Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Gâdea: “Mă retrag din viaţa publică dacă am fost vreodată în sediul de campanie electorală al preşedintelui Băsescu”

Gâdea: “Mă retrag din viaţa publică dacă am fost vreodată în sediul de campanie electorală al preşedintelui Băsescu”

În ciuda îndemnurilor isterice, nu m-am pronunţat deocamdată public pe scandalul Sorina Matei-Mihai Gâdea. Pentru că, deşi am o opinie fermă şi cunosc şi amănunte din interior, nu mi se pare firesc să mă bag în redacţia lui Mihai. Nici el nu-şi permite să se bage în a mea. Dar povestea e întreţinută. Iar Sorina afirmă, cu subiect şi predicat, în Puterea, că Gâdea şi Turcan au negociat, în sediul de campanie al lui Băsescu, realizarea unui interviu în ultima campanie electorală. Dat fiind că lucrăm împreună de 4 ani (şi am petrecut nu mai ştiu câte campanii electorale spate-n spate), mi s-a părut firesc să-l sun pe Mihai. Şi să-l întreb dacă aşa a fost.  A negat. Şi m-a rugat să postez următoarea lui declaraţie. “Cine afirmă că am fost vreodată în sediul de campanie al lui Traian Băsescu, pentru a negocia realizarea unui interviu sau pentru orice alt scop, minte. Dacă există vreo probă care să demonstreze că eu am fost vreodată în sediul de campanie electorală al domnului Băsescu, eu mă retrag din viaţa publică. Mai mult decât atât, nu m-am întâlnit niciodată, în această viaţă, cu Valeriu Turcan;  nici în sediul de campanie, nici la Antena 1, nicăieri. În ceea ce priveşte retragerea din viaţa publică, aştept reciprocitate şi din partea autoarei afirmaţiilor, dacă nu e-n stare să probeze ceea ce a spus.”

UPDATE: Previzibil, tot în Puterea, Sorina o dă la întors. Era negociere telefonică, dar numai ea şi cu Turcan erau în sediul lui Băsescu, iar Gâdea în altă parte. Plus că, atunci când a venit Turcan în Antenă a vorbit cu Romaşcan, nu cu Gâdea. Atitudine care denotă caracter, nu glumă…

INREGISTRAREA EMISIUNII

P.S. Dupa ce si-a batut joc de ei un nimeni in drum care s-a dat fiul arestatului sindicalist Petcu si ei au halit-o pe nemestecate, profesionistii independenti ai singurei televiziuni de stiri din Romania au inceput sa fure poze de pe bloguri. De maine se baga si la buzunare?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

150 thoughts on “Gâdea: “Mă retrag din viaţa publică dacă am fost vreodată în sediul de campanie electorală al preşedintelui Băsescu”

  1. Conform declaratiilor jurnalistei Sorina Matei evenimentele au avut urmatoarea desfasurare cronologica: a primit solicitarea de la Cotroceni pentru realizarea interviului, a discutat cu conducerea Antena3, a primit ok-ul, a redactat raspunsul pe care l-a trimis in mod oficial Cotroceni-ului, dupa care la aproximativ o ora, conducerea Antena3 se razgandeste, refuzand realizarea interviului in conditiile initiale(pe care le acceptase anterior), facand-o astfel pe Sorina Matei sa pice de rahat din mai multe puncte de vedere(profesional, uman, deontologic).

    Acum, daca e sa-mi dau cu parerea, ca tot e locul potrivit, ca doar nu stiu eu exact cum stau lucrurile, as tinde sa cred ca evenimentele s-au desfasurat in felul urmator:
    A discutat cu redactia din care ea face parte(eventual si cu Gadea), a primit acordul, a trmis raspunsul, a aflat apoi Badea Mircea care a facut 45 minute spume, l-a convins pe Gadea ca nu e bine asa, Gadea a chemat-o pe Sorina, i-a adus la cunostinta situatia, Sorina s-a ofuscat(pe buna dreptate pentru ca mai bine ii zicea nu din prima si nu o freca asa ca pe copii mici), Sorina s-a certat cu Gadea, si si-a dat demisia.

