Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Cetăţeanul şi directorul Vergil…

Cetăţeanul şi directorul Vergil…

Bre, nea Vergile, sa nu mai spui nimanui ca esti inginer. Nu de alta, da’ o sa creada lumea ca toti am facut scoala pe puncte si scriem la fel. Acu’, pe bune, eu auzii ca talica esti absolvent de inginerie marinareasca, da’ zau ca gramatica se face-n scoala generala.

Foto Spy

Referitor la supararea cetateanului si directorului in numele caruia semneaza, cu bara inainte, un analfabet, hai sa facem un (alt) exercitiu de imaginatie. Cum ar fi ca, in Jurnalul National, Monica Andrei Capatos, careia i-a facut ilustra ta persoana plangere penala (pentru ce infractiune?), sa faca o asemenea campanie, iar noi, particularii din birou-mi, sa nu stim? Ar fi ca si cum cineva ar primi (prin retrocedare, puschea pe limba), iar tu ai afla din ziar, cateva hectare de teren in Parcul Tineretului si niste pamant de sub luciul de apa al Lacului Plumbuita…

P.S. N-am nimic personal cu matale, nu mai impanzi targul cu tampenii. Bre, te-am cunoscut personal, zau ca esti un baiat de sprit foarte simpatic. Da’ mi se pare – poate gresesc, eu sper sa nu – ca o valoare internationala ca mataluta se poate pierde daca sta prea mult pe post de lefegiu la stat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

17 thoughts on “Cetăţeanul şi directorul Vergil…

  1. La cat de bine stiu unii sa sarute maini de dame (domnul in cauza cam seamana cu un buldog), trebuie sa fi lasat ceva in urma. 😀

  2. Ce-i aia paginele chiar n-am habar insa daca se intampla doar sa aiba o secretara din aia racolata dupa apelul de seara (good looking dar nu prea priceputa) il mai nedreptatesti inca o data pe acest “linguritzion”.
    Oricum, inmod clar, cineva se inseala :))

  3. Pai asa, saru-mana pe uscat?!! fara un buchet de asfodele, ceva…

  4. Am mai remarcat si altceva decat o virgula.. si anume pluralul de la pagina. Care in scrisoarea domnului inginer este “pagine”: “in paginele Jurnalului National”.

  5. Dacă redistribui virgulele unde lipsesc iese taman pe taman. Da’ a scris “Ziarul”. Cu majusculă. Deci merită tratat şi cu apă rece.

  6. Ce ma enerveaza, la astia, e ca n-au limita! Nu se mai satura! Un tir, de lamaie, va rog!

  7. cred ca baiatu’ a fost coleg la profesionala cu andreea pora. singura diferenta e ca el pune in general virgula intre predicat si complementul direct, pe cand “frumusetea sa” o introduce taman intre subiect si predicat.

    ps: daca cumva “regele parcurilor” haladuie cumva pe acest blog, sa nu-si inchipuie cumva “complementul” ca pe o formula de politete, in genul celei practicate de dansul cu d-na udrea.
    ps2: ar fi o sansa ca misiva cu pricina sa fie scrisa de secretara si doar iscalita de dansul,dar, dupa cum arata domnia sa, parca il vad drept autor…

  8. Nu-l enervati pe dom’ director ca va da cu virgula intre subiect si predicat. Poate o fi auzir omu’ de apozitie si a pierdut instructiunile. Sa-l ajutam, in cazul apozitiei sunt doua virgule intre subiect si predicat! Restul altadata!

  9. Nea Virgile, constat ca – inca – esti potent! Te-am vazut intrun instantaneu la Tv cind erai cu stromeleagul invirtosat dupa ce i-ai sarutat mina distinsei doamne, profund atinsa(in ultimul timp, de o presa ostila). Nu ti-as fi facut afront, dar mi-e teama ca se prinde… Al’ de Sus si te “lingi pe bot” de orice functie, in Romania. Sa stii ca asta este mai piz(ciu)dos decit Oprescu!

  10. ciutacule, daca ai fi putin mai atent si nu ai fi rau intentionat ai observa ca adresa este semnata cu ” / ”, ceea ce inseamna ca este semnata de altcineva in numele lui cirstea, deontologule!!!

  11. @vergil: aia scrisei si eu, neghiobule, da’ te dor ochii-n creierii capului daca citesti tot textul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.