Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

În foarte multe ocazii, când diverşi râvniţi ai micului ecran au ajuns ca invitaţi prin studiourile de televiziune, am auzit reproşuri, la adresa mea sau a altora, de genul să vezi ce l-aş fi întrebat/i-aş fi zis eu dacă aveam ocazia. Haideţi să presupunem că aveţi prilejul să-l luaţi la întrebări, jurnalistic vorbind, pe Sorin Ovidiu Vântu. Care ar fi decisiva aia care credeţi că l-ar descumpăni/încuia? Să ne măsurăm…

P.S. Orice acuzaţie sau insinuare tâmpită ajunge în spam, acolo unde-i e locul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

214 thoughts on “Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?

  1. cat de bine il cunoaste pe domnul Ionescu tatal lui Sida(Bogdan Ionescu) si in ce imprejurari l-a cunoscut?
    Aseara ma gandeam ca dvs, domnule Ciutacu il veti intreba pe domnul Tariceanu cum a semnat contractul de concesiune a zacamintelor din Marea Neagra?
    Poate inntr-o zi o sa va aud vorbind de aceasta problema!

  2. Si – in paranteza fie spus – mi se pare ca am obosit, in tara asta, sa tot intrebam fara sa avem speranta de adevaruri care sunt scrise pe toate zidurile. Nu am nimic cu SOV. Respect oamenii care au dat de lucru altor oameni. Nu ma intereseaza cum a facut primul milion de dolari. De ce as face asta? Nici eu nu cred intr-o lume perfecta…
    Ma enerveaza doar ca nu am un sfantz intr-o lume impartita intre smecheri si fraieri. Iar culmea e ca cei mai educati sunt mai curand fraierii.
    Restul e bafta. Cam asta e definitia clasei mijlocii in Romania: bafta. Pa si pusi scoala. In sine nu are valoare. Decat aceea ca – imi place sa cred – iti ofera demnitate sau/si morala.

  3. Trei lucruri.
    1. De ce dracului a mai stat in tara asta? E bolnav clima nu ii prieste, bani are etc.
    2. Nu a avut bani sa isi ia unul sau doua telefoane satelit (Iridium) daca tot are boala telefoniei?
    3. Se spune, si e adevarat, ca un barbat iubeste mai mult fie Banii ,fie Femeile, fie Puterea. Care a fost alegerea lui? Dar a “prietenului din parcare”…

  4. L-as intreba daca are o reteta pentru stoparea caderii libere a Ramaniei,sau daca s-ar inhama la “propasirea” tarii.

  5. Stimate domnule Sorin Ovidiu, ce Vant va aduse in situatia de a fi considerat inamicul public nr. 1, in vederea nepurtatorului de monoclu, desi se stie ca acesta a fost un rol al anilor 60 al celui care trece de partea cealalta a legii tocmai dintr-o pofta nebuna de satisfacere a ego-ului chit ca sangele rece si stapanirea de sine fara de care nu ati fi putut realiza cele infaptuite pana acuma ar putea fi considerate punctul comun intre omul Realitate cu care stau acuma de vorba si fictiunea franceza a anilor 60 ?

    Din cultura injghebata pana acuma, totdeauna trebuie sa-ti faci si un plan “B” deci daca prima incercare de intrebare ar putea fi considerata ca o sfanta naivitate de incepator in ale gazetariei ceea ce evident nu este cazul domniei voastre domnule Ciutacu, Victor Ciutacu, as incerca sa trec de la persoana a doua plural la aceiasi forma dar singular fara a considera aceasta ca o lipsa de respect ci ca o mai facila inlesnire de comunicare intre doua fiinte umane din care una sub lupa reflectoarelor zi cu zi iar alta care incearca sa atraga atentia avamd speranta ca gestul sau va fi interpretat la adevarata lui valoare si ca ajungand pana aici cu lectura cuvintelor insirate pe ata naratiei curiozitatea va fi invins si ar fi cazul sa-i spunem pe nume planului secund :

    Domnule Sorin Ovidiu stiind sintagma : Nu ma intreba cum am facut primul, milion de dolari, ati avea amabilitatea sa ne spuneti cum ati reusit, leu cu leu, sa strangeti primii 13.000 de dolari si daca pentru asta v-a ajutat sistemul de atunci politic si conjuctural ? Subsidiar ar fi interesant sa ne spuneti, daca acuma ati fi la inceputul carierei, la inceputul a “facerii” celor 13.000 de dolari, politicul de acuma v-ar putea fi la fel de folositor ca si cel de pe atuncea ?

