Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Înţelepciuni tonomatice de week-end

Înţelepciuni tonomatice de week-end

Mihai Margineanu – Ma iubeste femeile
Asculta mai multe audio Muzica »

1. Va eram dator cu identitatea faimosului Lennon punct ro. Nu, nu sunt eu, da, e inegalabilul Serioja Mizil. Pe varu’ Medelin nu l-am gasit pozat june, da’ ma straduiesc din rasputeri sa dau de el.

2. Simpaticul nea Vergil cica vrea sa ma actioneze in instanta. Nu pot decat sa-i urez succes. Si Sorin Beraru a facut-o la un moment dat, dar n-a (mai) avut noroc in viata .

3. Micutul Morar continua sa-si forteze destinul si joaca tare. Cica Nagy & Seres n-au mai tradat moka. Pai de ce nu-l dai afara atunci, procurorule care esti tu procuror ceausist, pe incompetentul din subordinea-ti care a decis neinceperea urmaririi penale?

4. Deseara, de la 20:00, prestez, cu mandrie si devotament, la Gabi Firea. Printre altele, din cate auzii, despre deontologii portocalii de partid si de stat ai oligarhului eolian.

UPDATE: Mama imbecililor e eroina in orezaria lu’ SOV

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Înţelepciuni tonomatice de week-end

  1. O intrebare pentru dl. Ciutacu, cel care ii dispretuieste pe deontologii portocalii:
    De curand tovarasul Voiculescu si l-a asumat pe Felix nuantand, ca orice nenorocit de turnator, cu faptul ca se ocupa de cetatenii straini (adica nu tragea in poporul asta amarat).
    Faptul ca un detinator de trust media, activ implicat in viata politica, este un securist, constituie sau nu o stire de interes public?

    Nu am vazut nici o stire, nici un comentariu, nimic, la nici unul dintre adevaratii deontologi ai Romaniei (cu laptop sau fara, cu papion sau fara, cu muschi sau fara, genial sau doar mediocru).

  2. @Catalin: parerea mea-i ca nu-i nimic nou, ci o stire – pe care JN a dat-o in capul ziarului la momentul cand constituia o stire – resapata si folosita politic. in conditiile in care suntem condusi de un presedinte care a dat cu batu’ la Securitate, iar turnatorii sunt reprezentantii in lume ai Institutului Cultural Roman condus de anticomunistul fiu al politrucului Patapievici senior, nimic nu mi se mai pare surprinzator. Multumit?

  3. I-am recomandat eu SOV-ului sa-i mai rasfire de la faza cu “presedintele-corespondent” da’ daca n-asculta… Au luat-o pe ulei, e prapad stirea aia.

  4. Multumit, multumesc de raspuns.
    Adica nu sunt multumit de faptul ca avem un presedinte care a dat cu batu’ la Securitate, nu sunt multumit ca turnatorii sunt reprezentantii in lume ai Institutului Cultural Roman, nu sunt multumit ca Felix si-a facut trust media si vrea sa ne conduca, nu sunt multumit ca toti securistii si comunistii sunt in parlament, guvern, pe la presedentie si mai ales nu sunt multumit ca in loc sa ne razboim cu ei (cu toti, indiferent de culoare) sa-i aruncam la lada de gunoi, ne razboim intre noi, incercand sa demonstram care e mai deontolog.

  5. domnule ciutacu !!
    SA NU STERGETI ACEST MESAJ PLS..

    Compania L.G.Romania ‘v-a desemnat,cistigator a unui premiu in valoare de 3000€.Pt detalii contactati-ne la nr.0764368848.Felicitari!Cod.K.A.184.K.

    ASA SUNA SMSUL DE IERI DE PE TEL MEU…
    NU AR FI FRUMOS SA DAM TOTI CATE UN BEEB IMBECILULUI ASTA ??
    FRUMOS AR FI CU #31#…CA SA NU VADA CINE IL SUNA..DOAR SA II SUNE TELEFONU..
    ieri aveam telefonu in camera copilului…cand imi suna alarma de sms…MI-A TREZIT COPILU DE 3 LUNI…
    DECI MERITA CEVA BEEP-URI ??
    IMI PARA SINCER RAU CA MA FOLOSESC DE BLOGUL DUMNEAVOASTRA..
    CU ANTICIPATELE SCUZE DE RIGOARE….
    AL DUMNEAVOSTRA CITITIOR FIDEL

