Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Bună seara, Alina, te-aștept ca și când…

Bună seara, Alina, te-aștept ca și când…

“Așa e cu unificatorii ăștia ai dreptei”, “marele tehnocrat Predoiu, cu origini liberale repudiate de domnia sa”, “ambiția cea mai mare rămâne cea de premier”

Cel mai bine, în meseria asta, dacă vrei să reziști, e să nu faci afirmații categorice. Sau, dacă le faci, măcar să te asiguri că-ți ștergi urmele. Dar îți trebuie carte, creier, consilieri deștepți și, dacă nu cumva ți-e teamă că o să-ți strici ochii, ceva lecturi…

UPDATE: La insistentele propagandei, care l-a descoperit subit, ca la o comanda, pe titular si distribuie in draci acelasi link, il postez eu. Cu precizarea ca-i valabil pentru toata lumea…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

37 thoughts on “Bună seara, Alina, te-aștept ca și când…

  1. ipocrizie, spoiala, tupeu, isterie – extrem de multe calitati a aratat madam gorghiu in ultima vreme. nu stiu daca le avea sau le-a dobandit de la colegii din pdl. mai mult, mai are si defectul ala de vorbire si rararie de parca e o mitraliera derutata. stiu, nu e vina ei, oricene poate avea un defect de vorbire, dar parca e prea mult. sincer, as fi preferat sa fie peltica, in felul asta discursurile i-ar fi fost macar un pic amuzante. din pacate nu sunt decat penibile. urat personaj, cred ca pana si udrea o urmareste impresionata si isi zice in gand “fata asta promite”.

  2. Si vine? avand in vedere ca fatuca a cam fost desfiintata de matale domnule Ciutacu. Mai sa fie s-o vad si p-asta, oricum jos palaria in fata dvs. Din punctul meu de vedere doamnei gorghiu i se potriveau mai mult relatii de genul celora cu bogdan olteanu si altii…decat cacatul asta de vicepresedentie a unui partid asa zis liberal(ptiu drace se rasucesc in mormant Bratienii)…

  3. Victor, ma inclin in fata comentariilor tale pertinente si de o logica fara cusur. Surprinzi mereu esenta. Respect.

  4. Aceasta creatura semidocta nu are macar bunul simt sa nu urle atunci cand cuvanteaza.Parca este o mitraliera defecta.Alianta cu Blaga et comp.ne arata ca in PNL au ramas doar ciurucurile.Pacat…

  5. apreciez cuvintele frumoase, da’ zau daca-s macar relativ aproape de forma mea cea mai buna

  6. Te rog sa-i spui ca afara ploua. Poate se prinde si se duce cu ajutoare la sinistrati(gaseste ea unii), niste pantofi cu toc sau ceva de genul asta. 🙂

  7. Se țineau de un pai, dar ce să vezi?S-au salvat și-i mai și bagă la bulău pe cei de la putere.Pe alde Alinuța, încă nu, că au nevoie de ei, dar cînd le-o veni la îndemînă le vor lua gîții.Inclusiv marelui mut, dacă mai ține discursuri ca cel de la CSM, discurs din care nu a mai rămas nimic, i s-a adus aminte cine l-a pus președinte și cîrnatul face mumos.
    Aștepți degeaba, nu mai ies ăștia la interviuri, gata-s tari pe felie.Cîrnatul, însuși dă doar declarații de presă, și alea cu țifnă. Țîfnă de neamț serios.

  8. am intrat si eu pe alinagorgiu.ro sa gasesc asta da nu merge.”nu merge” dupa ce ai dat tu asta aseara ?? 🙂
    isi baga putin unghia’n gat ca nu a sters asta

  9. Victore, ce parere ai de cel mai in voga aparator al celor multi de azi? Citeste, te rog, descrierea clipului. Am mai multe detalii, pentru doritori.

    https://www.youtube.com/watch?v=o6HhmWxehGs

    Radu Truica
    7 iunie 2015 – 20:55
    Comentariul tău a fost trimis spre aprobare…

