Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Campionul mondial al iresponsabilităţii

Campionul mondial al iresponsabilităţii

Profund neinspirat şi, mai ales, ocupat cu lucruri prozaice de genul încercării de a asigura umilul trai al familiei, n-am comentat deloc, până acum, ieşirea de aseară a lui Băsescu la TVR în faţa unei Culcer îngenunchiate şi aproape orgasmice (dacă se mai poate biologic). M-a inspirat, ca de obicei la necaz, Mana, care, pe baza spuselor mustind de înţelepciune ale unui tip delicat născut între Carpaţi ce se scarpină în urechi când vorbeşte la telefon, a scris despre mândria de a fi român.

Pe scurt, esenţa minţii mele în gândul ei ar fi următoarea. A fi roman nu este (sau n-ar trebui să fie) o mândrie, ci o fatalitate. Na, o stare de fapt, ca să nu par patetic. Te-ai născut român, în România, fiindcă părinţii tăi sunt/au fost amândoi români (sau măcar unul dintre ei) şi, în general, pentru că pe maică-ta au apucat-o durerile facerii în ţară. Atât, nimic mai mult. Da, ştiu, nu îmi mai amintiţi, sunt un evreu lipsit de patriotism ai cărui părinţi au venit căţăraţi pe tancurile sovietice, sluga lui Voiculescu pe care a plătit-o Vântu ca să ponegrească Grădina Carpaţilor.

Altfel, revenind la ideea desprinsă dintr-o emisiune jenantă, iresponsabilul ăsta e unicul preşedinte din lume a cărui activitate am urmărit-o (şi să spunem că m-au interesat câţiva) care-şi îndeamnă plătitorii de taxe şi impozite nemulţumiţi de recesiunea economică şi de activitatea puterii să plece din ţară. Presupunând prin absurd că-i ascultăm sfatul şi-o roim în masă, iar el şi cu ministresa lui favorită rămân stăpânii Grădinii Carpaţilor, sunt curios ai cui bani o să-i mai toace ei doi.

UPDATE: Fac un efort pentru colegii de breaslă. Fiindcă-mi sper ca aceia dintre ei care scapă de preavize cu ocazia intrării în vigoare a noului cod fiscal să fie scoşi de pe lista vulnerabilităţilor pentru siguranţa naţională, îl avertizez pe cetăţeanul care introduce invers beţişorul în ureche că ţigara nu se bagă cu aprinsu-n gură.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Campionul mondial al iresponsabilităţii

  1. Daca Statul nu mai are bani sa plateasca pentru educatia si sanatatea poporului suveran, de ce poporul suveran trebuie sa aiba bani de impozite si taxe, corect.Basescu marele sef al Statului mafiot care percepe taxa de protectie(impozite+taxe)si care nu ofera nimic in schimb,va intra in istorie ca cel mai incapabil presedinte (conducator) din cati a avut Romania.

  2. eu zic ca base vorbea cu blaga la telefon si blaga si-a bagat p… atat de tare prin telefon incat base a avut nevoie de asistenta medicala…ce-mi plac glumele mele!!!

  3. Apropo de betisor! Ala are vata la doua capete, pana si cele Marca 1.
    Niciun doctor nu-ti va recomanda sa te stergi in urechi cu betisoare.
    Glumet tare Base, ii dau nota 9 pentru tupeu.

  4. salut,

    ce sa fac ?! nu imi gasesc locul. As vrea sa plec afara. Oare o fi altfel ?! Ce am sa gasesc acolo, habar nu am…dar stiu sigur ca nu gasesc nimic aici.

    Imi vine sa urlu.

    cu respect,
    Succes Victor.

  5. Poate ca Aleodor Manolea i-o fi prezis un mare dezastru pe actualul teritoriu al Romaniei, iar Popeye nu incearca altceva decat sa salveze intelectualii.
    Altfel nu-mi explic „finețea” asta!

