Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Călătorie de 1 Mai prin land of choice (I)

Similar Posts

82 thoughts on “Călătorie de 1 Mai prin land of choice (I)

  1. de aia si eu am renuntat de 3 ani de zile sa mai merg pe litoralul romanesc chiar daca colegii mei de munca zic ca vezi doamne ca stric mai multi banbi decat la noi -la fratele meu in Ibiza Spania nu o sa vad niciodata ce au aratat sambata seara la stiri – coada pe bulevardul din Mamaia de masini smechere( cumparate cu ce bani furati ) si fete frumoase ( Parasute ) pentru ca acolo lumea vrea sa se distreze nu sa is arate ce mai are si acolo nu o sa ma trezesc la ora 7 dimineata sa imi caut loc unde sa pun prospoul

  2. Am auzit că guvernul va organiza o mare serbare în faţa Palatului Victoria care va marca marele îngheţ al salariilor şi care se va numi Zâmbra Boilor. E adevărat?

  3. Ca peste tot in toate tzarile sunt zone”gri”asta o stim prea bine.oriunde se”matura mizeria sub pres”.poate doar ca la noi fatza de statele spre care tindem sa ajungem,nu cele de prin Africa sau Asia,e mai multa mizerie”maturata sub pres”

  4. A aparut duduia udrea la tv sa vorbeasca de land of choice,nu am putut sa ma uit mai mult decat cateva secunde,este de plans pe mana cui a ajuns turismul romanesc.Respect Maestre!!!

  5. Catren cu brânză

    Spunea Voronin în prier, la ai săi fraţi, că brânza e pe bani.
    La stănă, ieri, TB i-a îndemnat să facă brânză, pe ciobani.
    Cei doi grăiesc frumos, mascaţi, voit, subtil, în propria osânză.
    Cât fură preşedinţi, atât amar de ani, ei nu făcură nici… o brânză

  6. Asta este un adevar crunt in Romania. Cand trecem cu masinile prin locuri de genul asta ne miram ca exista asa ceva in tara noastra. Cei care nu avem rude sau cunostinte in provincie acceptam mai greu e drept. Dar am trait experienta crunta la bulgari in drum spre Turcia, nu spun de drum care era cumplit, am trecut prin localitati unde localnicii se uitau la masina noastra ca la OZN si e o masina normala nu de fite, o masina de clasa medie. E drept la noi sunt locuri superbe care nu sunt prezentate si nu stie prea multa lume de ele sau e foarte greu de ajuns acolo cu o masina normala pt.ca a avut grija minitrul transporturilor de altadata si presedintele de acum sa faca multe drumuri si sosele in tara. Trebuie sa mergi musai cu 4×4 sa ajungi la destinatie. De autostrazi nu poate fi vorba ca doar nu avem nevoie ca nu avem atatea masini, nu se justifica autostrazile la noi, suntem inculti nu stim sa circulam pe ele. Noi trebuie sa ne chinuim 10 ore sa traversam tara pana la Arad, probabil s-au gandit sa admiram peisajul sau sa mergem incet sa nu facem accidente, dar culmea sunt mai multe accidente si mai multi morti pe soselele noastre.

  7. Puradeii din Fig. 1 habar n-au că cloaca-n care sălăşluiesc e o căsuţă de vacanţă în plină oază de linişte şi verdeaţă pe care o evaluez la circa 200 000 Euro. Fiind apolitic, trec peste Fig. 2 şi mă-ndrept spre cartierul rezidenţial din Fig. 3 care pare a fi deja achiziţionat de un fond de investiţii norvegian. Vaca din Fig. 4 se balegă-ntr-o curbă de 1 milion de Euro, bani care… au fost ai poporului.