    Citez: „Mi-a scris cineva astazi pe blog un comentariu despre faza cu arestarea lui Sova. Si ma dojenea amical respectivul ca nu am tratat – ca alte emisiuni, mult mai serioase, desigur – cazul din perspectiva ca arestarea preventiva nu previne nimic si ca a-l trimite pe Sova in arest inainte de proces e un abuz. E un punct de vedere, nu?”
    Nu se cade sa te dai dupa degetul mititel al „ai zis ca te-am facut manipulat, da’ io nu am atacat persoane, ci un mod de gandire”. E clar mesajul, si nu ma simt personal atacat, doamne-fereste. Nu ma pot simti atacat cand nu am nimic de pierdut, ca nu stie nici dracu’ cine sunt eu in Romania. „Tonul” textelor mele nu vine dintr-o inclinatie defensiva, ci din gustul amarui al deziluziei.
    Revenind, pleci de la insinuarea ca as fi mentionat „alte emisiuni, mult mai serioase, desigur”, ca doar eu eram subiect in propozitia subiectiva din fraza aia („ma dojenea amical respectivul”). Bagi semi-citatul fara context si trunchiat cu „arestarea preventiva nu previne nimic” si adaugi, ca si cand as fi zis tot eu, „a-l trimite pe Sova in arest inainte de proces e un abuz”. Iar eu am scris „asta nu inseamna ca sunt OK abuzurile cu arestul preventiv care nu previne nimic. Iar poporu’ are impresia ca asta e Justitie si ca aia platesc acu’ faptele (Mazare, Vanghelie, Udrea etc)”. Cat de nedrept poti fi, Patrarule?
    Da’ nu asta e ce m-a amarat cel mai mult, nici asocierea cu manipulatorii aia de la Antena 3, ci tocmai concluzia ta: „Oare asa e bine sa punem problema? Pai, mergand pe ideea asta, ar trebui sa nu mai arestam pe nimeni, pentru ca s-ar putea sa fie un abuz. […] Cum sa pui asa problema? Pai in stilul asta omul n-ar mai fi iesit niciodata din pestera … („ma bibilica, maaaa – pleosc – esti tampit”)”. Deci, pozitia de a respecta Constitutia, argumentat (pana la contraargumente, afirm ca cei care voteaza legi nu trebuie arestabili pe „suspiciuni rezonabile” si ca da, trebuie sa dispuna de acest statut in plus fata de cetateanul respectiv; ca sa nu mai zic ca nimeni nu trebuie arestat pe „suspiciuni rezonabile”), si de a nu-i exonera prin abuz pe nemernici inseamna conservatorism? Uau, eram conservator si nu stiam (inca o legatura cu Antena 3, pe filiera Voiculescu si PC, zi si de asta; era gluma)… „Abuz” nu inseamna „accident”. Riscul de abuz nu e echivalent cu cel de accident. De fapt, in cazul Justitiei, abuzul e diametral opus cu accidentul (nu ma refer la sisteme de justitie, ci la principii: abuzul e deliberat, accidentul nu). Iar in cazul procesului de justitie din Romania, „Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor” (art. 72, Constitutia Romaniei).
    Nu crezi ca, la o ascultare mai pe indelete, concluzia ta, „sanctionand un mod de gandire aici” desigur, suna cam asa: cine nu inchide ochii la abuz e conservator. Ce idee nu am inteles?

  10. Am crezut ca d-na Gorghiu este asezata la casa ei cu sot ,familie ,prieteni puternici si m-am apucat sa caut despre ea si ce sa vezi…. ce inima zburdalnica are …..
    Daca crede ca se compara cu Udrea atunci sa renunte ,nu-i nici asa de frumoasa ,nici atat de inteligenta ,cocheta si nici Iohannis nu-i basescu .Face politica de mahala ,de butic ,seamana cu Rares Bogdan ,totul arde ,totul se darama ,Romania cade de pa Pamant ,sariti oameni vine potopul daca nu venim noi la guvernare .Mai femeie stii ce inseamna vot ,atunci respecta-mi votul si nu vorbi in numele meu .Stim cu totii cum au guvernat basisti ,ce sa ne mai arate ,nu ne impresioneaza chiar daca-si ridica poalele-n cap .Totul este de la Faraonul de la Cotroceni care are o obsesie ca si basescu ,case multe , mari ,puterea toata-n mana lui .Noi romanii …gura mica si sa ne bucuram doar cand vorbeste “Domnul”

    P.S. daca faceti un interviu cu ea va rog sa vorbeasca mai rar ,fara redundante .Bate apa in piua de-i uit inceputul ,raman cu ultimele sensuri …Romania isi pierde onoarea ,fiinta ,coroana daca nu vine pnl la guvernare .Ma intreb cu cine vine ,cu duta ,blaga ,blejnar ,paul vass ?