  6. Am observat ca la articolele in care nu apar marinarul , mocanul si posheta nu prea posteaza lumea .In schimb cand apar astia toti se inghesuie sa spurce…

  7. Buna ziua,
    Eu as complecta, daca am pleca toti si sa-i lasam pe acesti mioritici cu oile in marea gradina a Carpatilor ce s-a intampla…? Idiotul nu intelege, ca toti platim scola tuturor celor care pleaca si nu o facem ca de pregatirea lor sa beneficieze altii si nu noi. Atunci sa nu m-ai platim taxe si impozite, sa facem scoala de mici afara, cine-si permite, iar cine nu, asta este.
    Da de ce nu renunta ei la toate functiile pentru care sunt inapti?! Adica ii platim doar ca sa aiba ei unde merge dimineata, ma rog, si a avea o carte de vizita pe care sa scrie Parlamentar. Da un calduros “sugeti pula de oligofreni” nu se poate? ca-i gratis si iesim si din belea…

  8. @johnny_beep: “Glumet tare Base, ii dau nota 9 pentru tupeu.”

    Asta-i tupeu de nota 9 ?! Merita 10 , daca vrea sa-l credem ca inoata (si) o ora pe dimineata ( timp sa aiba , ca putirinta-berechet !). Distrusu-asta nu e-n stare nici sa mearga pe jos o ora intreaga 🙂

  9. Plec daca altfel nu se mai poate.Nu fac din asta un obiectiv dar ca inginer la CFR MARFA cu facultate de profil si 25 de ani vechime deja sunt scarbit de manariile lor.Pana acu 2 ani chiar mi-am facut meseria cu placere.De cand suntem condusi de portocalii totul s-a dus de rapa.Te doare cand tu esti pregatit si dornic sa urnesti stanca asta de companie si politrucii o ingroapa.

  10. Concluzia : Romanii sunt prosti ca nu vand zgarciuri !!!… De aceea se moare de saracie in tara asta !
    Este o tara , singura din univers probabil , in care un presedinte declara ca A FACUT BISNITA !!!
    Ce vreti mai mult ???

  11. Victor,

    Pune matale cap la cap ultima emanaţie basesciana cu emanaţia lui Jeffrey Franks, “care a declarat ca statul roman depinde de acordul cu FMI pentru a supravietui si este pe calea cea buna pentru respectarea tintei de deficit bugetar” (antena3.ro)
    Se spune ca suntem o tara de asistati sociali. NU! Suntem o tara asistata social!
    Traim vremuri de cacat si luminita de la capatul tunelului e din ce in ce mai maronie.

  12. Totusi n-ar fi rau s-o bage cu aprinsu’n gura… Poate, pe cale de consecinta, mai tace si el… o perioada mai indelungata…

  13. Şi de această dată atitudinea lui Băsescu vine să răspundă unei porniri (mai exact, reminiscenţe) totalitare a propriului electorat. Am fost surprins în campanie, când vorbeam cu câţiva fani de-ai lui despre iresponsabilitatea şi incompetenţa marinarului, să mi se spună că ar trebui să plec din ţară dacă nu îmi convine. Degeaba am încercat să spun că sunt şi eu plătitor de taxe şi impozite şi am şi eu un cuvânt de spus; mi s-a răspuns să tac.

    Strategia este simplă:
    1. Să plece din ţară toţi cei cărora nu le place tangajul.
    2. Să trimită bani acasă ca să aibă ai lor ce cheltui în frumoasa noastră grădină.
    3. La vot să nu meargă. Ştim noi să votăm şi pentru ei (noi=SIE).
    4. Să nu se întoarcă în ţară. Dacă o fac, reluăm strategia salamului cu soia şi a ultimilor cinci ani.

    Frumoasă ţară! Păcat că-i… condusă.

  14. Oricâţi ar pleca din ţară, în România o să fie tot timpul o masă critică de proşti care o să le asigure continuitate la ăştia precum băs, nuţi & co.

