Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine şi de ce n-are loc de Antena 3?

Similar Posts

124 thoughts on “Cine şi de ce n-are loc de Antena 3?

  1. Cind ma uit pe Internet la emisiunile A3 intra o reclama care ocupa 2/3 din ecran. Dupa ce reclama se termina ea va ramine cu ultimul cadru si doar 1/3 din ecran va rula A3 in direct. Nu le poti spune sa repare reclama sau sa o scoata ?

  2. :)))))))))))))Pd-ul da in prostie.O sa fac o precizare in legatura cu mesajul anterior,treaba s-a intamplat in ’89.Vad ca deja cei de la pd se dau otraviti cu cucuta,se dau stropiti cu acid sulfuric.Culmea penibilului.Daca le sugerez sa se arunce de pe bloc ,oare ce fac?Se arunca?

  3. Si totusi nu cred c-or sa va inchida.
    Becali a iesit din parnaie in Vinerea Mare cu Vadim in rol de ‘avocat al poporului’ si au ajuns amandoi in Parlamentul European. Domnu’Dan a fost plimbat prin preventiv pentru a avea avantul necesar formarii unui partid.
    Nu cred ca au chef sa va martirizeze si pe voi. Le creeati destule probleme si asa, din postura de realizatori tv. N-au chef sa faca si eroi din voi.

  4. D-le gabriel cristea,te rog ,nu duce grija antenei 3,fiindca va fi prima, care va critica USL, daca acestia vin la putere.Asta e in fisa postului oricarui jurnalist care se respecta.Deasemeni va asigur ca jurnalistii pupin..k..risti de astazi care critica OPOZITIA(f putin normal ca nu este la decizie/resurse)vor fii primii, care vor pupa in…noua putere(sa manance si gura lor ..ceva…chestiune de caracter uman).De fapt nu sunt jurnalisti ,ci niste fiinte jalnice(sa faci rau tarii tale, pentru o bucata de paine/sau la unii 9.000 ron pe luna/nu inseamna, nu numai lipsa de patriotism, ci cu totul altceva mai josnic.Acesti jurnaliisti au facut un mare rau,ajutand perpetuarea la putere timp de 4 ani,a acestei pacoste portocalii.Sunt convins ca PORTOCALII STIU mai bine ca noi cat”BINE”a facut Romaniei/romanilor,incat incearca sa se disimuleze/mascheze ,in tot felul de”miscari populare” sau sa se coloreze din portocaliu in verde,violet/PPDD/.

  5. 1.D-nul Dragnea e prea politicos, ca de obicei.

    2.Puterea baga miliarde in destramarea opozitiei.Construieste noi partidulete, noi tv apropiate ei, Gâgă, H2o, digi24sd etc. mai trebuia si Stan Tv?dupa ce va vor scoate din grila, unde o sa mai atace d-nul Stan opozitia.

    2.Un banc cu spioni, ca tot is la moda.

    -I”am Bond.James Bond.
    -I”am Gay. Sergey!!

  6. @ex: n-am inteles, Stan are vreun contract sa nu critice opozitia? gandirea asta unilaterala mi se pare detestabila

  7. @Victor, nu,daca e rationala si la obiect, dar cred ca ar putea-o face mai subtil.cel putin, sa astepte sa devina ‘putere’.
    oricum, faptul ca a criticat TOTI liberalii, bagandu-i in aceeasi oala( din cauza atitudinii lui melescanu) , precum si critica disproportionata in comparatie cu dezastrul provocat de guvernarea actuala e chiar indecenta.inlocuim, ‘Mihaela, dragostea mea’ cu Mihaela , da-mi ’84′”.si , doar atit mai adaug, am impresia ca d/nul Stan crede ca se adreseaza unor basisti cu sufocantul “nemteni”.chiar ma pliciseste !si nu e numai parerea mea!dar, poate ca astfel, isi atrage si opozantii portocalii.pt. rating!

    imi cer scuze pt. off-topic!

    O seara buna!

  8. Amuzanta intrebare. Cred ca la prima vedere se stie cine nu are loc de A3, ideea este ca exista si interese care nu sunt la vedere, iar acelea sunt cele mai urate.
    Peste tot vad oameni care il critica pe V. Stan, la prima vedere, se pare ca nimeni nu intelege nimic din ce spune omul ala la televizor.
    Bai oameni buni, desteptarea se face nu doar daca ii spui omului ca a gresit, trebuie sa ii si arati modalitatea prin care a ajuns acolo.

  9. Wow…era cat pe ce sa-i iau apararea micutei Oana,cand s-a deconspirat 🙂 asa sunt eu,aparatorul celor nedreptatiti.Pesemne am nevoie de o luneta mai performanta,sau macar de o schita mai amanuntita a robotilor pedelisti.