  11. Ca tot dadea cineva un link cu Patraru, inteleg ca merge si de la concurenta; sa continuam deci :
    – la Dana Grecu, o doamna de prin vechiul PNL (Varga-si-ceva) isi punea poalele-n cap, cum ca are dreptate justitia in tot ce spune si face, si ca nu trebuie atinsa nici cu flori, la defilarea de Intai Decembrie (nicidecum nu s-ar pune problema de vreun control reciproc al puterilor, da’ justitia sa controleze…
    – la Gadea, aia cu chilbillu’-n gura acu’ cativa ani vroia sa ne convinga tot ceva cu pixelu’ albastru (cum ca e naspa, si ca Predoiu ar fi mai competent, sau ceva…)
    Acu’, ca doamnele respective fac parte din aceeasi haita (botezata frumos), e naspa… Da’ si mai naspa e ca incepe sa-mi placa mai mult pesedeu’ (ala care, oficial, ramane cu origini in feseneu’ anilor “90… pe cand, sa zicem, Blaga s-a “indreptat”… spre dreapta, penelist, de !)…
    Incepand cu d-na subiect-de-articol, si terminand cu ultimu’ lingau penelist (vechi sau nou), pe zi ce trece imi par tot mai libidinosi / libidinoase….
    Aaaa, scuze : Orban pare ceva mai vertical, in gretosenia general-penelista… singurul…Sa vedem cat rezista (ca de crescut, nu pare sa aiba premise… s-a vazut cand l-a dat iohAnis pe d-na asta, la sefia de partid…
    (Si, mai ales, greata ma podideste cand i-aud p-astia ca au intors-o cu “lantu'” de la Parlament de teama unei eventuale mineriade… Ce dracu’, bre, p-ai lu’ Blaga ii inteleg… da’ si-astia vechii au baut dupa bassescu !?

  12. Nu stiu ce aveti cu aceasta sublima doamna a politicii rominesti.Credeti ca daca nu ar fi avut calitati ar fi lasata mostenitoare la partidul bratienilor de unul din cei mai vechi si aautentic liberal.O putem numi drept noul Bratian al neoliberalismului rominescautentic.eu o admir si o stimez din toti rarunchii,intrucit il stimez si pe mentorul ei.

  13. Permiteti sa va contrazic domnule Ciutacu
    Electoratul are putini Mb de memorie si pune botul functie de empatia de moment. Traian Basescu a umplut de laturi adversari politici de moment apoi ia re-evaluat, reciclat s-a folosit de ei si iar ia aruncat in pubela politicii. Imaginea politica a unui lider este media ponderata a aliatilor si inamicilor la momentul respectiv. Azi doamna Gorghiu este ingenua si Sova este perversul posedat de Luciferul coruptiei. Miruit fiind a adus pe calea falsului si a conflictului de interese pe pacatosul Ponta. Domnul Predoiu este la momentul t la fel de ingenuu ca doamna Gorghiu. Daca Inalt Preatacutul si Inalt Preainchizitoarea zic (prin tacere asupra subiectului )ca e bun de PM atunci ghinion, asta e ! Am spus “Sa nu iti Pe Se De corupti ! Justitia sa la zboare Pe Ne Le ” Nu stiu pe cine am citat da’ mie frica sa nu primesc verdict de plagiat si sa-mi revoce diploma de baiat destept
    Concluzie: daca ai mei nu sunt la putere (inca nu am inscris partidul la tribunal) ce-mi pasa mie domle ?