    Atâta vreme cât ne asemănăm cu iarba care deşi călcată de bivoli se ridică, în loc să ne asemănăm cu cioburile de sticlă, cuie şi spini pe care bivolii nu calcă, destinul ne este scris.

  15. Prieteni, misterul betzigasului cu vata doar la un capat a fost deslusit! Se pare ca era un betzigas normal cu vata la ambele capete pe care marinarul l-a rupt in doua. O parte a fost folosita pentru curatarea ruginei din urechiusa dreapta, aia de tabla cu care TB-ul asculta la pulsul din ce in ce mai slab al natiunii, iar a doua pusa in buzunarul de la bricheta, fiind destinata unor scopuri bine definite, politice. Gurile informate sustin ca e una din tzepele politice promise de marinar la inceputul mandatelor si ca ea e destinata … lui Boc.

  16. pai normal ca vrea sa plece toti, ca oamenii trimit bani buni de dincolo in tara, ca sa aiba ei ce cheltui (banditii astia de la putere).

  17. Agenta Culcer(deconspirata) era extaziata deoarece si la astia exista solidaritate de breasla(casta),cat despre orgasm inclin sa am indoieli serioase,stiindu-se faptul ca femeile- securist sunt mai reci din fire.Pentru asta platim cu japca la TVR,ca sa vedem spectacole penibile regizate de d-na Culcer,unde fostul bisnitar din port este ridicat in slavi.Bine ca mai exista si alte posturi tv !!

  18. Nu vreau sa tin o lectie de Romanism dar cine crede ca Romania este doar locul in care s-a nascut atunci chiar este liber sa plece definitiv si pentru todeanna FIINDCA UNGURI CRED CA AREDEALUL LE APARTINE. Trebuie sa precizez ca baesescu nu s-a nascut intre carpati eventual boc dar asta-i alta brinza in alta traista. Acest basescu care vremelnic ocupoa o functie in cadrul statului a facut mai mult rau acestui popor decit ungurii pe parcursul intregii istorii, iar madam Culcer poate ca nu a avut orgasm in tinereti si acum e momentul sa fie si ea fericita
    Victore te respect pentru parerile tale, te respect pentru munca ta dar tara asta are nevoie de altceve nu sa-i spunem ca e doar locul in care ne-am nascut. Acestor oameni trebuie sa le spunem ca statul nu e basescu, boc si compania, ca statul suntem noi toti, ca statul nu are bani, ca bani pe care ii gozolesc acesti nefericiti netoti sunt banii nostri din impozitele noastre, iar acesti pseudo guvernanti nu sunt stapini nostri ci sunt cei care trebuie sa ne administreze bani si tara.
    Poate vi se pare un lucru banal ceeace am scris pina acum dar marea majoritate a celor care sunt la tara si toti cei care sunt manipulati de fiecare data la alegeri spun ca statul trebuie sa faca si sa dereaga si ca statul trebuie sa le dea.
    Voi presa care inca mai e presa trebuie sa inceapa aceasta campanie de constientizare. Voi presa trebuie sa aveti in vedere soarta profesorilor si a scolii Romanesti, fiindca sunt studenti care nu stiu sa faca o cerere, sunt absolventi de bacalaoreat care sunt semi analfabeti, si asta datorita faptului ca invatamintul sa transformat in SRL ca invatamintul trebuie eficientizat. Dacord cu eficientizarea dar nu cea tip Vergu sau Funeriu ci cea de tip Andrei Saguna.
    Inchei prin a spune ca administratia prezidentiala ar trebui sa dea in judecata producatorul de betigase pt. urechi fiindca la instructiunile de folosinta nu a scris: ” INTREZIS FOLOSIREA DE CATRE PERSOANELE IN STARE DE EBRIETATE SAU DE CATRE ALCOOLICI”.

  19. Să mai zică cineva că poporu’ român nu-i îngăduitor (că-l desfid, da? 😛 ) Alţii, luau cu asalt Palatul la 5 minute după ce-ar fi auzit cretinismele inconştientului. Noi, nu! Analizăm! 😉
    P.S.M-am interesat (prin zonă, la vecinii pricepuţi 🙂 ) şi-am aflat că, ar mai putea avea madama, da’ n-ar mai putea produce.

