Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cătușele, efect orgasmic la neputincioși

Cătușele, efect orgasmic la neputincioși

UPDATE: Fabuloasă hotărârea de a o plasa pe Elena Udrea în arest la domiciliu cu o seară înainte de votul din Parlament privind noua cerere de arestare preventivă. Sunt curios cum ajunge la Casa Poporului și, în caz c-o va face, dacă DNA va considera că discursul ei public, deci implicit și pentru presa pe care nu are voie s-o contacteze, va fi tratat ca o încălcare a condițiilor dispuse de instanță. Iar interdicția de a posta de-acasă pe facebook, după ce a avut dreptul în arest, e, dincolo de caracterul ei anticonstituțional, demnă de noaptea minții.

Am fost primul care scris/spus, apăsat, că, pentru toate negerulile pe care le-a comis/patronat, Udrea trebuie să stea la beci, nu pe fotoliul ministerial. Am coordonat campania de dezvăluiri din Jurnalul National​ care a dus-o în fața comisiei parlamentare de anchetă. Se întâmpla cândva, în Cretacic, când majoritatea celor care o demonizează azi cu gurile pline mâncau de la ea sau de pe urma ei. Sfida. Amenința. Stăpânea. Erau vremurile când orice atac la adresa ei trecea drept lezmajestate: Băsescu în spate, mafia portocalie în față. Tocmai d-aia îmi iau libertatea de a spune…
Încercarea de o aduce încătușată în Parlament, pentru a-și pleda cauza, e subumană. OK, e arestată, denunțurile curg împotriva ei, iar cei care 10 ani n-au avut curaj să miște un pai nu mai prididesc cu finalizarea dosarelor penale. Eu însumi trăiesc, seară de seară, din dezvăluiri despre viața și opera ei în funcții de demnitate publică. Și o fac cu voluptatea celui căruia i se confirmă că a avut dreptate. Dar e deja prea mult! Oricât ar personifica tot răul regimului băsist, instaurat, poate ați uitat, prin vot liber și democratic. Și revalidat, după 5 ani, tot la urne. Cercetați-o, trimiteți-o în judecată, condamnați-o dacă aveți probe, nu pentru întreaga activitate, că nu suntem la Oscarurile Răului, dar lăsați-i posibilitatea de a vorbi, de a-și pleda cu demnitate cauza. Nu strânge pe nimeni de gât în Casa Poporului, n-o să-și gâtul, în direct de la tribună, cu unghiile.
Da, știu, e rea, e odioasă, e arogantă, e complicea Tiranului, n-are scrupule. Dar toate ăstea la un loc nu-s motive viabile de a o trata degradant. Vă excită cătușele? Vă simțiți mai puternici dacă o vedeți îngenuncheată? Deocamdată, cel puțin, are trufia și puterea de a se uita fix în cameră și, prin ea, în ochii voștri. Voi aveți puterea de a vă uita în ochii ei?

P.S. Inchizitorilor, dacă aveați sânge-n portocale, o plimbați ca pe urs când era Băsescu-n putere

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Cătușele, efect orgasmic la neputincioși

  1. Victor,
    eu nu o plang..e o mizerie ce se intampla cu arestul preventiv pentru niste fapte fara violenta savarsite acum x ani , da pt ce li se intampla acum e tot vina lor si imi vine in minte bica care aud ca ea a lucrat la legile astea care sunt acum si a transmis prin avocata ei ca ii pare rau , ca a gresit bla bla bla.
    astia cand au fost la putere nu s au gandit ca s-ar putea sa ajunga in situatia lu voiculescu , nastase ,becali . nici prin cap nu le a trecut ,ca daca erau putin destepti renovau arestul central de la capitala ca tot pentru ei il faceau . acum se plang.
    interesanta tinuta lu elena 🙂
    mi a adus aminte de filmul pe care l am vazut in weekend – 50 shades of grey . :)))))

  2. Unii speră și încearcă să arunce toată epoca Băsescu în cîrca udrei,băsiști ce spun că ea l-a stricat.Că altfel era totul frumos,udrea e o vrăjitoare și trebuie arsă pe rug.Și,apropo pe chestia aia cu comisia lui Organ a dat cineva un NUP.Oare cine?
    Ardem rugul și ceilalți vinovați se pierd în peisaj.Dar,nu puteai spune nimic de Cocos sau de oricare,că săreau cu justiția independentă și cu
    Năstase și cu Ponta……Acum,aceeași strîng lemne pt. rug cu o frenezie dubioasă, comparabila doar cu frenezia cu care o pupau în fund.