  14. @Maria-S & all: nu ma intereseaza palmaresul ei sexual, la fel cum nu m-a interesat nici in cazul Udrei. Nu mai insistati!
    @Adrian: exact! Daca te-ai fi o obosit sa ma urmaresti in scris/vorbtit, ai fi citit/auzit ca asta i-am reprosat si ca am fost, de la inceput, de parere ca va pleca din functie

  15. Domnule Ciutacu, pentru ca nu-i mai suport pe mincatorii (ma scuzati, am facut scoala de vremea comunistilor, nu vreau eu sa scriu cu i din a) de cacat in legatura cu votul celor din diaspora, teme motiunii de cenzura, va rog sa faceti o emisiune a carei tema sa fie modul in care se voteaza in alte tari, cu riscul de a plictisi telespectatorii, cu experti in domeniu, fara invitati de la partide, sau cu unul sau doi care sa aiba cunostinte temeinice in domeniu.
    Asta pentru ca avem doi presedinti care au ajuns in functie cu votul (pe bune sau nu) al celor care nu locuiesc in tara, iar noi, ceilalti, care am ramas aici, trebuie sa-i suportam. Nu le neg dreptul de a vota, dar in Marea Britanie parca, cei care au plecat de trei ani nu mai au dreptul sa voteze, si nu mai sare nimeni de cur in sus, ca PD(N)L. Iar in tara, nu stie nimeni cine voteaza si cine nu, cine a murit si cine nu, avem autoritate electorala permanenta (pentru ce sint platiti si cu cit, cine ne spune si noua?) dar alegerile sint organizate de ministerul de interne, aveam carte de alegator pe care am platit-o dar nu am folosit-o, acum se scaneaza buletinul (cine face softul de comparare, cit costa si cit de performant e ca sa compare 8 milioane de imagini, in cit timp ar trebui sa faca asta ca sa dea un raspuns in timp real pentru a-l impiedica pe un individ sa voteze de doua ori (sau asta se constata ulterior, cind alegerile sint deja validate?), la fel, nu spune nimeni).
    De ce nu facem un referendum odata cu algerile locale, sa-si exprime fiecare persoana din tara opinia in legatura cu votul celor care au ales sa locuiasca si sa munceasca in strainatate, vin in tara de doua ori pe an (de pasti si de craciun), dar ne impun noua un presedinte care impune un guvern sau vrea un guvern al sau?
    Parca tara celor din strainatate care si-au luat-o inapoi nu e aceeasi cu cea a celor care au ramas…
    Imi cer scuze pentru timpul pe care l-ati pierdut citind aceste rinduri si va multumesc pentru atentie.

  16. Declaratia d-nei Ghorghiu e pur si simplu fermecatoare. Ma intreb fiecare dintre cei care am comentat aici am putea atat de usor sa ne schimbam opiniile. Va dati seama ca trebuie sa fii construit intr-un anume fel sa poti face asta, nu?

  17. Si mai am o intrebare: de ce se asteapta demisia lui Ponta? Ati uitat cum stateau toate televiziunile si cronometrau celebrele 5 minute?
    Pe rationamentul urmator, daca este gresit, sa-mi spuneti de ce:
    Blaga: comunist, social-democrat, democrat-liberal, liberal
    Basescu: comunist, social-democrat, democrat-liberal, popular
    popular si liberal = love
    rezulta Basescu = liberal,
    daca liberalii au razdindacul lor (desi il reneaga), de ce nu ar avea si social-democratii razdincacul lor, in numele stabilitatii si a orice altceva?

  18. Victor, e intamplatoare “gafa” lu’ Rus acum pana in motiune ??? nu cred ca e atat de prost sa faca o greseala asa mare… un pot sa inteleg cum au rezistat in prima linie Rus si Oprea pana acum, ce discursuri au … mor cand vad cum il pupa toti in cur la televizor pe Oprea ,cand ii aud cu “domnu’ general” …. o sa ajunga sa l compare cu Eisenhower….. si pt Rus si pt Oprea timpu s-a oprit la anii 90′.
    Valcov cu tot cu tablourile si amantele era mai tare ca ei din toate pct de vedere ….