  20. nu stiu cum este in bucuresti dar in provincie e de jale,nu am mai vazut o asemenea atmosfera nici cu”impuscatul”oamenii pe strazi par ca se duc la mort,nimeni nu zambeste,copii stau cu capetele plecate,e vacanta,ar trebui sa se auda rasete,mingea,nimic,pensionarii intra in magazin ofteaza si pleaca,oamenii din autobuze sunt incovoiati parca au cocoasa nu te mai privesc in ochii,din cand in cand cineva mai spune”ai auzit cea spus basescu”sau”te-ai uitat la antene [ca sa nu uit pe cineva]suntem un popor de saraci si tristi iar”CEL FRUMOS,CEL BUN,CEL MAI BUN PRESEDINTE”RADE DE NOI FIE LA MARE FIE LA PISCINA LUA-L-AR DRACUL SA-L IA

  21. De un an de zile, stau si imi framant mintea … Pe toate blogurile, pe toate comentariile mele sau ale prietenilor pe FB sau alte retele , ma izbesc obsedant de imaginea acestui individ … Traian Basescu … ca un stigmat ce nu mai poate fi separat de Roamania, si in final chiar de mine .. ca cetatean , ca simplu om .. Pana si in intimitatea fiintei mele, in spatele gandurilor de zi cu zi, il simt cum se strecoara ca o gelatina otravitoare prin tot ceea ce spune si mai ales face.
    Si de un an de zile ma intreb … NOI.. SOCIETATEA CIVILA, nu avem nici o cale absolut constitutionala sa scapam de el si de clica lui de amputati intelectual (.. aveau un neuron si l-au pierdut si pe acela .. cat despre circumvolutiuni .. se poate patina pe creierul lor)? Nu mai am rabdare sa astept alegeri .. nu mai am timp .. nu mai am nervi de stricat pe aberatiile lor . Deci, stimate doamne, stimati domni , CUM FACEM ??????

  22. @ovidiu: Udrea poate castiga capitala in aceeasi maniera in care a castigat Base Romania: cu Videanu la panoul de comanda al computerelor pentru centralizarea datelor.Pe urma ,vor “servi o ciorba” la MAI…

  23. Cum ai cui bani o să-i mai toace ei doi, dacă, prin absurd, noi îi ascultăm sfatul şi-o roim în masă, Victore? Nu te supăra, dar cred că, dacă Băse şi ministreasa lui favorită rămân singuri în Grădina Carpaţilor, problema se pune cu totul altfel decât o pui tu. Dă-mi voie să-ţi explic.