  3. Niste ipocriti…impotenti si misogini. Au satisfactii maxime, acum, dupa 10 ani, le curge cerneala. Lasi aroganti, patetici si impostori. I as baga pe toti la puscarie, fara catuse, poate se imputineaza….dar nu au atata curaj!

  4. Stimate domnule Ciutacu,

    Recunosc, am asteptat cu interes noul dvs. comentariu. Dupa ziua de astazi as dori sa exprim si eu 3 idei :

    1. Este izbitor de asemanatoare situatia de astazi cu cea din ’89. Base=Ceasca, Elena=Elena, cohortele de slugarnici = cohortele de slugarnici, servicii aproape = Securitatea.Poporul a devenit populatie dar e la fel de derutat si ametit de bocancii regimului. Diferenta e ca nu exista doar TVR si ca e imposibil sa vedem “cuplul malefic” executat la vreo “targoviste”. O luam de la capat cu prosteala inca 25 de ani ? … Romania a pierdut 25 de ani din viata si nu doar timpul, aproape ca ne-am pierdut PATRIA si tradarea asta facuta de niste nemernici merita retragerea cetateniei si punerea la stalpul infamiei. Si nu doar Base ci si ultimul “turcescu” si ultima “pora” care au intoxicat si minti nevinovate.
    2. Mi-e teama ca sistemul e mult mai crancen decat pare. Faptul ca Ridzi nu a spus tot chiar cand are funia de gat si aproape atarna in piata publica arata si o frica enorma pentru ce s-ar putea intampla copiilor ei daca ar “turna” sau poate ca are promisiunea ca nevinovatilor ei copii li s-ar putea asigura viitorul de catre “sistem” la fel cum au beneficiat si odraslele fostilor din 89… stil pur mafiot.
    3. Nu luati in deradere ce se intampla in Ucraina si nu va puneti speranta in NATO. Am mai fost in aliante in istorie si ne-am furat-o mereu. Rusii ne-au lasat sa ne luptam in izmene la Marasesti in primul razboi mondial. Americanii si britanicii ne-au lasat la rusi in 45. Am fost, suntem si vom fi moneda de schimb ca marile puteri sa se impaciuiasca dupa vreo “betie” comuna lasata cu scrasnete de dinti si inclestat de pumni. Necazul nostru e ca nu apar in varf oameni cu adevarat patrioti care sa nu lase poporul si patria zalog la straini in schimbul umplerii de buzunare. Mi-e dor de Stefan cel Mare, de Mircea cel batran si de Mihai Viteazul. Nu mai radeti de ei facandu-i curvari, betivi si tarani pentru ca apare vreun Patapievici cu diplome dar fara suflet, datorita lor inca mai avem o PATRIE… nu stiu insa pentru cat timp.

  5. Victore, fiecare sa pateasca dupa cum merita. Dar, ca tot veni vorba despre coruptie, oare DNA o sa puna ceva intrebari despre conturile din Elvetia ale doamnei Tanasescu (sotia fostului ministru de finante). Acolo, sper sa fii de acord, sunt sume putintel mai mari.
    P.S. Doamnele Iacob R. si Elena U. isi merita soarta. Totusi, in cazul primei, imi pare disproportionata pedeapsa, daca o comparam cu prejudiciul adus, fondurilor publice, de numitul Adrian Nastase. Parca, Nastase, care a si platiti rapid vro’ 1,3 milioane de euroi, prejudiciase statul cu sume mai mari, si tot n-a “luat” cinci anisori. Oare de ce?

  6. Cat mi-am dorit sa-i vad plecati,cat am vrut sa uit ca au existat ,vazand ce se intampla…e cumplit.Daca asta e justitite,nu stiu cum arata injustitia.Credeam ca dreptatea reclama in preama-i calm si responsabilitate.Suntem pe un drum gresit,pe un drum extrem de periculos.Basca,ma intreb cat timp mai putem spune ca ne place Esenin,ca ascultam Prokofiev..