    De ce cred asa ceva? Pentru ca de-a lungu timpului am observat:
    1) Gadea e…nush cum sa zic…”slab de inger”, are nevoie de cineva cu un caracter mai puternic decat al lui ca sa-l ghideze ce si cum sa faca, iar acel cineva e Mircea cu care se consulta “directoru'” ori de cate ori are de luat decizii importante;
    2) Mircea s-a exprimat in mai multe randuri in sensul refuzului categoric si asumat in ce priveste PDL-isti, eventuali noi colegi, in general cu probleme care tin de politica trustului, facandu-ma pe mine privitor sa inteleg ca el dicteaza acolo, sau chiar daca nu dicteaza el, macar da ultimatumuri cum ca el pleaca daca nu se face cum vrea el;
    3) Mircea uraste visceral PDL, PDL-isti, presedintele, ceea ce e de inteles, si sunt intru totul de acord cu el, si e de presupus ca afland modul in care avea sa fie realizat interviul a intrat in rosu;
    3) S-ar putea ca Sorina Matei sa-i fi lasat lu’ Mircea impresia de semi-pupatoare in dosul prezidential tinand cont de faptul ca ea si-a facut meseria stand mult pe la Cotroceni, lucru ce probabil l-a facut pe Mircea sa dea in clocot la aflarea vestii.

    Daca ar fi sa trag anumite concluzii acestea ar fi urmatoarele:
    1) Nu e nimic nasol in toata povestea asta, decat faptul ca …”slabul de inger” Gadea Mihai a facut-o sa pice de tot rahatu’, impingand-o in felul asta sa-si dea demisia(lucru de remarcat la o persoana care nu-si asuma ceva doar cu vorba ci si cu fapta…jos palaria);
    2) Daca politica trustului este: “facem toti ca Mircea care il convinge pe Gadea sa faca ce vrea el mereu”, nu e nimic rau nici in asta, dar macar sa fie asumata si sustinuta public, ca la toate marile televiziuni pe care le tot dau exemplu constant “directorul” si “gurnalistul”;
    3) Sunt convins pana in strafundul meu launtric “gata sa-mi pariez viata in secunda asta”(ca sa citez un mare clasic in viata), ca sunt destui jurnalisti respectabili in trustul ala care dupa toata tevatura asta simt o jena vis-a-vis de “conducerea” Antena3, pentru ca pe sistemul:”Romania greseste nu pentru ca nu are o opinie, ci pentru ca este imprevizibila in fata aliatilor Nord-Atlantici”, se pot astepta la hotarari arbitrare din partea conducerii, atata timp cat una spui acum si alta peste o ora, in functie de cum ii place domnului Badea, eventual Gadea.
    Inca odata vreau sa mentionez ca nu e nimic aiurea chiar daca asa stau lucrurile, pentru ca mai sunt destule televiziuni in interiorul carora nu este democratie, ci autocratie, dar macar sa fie asumata, nu machiata ca sa dea bine la public.
    O zi buna!

  2. @Catalin: totul e fals; si rationamentul, si prezumtiile. da-i democratie si fiecare-i liber sa opineze, nu sa si jigneasca. doua amanunte: Sorina n-a vorbit cu Mihai, iar Mircea a aflat de la mine, care am aflat tarziu, mult dupa desfasurarea de forte

  3. sincer,nu imi place DELOC de Sorina Matei.ultimul motive – la alegerile din UDMR a fost un moment, imediat dupa anuntarea rezultatelor, cand kelemen hunor a fost “oprit” de catre ea.dupa ce de vreo 2-3 ori i-a tot zis ca va veni imediat la studioul a3, a scapat,la nervi, un “vin la dumneavoastra, dupa cum am vorbit, dar acum merg la realitatea” moment in care ea era CAT PE CE sa traga de el fizic rugandu-se “nu,nu,nuuuu..veniti mai intai la NOI!”
    am gasit momentul asta extrem de gretos, umilitor si plin de mahagism.nu vreau sa o jignesc sau sa o transform intr-un diavol mai ales ca nu o cunosc insa aproape de fiecare data cand am vazut-o, vorbind liber nu relatand un text liniar si probabil memorat, am fost mereu neplacut surprins si, sincer, chiar nu as inghiti din prima tot ce mi-ar pune ea pe tava.ba dimpotriva!