    Mi-i imaginez foarte uşor pe Traian Băsescu şi pe Elena Udrea hălăduind printr-o Românică pustie, singuri-singurei pe un teritoriu de 238.000 de kilometri pătraţi. Lipsiţi, de azi înainte, de grijile guvernării, eliberaţi de orice fel de responsabilităţi, dezbăraţi de povara veşmintelor, acum, că nimeni nu-i mai vede, iar ploile au făcut loc arşiţei, ei bântuie goi puşcă, ţinându-se de mână, prin Grădina Carpaţilor, la întâmplare, în orice direcţie care li se pare atractivă… Toată ţara le aparţine, la propriu, cu tot ce se află în ea: câmpii, dealuri, munţi, bogăţii ale subsolului, lanuri de grâu, livezi cu pomi fructiferi, lacuri şi râuri, construcţii, automobile, alimente uitate-n frigidere de românii plecaţi în bejenie… Totul este al lor, le-a fost lăsat la discreţie de către cetăţenii care au preferat mai curând să-şi ia lumea-n cap, decât să-i mai suporte încă patru ani. Cu o uşurinţă încă mai mare decât înainte, nu trebuie decât să întindă mâna şi să ia, ca să ducă o existenţă de huzur. Şi chiar asta fac: întind mâna şi iau. Se urcă la volanul primei maşini ieşite-n cale (cine să mai reclame furtul, de vreme ce proprietarul şi-a luat câmpii?), aleargă pe şosele până-i golesc rezervorul, unde văd cu ochii, bucurându-se la nimereală de frumuseţile patriei, cinează la cel mai apropiat restaurant de lux şi se culcă în cea mai la-ndemână casă particulară întâlnită. Apoi, a doua zi, o iau de la capăt, singuri, liberi, fericiţi, bucurându-se de tot ceea ce le iese-n cale, plimbându-se, mâncând şi bând, urcând pe munţi sau bălăcindu-se în mare, savurând liniştea deplină, întreruptă numai de ciripitul păsărelelor, instaurată după părăsirea României de către nesuferiţii de români, făcând amor… Un preşedinte de republică fără cetăţeni şi un ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului fără guvern, ei se zbenguie fără restricţii prin ţara pe care, după ani de muncă fără preget, au reuşit, în sfârşit, să şi-o-nsuşească, să şi-o aproprieze, şi în care – supremă recompensă – se pot lăfăi astăzi numai ei doi, până la sfârşitul zilelor. Un Adam şi un Eva moderni, care-şi duc traiul patriarhal nu în Grădina Edenului, ci în Grădina Carpaţilor. Ce nevoie-ar mai avea de supuşi cărora să le toace banii?!

  24. Pentru tot ce scrii, pentru cum gandesti, pentru ca spui ce si eu as spune daca as stii, pentru ca esti unul dintre motivele (externe) care ma mai pot face sa zambesc, pentru toate astea,daca e la liber iubirea, te iubesc.
    Felicitari , Victor,pentru tot ce faci.

  25. Traian Basescu(pentru ca nu mai merita de mult timp sa-l facem domn),atunci cand a afirmat ca traim intr-o tara de mana a2a nu a incheiat afirmatia corect.Trebuia sa sune in felul urmator:”traim intr-o tara de mana a2a,in care cel dintai sunt eu”.Noi nu avem de ce sa plecam din Romania pentru ca este tara noastra.Ca ne-au furat iresponsabilii si lacomii asta e altceva.Altceva pentru care trebuie saplateasca ei,nu noi.Oarecum paradoxal…noi am inceput deja sa platim…

  26. m-am saturat ca la fiecare colt de discutie, ba prietenii, ba colegii, ba vecinii, mai nou si presedintele lor (al meu chiar nu e, nu pot sa accept ca derbedeul asta e presedintele meu) sa-mi spuna ca daca am vreo nemultumire in legatura cu tara asta sa fac bine si sa plec. pai de ce prieteni, vecini, presedinti sau ce mai sinteti? ca vreau ca rominia sa fie Romania, ca vreau ca tara asta sa fie la fel de normala ca Anglia, Italia, Franta, ca vreau ca umilinta sa nu mai fie o dimensiune intilnita de la scolar pina la pensionar, pentru ca nu mai vreau sa ma prabusesc in fiecare zi in marea de absurditati promovate de niste vagabonti ce au confiscat pina si dreptul la speranta, pentru ca m-am saturat sa traiesc intr-un continuu cosmar administrativ, relational, conceptual?
    oare citi presedinti de tara ar fi facut asemenea declaratii?
    oare citi din cei care ar fi spus o asemenea enormitate ar mai fi fost a doua zi in acelasi fotoliu prezidential?
    sincer, imi vine sa-i crap capul golanului astuia de “hahait” si daca as avea ocazia cu siguranta n-as rata-o!