  7. nu mor de dragul udrei, dar nu cred ca justitia se face ca in evul mediu. chiar vechiul drept romanesc prevedea ca invinuitul sa se apere slobod pana la pronuntarea sentintei. ce fel de aparare poate face un om cu catuse la maini, in cel mai inalt for al statului roman? daca o vor prezenta in parlament va trebui ca parlamentul sa-si asume pe perioada sedinte custodia persoanei, iar aceasta libera sa poata sa-si sustina pledoaria…

  8. Felicitari domnule Victor Ciutacu!
    Si o spun sincer, din adancul inimii…
    Stiu ca nu e usor sa-ti regasesti verticalitatea, claritatea mintii si pacea inimii cand ai aceasta profesie.
    DAR.
    E bine ca oamenii din media sa nu uite ca ei educa masele si daca aceasta educatie este intinata de frustari, ura si lipsa de respect fata de “celalalt” unde ajungem?
    Poate ca a venit moment sa invatam sa respectam fiecare om, asa cum este el, pentru ca numai din respect se poate naste o minte clara si echilibrata.
    Si mai e ceva… exact cum ma tratez pe mine asa ii tratez si pe altii…. deci ce spun despre altii ma reprezinta pe mine si nu pe ei… traim intr-o lume a oglinzilor…. si noi suntem oglinzi deasemenea…
    Multumesc pentru acest articol, mi-ati redat speranta ca putem fi o societate civilizata… <3

  9. Se vede cu ochiul liber ca DNA-ul lucreaza dupa un manual la capitolul imagine si incredere. Vii martor si pleci inculpat. Scapi de-o acuzatie si imediat ce-ai apucat sa respiri usurat te pricopsesti cu alte trei si la modul general vorbind este greu sa scapi de nevinovat de acolo.

    In ceea ce-o priveste pe Udrea, de principiu sunt de acord cu tine, dar pacatosul din mine ma impinge sa scriu ceva de genul “de ce sa ne oprim din spectacol tocmai acum ?” 🙂 Ca pe Basescu n-o sa-l vedem transportat cu catuse in Parlament, ca sa fie o ASA distractie ? 😀

    Mai ramane o necunoscuta; cine o sa fie de serviciu in Vinerea Mare ? Ca pana atunci nu vad alti grei ajungand pe acolo (grei la imagine).

  10. Chiar nu se prinde nimeni ca astia pun din ce in ce mai tare presiune pe tot ce misca pentru a stapanii apoi in liniste?

    Spectacol, spectacol, spectacol. Oare cine-i mai opreste? Se pare ca nu mai are cine.
    10 (zece) ani au construit in liniste si a venit momentul sa preia puterea. L-au pus in frunte pe Klaus si soldatii din spate fac treaba.

    Cine sa mai conduca tara asta cand toata lumea-i corupta.
    Sa presupunem ca ar aparea un partid care ar aduna in jurul lui numai oameni puri. Da’ ce ne facem ca oamenii astia puri au rude de sange sau prin alianta care sigur or fi facut ceva necurat in ultimii de 25 ani. Oamenii astia puri vor fi bagati in mocirla de ,,autoritati” pentru ca apoi cine ramane sa execute ce li se comanda.

    Chiar nimeni nu-si da seama ca astia sunt STAT in STAT deja?
    Pe Grebla l-au inlaturat chiar daca gasca lui Klaus avea majoritate confortabila la CC pentru a demonstra ca ei conduc si ca au pus stapanire totala pe CC. Intr-o tara civilizata inainte de numirea lui Grebla la CC serviciile si dna ar fi instiintat Parlamentul ca omul asta e cu bube si nu l-ar fi numit nimeni la CC. Dar, NU, ei au asistat in liniste razandu-si in barba, stiind ca pot mai tarziu sa dea lovitura pe treba asta.

    Acum arata lumii ca-l ataca pe Ponta. Daca analizam un pic Ponta e de-al lor si joaca cum i se canta deja. Sa traiti’. Construiesc termitele cu migala.
    Ei vreau ca lumea sa ajunga la concluzia ca toata lumea-i corupta si instaleaza frica-n fiecare de ,,autoritati”. Asta-i definitia dictaturii celor nevazuti.