  4. Văd că unii îl subestimează pe Mihai Gâdea. Asta, probabil, pentru că e mai ponderat decât Mircea ( şi decât mine ). Mă rog…are alt stil. Ceea ce nu înseamnă că nu e la fel de ferm în convingeri.

  5. Victore , Sorina Matei e un nume care are relevanta doar in lumea voastra , mica , a ziaristilor . Gadea e de cu totul alt calibru pentru publicul larg . Poate daca cerea un drept la replica in “Puterea” si facea public eventualul si previzibilul refuz , Gadea facea mai bine . Macar n-o populariza pe duduia asta (poate asta si-a dorit – cum sa-ti faci publicitate mai bine decat provocand un scandal cu un “nume”) . Da’ sigur ca asta e doar parerea mea .

  6. FuXi, de acord cu tine (dar nici tu nici eu nu suntem “puritani”, tot degeaba. 😉 )

  7. Eu habar n-aveam cine e Sorina Matei până n-am văzut un interviu cu Președintele Iliescu de ziua lui. A fost un interviu slab, ca să fiu finuț. O fi profesionistă în ce face, dar la interviu ar fi măturat Băsescu cu ea mai ceva decât a făcut-o cu Striblea.

    Ca argument aș adăuga și ce i-a zis Sorina Matei lui Mihai Gâdea la una dintre negocieri: „până la urmă vorbim de președintele României”? Poftim? Care Președinte?

    Poate modul în care a gestionat Mihai Gâdea situația n-a fost cel mai fericit din punct de vedere personal, dar pentru post sunt convins că a făcut cel mai bun lucru.

  8. nasol e ca amicul sutu cenzureaza comentariile anti Sorina Matei. cam asta e cu adevarul.

  9. 1. severin daca ai onoare, un singur lucru, seppuku politic adica da-ti demisia.

    2. in media audio-vizuala doar a3 este anti portocalie, in viitorul apropiat vor fi initiate tot felul de atacuri atat la nivelul redactional cat si la nivelul fiecarui ziarist incomod. nu sunt de neglijat nici atacurile la adresa patronatului sau prin mijlocire anaf ori cna.

    3. este europarlamentarul Norica Nicolai dispusa sa faca cunoscuta in plenul Parlamentului European situatia din audio-vizual, in special atacurile CNA, amenzi foarte mari sau plangerile penale facute de Narcisa Iorga?

  10. @Victor Ciutacu: Explicatiile pe care le-a dat aseara Mircea la “In gura presei” sunt perfecte din punct de vedere logic si am rezonat in totalitate cu tot ce a spus. Este o singura problema in toata tevatura asta, si anume ceea ce intentionat nu a spus aseara Mircea: faptul ca Sorina a primit initial acceptul pentru realizarea interviului, pentru ca apoi conducerea sa se razgandeasca. Atata timp cat nimeni nu vine sa lamureasca chestiunea asta, tot ce spun Sorina Matei si Mihai Gadea sunt doar barfe demne de “Acces direct” si “Un show pacatos”, iar eu in calitatea mea de privitor/consumator de TV, pot sa banuiesc orice cu privire la acceptul/refuzul in speta, ceea ce si fac….
    In ce priveste jignirile, nu cred ca sunt vinovat de asa ceva.”Director” i s-a spus lui Gadea intr-un promo obsesiv difuzat zile in sir, chiar colegii de trust spunandu-i asa in gluma in emisiunea “Sinteza zilei”. “Gurnalist” e termenul acordat lui Badea, chiar de catre “treningurist”, nu l-am inventat eu, iar “persoana cu caracter mai slab care are nevoie de cineva mai puternic decat el, ca sa-l ghideze”, nu consider ca este o jignire ci o constatare.