    Cu deosebit respect, acelasi pe care-l datorez tuturor specimenelor inteligente cu care ajung sa dialoghez (ma rog, ma rog nu vreau sa par ‘telectual eu fiind un biet inginer dar sa sti ca stiu ca este vorba de monolog, pana aici) imi permit sa te salut !

    SERVUS !

    Ovidiu Slimac

  6. Domnule Ciutacu, nu stiu cat de relevant este sondajul facut de dvs. privind intrebarea fundamentala pe care un cetatean roman ar adresa-o d-lui Vantu, nici nu stiu ce intrebare i-as pune eu, dar ma surprinde un lucru: ca povestea Geoana/spa a devansat chestiunea FNI. Pur si simplu mi-e greu sa cred ca un sondaj de opinie facut dupa regulile statisticii ar pune FNI mai jos de pozitia 1.

  7. Ce idei sau ce planuri ar avea domnia sa pentru dezvoltarea economiei in Romania sau cine ar fi indicat pentru investitii in Romania

    Respect domnu’ Ciutacu si domnu’ Vantu

  8. Din lipsa de fonduri o multime de idei de afaceri sa pierd si cu ele si posibilitatea de a prospera a celor care le au si nu le pot valorifica. Din cate stiu, la fel ca si domnul Patriciu, domnul Vantu este interesat de idei si planuri inteligente de afaceri pentru care ar investi. Intrebarea mea este cum as putea lua legatura cu domnul Vantu ? Aceeasi intrebare este valabila si pentru domnul Patriciu !

  9. Domnule Vântu, când “suflaţi” Gunoiul din Cotoceni ?

    DIN RAŢIUNI ECONOMICE
    – Băi Emile ! ştiu că te-n bot cu Preş.Traian Băsescu !
    – Ei, şi ? Ca să nu mă-nfund ! O cere foncţia…
    – Zi-mi de ce-l indică taman pe Teodor Baconschi pentru continuitate la Cotroceni ?
    – Din raţiuni pur economice. Ca să nu schimbe monograma de pe lenjeria de pat a palatului, având aceleaşi iniţiale – TB – cu ale şefului…
    – !!!

  10. Domnule Vântu, mai ies mioriticii din haznaua unde-i aruncă Javra Ordinară ?

    DIALOGUL SALVĂRII NAŢIONALE

    – Şefu, are dreptate Ponta că eşti nebun ! Cum să ne mai împrumutăm încă 11 miliarde €, că deja-s belite 5 generaţii ?!
    – Micuţule, fix pe data de 21.12.2012 la 11:11 gmt România achită toate datoriile externe angajate. Am zis !
    – Pe ce te bizui ? Pe mine ?
    – La acea dată Eu, Pământul, Soarele şi centrul Căii Lactee vom fi într-un aliniament perfect, care potrivit calendarului mayaş încheie MareleCiclu început la 11.08.3114 î.Cr.
    – Şi io, nu, Şefu ?
    – Hai sictir căcăciosule ! Să-ţi zic şi restul. Se va produce inversarea polilor Pământului, urmată de tot soiul de catastrofe ; juma din pământeni o vor mierli.
    – Dar pieptea scapă ?
    – Ca toţi tâmpii, da ! Să-ţi spun şi finalul. Sunt numai două variante : 1) dacă au mierlit-o ăia de la FMI atunci sula pretanţii, că nu mai e cine ; 2) dacă o mierlesc mioriticii atunci datorii tot sula, că nu mai suntără datornicii…
    – Eşti magnific Şefuuu !!! Nuţica ştie ?
    – Ea e cum am spus-o : inteligentă, ambiţioasă, capabilă de negocieri, rezistentă în lupta pulitică…
    – Şi damă bună, Şefu !
    – Hai, nu te măgări !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.