    In urmatorii 10 ani n-o sa mai vedem demonstratii prin care oamenii sa-si ceara drepturile si o sa vedem din ce in ce mai putini oameni care vor avea curajul sa vorbeasca despre ce li se intampla.

    Ce sa mai spui cand banuiesti ca sigur ai vreo ruda mai apropiata sau mai indepartata care are dosar in asteptare la servicii. Si daca vei spune ceva dosarul va pleca spre DNA si se va ajunge usor la tine prin denunturi obtinute prin presiune.

    Marii ,,formatori de opinie” sigur ca o vor tine pe aia cu ,,justitia independenta” ca si cand justitia aia e facuta de niste extraterestri si nu de pamanteni alesi dintre noi astia corupti la gramada.
    Iar idiotii vor jubila de fericire ca ,,DNA a ajuns la familia lui Ponta”. Si sunt multi din pacate …

  11. Trebuie facuta urgent o fresca cu Elena cu catuse in Parlament, Basescu varsand o lacrima si poporul de pe margine scuipand seminte in timp ce se excita la televizor.

    E penibil acest film la care ne uitam noi, dar e profund balcanic… face parte din acelasi registru cu tragerea boierilor in tzeapa, abuzurile perioadei fanariote, asasinatele politice in Parlament, abuzurile legionarilor, sau ticalosiile sovieticilor.

    Recunosc ca, pentru o clipa, am avut in 1989 un moment de slabiciune umana privind asasinarea lui Ceausescu, fara proces, la Targoviste. Am depasit acel moment cand mi-am dat seama ca asa actionau, de fapt, bolshevicii sovietici, cu pistolul la tampla, in padure.
    Cu alte cuvinte Ceausescu a pierit intr-un mod specific, traditional sistemului ticalos care l-a promovat si care l-a adus unde l-a adus. E la fel si cu Elena Udrea.. E simplu. Spectacolul grotesc e pe masura ticalosiei regimului care a scos-o din anonimat si a imbogatit-o. E pe masura dimensiunii spagilor. Oameni care nu s-au multumit cu 10.000 de euro (o avere pentru poporul de rand) ci au pretins si vehiculta milioane de euro.
    Basescu merita aceeasi umilinta publica – 90% din poporul care si-a pierdut orice speranta de mai bine in aceasta tara saliveaza dupa umilirea publica a lui Basescu.

    Oricat ar fi de african, de gregar ar fi un astfel de spectacol, el face parte din “masurile dure dar necesare” (de la Boc citire).

  12. offtopic:
    Azi dimineata l-am auzit pe Tolontan cum spunea ca ProTV, A3 si RTV au fost cele trei posturi TV care au dat stiri pe bani de la Ritzi. Din cate inteleg Tolontan este un fel de sef la GSP, care este in acelasi grup cu A3, deci, banuiesc, ca ar trebui sa stie ce vorbeste, cel putin in privinta lui A3.
    Nu stiu ce este mai gretos: cei care au profitat de bani nemeritati sau cei care, dupa ce au mancat din mana lui Ritzi, acum se dau virgine si o balacaresc pe Ritzi? De fapt stiu!

  13. Realitatea, B1, Digi24 impreuna cu restul corului de “lautari basescologi” prin “deontologii” lor de seama au gasit subiect … Soc si Groaza !!! … “Epicentrul coruptiei din Romania este la Comarnic !!!” …. bine ca nu la Scofalcenii din Deal.

    Ete, asta e ! … Necazul nu e ca apare cate un Ceasca sau Base in istoria noastra …Necazul e ca in fiecare perioada din asta sunt prea multe “otrepe” pentru care notiunea de “demnitate” e o notiune folosita ilegal, gunoaie gata sa manance “rahat” in schimbul unui “blid de fasole” de la stapan.
    Cu majoritati din astea nu poti construi o tara ci doar umpli un teritoriu cu lasi, hoti si pitipoance.
    Greu de schimbat ceva in halul in care merge tara asta. Prea mult gunoi. Vad ca unii au sperante dar imi pare rau sa va dezamagesc. Niciunul din cei in viata azi nu va apuca timpurile in care tara asta va fi cum trebuie, daca va mai fi vreodata.

