Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cât a pedalat Eduard Novak pân’ la aur?

Similar Posts

21 thoughts on “Cât a pedalat Eduard Novak pân’ la aur?

  1. V-a fi interesanta emisiunea diseara, sa vedem cum dl.Novak a reusit sa treaca peste problemele de sanatate, si sa reuseasca sa mearga la jocurile olimpice si sa si castige.Cred ca totul in viata e sa stai bine cu psihicul,sa fii motivat si sa nu te lasi doborat de greutatile pe care viata ti le arunca in fata.

  2. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma bucur ca aveti ca invitat un luptator,cu o vointa extraordinara sa-si invinga o neputinta,venita dintr-o intamplare;si-a invins suferinta,a mers inainte cu demnitate si il felicit pentru rezultatle lui.Este un om de admirat.

    Cu tot respectul perntru Dvs. si invitat,
    IoanaP

  3. As vrea sa vad un interviu despre ce s-a facut si ce ar trebuii sa se faca daca Romania ar avea politicieni romani nu slujbasi ai intereselor straine cu Ilie Serbanescu. In ciuda opiniilor sale aparent usor criticabile (si nationaliste) cam singurul din peisaj care-si merita titulatura de analist economic prin virtutea faptului ca pana acum cel putin nu cred ca s-a inselat in estimarile si evaluarile sale.

    Si profit de ocazie pt a-mi exprima dezgustul total fata de mascarada de privatizare a Oltchim – nu sunt pasionat de si nu cred in capacitatea statului de a manageria companii in economie dar mie unuia mi se pare ca tot ce au construit parintii nostrii este distrus acum de interese straine cu larga concurenta a unei clase politice care cel putin mie imi pare absolut dementa si anti-nationala.

    A si cand Ponta mai pune ilustru-i picior pe la voi in studiouri poate il feliciti si din partea unor cetateni simplii ca mine pentru zambetul larg si frecvent pe care-l afiseaza. Are motive ce-i drept!

    Cat despre domnul Antonescu – sa-i fie rusine pt ca PNL cu el in frunte se face pres si permite unor abjecti sa-l calce in picioare pe Mircea Diaconu, unul din putinii oameni politici care reprezinta cu demnitate aceasta tara.

  4. Nu mai vad A3 nici pe net(A3 live, cool tv, etv)de azi 21.09.2012 ora zero. Este singurul post pe care-l urmaream si in reluare. Va rog faceti ceva.

  5. Daca reuseste sa nu zica nimic de tinutul secuiesc sau de politica, orice, jos palaria! Intelegeti ca nu am incredere in romanismul unguresc (ce-o mai fi fiind si asta, ca tocmai ce-mi veni!), chiar daca vine de la un ins plin de eroism si ambitie! Si sper ca nu e de neinteles lipsa increderii…
    Altfel, sa aveti o emisiune frumoasa, va salut si pe deseara!

  6. Este de tinut cont ca Novak este multiplu campion mondial si olimpc la aceasta proba. Sunt curios de ce abia acum este mentionat, dupa ani de zile de performante. Si inca ceva, el participa si la curse normale cu echipa sa, Tusnad, concurand impotriva altor ciclisti care nu au nici un fel de handicap.

  7. In fata acestor oameni te inclini!
    Daca nici astfel de modele de viata nu sunt luate in seama de generatiile care se ridica acum atunci trebuie sa curga multa apa pe Dunare pana vom restabili scara de valori in tara asta. Nu stiu cine asteapta poporul roman ca sa grabeasca restabilirea ordiniiin tara?! I-o astepta pe americani…pe rusi….pe cine dracu asteapta poporul nostru?!

  8. @ Mihai C.
    Am constatat si eu ca pe stickurile Digi-Net Mobile ale colegilor mei ca nu mai merge Antena3 live . Eu am noroc pt. ca sunt client Romtelecom .
    Victore , mi se pare mie sau incetul-cu-incetul reteaua RDS-RCS-DIGI cablu & net va rejecteaza din grila TV si de pe Net ? Iar cum acoperirea lor este f. mare , imi inchipui ce impact va avea lipsa de informare CORECTA a populatiei de pe o buna-parte din teritoriul tarii… Si daca mai pun la asta LOVITURA PUR-ELECTORALA , uriasa , pe care a dat-o Basescu & acolitii prin intermediul lui Dan Diaconescu (SINGURUL care poate “rupe” suficient din voturile USL astfel incat sa-i aduca SUB 50%) – cu “gogoasa” privatizarii Oltchim -, prevad ca NE si VA asteapta vremuri al-naibii de grele ! 🙁

  9. Chiar ma intrebam,dupa ce a castigat medalia de aur,daca nu-l invita cineva de la Antena 3 intr-o emisiune.Ma asteptam sa-l invite Mihai Gadea dar ma bucur ca-l vad invitat la dvs.Merita toate aprecierile noastre.

  10. Felicitari pentru emisiune!

    Dl Novak e un OM extraordinar,care merita tot respectul.
    Ma bucur ca sustineti ideea campionului de a gasi solutii pentru a fi construit un velodrom si cred ca veti reusi sa-i bateti mereu la cap pe cei indrituiti sa o faca.