  27. @ovidiu
    Udrea nici daca se da peste cap n-ajunge in turul II (presupun ca te-ai referit la prezidentiale) si iti spun si de ce: romanul oricit de “civilizat” se crede si intelept, in veci nu va vota cu o fufa blonda, pe care o mai si cunoaste de cal breaz, iar in al doilea rind prezident in Romania n-ajunge decit cineva sustinut de cine trebuie, cu un partid mare in spate. Daca am sau nu dreptate vom vedea, dar pentru mine asta nu-i o dilema ci o certitudine.
    Apropo de betisor, avind ceva antecedente cu o ureche care se incapatineaza sa-si faca de cap, pot spune ca la o otita orice iti poate recomanda un doctor responsabil in afara de bandaj cu Rivanol. Otita in Romania, pentru ca afara se trateaza local si nu intern, ti se prescrie antibiotic intern si in functie de cit de profesinist este medicul, ti se face o antibiograma (pentru a determina antibioticul cel mai potrivit) si apoi iei tu frumusel minim 7 zile antibiotic. Concluzionind nu cred ca prezidentiabilul nostru intr-o ureche, bleaga as adauga eu, a consultat un ORL-ist, dar sincer putin imi pasa.
    Ce cu adevarat m-a calcat pe nervi a fost infinitul tupeu si seninatatea obraznica cu care spune: “puteti pleca ca n-avem ce sa va oferim”. De ce oare n-a spus asa frumos si acum un an pe vremea asta acelasi lucru?!
    Legat de mindria de-a fi roman, chiar daca sintem plecati de multisor, noi sintem mindrii ca sintem romani, vorbim romaneste pe strada, chiar daca unii strimba din nasuc, insa mi-e jena de romanii care ii mai intilnim uneori prin magazine si care se poarta ca la oi, lasind la o parte manelele pe care le au ca soneri la telefonul mobil sau aceleasi manele care rasuna sonor din masina lor.
    Pentru noi Romania este casa in care am crescut, scolile pe care le-am absolvit acolo, rudele pe care inca le mai avem si nu in ultimul rind limba de care nu ne este rusine.

  28. Nu stiu daca sunt nebuna sau nu…dar eu ma intorc in tara!!Stiu perfect ce ma asteapta,nu a dat patriotismul in mine,dar nu mereu gasesti ceea ce visezi…

  29. Da’ de ce nimeni nu carteste ca presedintele sporovaieste cu ministrii Guvernului la telefon? Da’ la Cotroceni au piscina? Sau un vesnic bugetar cu nevasta casnica are in batatura ditai balta?

  30. Pt. Irina
    Art. 78 din Constitutie – legea intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii, daca in cuprinsul acesteia nu este prevazuta o alta data de la care legea isi va produce efectele.
    Nu l-am vazut pe Boc sa faca chiar greseli de scoala, insa marturisesc ca nici nu am vazut in viata mea un constitutionalist atat de slab pregatit si mai ales penibil. Mi-e mie rusine de rusinea lui Boc si Co.

  31. Merg des intr-un sat din Teleorman.Vin in vizita la parinti diverse familii plecate afara. Cunoscandu-ne de multi ani vin sa ma viziteze. Nu sunt de loc mandri ca sunt romani, iar vizitele le fac sa-si vada parintii din ce in ce mai batrani si mai bolnavi. Dupa ce parintii lor se vor stinge n-or sa mai vina de loc. Asa imi spun toti..

  32. poate ca ei isi imagineaza ca cei plecati vor trimite in continuare bani in tara. in ceea ce ma priveste pe mine grsesc. sunt medic rezident, sotia specialist. eu vreau sa-mi aduc si parintii. prefer sa-i intretin eu decat sa stea in tara. asa am avea si bunicii aproape pentru copil. asa ca bai in tara pentru ei… vorba lui mazare …”canci”

  33. salut locuiesc in spania de vreo 8 ani si acum cateva zile au venit niste prieteni spanioli sa ma intrebe cum en in tara mea ca ar vrea sa plece in vacanta acolo le-am raspuns nuuuuuuuuuuuuu oriunde dar numai in romania nu ca este dezastru au ales final turcia asta poate vede si nuti daca mai stie ca suntem si noi plecati si nu suntem putini dar cred ca orice roman cu cap nu ar recomanda romania