  14. Dle Ciutacu, cred că procedurile prevăzute sunt incorecte. Cătuşele ar trebui să fie obligatorii pentru cei reţinuţi pentru infracţiuni violente, labili psihic sau bănuiţi de intenţia de evadare. În aceste situaţii ele sunt necesare, nu şi în celelalte cazuri în care sunt doar stigmatizante şi servesc doar unor satisfacţii în care se amestecă destul gunoi.Singurul lucru care m-ar interesa ar fi recuperarea prejudiciului. Ceea ce nu se va întâmpla.

  15. …Udrea acasa … la fel ca Mircea … “sistemul” functioneaza … din aproape in aproape… Ura si la gara !

  16. Si totusi Doamna asta nu sta la banda pe 670 ron pe luna… Faptul ca o umilesc plimband-o cu catuse mi se pare neinsemnat si chiar meritoriu… Cati romani se simt umiliti cand ajung acasa si nu pot cumpara aluia mic un cadou, o jucarie, o nimica toata pentru ca a venit intretinerea cat e salariul minim… Aia umilinta Victore… Si despre asta nu se prea vorbeste… Si parca toti astia de ne-au condus (nu fac nicio discriminare din `89 incoace) ar merita sa simta putin din umilintele si grijile romanului de rand… Stiu sunt populist dar va rugam sa ne scuzati ca nu producem cat furati!

  17. Vasile, Gheorghe si Ion Toate drumurile duc la Comarnic mai putin amarata aia de autostrada :))) Promisa si raspromisa de toate guvernele… Cred ca de aia a amanat Ponta iar construirea acelui scuipat de autostrada ca sa nu ajunga procurori acolo… Dar le-a dat basescu un elicopter si au reusit… in rest toti politicieni sunt cinstiti , bogati si frumosi mai putin “adversari” intr-o tara atat de saraca… Trist este ca inca mai credem in ei… In rest sunt facaturi… a saracit tara asta pentru ca “asa a vrut Dumnezeu” nu pentru ca cei de sus au furat cu “sacul” (zicand “cei de sus” nu ma refer la sf Petru sau Ingerasi ci ma refer la TOTI politicieni care au guvernat si guverneaza). Hai sa iesim in strada sa ii aparam pe “bieti” politicieni ca sunt victima “justitiei”… pe bune?

  18. Adaug un PS. Recunosc că m-aş bucura cu adevărat şi aş scuipa cu mare satisfacţie dacă aş asista la încătuşarea marinerului şi a madamei Votcă, alias Monica Macovei.

  19. @Andrei … mai citeste ce am mai scris pe aici. Toata clasa politica e corupta si nu numai atat, varfurile sunt cu “carte de munca” la strainii de toate culorile. la Comarnic insa nu era vorba de autostrada ci de o canalizare locala pe fonduri de la UE. Clar e si aia o furaciune dar momentul si amploarea data “evenimentului” se compara cu Microsoft ? E clar ca e un subiect tip diversiune ca sa mai respire “ailalti”. Ma gandesc la faptul ca puteau gasi ceva mai bun.

    In orice caz, schimbarea tipului de arest al Udrei, e un semnal de la Nasu’ ca are inca multi, foarte multi, foarte foarte multi oameni in sistem care isi fac “datoria”. Iar acesti oameni sunt toti oameni cu “bube” gen “o filmare cu amanta”, “o dovada cu o afacere dubioasa”, “o poza in fundul gol” sau orice alta mica sau mare mizerie din trecutul lor …etc, acestia sunt plasati in posturi cheie de Baselu iar acestia actioneaza stiind mereu ca sunt cu sabia lui Damocles deasupra capului. Nici nu trebuie sa le mai ceara Nasul ceva. Ei stiu ca daca iau o decizie care l-ar supara pe Nasul apar in Libertatea sau la Wow Biz si adio cariera, vila si contul gras. Ba poate mai ajung si la bulau.
    Despre asta e vorba in aceasta “justitie independenta”. Acest sistem va functiona de la sine atata timp cat Baselu va sta cu multe butoane in mana inca mult timp de aici incolo.

    Hai noroc ! Toti rahatii astia vor face puscarie la SPA ! Obisnuiti-va cu asta !