  11. Deci, a inceputa si la A3 CURVASAREALA…Atentie, d/ule GADEA, atentie(vorba lui V-Stan)….Pe bune, BADEA si-a luat-o in cap………

  12. @all: Basescu are minim doua invitatii scrise (si vreo cinci telefonice) de la mine pentru realizarea unui interviu, toate fara nici un raspuns, asa ma mai subtire cu raspunsurile prompte la solicitarile presei.

  13. Iertată-mi fie ignoranţa, Imperatoare, da’ cine soarele îi Sorina asta a lu’ Matei? 😛
    (Aha, am aflat! Uite aşa mă dau de gol că mă doare-n ş… cot de orice ar avea de transmis prin corespondenţi ori prin propria-i voce, vodă aciuit prin fraudă la Cotroceni. 🙂

  14. Pentru că e clar că singurii “independenţi” citesc acest blog, să le scriu: dragilor ( eufemism, of course ), nu vă e jenă deloc? Să furaţi poze de la Victor? Să vă fraierească un papagal de care-şi bate joc Mircea?
    😆 😆 😆 😆

  15. Fiti atenti, antenistilor, a inceput lupta la baioneta…basescu si securistii lui vor sa cucereasca si ultima reduta…(nu am spus antenisti peiorativ, ci pentru ca si eu, la rindul meu, am primit recent replica absolut naucitoare “nu imi vine sa cred ca esti antenist”, asta fara sa lucrez in nici un fel in trustul Intact si nici macar sa ma fi declarat fan absolut al vreunei entitati din acest trust)

  16. Eeeee vedeti domnule Ciutacu daca nu aveti grija cu ce fel de oameni va inconjurati ce “scandal” iese… Mie mi se pare ca a fost un “plan” pus la cale de mult timp! Ce trebuia sa se inteleaga dupa acest “scandal” e faptul ca nu va da voie Voiculescu sa mergeti la basescu la cotroceni! Daca voi o veti mai primi vreodata pe fatuca asta la voi la antene sau la ziar sunteti cei mai mari fraieri (scuzati-mi exprimarea)!

  17. Dar ce-i cu ‘hora cretinilor’ pe tema MITUIRII liderului de sindicat? Mituit poate fi un angajat al statului, platit din bani publici.
    Privatul nu poate fi mituit! Nu exista articol in Codul Penal pentru ‘mita’ la persoane private!
    Sindicatul e o organizatie privata din bani privati! Nu se poate mitui, oricat de multi bani i-ai da! Privatul te poate santaja, te poate extorca, te poate insela, dar privatul NU POATE FI MITUIT!
    Alo! Romania! Deontlogii! Televiziunile! Politicienii!

  18. Priviti mai sus cum a trecut biata fata de la o stare la alta cu o usurinta care ar trebui sa dea de gandit. Dupa ce i-a tocat si pe Basescu si pe nefericitul de Turcan, a trecut cu o usurinta suspecta cel putin la adulatie. E cel putin jenanta prestatia ei de acum, stiind ca Antena i-a tolerat adulatia pe fata, adulatia manifesta, pentru Basescu. Daca mai cautati mai vedeti tot pe blogul ei si alte asemenea prestatii de adulatie in timp ce era angajata unui trust care il critica pe presednte. Deci, care presiuni, care oprelisti in exercitarea meseriei ? I-a mai provocat o data si nu au reactionat, anul trecut. Deci au oprimat-o rau. A, ca taxat-o Badea pe blog, asta e altceva. ALTA> In arhivele Antenei 3 exista si o inregistrare din vremea in care era si ea impotriva lui Basescu. Atunci il intervieva pe Iliescu. Erau pe pace. Si i-a spus: “Va pup domnu’ presedinte !”. Profesionista mare, a lasat asta pe post. Sa ne aducem aminte cum sarmana era evitata de politicieni. Din cauza ca se ducea la ei cu microfonul ascuns pe unde stia ea mai bine. Ei credeau ca vorbesc cu ea off the record, iar ea punea operatorul sa inregistreze de departe. Si inregistra tot ! Un profesionist scoate pe fata si nu prin dos, de la un politician lucruri interesante. Nu e imoral sa folosesti tehnici de gen camera ascunsa, dar nu pentru orice. PS Si mai e ceva: E o fratie ciudata acum cu ea pe un blog si peun site. Un politician “rozaliu” si Nuti, or sti de ce ?