  8. Ce imi place cel mai mult e cum toti scriem si criticam resemnati 🙂 Oare gunoaiele alea din poze cine le-a facut? Oare toti care scriu aici sunt exceptiile alea care nu le vad niciodata in realitate. Am avut ocazia in ultimul timp sa ies desul de mult la iarba verde alaturi de stimabilii mei concetateni si credeti-ma ca nu am vazut NICI MACAR UN OM care sa adune mizeriile dupa el, nici macar un om care sa se simta sa isi puna un sac menajer cu el in care sa indese PET-urile si deseurile si sa le puna frumos in porbagaj pana la cel mai apropiat tomberon. Am asistat in viata mea la prea multe situatii in care zone la cere gloata ajungea greu au devenit accesibile multumita amenajarii drumurilor si in scurt timp, odata cu venirea gugulanului, au devenit bazine de depozitare a gunoaielor.
    Asadar departe de mine gandul de a lua apararea lui Nuti insa sincer cred ca primul lucru pe care cineva trebuie sa il faca pentru a da o sansa turismului nu sunt autostrazile si drumurile decente ci curatarea tarii de … ROMANI 🙁

  9. Citat din shaful statului,
    cu completarea gandului nerostit
    pe care toti il intuim:

    Sa fie sanatoase animalele care pleaca la munte,
    sa dea lapte cat trebuie
    ,
    …ca poate pana la toamna le dam si drept de vot
    printr-o ordonanta de urgenta.

    _______________________________________________________
    Si o analiza a ipotezei cum ca scaderea shafului
    asa cum o arata sondajul CURS e o strategie:

    Mie-mi sunat ca bancul ala cu alea doua babe;
    una uitandu-se pe geam o vede pe vecina mergand catre deal:
    -Da’ unde te duci, draga?
    -Pana-n cimitir.
    -Si mai vii?

  10. @ Anca, apropo de anumite pasiuni culinare declarate si de implicarea in problemele oieritului…
    ” Nu e branza ca grataru’
    Nici cioban ca marinaru’ “

  11. Da şi aceste imagini fac parte din România. Din fericire, nu o reprezintă. Astfel de secvenţe există oriunde în lume, pe la periferiile marilor cartiere din mari oraşe. Nu pot fi evitate fiindcă, indiferent ce s-ar face, mult timp vor exista oameni care trăiesc în condiţii mizere şi animale care scapă de sub control. Viaţa nu este doar autostrăzi, vile şi maşini (de lux sau nu). O Udrea, o Iacob-Ridzi un Băsescu ori un Berceanu cu măsurile lor comice ori aberante, sunt trecători. Indiferent cu câte răni sau pete de noroi (meritate sau nu) România aici va rămâne. Spun iar, din fericire!

  12. ce mai buna provovare pt tur(ismu) autohton e imaginea aia in care tanti nutzi se straduia (asistata de 3 barbati, care profitau si ei sa mai puna mana acolo unde e interrzis) sa isi traga turu mare pe cal (care nu era deloc convins si necheza in extaz)- zic sa fie inclusa in clipu de promovare – land of koys!

  13. Drumul de pe care sint pozele astea il stiu aproape cu ochii inchisi. De ce nu ai pozat si cuiburile de berze? Si balta cu lebede? Lasa…mai bine asa in taranie si inapoiere decit sa stie toti mitocanii drumul ala si sa-si traga micii si gratarele prin zona

  14. @Euglena Verde: cred ca scrie suficient de clar in paranteza “part one”

  15. am vazut acu ceva timp la tv eolian un documentar ce m-a ingrozit. la vreo 40-50 km de bucuresti e un sat care nu are drumuri.scoala,dispensar,magazin nici o utilitate minimala intr-o tara cit de cit civilizata.ziceai ca esti in evul mediu nu in scolul 21. ministreasa turismului bate cimpii. cine crezi ca vine in vagaunile noastre

  16. Buna dimineata, domnule Ciutacu!

    Ceea ce descrieti dvs. in reportajul fotografic este aceeasi tara cu cea in care traiesc si:
    Gabriela Bombarascu,
    Alexandru Farcasanu,
    Ramona Dorobantu,
    Sorina Lupu,
    Patricia Vilceanu,
    Madalina Alecu, alaturi de d-na Ioana Stoica – profesor de fizica la liceul Tudor Vianu din Bucureşti.

    Acestia sunt copii care au castigat premiul acordat de NASA:
    “Best Moonbuggy Design (for solving engineering problems associated with lunar travel)”

    As spune ca speranta exista pentru aceasta tara si merita macar respectul de a incerca ceva. Sa nu o ingropam inca si sa-i cantam prohodul. Copiii pe care i-am mentionat mai sus merita sa incercam sa facem ceva, sa lasam in urma noastra ceva.