  20. asistam la o poveste cu final neasteptat. ponta va vedea in curand puscaria din interior iar ciracii chiorului se vor uschi cat de curand impreuna cu mentorul lor probabil pe undeva prin america latina, bine inteles dupa ce vor rezolva problemele cu bistarii din panama si alte paradisuri fiscale…pana atunci dna mimeaza o activitate febrila dar in realitate nu-i vor atinge pe maharii basisti

  21. Pentru “suma potrivita” orice cercetat penal poate beneficia de arest la domiciliu. N-o vad eu pe Elena Udrea stand prea mult dupa gratii, cat timp agentul acoperit – Basescu, zburda liber sub protectia americanilor. Sunt foarte curios cum va arata masura de confiscare a averii in cazul Elenei Udrea. Acolo se va vedea daca e “praf in ochi” tot acest spectacol balcanic.

  22. Eu nu stiam ca A3 a luat bani sa-i faca propaganda lui Ritzi (EBA, etc). Oricum am o parerea foarte proasta despre Gadea, dar nu stiam ca linge acolo unde scuipa si invers. La televizor face spune de cate corectitudine predica, dar se pare ca, atunci cand vine vorba de bani, standardele sunt duble si la el, nu numai la cei pe care-i balacareste.

  23. Oricat de proasta parerea ai avea tu despre Gadea, Oancea era director atunci 🙂

  24. Eu nu as fi atat “optimist” ca basisti vor scapa ca inca “melteanul” mai are butoane… Faptul ca Udrea face arest la domiciliu nu mi se pare ca e scapata deja… Plus ca “amarati” astia de procurori au inaintat o alta cerere de arestare preventiva… Cat despre americani si faptul ca l-ar proteja pe Basescu azi m-as mai gandi. La ce le e bun americanilor un Basescu cu 2% incredere? Cat a fost undeva a fost bun pt ca putea “semna” chestii… Si cred ca Basescu v-a pati cu americanoi astia cum a facut si el cu toti aliati lui: adica ii va “executa” public… Pentru camarila astalalta care ne vorbea ca OUG sunt rele si nedemocratice,care ne desenau autostrazi, care ne spunea ca Kovesi e rea (si azi e buna) isi merita soarta… Doar un om coruptiibil poate fi intors cu 180 grade cand ajunge la putere… Sincer sunetul de catuse al astora de clamau statul de drept si se trezeau si se culcau cu statul de drept in gura si`n gandire ofera o mica satisfactie oamenilor de rand; pentu ca oameni de rand sunt obisnuiti cu umilinta si cu neajunsurile acestui stat de drept clamat si protejat de toti puscariabili.

  25. Poate asa o fi: Oancea director, Voiculescu proprietar si Gadea fata publica care nici ustoroi nu manca si nici gura nu-i mirosea.

    Daca te uiti la canalele de stiri, sunt foarte putine emisiuni la care moderatorii sa nu se comporte ca vajnici membri de partid care-si fac propaganda partidului favorit.

    Eu am acces la 4 astfel de posturi: A3, RTV, B1 si Realitatea. Le urmaresc foarte putin, dar sufiecient incat, impreuna cu ce citesc pe net, sa-mi fac o parerea rezonabila.

    Tu esti singurul care te dai cu simpatii asumate (stanga/PSD) si singurul care incearca sa auda ce spune si cealalta parte. In rest, a scris Plesu un articol referitor la moderatorii televiziunilor de stiri. A zis-o bine.

  26. Plesu e ultimul om a carui parere despre echidistanta si profesionalism m-ar interesa

  27. @bigradu: du-te si pupa-l pe Plesu pe bombeu, e idolul tau, am inteles toti asta ! Nu conteaza ca a avut functie prin toate sistemele de dupa revolutie, nu conteaza ca atunci cand idiotul de Basescu a zis ca scoala scoate tampiti, el facea gura mica si cate altele… Mai bine ramanea la filozofie si literatura ca am inteles ca acolo se pricepe dar na, se mai baga si el in seama si ia de-o samanta de la unii care sunt cu un picor in groapa

  28. @caporalu
    In cazul in care n-ai avut de-a face cu angajari de tineri absoventi atunci esti fericit. Altfel, intelegeai mai bine ce-a spus Chioru’, pentru ca avea mare dreptate. Sunt multi care spun, in fiecare zi, acelasi lucru: scoala este defazata de cerintele pietei muncii. Cei mai multi absolventi nu numai ca invatat lucruri care nu le sunt de folos in meseria lor, dar multi dintre ei nici macar acele lucruri nu le-au invatat iar altii pur si simplu au o atitudine total gresita.
    Asa ca Pleasu a tacut pentru ca Base avea dreptate.

