Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Consecventule, sunteţi mult prea puţini oameni de valoare să vă certaţi între voi

Consecventule, sunteţi mult prea puţini oameni de valoare să vă certaţi între voi

http://www.youtube.com/watch?v=j1cGVDQB398

Bre, când te uiţi dimineaţa în oglindă şi te vezi aşa dizgraţios şi decrepit, ţie nu-ţi vine uneori să-ţi tragi singur o flegmă d-aia verzuie extrasă direct din călcâi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “Consecventule, sunteţi mult prea puţini oameni de valoare să vă certaţi între voi

  1. Eu nu mai am “inima” si nici nervi ca sa-l mai ascult pe derbedeul asta ! In dileala lui crede ca este o mare virtute si un act de bravura sa-ti iei concetatenii peste picior si sa-i tratezi ca pe niste gunoaie.Chestie de educatie.Eu nu stiu ce merite intelectuale deodebite il recomanda ca sa emita judecati si verdicte despre oricine si orice !?Derbedeu,cum spuneam !

  2. ”HEIL PDL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CINE NU E CU NOI , O BELESTE !!!!!!!!!!!!!
    VEZI PRIMARUL BATUT IN PRIMARIE !!!!”…

    Asa a inceput si hitlerismul : cu batai , amenintari , teroare , interzicere de orice fel …
    Lumea glumeste , dar lucrurile avanseaza PERICULOS DE REPEDE !!!

  3. Scuze ca nu sunt la subiect. Vreau sa va multumesc pentru editorialul d-lui Tuca din Jurnalul national. A fost o vreme cand cumparam ziarul doar pentru editorialele lui. De ce s-o fi lasat de scris?! De ce ne pedepseste irosind un asemenea talent?! Inca odata, multumesc!

  4. auzi victoremisepare mie saute cerceteaza dnaul in cazu aluminiului?

  5. Lui cu siguranță nu-i vine, pentru că el probabil vede un făt-frumos, inteligent și plin de succesuri, atît de șmecher încît ține o țară-ntreagă la picioare.

    Dar mie-mi vine…

  6. @mariusache buca: am pus eu hartia pe blog si am dat-o pe post, dar de atunci nu m-a deranjat nimeni cu intrebari. ai tu vreo noutate sa-mi dai si esti sfios

  7. nu l-am ascultatat pe traienel ca nu mai am nervi, in schimb am auzit la stiri si pe fb ca a au fost cativa protestatari in sala care ii strigau DEMISIA si alte alea, si i-am vazut fata si ranjetul odios cand l-a intrebat reportera de protestatari si a spus: nu ma sperie pe mine protestatarii, da minerii te sperie ca repede te-ai apucat sa spui sa se investeasca in ei, ca mineritul aduce profit.Chiar daca sunt femjeie, vin si eu daca ne strangem mai multi sa tragem cate un scuipat(ca tot sunt racita acuma).LA MULTI ANI colegelor tale cu care lucrezi si tuturor fetelor din trustul INTACT.

  8. Marinaru-i defazat.Crede ca ar mai putea prosti citeva din cele 50 de procente care nu l-au votat.Ma rog,citeva procente tot o prosti el dar poate ca vor fi altele, din cei prostiti la alegeri, care se vor destepta si vor contrabalansa.I-am ascultat o mare parte din discurs.Am mai spus-o si altora:parerea mea este ca-i tare omul…dar in partea intunecata a lucrurilor,stiti ,ca-n Star Wars.E imbatat de putere si se crede salvatorul neamului asa cum se credea impuscatu’iubit de popor.Insista pina la paroxism ca e bn ceea ce spune el ,exact ca tipii care fac MLM:te toaca la cap pina cumperi ceva.Marinaru’ spera ca azi cedeaza unu’ ,maine altu’ si tot asa…incetul cu incetul se face otetul.La el deja e o chestie de amor propriu ,de orgoliu,prostesc de altfel ,sa ne duca unde vrea el chiar daca e sa disparem fizic.E de moda veche si de formatie cazona.E uns cu toate alifiile dar au inceput sa i se cam scurga ,s-au invechit foarte multe din ele.Lucrez intr-o primarie si iau contact cu oameni de toate conditiile.Sa stiti ca va prosti multa lume cu promisiunile lui,cu mariri de salarii,eliminari de taxe etc.Foamea si nevoile in general de orice fel,o sa-i impinga pe unii sa dea cu stampila unde nu trebuie.

  9. La ora actuala, Romania este guvernata in totalitate de SERVICII.
    Cea mai mare greseala a opozitiei, dupa parerea mea, a fost faptul ca s-au unit cu mult inainte de alegeri. Cu toata criza si cu greselile ENORME facute de TIRAN, USL de la peste 60%, cat avea la infiintare, astazi se zbate la 50%!!!
    Daca nu vor face cel putin 55%, Diavolul Portocaliu va face o noua coalitie, fara USL.
    Pariu pe oricat si pe orice.

  10. trebuie sa/l vedem, sa/l urmarim(?),…ca sa fim informati, sa stim de ce sa ne (mai)aparam…

  11. si un sfat pentru “fiinta extraordinara”…marirea salariilor ar trebui facuta cu o luna inainte…pentru ca “fraierul” sa vada banu…??..te mai sucesti o data??..