  19. imbecilul numit ioan rus, un caraghios nu merita sa-si dea demisia, el trebuie pur si simplu demis. un golan de la cluj de unde in general oamenii au calitate trebuie reclamat la cncd si aruncat la cosul de gunoi acolo unde este locul unei astfel de scursuri umane…

  20. nici o legatura, dar poti sa stii…mi se pare ca individul a mai torpilat si usl-ul din functia de ministru de interne si acum psd-ul din functia de ministru al transporturilor, chiar intrun moment foarte delicat(motiune de cenzura pe vot din diaspora), oare sa fie o simpla cartita sau poate stie ceva doamna gorghiu, de la domnul Blaga

  21. te iubim Victor Ciutacu .Faci o emisiune super .Multumim caci esti cu noi cu oamenii de rand .Ne uitat la basisti din Jurul lui Johanis au latul la gat si vor la guvernare .Va rugam spunetile din partea noastre asa :Sa nu se mai grabeasca la guvernare caci miliardele nu mai sunt .iau furat in guvernul Boc asa ca nu mai au nimic de furat .Kovesi de ce intarzie atat de mult cu dosarele basistilor? domnu Ciutacu de cand Ponta e la guvernare nu a furat asta a fost o incercare sa vada daca tine si culmea ironiei tocmai procororul care a musamalixat cazul flota .va salutam si multumim

  22. Flicare ecranele, se umplu bulinele, cum ca Rus tocmai facu ceva, aseara, pe la o televiziune cu audienta discreta…
    Am, ca impresie certa (mai ales ca in 2012 nu ma nascusem ieri, si nici acu’ nu sunt la abecedar) :
    Asta de la Cluj e permanent acolo unde trebuie…face exact ce trebuie… da’ pentru ‘ailalti”… si, desi e sigur ticalos (Mircea Badea are detalii), prost nu e !
    E clar (si, nici Ponta nu e prost) : “urmaritu'” si-a bagat grenade in casa, are canistre in bucatarie, si se mira ca nu vin pompierii sa salveze pisica din copac…
    (apropo de “cazu'” Ponta-Sova : pentru o infiintare de firma – chestie banala, o pot face multi – se lua, prin 2008, in provincie, pana la 1.000 euro onorariu la avocat… de 18.000 ron, ar cam fi fost vreo 4 infiintari de firme lunar… facute mintenas, fara genialitate creativa…posibil, deci…
    Prin 2008, romanu’ era pe comisioane : “dai procent sa… ceva”…daca la nivelu’ alora, vreo 40.000 euro erau spalare de bani, inseamna fie ca erau tilicari pe acte, fie ca astia din “justitia libera” ne fac prosti prin tangenta si inductie… eu optez pentru a doua varianta… si multi pun botu’ la vrajeala in cauza… eu nu ! P-aia se sprijina, au public !
    Rezum cu citat din dl. Ciutacu : “Ponta e pa”…. si completez (sau, poate plagiez ?!) : e pe mana lui, si le-a facut singur, “astilalti” nici sa-l ajute n-au fost in stare, le-a trebuit o “chiovesi” in ajutor ! (sa fie clar, nici la ai cu “plagiatu'” nu pun botu’, ca bassescu – lansatorul fonfleului la momentu’ respectiv ; “dottore”, d-alea – o facea pe fie-sa a mica absolventa de Sorbona, Harvard cumulate simultan…cand, vedem toti, aia nici genivitu’ onomatopeic nu-l intelege, da-l foloseste… s-a vazut dupa aia ca trecuse pe strada cu Cambridgeu’, pe la poarta campuslui, si tac-su a crezut ca s-a molipsit d-acolo:)))

  23. Absenta unei culturi minimle, politice, istorice si economice, care conduce la absenta logicii elementare sunt principalele caracteristici ale politicienilor actuali. Incepand cu Basescu, continuaind cu Antonescu si Johannis, si terminand cu Ponta, toti fac declaratii privind anumite atitudinii viitoare in conjuncturi defavorabile, pe care apoi le uita. Dupa un prezident care a lichidat o flota, romanii au ales (vorba vine, eu cred ca a fost o imensa manipulare) tot un tip cu bube juridice in cap. Ce sa mai vorbim de Alinuta Gorghiu, care a pierdut procesul cu casa de avocatura Sova si … nici usturoi n-a manacat, nici gura nu-i pute. Ca sa nu mai vorbim de declaratiile de pe vremea USL-ului!!! Astia ne cred pe toti prosti! Toata lumea se teme de realitate-de aici si acuzele aduse (fostului) ministru Rus. E drept ca el a fost coleg cu Boc si cu Dancu la conducerea ASC si UTM inainte de 1989, ce sa-i faci, ghinion … pentru PSD