    De bocit sunt altii platiti sa o faca… Inca mai sunt sanse, inca mai e speranta… Pana nu emigreaza si speranta intr-o lume mai linistita…

    Cu stima,

  17. A dracului gripa de toate felurile (aviara, porcina etc.), uite-o cand apare asa peste tot si baga in sperieti pe toata lumea. Si este atat de periculoasa incat s-au imbolnavit doar vreo 500 de oameni pe glob si au murit doar zece. Dar noi vorbim de pandemii si vaccinuri care vor fi gata in toamna. In schimb cei mai multi dintre bolnavi s-au facut bine cu antivirale obisnuite. Cele despre care se spunea la inceput ca nu au nici un efect. Aaaa, ba chiar un angajat al Casei Albe a fost bolnav de gripa porcina (probabil dupa ce se imbatase ca porcul cu cateva zile inainte si a grohait la cineva, sau a ragait), dar s-a facut si el bine. Ma, sincer sa fiu asa de tare imi pute chestia asta… ca si aviara.

  18. Apropo de numarul “mare” de morti: la noi s-au inecat mai multi cu soriciul porcului de 1 mai decat au murit in lume de la gripa porcina. Si nu am instaurat carantina in cotete.

  19. Turismul Romanesc.
    A inceput batalia pentru brandul de tara..si viitorul slogan al turismului romanesc. Sa vedem ce o sa iasa.
    Oricum vad ca se vorbeste peste tot despre asta ceea ce este bine.

  20. O mostra de gandire pozitiva: daca vaca era singura, tot e bine! Bine ca nu ati asteptat sa treaca o cireada intreaga. Noi anul trecut in concediu, am avut parte de o lupta intre doi boi(tauri?) si ne-a fost cam frica pentru tabla noastra. Erau foarte preocupati sa se impunga, la propriu, reciproc.

    Iar gripa porcina a aparut taman langa SUA, producatorul de Tamiflu, nu?

  21. Da triste dar adevarate sint aceste imagini. Dar subiectul in sine adica ” Gripa porcina ” pe care statul Israel nu o recunoaste ca denumire spunind ca de fapt este vorba de ” Gripa Spaniola ” ( poate au dreptate- stiu ei ce stiu )pare ca este manipulat astfel ca sa creeze panica.Manipulat astfel ca marile concerne farmaceutice sa isi mareasca cifra de afaceri.Dupa ultimele date au murit doar doua persoane. Una in Mexic si alta in USA.Ar fi bine ca ziaristi sa se informeze mai bine si sa nu deslantuie tirul lor liber, asupra populatiei pentru a crea panica. Problema este in esenta una de igiena si de un stil de viata mai sanatos.Hai sa nu ne apucam acum sa omorim porci cum au fost acum citva ani amorite mii de vaci.

  22. Domnule Ciutacu, cateva nelinisti de ale mele va rog. De ce au fost alesi ca reprezentanti ai turismului 3 sportivi si nu oameni de cultura sau alte domenii(in Franta nu ma duc pentru Zidane, Henry sau alti; in Anglia pentru sotul Poch sau Gerard; in Italia pentru nu stiu cine? Si daca ma gandesc bine gradul de cultura al celor trei cam lasa de dorit.De ce toate televiziunile(si sunt cam multe, se calca pe picioare) nu prezinta decat lucruri negative si nimic frumos despre Romania si poporul ei? Personal cred ca este o tema data presei pentru a denigra acest popor. Si ca ultima problema, sincer imi este dor de vremea Impuscatului doar si numai doar pentru faptul ca atunci exista un singur om care le stia pe toate. Acum toti, mai ales politicienii si cei din presa, le stiu pe toate si ne capiaza cu parerile lor stupide si de multe ori de o rautate fara margini. Ca incheiere le urez tuturor celor care injura acest popor sa il pupe in fund. Cu stima.

  23. Manastirea.
    Sf. Apostol Andrei, com ion corvin, constanta, dobroge dobroge, popas vivi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.