  34. Iresponsabilitatea marinarului era evidenta de mult! Chiar din 1990, cand, transpirat si agitat a aparut la TVR (cred ca era pe atunci doar secretar de stat in guvernarea Roman) si s-a adresat grevistilor ceferisti cu cuvintele: :va ordon, incepeti lucrul!”.
    Sa confunzi capul unui betigas cu curul lui…

  35. Mai bine sa plece ei si sa ne lase. S-o gasi o echipa de oameni inteligenti sa scape tara de la ananghie. Astia nu mai au notiunea vorbelor ce le scot pe gura. Ma intreb oare cum s-a uitat el in ochii medicilor militari dupa ce le-a furat 25% din leafa?

  36. @zmenta: fiindca habar n-am cine a facut-o, ba! am primit-o pe mail. cand o sa aflu autorul, o s-o fac

  37. Eu am patru calificari (facute in diferite forme scolare) si cateva calificari (traininguri facute in timp de cinci ani cat am fost angajat in trei diferite locuri de munca). Acum, de aprox. un an nu mai am de lucru. Va dati seama ca, dupa atatea calificari si recalificari, nu imi gasesc de lucru in Romania? Am liceu, facultate (5 ani) si masterat (2 ani), si am incercat sa ma angajez pe posturi in care nu se cerea atata scoala, dar mi se raspundea “Nu ti se pare ca esti supracalificat pentru postul acesta?”.
    Suntem multi care vrem sa lucram, dar nu suntem lasati in tara noastra, si m-am cam saturat sa stau pe capul parintilor…
    Scuza-ma, domnule Ciutacu, ca te plictisesc cu prostiile mele, dar simteam nevoia sa spun.

  38. …”am avut salariu mai mic cafemeia de servici” … mai mic DECAT ceva esti si fa-ne un SERVICIU si pleaca – asa este corect … iar BOC daca nu da al 13lea salar (ca asa zice el) se poate sa creasca cu 10% , logic ca la aceeasi clasa a 2 a , un salariu din 12 face pe la 8% cu inflatie 10 , deci natural de logic si fara sa spune BOC

  39. Victor, prostia si nebunia unuia care ne conduce nu e atentat la siguranta nationala???
    ce cauta oligrofenu’ asta in fruntea tarii frate??? nu e stipulat nicaieri ca un cretin cu acte in regula nu are ce cauta la carma unei tzari?
    mi-e jena de prostia lui, mi-e scarba de fatza lui, e un jegos ordinar, iar tuta aia de culcer o vaca imputita….
    cand vad animalele astea care-l pupa in cur, imi vine sa injur de tot neamu’….
    jegosii dracului!!!

  40. O sa devenim un popor de vorbitori singuri.O sa mergem pe strada facand marunt din buze.Luati fratilor de injurati ca asta ne-a mai ramas…

  41. Aaa,si cati au plecat deja…E un sfat care pe langa aroganta si inconstienta se dovedeste a fi si tardiv pentru multi. La intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii vor ajunge cu greu cam o treime din oameni (restul sunt mai toti in afara)…
    E foarte tare imaginea cu logo-ul Romaniei…
    Imi iertati detasarea,dar daca betivu’ ala de se duce la medic de la betigashe de ureche nu a iesit nici macar nitel shifonat dupa asa afirmatii,inseamna ca mare parte din romani IL MERITA. Asa ca restul celor ramasi inca in tara ar trebui probabil sa se simta si sa o taie scurt pana nu se supara rau chiorul care nu are bani pentru medici si profesori.

  42. Inca o demonstratie ca romanii sunt creativi, eu as fi facut un concurs de cea mai tare sigla avand la baza studiul realizat dela filma de consultanta respectiva

  43. Ne facem bagajele si…coboram in beci,ca de avion nu avem bani. Iar cu trenul,decat sa mergem pe caldura asta cu 30 la ora,mai bine stam in beciul nostru racoros si economic si ne rugam la poza lui Iliescu,Jiji sau care o fi mentorul fiecaruia,poate poate se intampla ceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.