  24. Nici politica nu mai e ce-a fost odata…. Acum sunt doar niste indivizi care vorbesc pe nas, pe-alaturi sau aiurea-n tramvai… Au ajuns fruntasi in politica un Ponta si-o Gorghiu…Trist, foarte trist…

  25. joe, la Gorghiu cam ai dreptate… la Ponta, insa, dupa trecerea bassescului la “ex”, nu mai sunt atat de sigur… P-atunci se certa cu ala, dadea unu’, dadea si celalalt… smardoiala… Acu’, insa, pare oarecum la subiect… Oarecum, ca o mai da de gard (asimilarea cu cazul Rarinca cu cazu’ popriu)…
    Deci : daca la Ponta vad evolutie, la d-na de zici e involutie crasa…
    Crede-ma, ti-o spune unu’ de nu e nici, si nici… Ma doar cotu’ de unu’ sau de alta; vad, insa, ce se intampla…

  26. Asta e pentru tine Ciutacule.

    Apropo de stire

    Doamna Gorghiu, ati fost cumnva audiata de DNA ?? In calitate de “suspect” cumva? Pai, in loc sa ranjesti la televizor ca un pechinez turbat, nu mai bine iti dai tu demisia? Sau voi aveti doua masuri, una de la Base pentru Ponta si una pentru tine, javrele din jurul tau si omul cu prune in gura si in creier, mein Fuhrer? Mh?

  27. @KLS: dominsoara a ajuns acolo, accidental, taman in ziua in care sumnatu’ lu’ Ponta a fost saltat de pe strada, in calitate de martor. asa ca masura ei ramane, deocamdata, cea de indignata de serviciu 🙂

  28. d-le Ciutacu, la “accidental” m-ati cam pierdut… Inteleg ca e inghesuiala la denea-u’ ala, da’ poate ca a cam vazut, din calitatea ei de martor, o pisica (neagra ?!), ceva.. si, poate d-aia a devenit “indignata de serviciu” !?
    Mie-mi pare ca toti astia au, asa, o pisica d-aia in sifonier… si, cand uita c-o au, cineva ii cheama sa le-o mai arate..
    Oricum, dac-au ajuns astia sa-l sacaie pe actorul Mircea Diaconu cu incompatibilitati si alte d-alea, la vremea respectiva, pe avocati e simplu ca buna-ziua…ar fi si rusine sa respecte un avocat legea in litera si spiritu’, dupa o facultate care-i invata cum sa scape, la o adica…e ca si cum contabilu’ ar trebui, inpresionat de clipu’ anaf-lui cu aia de zambeste langa pod, sa-si faca impozitele si mai mari:)))
    Cu riscu’ d-a parea logoreic, insist ca treaba cu Ponta-Sova (facturari intre cabinete)s-a practicat si se practica la ceaiul de dimineata… ca factor de progres economic, aproape…Aia despre care s-aude la d-ra respectiva, insa, e cam “pisica alba, pisica neagra”… ca nu ia contracte d-alea grase avocatu’-nimeni-in-drum…Ar fi, deci, si-asta o diferenta suficienta intre cei doi : unu’ e acuzat de “nimic”, alta nu e acuzata, da’… poate fi ?!

  29. Pe site-ul DNA-ului: http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6363 :

    “Fiecare factură fiscală a fost folosită, după întocmire, prin înregistrarea atât în contabilitatea cabinetului de avocat cât și în contabilitatea societăți de avocatură.”

    Astia au dat limba romana la admitere la Drept sau zoologie? La mine la facultatea de mecanica substantivul societate la genitiv plural devenea “societatii” – cu doi i. La procurori or fi numa’ cu unu… 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.