  19. @Dan Tanasescu: eu mi-as paria salariul pe TVR 🙂
    @Calina: nu echilibrul emotional e punctul ei forte

  20. @ verde-n moaca

    Nu e chiar atat de simplu. Sindicatele beneficiaza de un patrimoniu oferit cu titlu gratuit care poate fi folosit doar in interesul membrilor , fara a putea fi impartit intre ei. De asemenea , statul are dreptul sa-si bage nasul in finantele lor pentru ca (si asta tine de filozofia fiscala a oricarui stat civilizat) cotizatiile membrilor sunt deductibile fiscal din calculul impozitului pe venit . Iar orice deductibilitate poate fi verificata de fisc (e normal sa fie asa , nu tine de statul lui Basescu) . In sfarsit , discutia e mult mai ampla , dar ca sa faci o asociere corecta , gandeste-te la fondurile de pensii (sau la cele de investitii) . Si acolo sunt fonduri private , dar crede-ma , e mai bine pentru oricine sa fie un organism care sa-si bage nasul in activitatea administratorilor acelor fonduri . E si in interesul tau sa fie asa . 😉

  21. Victore,te rog nu ne mai pune inima la incercari cu promo-ul emisiunii tale.Cand am vazut cele 3 mutre (asta ca sa ma exprim elegant,desi n-ar trebui) din promo,am vrut sa renunt sa-l deschid si sa ma uit la emisiunea ta,in care credeam ca ii ai invitati pe cei 3 sinistri (tot elegant m-am exprimat),sau pe unul din ei.M-am linistit dupa ce am vazut despre ce e vorba si astept emisiunea ta.Succes!

  22. @verde-n moaca & Adi: infractiunea de dare/luare de mita a fost extinsa si la mediul privat. d’aia au putut face si faimosul “Dosar Valiza”

  23. Eu sufar de teoria conspiratiei. Si citeodata cred (cam de anul trecut) ca Sorina Matei a jucat la doua capete. Timpul le va rezolva pe toate, dar sincer, nu-l prea vad pe Basescu atit de barbat incit sa vina la un interviu cu intrebari la care sa nu aiba si raspunsul dupa faza cu Razvan Dumitrescu.

  24. @ Victor

    E foarte bine ca au facut asta. Mita inseamna pana la urma satisfacerea unui interes personal in dauna organizatiei al carei interes esti platit sa-l aperi . Foarte bine ca prejudicierea unui interes privat prin darea/acceptarea mitei este pedepsita . De ce-ar fi patrimoniul privat mai putin important decat cel public? Aplaud o astfel de masura .

  25. Imi pare rau sa spun ca aceasta jurnalista cu care nu am nimic de impartit are un comportament de tip securistic,in sensul ca afirma ceva care provoaca senzatie ca apoi sa dea inapoi,dupa ce ,in mod evident, efectul s-a produs,iar indoiala si suspiciunea au fost provocate.Am constatat astazi in teritoriu ca securistii lui Base devin din ce in ce mai agresivi si nesimtiti.Cat despre iesirile la televiziuni ale lui Base,acestea sunt coroborate cu un activism agresiv ,in teritoriu ,din partea pdl-ului.Se vor pompa bani grei in borduriada,nu in asfaltat strazi,ci in borduriada strazilor.Cat despre Norica Nicolai,ea fiind membru pnl,tare as vrea sa ii stiu parerea in legatura cu lobby-ul pe care il face Orban pentru pdl in randul pnl.Orban are un caracter mizerabil,ii admir in schimb capacitatea organizatorica.Cat despre politica externa a Romaniei,iti spun ce am inteles din prostiile lui Basescu,nu e exclus sa fi inteles acelasi lucru si altii din exterior cand a vorbit prima oara .Cand spui:nu sustin o interventie militara,nu plec la razboi,ma conformez ca nu am ce face,de nevoie, pentru ca sunt membru NATO,nu stiu de ce ma conformez acestei decizii NATO,pentru ca nu am idee,cred in viitoare posibile actiuni teroriste,atunci eu trag concluzia ca esti foarte apropiat de cercuri extremiste islamice.