    Cu tot respectul,numai bine,
    IoanaP

  11. N-am apucat inca sa vad emisiunea.

    Fraza din promo cu “nu-i e rusine sa spuna ca
    e cetatean roman” nu cred ca ar trebui sa ne
    umple de mindrie, pentru ca e ceva normal.

    A luptat pentru el insusi.
    El a cistigat medalia in ciuda anumitor probleme, a facut
    efort, purtind culorile tarii asteia, nu neaparat pentru
    ca altii sa se faleasca in numele lui (e.g. politicienii
    sau diversi melteni carora li se umfla pipota de mindrie,
    dar care poate-l injura pe la colturi).

    Unii politicieni etnici maghiari, precum si diversi agitatori
    (cetateni romani / nu) imi provoaca aceeasi senzatie precum
    fiii lui Moromete care au fugit cu caii si oile:
    “Nila, Nila… Achime, Achime… Paraschive, Paraschive…
    Nu v-am crescut ma pe toti, a avut unul mai mult ca altul ?!”.
    Tara asta e destul de mare pentru toti.

    BTW: “poporul a invins”, Oltchimul e salvat…

    @Victor: ai zis la petrecerea trustului ca ai trecut prin
    niste momente dpdv profesional nu tocmai stralucite, iar
    colecta de fonduri ti-a incarcat bateriile; daca atit anul
    trecut, cit si anul asta a fost “rupere” si ratingurile au
    rupt tavanul, asta nu intra in contradictie cu zicerea de
    mai sus ?!

  12. Acu vaz emisiunea. Cam greu cu limba romana,
    da’ in mare parte a fost ok ce-a zis.
    Primarele din busteni are ca hobby treaba cu
    cetatenii de onoare ai Busteniului pentru a-si
    face siesi reclama sau orasului in care functioneaza ?
    Imi cer scuze ca pun intrebarea asta, dar in
    politica nimic nu e degeaba si ati vazut chestia
    cu banii (neacordati) olimpicilor din 2008…

  13. Buna ziua, Victor Ciutacu
    Felicitari pentru implinirea celor doi ani ai emisiunii tale, pe care, personal, o consider speciala.
    Pe de alta parte , felicitari campionului Eduard Novak si marturisesc faptul ca nu numai performanta sa speciala m-a impresionat, dar, mai ales, modestia acestui baiat care se comporta atat de simplu si atat de firesc, ehilibrat, intr-un context in care, oricare dintre noi am fi luat-o razna, fie din cauza succesului, fie din cauza tragediei in fata careia destinul l-a asezat.
    Multumesc lui Eduard Novak pentru demonstratia de normalitate de ieri-seara, si iti multumesc tie, Victor Ciutacu, pentru ora speciala pe care ne-ai oferit-o aseara.

  14. @ソリン: omul e crescut intr-o comunitate exclusiv maghiara si face eforturi sa foloseasca romana cat mai corect. inclusiv facultatea a facut-o in romana. primarele de Busteni, dincolo de hobby-ul cu facutul cetatenilor de onoare, are bunul obicei de a si da ceea ce promite. cartierul cetatenilor de onoare chiar exista-n Busteni. altfel, dincolo de vanatoare politicianista de popularitate, Savin tocmai a iesit primar, a treia oara, cu peste 70%. si a candidat PD-L portocaliu, pe fata
    p.s. uneori nici audientele nu conteaza…

  15. @Victor: aia cu “e fratele nostru” a fost tare;
    habar n-am avut de “cartierul cetatenilor”,
    merg acolo doar cind urc pe munte;
    tu stii cel mai bine cum e cu audientele,
    pina la urma, am senzatia ca totul nu se
    mai reduce decit la facutul parnosului.

    A fost ziua tizului tau si o intrebare
    retorica ce ma roade e cum de inca mai
    poate zimbi, cerind votul, dupa ce a
    achesat la alea 11 porunci.

  16. Bravo lui ! Este o minune de om , un munte de vointa si perseverenta , un model pentru cei ce nu au vreun handicap si care lupta pentru afirmare . Modestia lui este o emblema a unui caracter frumos !Sunt convins ca va veni cu laurii de aur pe frunte si de la Rio !

  17. Un om cum vezi rar, foarte rar! A mai fost invitat la diverse emisiuni si ma sensibilizeaza cazul sau! Sper sa fie sanatos pentru ne-a facut deja mandrii ca-i suntem compatrioti.

  18. In fata acestor oameni te inclini!
    Daca nici astfel de modele de viata nu sunt luate in seama de generatiile care se ridica acum atunci trebuie sa curga multa apa pe Dunare pana vom restabili scara de valori in tara asta. Nu stiu cine asteapta poporul roman ca sa grabeasca restabilirea ordiniiin tara?! I-o astepta pe americani…pe rusi….pe cine dracu asteapta poporul nostru?!

  19. Un invitat cu adevărat remarcabil.

    De observat şi diferenţa enormă de exprimare: invitatul care se adresează cu “dumneavoastră” şi moderatorul, gazda, care nu se oboseşte nici măcar o singură dată să arate respectul formal.
    Tocmai pentru că e vorba despre cuvinte, despre vorbe, forma în care se efectuează exprimarea contează enorm.

    Mulţumim domnului Ciutacu şi echipei dumnealui pentru această întâlnire cu Eduard Novak.

    Cu respect,
    Andrei Ardeleanu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.