  6. pentru domnul cu mesajul castigator, curaj domne, luati-l tare si direct ca va spune si ce-o mancat acum o luna
    am primit si eu un mesaj interesant : Felicitari ! firma Pepsi v-a extras nr d-voastra castigator al sumei de 5000 euro si un telefon nokia 3G. pentru detalii sunati la nr 0767644459 ( ca un mic securist l-am identificat pe individ se numeste Visan Daniel daca il intrebati de sanatate v-o pe mamicuta lui la telefon)

  7. 1. Am avut dreptate. Pacat ca nu-l gasesti. Ca pe Medelin nici macar nu ti-l poti imagina cu plete.
    2. Deci da. Din cauza de onoare nereperata. Ca s-a sfatuitara cu tanti Lenuta. Care i-a zisara ca sa incerce. Si ca l-ar ajuta ea, da’ e prea ocupata acuma, ca i-a tras-o doctoru cu Dalliu, ca aia de la mare are ceva cu ea…..
    3. DNA-ul e “echipa de zgomote”. Si cu cat se apropie alegerile, cu atat mai mare va fi zgomotul produs. Dar atat. Si lu’ Morar probabil ca nu i-a iesit la pasiente daca mai ramane sef sau nu si de-aia si-a luat omul o masura de prevedere. Ca sef, poate face asta. Si la intrebare, raspunsul e tot o intrebare: si daca cel dat afara incepe sa faca scandal?
    4. Nu merita niciun minut de discutie. Chiar nu merita.
    UPDATE: strike 1!

  8. cred ca fara prea mare legatura cu sb de mai sus ,dar ce sa fac, ma roade curiozitatea:d-le Ciutacu mai sunteti prieten cu Videanu ,fostul primar al orasului nostru?Imi permit sa va intreb aceasta deoarece cred ca este de minim bun simt ca oricare dintre noi ,cand vede ca un prieten greseste ,sa ii atraga atentia ,iar cand greselile sale sunt atat de grosolane si impotriva interesului general sa se delimiteze de o asemenea persoana .Mai ales ca sunteti un formator de opinie.Daca timpul va permite ,va rog comentati.Multumesc

  9. @bogdan: n-am spus niciodata ca sunt prieten cu Videanu, ci doar ca ne respectam reciproc si avem o relatie corecta. m-am exprimat public, in cateva randuri, cu privire la gafele pe care le face; tot mai multe, din pacate pentru el, in ultima vreme.

  10. Este revoltator. Astia doi sa fie invitati sa candideze, iar madam Pora, nu! Tocma’ acu’ can’ clasa politica are asa nevoie mare de atatea fete noi. Cand electoratu’ din judete ca-constanta ar avea nevoie de o lectie … s-aleaga intre baba cloanta pusa-n circumscriptie de insasi baba leanta.
    Victore, se duce dontologia de rapa, pe onoarea mea!

  11. E un falsh neadevarat. E dezgustator ce face omul cu priceperea de Photoshop pentru a’shi creste actziunile la cucoane shi cuconitze. Nu cred ca o asemenea demna reprezentanta a sexului salbatic poate sa se lafaie atat de languros pe tonomat, de buna voie shi nesiluita de nimeni, intru mare pofta dorintzei sale. Nu se poate. E nedrept. Nu’i corect.

    A, apropos: doamna sotzia dumneavoastra shtie cu ce domnshoare te tavaleshti dumneata in Photoshop? Alo, doamna! Domnul Ciutacu prezinta comportamente nedemne de etica shi echitatea casatorita…

    🙂

  12. Bosssssss da zi-ne dracu cine-i porumbita alba ca ne curg balele. Hai ca arati bine, da-te dracu de acilea de miliardar sud american.
    Stiu io cine-i respectiva, este din colectia vara 2008-Ciutacu. Boss la toamna cand o scoti in fata casei, ma suni?

  13. Multumesc! Mi-ati oferit o dupa-amiaza de vis. De mult nu m-am mai simtit asa de bine. Am savurat melodia lui M.M. pe “Sprinceana” si mi-am spus ca, totusi, tonomatul este – cu adevarat! – o bijuterie rara. Inca o data, multumesc!

  14. Dom’ Ciutacu, cu respec raportez: atz puso. Doamna sotzia la orizont. Shi a aflat. Shi shtie.

    Therefore, cu respect raportez: Argentina. Burkina-Fasso. Antarctica. Orice tzara fara protocol de extradare. Shi sa nu uitzi sa iei la pachet shi obiectul emigrarii… Dar daca nu’tz incape in geamantan, din motive de tonomat, potz sa ni’l lashi noua.

    Noua, bre competzitzie. Nu voua. Doamna Mona, avetzi legatura (satarul, toporul, butelia, Whinchester-ul cu repetitzie).

    🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.