în prostia noastră dacă la noi s-a inventat utilizarea net-ului?
    Dacă da, atunci de ce nu se utilizează? Un servăr central (la BEC) conectat la toate calculatoarele din secţiile de votare din ţară şi utilizarea CNP-ului ca cheie de control? Vâ panimaieşi? Restul trebii o face servărul de la BEC unde este să presupunem şi un cetăţean de la miliţie care va urmări aplicarea sancţiunilor în ţară. Fără miliţieni pe şoselele patriei, fără camere de luat vederi??, fără, … etc. Zic eu în prostia mea simplu şi eficient. Şi ca să bipăie calculatorul la apariţia unui duplicat al CNP-ului îţi trebuie un soft relativ simplu. Eu sunt un inginer metalurg amărât, da cred că aş fi în stare să fac softu ăsta şi să-l donez. Cu respect!

  30. Domnule dar nu ne poate scapa nimeni de omul asta,iar vrea sa ne manince zilele inca 5ani,
    In tara asta nu mai functioneaza nimic la toata lumea ii este frica sta ca pe ghimpi
    Trebuie sa iesim la vot.
    Imi pare tare rau pentru D-ul Antonescu dar nu a stiut sa-si gestioneze bine discursul de la Timisoara, se pare un punct cheie.
    Imi vine sa sparg televizorul,chite minciuni mai poate sa spuna,chita nesimtire,nu stie sa piarda,este disperat,il asteapta zile grele,numai sa nu-si fi”asigurat”spatele.Cit e de nemernic s-ar putea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.