  26. E simplu: fatuca s-a vandut.

    Cine incearca sa ma contrazica, sa-si ia faca sepucu.

  27. Si daca Sorina are dreptate referitor la Mihai?
    Asa de dragul conversatiei … 🙂
    Nu crezi ca sunt multi colegi,fosti sau actuali,care stiu si pot sustine cele scrise de ea pe blog? 🙁
    Si nu ma refer doar la ultima poveste cu interviul…

  28. Chiar am asteptat emisiunea cu Norica Nicolai. O femeie desteapta, care spune lucruri inteligente SI de bun simt, lucru destul de rar. In fine, o tipa faina, nedemagogica si cu destul de mult curaj. Pacat ca n-ai lasat-o sa vorbeasca decat monosilabic. Parca mancasesi foc: nimic nu te putea opri din vorbit, o intrerupeai pe femeie, strigai, tu intrebai, tu raspundeai, de parca erai tu invitatul ei si nu invers. Baaai, pe tine te mai vedem, pe noi ne interesa ce avea ea de spus…

  29. Minunata emisiune cu Dna Nicolai! Pacat ca e doar o ora cu publicitate cu tot.
    Va dati seama ce ministru ar fi fost? Riguros, argumentat in decizii,…Si cum ar fi dat Basescu intr-o discutie live pe la guvern cu respectiva doamna? Ea cu argumente, el cu celebra “mapa”. Mai pe romaneste cu turnatorii de la secu.
    De asta am ajuns unde suntem. Si ne cam meritam soarta. Pacat.

  30. @Oana: nu cred. daca exista, ar vorbi. da’ Sorina n-a fost cumva sefa la sectia Politic de la Antena 3, aia care-l toca pe Basescu? sau ea organiza rezistenta din interior?

  31. Cred ca doamna Sorina Matei greseste de data asta.
    Si nu numai ea.

    Doamna Matei a lucrat in Intact vreme de 14 ani.
    Nu poate spune, acum, ca nu a cunoscut traseul unei astfel de aprobari.
    Am inteles ca dânsa a vorbit cu sefii ei directi pt a i se aproba un interviu cu Basescu.
    Acei doi sefi (Huc si Romascan) la randul lor i-au dat unda verde.

    Dar atat Sorina Matei cat si Huc si Romascan stiau ca de fapt cel care ia decizia finala este Mihai Gadea.

    Practic, ei au actionat, toti 3, pe cont propriu fara sa aiba aprobarea lui Gadea.
    Oricat ar scalda-o ei si oricat ar intoarce-o, de data asta nu au dreptate.
    Daca Gadea ar fi fost cel care si-ar fi schimbat decizia, ar fi de inteles reactia doamnei Matei.
    Dar atata vreme cat ea nu a avut aprobarea lui, n-avea dreptul sa finalizeze intelegerea dintre Intact si Presedintie.