  12. Trebuie sa ai un tupeu incredibil sa te mai dai interesant in astfel de conditii.

  13. ma uit acum la emisiunea lui gadea cu ungureanu, si imi vine sa ma izbesc cu capul de masa… Ungureanu, cu superioritatea lui intelectuala putea fi facut praf lejer…, sa-i iasa aroganta pe nas. Ca iesean, si ca unul mai familiar intru ale logicii, vreau sa spun, ca generalizarea nu e o greseala a logicii formale, ci a logicii notionale. Logica formala, sau formalizata, ca sa fim mai concisi, e acea parte a logicii care lucreaza numai cu forme, lipsindu-se asadar de continutul gandirii. Asadar e in orizontul abstractului si, implicit, al generalului (in forma lui maxima!) NU poti sa generalizezi in logica formala, nu poti sa pleci de la particular la general, nici pripit, nici legit, pt ca DEJA esti in orizontul maxim de generalitate, in orizontul formal, al formelor gandirii si nu al continutului acesteia. Ha ha ha!! SI cu ce staif se dadea musiu asta drept rafinat si… logician…[SIC!!] Imi vine greata… Alt utecist…
    SI de unde orgoliul asta de a se da logician la un medievist?!?!
    Musiu ungureanu si-a generalizat presupusa competenta medievistica in domeniul logicii, care-i este total strain. Asadar abia aici daca avem o generalizare pripita. Daca tot ne dam intelectuali, am sa-l invoc pe Ortega y Gasset cu Revolta maselor, unde vorbea de o anumita manie “inginereasca” de a porni de la o competenta particulara, valida intr-un anumit domeniu si de a o extrapola/generaliza asupra altor domenii. De pilda, daca U e medievist, va avea tendinta sa se considere competent si intru ale logicii
    Dar, din pacate, abilitatile de logica si spontaneitate ale lui Gadea lasa de dorit. Mi l-as fi dorit pe Ciutacu, sau pe Radu Tudor acolo, sunt mai incisivi, mai greu de intimidat prin… sarm intelctual…
    O a 2-a situatie in care Ungureanu a marsat – din nou pe logica (ce-o fi avand cu ea???) – si in care Gadea a dat “chics” a fost cand s-a incercat stabilirea cauzalitatii care l-a adus pe ella guvernare. Daca rationamentul lui Gadea: dezamagire populara, manifestari de strada, demisia lui Boc si numirea lui Ungureanu este fals, si Ungureanu nu vedea logica, din el, pardon, silogismul din el, Gadea ar fi trebuit sa-i ceara sa precizeze el insusi cauzalitatea accederii sale la guvernare, intr-un mod complet nespeculativ, si poate aflam si noi niste chestii interesante, de culise…
    Acu’ unde greseste iar intelectualul Ungureanu? Pai, nene, Gadea nu a facut un silogism, din 2 motive, in primul rand, ca nu e cazul, in al doilea, ca ar fi fost vorba de un polisilogism, in care unele premise si concluzii intermediare ar fi fost omise etc. etc. etc.
    Acum, sa lamuresc de ce nu e cazul: silogismul este un rationamet deductiv! Iar genul asta de jucarie (deductia) se regaseste indeobste in matematica. Aia e stiinta care lucreaza cu deductii. In ce priveste realitatea, retorica, politica etc. etc. se lucreaza cu rationamente inductive. Asadar Gadea a facut o inductie (si inca una valida!!!), nu o deductie.
    Ca medievist si pasionat de lecturi (a se vedea Al. Graur), ii voi invoca dlui Prim Ministru tabelele lui Bacon, in speta cele de coprezenta. Daca anumite asocieri intre evenimente apar in mod repetat si in contexte diferite, atunci putem considera ca exista o legatura intre ele… Daca in diverse situatii ecuatia nemultumire populara + iesiri in strada + demitere premier + numire premier nou este considerata cauzala, avem toate motivele sa o consiseram si pe aceasta la fel. SI pe langa faptul ca este o chestie logica, este si o practica recunoscuta, deci o sprijina si logica si experienta (democratica) si bunul simt (care cica, e universal).
    Insa, intr-adevar, ar putea sa existe si alte resorturi, dar chiar si asa, schema cauzala enuntata de Gadea si sanctionata de bunul simt nu se schimba. Adica e posibil ca Basescu sa fi provocat nemultumirile populare (lucru de care nu ma indoiesc, dar ma indoiesc totusi de intentia mefistofelica, pentru ça nu cred in mefistofelismul de Constanta) care l-au daramat pe Boc si l-au lansat pe Ungureanu.
    Dpdv al logicii normale, cauzalitatea e clara, si Gadea a vazut-o clar, la fel ca orice roman.
    Dpdv al logicii linsului de clante (ca sa fiu politicos) – pe care Antonescu a sugerat-o in cazul lui Ungureanu -, intr-adevar, totul i se datoreaza lui Basescu, care l-a uns pe Ungureanu premier, nemultumirea poporului, iesirea in strada neavand nimic in comun cu numirea sa in fonctie, ca doar nu strada l-a uns(a se citi”inscaunat”) pe dumnealui, ci Base.
    Prin urmare, fiecare cu logica lui.
    Insa logica linsului nu e nici formala, nici notionala, nici aristotelica, si nici morala. Iar țîfna asta intelectuala nu-i foloseste nici lui, nici mie ca iesean cu logica si bunul simt la purtator (prima dovedibila si cu patalama)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.