  10. hehehe, s-a ‘crapat hardu”, crapa-i-ar in 4…
    io cred ca pdistii astia ar trebui sa infiinteze un Minister al Scuzelor Publice!La cite tampenii fac zilnic…

  11. Ciutacule,

    Am urmarit si eu discutia despre Oana. Si stii ca eu nu am o viata si am obsesii (Maresalul, Elwis, etc). Am o intrebare: care este durata maxima a unui portocaliu care a reusit sa reziste sub acoperire pana sa te prinzi ?

    Multam pt. raspunsul la aceasta intrebare care ma distruge si nu pot sa muncesc !

    Vespasian.

  12. Atunci o sa ajung departe !!! Vad modelul tau de succes !!!…
    Am ce-mi trebuie , nu ???

  13. Maestre,Antena 3 le sta “egzact” si fix’n ceru’ gurii.
    Daca la alegeri vad/observ/concluzionez ca Baselu’, in netarmurita lui inteligenta, il copiiaza pe “tavarisci Putin”,renunt la cetatenia romana.Paguba-n ciuperci, ar spune unii. Da sa fereasca sfanta treime si 40 de sfinti, sa renunte inca mai mult de o duzina de oameni la cetatenie.A scuipat Baselu’ pe Romnica, eu-vb. celor de la B.U.G Mafia- imi…bag…(actele)…..si Romanica le-o fac cadou.

  14. @protestatar: pleaca, ba, ca-s satul de tampiti ca de mere acre!
    @Vespasian: maxim cinci postari, daca-i extrem de iscusit

  15. Postul asta ar merita un update cu emisiunea de aseara a lui Badea! Ca sa exista o paralela intre dobitoc si carici, sa vedem daca suspenda CNA-ul si emisia labe1tv… Sigur ca nu…

  16. Nu cred că mă înşel dacă spun: România e singura ţară din Europa unde opoziţia politică(fără a fi o minune) e criticată sistematic de majoritatea presei, care în timpul ăsta slugărniceşte puterea.Nu am prins perioada lui Năstase(nici nu aveam drept de vot), dar înţeleg că majoritatea presei se ocupa cu ceea ce ar trebui să facă o presă normală: să critice pe cei care manevrează bugetul,adică fix puterea. Disproporţia asta între presă şi politică mi se pare periculoasă pentru ceea ce numesc eu, cu naivitate, democraţie. Nu e normal şi pragmatic pînă la urmă să încredinţezi, tu popor(nu Băsescu!) puterea unor “piloţi de încercare”(am preluat sintagma dintr-o emisiune MariusTucăShow-invitat Dinescu) mai ales în condiţiile în care toţi par făcuţi de aceaşi mamă?

  17. Există un paradox rostit de o doamnă mai în vîrstă în preajma unor alegeri prezidenţiale care sună ceva de genul: la întrebarea unui reporter de ce a votat cu Iliescu din nou în defavoarea lui Constantinescu, doamna respectivă răspundea: să ajungă Constantinescu prima dată preşedinte şi după aia o să-l votez şi pe dînsul. Sper că am relatat fidel(poate mă ajutaţi domnule Ciutacu, că sunteţi ziarist bătrîn). Oricum ar fi, o spusă ca asta în afara timpului şi al spaţiului, din gura unui votant e perfect nedemocratică.

  18. Imi pare rau, dar vad ca cineva posteaza folosindu-se de pseudonimul meu. Chestia asta nu-mi apartine:
    “Atunci o sa ajung departe !!! Vad modelul tau de succes !!!…
    Am ce-mi trebuie , nu ???”
    Eu eram doar suparat ca lumea nu intelege de ce stau si srtig in strada impotriva unui sistem dictatorial. Dar probabil aceasta este ultima gaselnita a postacilor PDL-isti carora le urez “cadere libera” in viitor.

  19. @protestatarul adevarat:
    stai linistit, deja au aparut emuli ce
    posteaza din spatele unor nick-uri care
    contin kanji-uri insusite din wikipedia,
    insa care poseda un vocabular standard
    de maxim 1500 de cuvinte 🙂

  20. Nu vor reuşi să suspende Antena 3 deşi Băsescu şi pedelacii îşi doresc enorm asta, iar slugile băsiste de la CNA execută cu un servilism ieşit din comun tot ce le ordonă stăpânul lor suprem.
    Părerea mea este că această “mişcare” a puterii, ordonate, n-am nici un dubiu, de la Cotroceni, este un “periculos joc cu focul”. Odată scoasă lumea în stradă, nu cred că mai poate stăvili cineva din arcul puterii furia mulţimii. Acest regim este după părerea mea, TERMINAT – e doar o chestiune de timp până se va prăbuşi acest sistem odios, iar aceste acţiuni demenţiale (cu suspendarea Antenei 3, cu mită electorală, cu tot felul de tâmpenii) iniţiate de putere, nu fac decât să-şi adâncească propria groapă. Sunt sigur de asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.