  32. 1- Victor, intrebarea e daca Gadea a refuzat o data sau de doua ori un interviu cu Basecu, nu ma intereseaza daca a vb cu Turcan pe stada, la Mall sau in piata, fata in fata, la telefon, sau prin semne cu fum.
    2- Ce conteaza daca sunt subiecte alese de Basescu, pe Razvan nu l-au interesat subiectele in 2009 cand il intreba in direct de ce bate copii prin tara sau de ce umbla pe la Grivco

  33. @Lupu:
    1. intrebarile sunt alea care sunt, nu alea pe care vrea sa le impuna Sorina. nu stiu eu ce si daca a refuzat Mihai, dar, pe de o parte, el a mai facut interviuri cu Basescu (deci n-are de ce sa fie coplesit de el), respectiv, pe de alta parte, pana 2010 nu era directorul Antena 3 (deci putea sa-l refuze maxim pentru Sinteza zilei). Daca voia Basescu sa vina la Antena 3, il aducea Oancea pe brate. in plus, cuplul Sorina-Turcan omite sa spuna ca Basescu a avut invitatie scrisa de la mine si s-a facut ca ploua.
    2. in calitate de candidat, in studio, il intrebi orice. exact cum a facut Razvan. cand ti se impune o tema, la el acasa, nu misti, ca se ridica si iti ureaza succes in viata. Sorina dramatizeaza patetic. a avut de provocat un scandal, a facut-o, acum va pleca. pariem ca la TVR?

  34. Si daca negocia ce era rau? Esential este ca reporterul care i-a interviul sa nu fie “planta” ca ala barbos de la Realitatea.Mai avea putin si-l facea pe Basescu-“Obama”.

  35. ma intereseaza putin spre deloc daca Gadea a negociat cu staful basexu’ in campanie (personal nu cred)
    cat despre sindicalistul arestat – aceasi regie – aceasi concluzie – prosteala pentru prosti (acum orice schimb de bani se numeste spaga – din ce stiu cel care a dat bani era un particular iar sindicalistu’ n-are nici o putere in “ograda asta” numita romania – e posibil sa gresesc eu)

    n-am cetit foarte atent articolul cu pricina de la “independenti” dar barem puteau sa precizeze sursa – asa se face … e dar lasa ca merge si asa :))

  36. În ceea ce priveşte retragerea din viaţa publică la reciprocitate, Gadea poa’sa astepte mult si bine. Baietii (sau ma rog fetele) astia portocalizati au aplicat din totdeauna sanatosul (pentru ei) principiu: daca unu din noi doi moare eu ma retrag la tara!

  37. mde …
    Pana la urma Sorina a facut un serviciu imens PeDeLastiei …. acu toata lu7mea are confirmarea “adevarurlui” sustinerilor basesti ca cum cei de la A3 sunt niste tonomate pe euroi. Dovada este ca ea unica profesionsita corecta trebe sa plece ….
    Sa vedeti ce o sa scoata portocalii din asta … Ca oricum alegerile le-ua csatogat si cu o hartie “pierduta” de ni8meni asumata ca sarea si posta ….
    PS. Sa ne intelegem – nu iubesc PeDeLstia si pre Bassolini

  38. Că e B1 TV, că e TVR, tot la Băsescu se duce! Eu înclin să cred că la B1 TV, pentru că am văzut că o ridica în slăvi Andrei Bădin pe Facebook. :))

  39. Cu fiecare apariţie, Norica Nicolai ne tot aduce aminte ( nu în mod special 😉 ) de ce n-a vrut-o Băsescu ministru al justiţiei. Cred că i se face pielea de găină când o vede. 😆
    Nu ştiu care ştire e mai tare acum: aia că austriacul nu şi-a dat încă, în fapt, demisia sau cea cu potenţialele dezvăluiri de săptămâna următoare. Cred că tot prima.

  40. revenire

    Mă îngrețoșează și altceva: dintre cei care îi țin isonul se disitinge o colegă de-a ei din trust, dar care a rămas în presa scrisă și pe care nemernicii de Gâdea și de Ciutacu o mai invită (o invitau, sper să rămână la timpul trecut) pe la emisiuni. Culmea, deși inteligentă e cunoscută drept cea mai mare producătoare de invenții din media. Îmbrăcate foarte deștept, în așa fel încât de multe ori își duce de nas șefii care cred că e așa cum scrie ea. E cel puțin jenant din partea fetei să scrie pe blogul personal că a devenit greu să facă meseria de jurnalist, când ea a fost salvată de pe stradă de actualii ei șefi, de actualul ei loc de muncă. De pe stradă, acolo unde fusese aruncată din rațiuni de prestații profesionale șmechere, de vechiul loc de muncă.