  29. Problema e la angajatori, in mare ! Nu zic ca nu sunt si absolventi pamant dar motivele pot varia. Sa revenim, vrei experienta de la un tanar absolvent dar mentalitatea profesorilor e aia de dinainte de 90, ori scoala, ori munca, desi nu iti mai da partidul de lucru dupa facultate. Vrei un absolvent pregatit dar ii oferi un scuipat ca salariu, de ce nu iti pregatesti un om ? Dureaza si investesti intr-un om care nu stii daca ramane la tine ? Tot la tine e problema ! Cum ma-sa se face ca multinationale gasesc tineri extraordinari fix dupa ce au absolvit si eu am onoarea sa lucrez cu unii ? Tu poate le zici exceptii, eu vad foarte multi astfel de oameni si apare iar intrebarea, nu e la tine problema ? Io zic sa o lasati mai subtire cu aroganta asta, avand impresia ca sunteti cei mai inalti, cei mai frumosi si cei mai destepti si ca antreprenori, umblati la fisicul de bani si platiti daca vreti calitate !

  30. Monica Iacob Ritzi şi Adriean Videanu s-au lamentat. Vosganian mai avea puţin şi plângea în hohote…

    Elena Udrea are trufia și puterea de a se uita fix în cameră și, prin ea, în ochii noştri. Şi, da, ne demonstrează încă o dată că e rea, odioasă, arogantă şi nu are scrupule. Are fibră de mafiot. Nici urmă de căinţă. Pentru toate astea, cu respectarea statului de drept, eu o vreau umilită…Şi nu că m-ar excita asta, dar fiinţa asta merită toate privaţiunile prevăzute de statul de drept, pentru indivizi aflaţi în situaţia ei. Ştiu, există prezumţia de nevinovăţie, da, dar acest principiu este pentru judecători. Eu sunt un cetăţean subiectiv care este scandalizat de trufia ei, în situaţia în care se află. Eu nu cred în nevinovăţia ei, este dreptul meu la opinie.Repet, prezumţia de nevinovăţie este un principiu pe care judecătorii sunt obligaţi să-l respecte, nu eu ca simplu cetăţean. Spuneţi că au fost aleşi prin vot liber… Da, dar cei care au ales au fost subiectivi în alegerea lor, nu ştiau cu ce se ocupă nemernicii. Le-au aplicat prezumţia de nevinovăţie, în mod nemeritat.

    De vreo două săptămâni, Parlamentul României se ocupă doar cu studiat dosare de la DNA, adevăratele probleme ale Ţării sunt marginale. Doar pentru acest fapt trebuia să arate puţină căinţă.

    P.S. Cum să urci la tribuna Parlamentului pentru a ţine o prelegere despre statul de drept, apoi să mergi în banca de ales şi să faci un gest mafiot? CÂTĂ NESIMŢIRE ÎŢI TREBUIE PENTRU AŞA CEVA?

  31. In loc de religie in scoala mai bine s-ar studia scarpinatul in nas ca materie obligatorie. nu de alta, dar se pare ca te scoate din rahat oriunde te-ai aafla!

  32. Vazînd-o pe udrea că umblă cu aceleași haine,mi-am adus aminte că și Băselu umbla cu același tricou la suspendare.
    Am văzut niște imagini în care Blaga,Udrea sau Flutur își pișau ochii pe fondul sonor al unor diverse muzici.
    De ce chiloții mei boceau?Nu reușiseră să fure tot?Aveau remușcări?Erau beți mangă,ca Pinalti cînd lipea bani pe chelia lui Axînte plîngînd de mila saracilor?
    Stat de drept,justiție independenta,da,dar după ce le face felul ăstora cu statul lor de drept.Întîi dreptate pînă la capăt cu japca și după mai vedem cum e cu statul de drept.

