Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Care (nu) te fac o găleată de Bordeaux?

Care (nu) te fac o găleată de Bordeaux?

Iar sunt condamnat sa ma frang in bucati cu meciul, plus toate editiile speciale ante si post Champions League. Asa mi-o fie mie norocu’. Motiv pentru care-i informez pe (banuiesc) putinii care n-au chef sa urmareasca eroica echipa a lui Paszkany intre viile din Bordeaux ca le-am invitat la “Vorbe grele” pe Alina Gorghiu (PNL) si Luminita Anghel (PSD), candidate la Camera Deputatilor. Dupa aia, conform traditiei de rit nou, ma sui in masina si-o tai catre “Sinteza zilei”…

UPDATE: Voila si una bucata script

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Care (nu) te fac o găleată de Bordeaux?

  1. decat sa vezi ce frumos si-o iau sudamericanii romanului Pazkaniy in Franta mai bine cu distinsele concurente ale duduii trimise pe centura si recuperata intre timpi spre buna si camuflata folosinta de catre marinarul cherchelit

  2. Am descoperit, intamplator, care sunt bajetzii care mi cersesc votul. In colegiul 71 – e 69 cu doua …una cu pene(L)-n… si alta cu pesde… . Da, n am sa lovesc cu VOTAT! Mai bine la pahar.

  3. Aaaa, Alina, da, tipa care candideaza in Sectorul 5. Ia intreab-o ( saracuta): n-o dor picioarele la cat aleagra prin sector ? 😉

  4. De ce să mă enervez uitându-mă la un meci , când ne puteţi spune (atunci când fac Doamnele câte o pauză, că nu-i frumos să le întrerupem, da?) scorul. Şi de-o fi să fie norocul de partea noastră, ne-om putea bucura. Altfel, meciul ca orice meci… pierdere de vreme şi posibil atac de cord…

  5. 1. De ce voi, presa si tv-ul, nu le faceti k.o. pe ‘vedetele’ noastre care intra in politica? Le puteti pune usor la punct…dar nu vreti….va intereseaza numai ratingul…de ce nu promovati ideea ca numai oamenii competenti sa intre in politica si sa faca ceva pt tara asta?Chiar nimeni nu vrea ca Romania sa iasa din mocirla?
    2. Aveti mare dreptate sa numiti “Realitatea TV”: Irealitatea. Luni sau marti dimineata au invitat cei 2 prezentatori de la emisiunea matinala pe cineva, sa-si dea cu parerea…era un domn….Subiectul: copiii care se uita prea mult la tv, net, parintii care nu mai au timp sa-i mai educe; e asta o problema? Raspunsul d-lui: NU..etc….De ce nu dezbateti si problema asta? Parintii nu mai au timp de copii, scoala e asa cum este, ce se alege de viitorul nostru?

  6. Emisiunea din această seară chiar a fost surprinzătoare. De ce ti-ai lăsat barbă?? Ai fost prea obosit azi de dimineaţă după ce ai stat aseară la meci??

  7. @brazvan: habar n-am. nu cred ca prea curand. el prefera Realitatea.
    @WebMonkey Land: nu-i nimic deliberat. pur si simplu, nu m-am barbierit.

  8. Na, dracia dracului, l-am vazut si pe Ilie Nastase cu izmenele’n vine, ca sa-si arate chilotii primiti de la nu stiu cine! Ca Nastase ( care ia masa cu Sarko atunci cind e la Paris)a fost intotdeauna un personaj excentric, stim.E un geniu…Dar acesti ahtiati dupa rating il arata la telejurnal?!
    Cine o fi “mai” genial?!

  9. Domnilor nu am decât o vorba pentru STEAUA. Ei au jucat bine, şi să dea Dumnezeu numai de meciuri din astea sa aibă parte de acum încolo!

  10. Luminita Anghel n-are nici o sansa dupa ce am vazut aseara.Doar daca in 5 exista megafanatici ai PSD.

  11. …No, nu-i pe gustul meu Bordeaux-ul, prefer de departe o Horilca… cat despre chestia aia cu “basica alergata”, is scurt in banda… “Atate!” cum zice ficamea in loc de “Sanatate!”…:)

  12. Pentru un jurnalist care a recunoscut ca fumeaza de 14 ani….ma mir ca vorbitzi despre altii care fac sport…

  13. ŞuKăRiT, ne dăm cu paraşuta la mine în colegiu…ho, am vrut să spun parc! Sigur, mergem şi la Împărat, s-a deschis şi la el centru! :))))

  14. Buna emisiune.Dar cu ce am gresit noi, cei din sectoru’ 6, ca nu avem nicio persoana calificata pentru “functia de parlamentar” ? Noi cu cine votam? Pe noi cine ne reprezinta?Prevad absenteism masiv la vot.

  15. nu stiu de ce toata lumea are asa….un fel de parere de rau legata de soarta echipelor romanesti in competitia aia sinonima cu “infruntarea zeilor” la care noi (echipele romanesti) facem doar un umil act de prezenta!atat putem ,atat facem domnilor…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.