    Despre un alt susținător al Sorinei dar care a fost angajat al Antenei, de unde a dat din casă la greu fără ca cineva să se răzbune pe asta, dovadă că într-o vreme după aceea a tot fost invitat în emisiuni: e jenant.

    De fapt e un trio acesta, un trio toxic al media din politică.
    PS: Dacă nu la TVR, măcar la Cotroceni sau pe la Felix orange.

    AFerim !!1

  41. “numai ea şi cu Turcan erau în sediul lui Băsescu”: nebunaticii! Macar daca o chemau si pe Turcana 🙂 !

    La buzunare ne fac astia de cand ne stim 🙁 ! Si inca “cu legea-n mana”!

    CUM DRACU’ SA FACEM SA NU NE MAI JECMANEASCA NENOROCITII ASTIA?!

  42. Chestia asta cu Mihai Gadea la sediul la campanie al lui Traian Basescu este ca in cazul sindicalistului Petcu unde Realitatea.NET s-a facut de ras. vai de capul lor

  43. Diversiuni,diversiuni.Este o tactică stiută:aceea de a trage în noroiul în care unii se bălăcesc,as spune,cu voluptate pe cei pe care vor să-i discrediteze.În privinta asta,nimic nou sub soare.

  44. Aferim 2

    Da, este un scandal provocat. De când un asemenea intreviu se face în stil fușăraie. Despre profesionalismul distinsei: voia să îl întrebe acum în 2011 ce va face când nu va mai fi președinte. Dumnezeule mare, când totul arde în țară și în plan internațional, să îi pui asemenea întrebări înseamnă despărțiri de realitate, că să folosim un limbaj diplomatic.

  45. @Oana și celor care doar au rezerve, ca să nu mai zic de cei care susțin pe cuplul Sorina-Turcan-Băsescu:

    Priviți în toată splendoarea lor cenzura și presiunile politice ori profesionale din partea nemernicului de Gâdea și a nemerniciei numite Intact: Sorina, biata de ea, nu doar că a fost osândită să fie șefa secției Politice, dar dictatura a fost atât de îngrozitoare încât imunda Antena 3 a angajat-o pe soră-sa. Nu știți ? Fata aceea mai mult decât modest mobilată intelectual și profesional, aceea care clipește precum beculețele de Crăciun, biata de ea, la transmisiunile în direct. Nu a mai avut loc la Gândul și nemernicul de Gâdea a angajat-o, ca un dictator ce este, ca să o oprime pe Sorina.

  46. Încă un pic
    Să ne mai amintim dară și de întrebările limbiste – pentru care sigur nu a întrebat-o nimeni de sănătate la întoarcerea în redacție – de la conferința de presă din sâmbăta summit-ului NATO de la Lisabona (reascultați înregistrările !) de la sfârșitul anului trecut. A fost după momentul în care Sarko l-a batjocorit în mod firesc pe idolul ei politic, pe partid și de stat și idol al altora asemenei ei. Când l-a flituit inclusiv cu mâna (chiar dacă după aceea în conferința de presă de la sala de presă a Republicii Franceze a făcut o declarație diplomatică, una pe care bietul Baconschi a luat-o drept ceea ce nu era: una prietenoasă la adresa lui Wiskey-escu), după care s-a dus să-l bârfească precum în tripou cu Berlusconi.

  47. Și încă
    La conferința de presă a lui Băsescu,profesionista uriașă Matei a pus întrebări atât de frumoase și de dure, încât Băsescu nici nu se aștepta la ele.

    E acel gen de întrebări al căror unic scop este de ridicare de mingi la fileu: ”Nu-i așa că, nu numai că nu v-ați certat cu Sarkozy, ba chiar sunteți prieteni la catarmă ?!” Reascultați banda și îi veți vedea prestația în toată grețoșenia ei !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.