  33. Paserea pe limba ei trebuie sa piara! Da! Vreau sa i vad abuzati de propriul lor sistem!!! Vreau sa sufere de nedreptatea asa cum i-au facut ei pe altii sa sufere…. Si pe urma sistemul sa se manance singur pana piere

  34. Este exact ca in memorabila replica din filmul “Ticalosii”, spusa de Horatiu Malaele: “…cu mascati, cu catuse, cu tot tacamu’, sa fie si televiziunile de fata, dati imagini”. Viata bate filmul!

  35. Cand se ciordea la greu ,ce facea Codruta , da Florian cel plin de ticuri ? Justitia independenta ,unde era ? Un sofer de taxi, mi-a spus ca-l voteaza pe Iohanis ,ca daca vine Ponta ,il scoate din inchisoare pe Voiculescu . L-am intrebat ,daca procesul lui Voiculescu ,a fost ok si mi-a raspuns ,ca nu conteaza ,ca toata lumea stie ca a furat . Exercitiile ,justitiei independente cu Nastase ,Voiculescu se extind acum ,pas cu pas si asupra Elenei Udrea . Odios ,mi se pare ,ca toti cei care ii ridicau osanale ,iar in acelasi timp mancau dupa urma ei ;acum o infiereaza cu manie proletara . Ce ,jegosi))

  36. Victor, umilirea Udrei si circul justitiarilor (fara portocale) nu vor indrepta umilirea si injustitia facute noua, de ei in cardasie…. intr-o tara unde solistul Octavian Dumitru (34 de ani)s-a sinucis, actorul Sorin Saguna (25 de ani) a murit cu zile la cel mai mare spital din Bucuresti, unde tinerii de valoare nu-si au locul, din cauza ca Udrea si camarila au performat un model propriu de “succes”… Din punctul meu de vedere, astia sa-si puna latul de gat si sa se duca dr… cu toti!

  37. sunteti asa de draguti… chiar nu vedeti ceea ce este absolut evident?! fabulos… sunt niste clanuri mafiote care se bat pe banii nostri pentru influenta si putere. il capo di tutti capi a fost nevoit sa se retraga din spatiul public, dar inca mai vrea putere. se bat ai lui cu ailalti pt succesiune. si nu ma refer neaparat la cotroceni… ci la adevarata putere… cine domina seviciile, justitia are liber la furat. cine invinge? nu se stie… sa speram ca unii care mai au limite la furat. sincera sa fiu, pana acum, mi s-a parut ca psd fura mai cu bun simt, dar dracu’ stie…

  38. Stimati concetateni,

    L-am vazut pe Basel aseara. Adaugand ce a spus la lucrurile deja intamplate imi vine sa trag niste concluzii amare :

    1. Baselu merge “intamplator” la film cu Morar, trimite mesaje la TV despre cum l-a tocat pe Ponta pana la alegeri si alte iesiri si vorbe menite sa-si asigure oamenii din sistem sa stea linistiti ca totul e sub control. Johannis participa si el intarind acele “asigurari”; a vizitat ICCJ si DNA si prin discursul dumnealui a confirmat ca are incredere in “justitia independenta” mangaind pe crestet conducerile acestor institutii, aceiasi oameni pusi in functii de Basel, aceiasi care l-au declarat pe neamt “compatibil” … deci aceeasi care nu-l vor baga niciodata la bulau pe Basel sunt aceeasi care s-au sters la fund cu incompatibilitatea lui Johannis … mi-e clar 100% ca Traian si Klaus sunt pe-o mana pana la capat … lucru acceptat si de nemti si de marele licurici atata timp cat interesele lor nu sunt afectate … romanii pot sa crape in continuare.
    2. Atata timp cat la ICCJ si DNA sunt conduse de aceiasi oameni … uitati va rog de Basescu in parnaie. As cuteza sa spun ca si la Udrea si Mircea Basescu vor plati maxim cu arestul la domiciliu, in procese lungite si raslungite prin termene peste termene duse la sfantu’ asteapta pana se stinge de tot focul si lumea uita. Oamenii astia sunt legati toti unii de altii. Daca ajunge Basescu in parnaie se aude si cum a ajuns Klaus “compatibil” si apoi in mod normal ar cadea toata spoiala de pe “democratia” romaneasca … ori acest lucru nu da bine pentru euroatlantism si “democratie” … asa ca uitati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.