Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Boc are vicepreşedinte de pluş la ANAF

Boc are vicepreşedinte de pluş la ANAF

Premierul are cel puţin un trecut cu nişte căţeluşi de pluş. Îl priveşte direct şi personal cât de mult şi cu cine îşi cheltuie romantismul, că doar nu-i ţin eu lumânarea. Nasol devine când, din motive care nu îmi scapă, soţul destinatarei pluşurilor devine vicepreşedinte al Fiscului prin decizie a primului ministru.

Vigilentul preşedinte al ţării, mai mare peste toate serviciile secrete patriotice, o şti câte ceva despre aceste legături bolnăvicioase de subordonare? Dacă nu ştie, înseamnă că-l mint/fentează securiştii din subordine. Dacă ştie şi tace, înseamnă că stă pe informaţie ca s-o scoată la nevoie şi-l joacă pe degete pe micuţul pufos.

NOTA MEA: Domnişoara Călin din povestea romantică este actuala doamnă Bogdan

Comentarii

comentarii

Similar Posts

45 thoughts on “Boc are vicepreşedinte de pluş la ANAF

  1. Au maritat-o si pe asta repede… Ca pe Raluca (fosta) Tatarcan pe vremea cand era amanta lui Stolo. Hihi!

  2. Domne sa nu fim haini. Acu’ daca poseda omul niste coarne inseamna sa nu poa’ sa ocupe o functie ? Apropo, o incapea sa intre pe usa biroului ?

  3. Pai avansarea prin merite(ale sotiei)se practica demult de tot!Tot asa si casatoriile de forma…

  4. @everybody: ba, da’ rautaciosi mai sunteti. de meritocratie n-ati auzit?

  5. O fi stat pe varfuri sau pe calcaie?! Ori, pur si simplu a jucat tontoroiu, ca-l dureau gleznele?! Adicatelea, cand era cu duduia, zic.

  6. Amantul ofera mare demnitate in stat sotului incornorat drept rasplata a trecerii sub tacere a eventualului scandal public.Se potriveste perfect acestui partid care traieste tocmai din difuzarea excesiva de telenovele si din apetenta electoratului sau dur pentru acest gen.

  7. … de pluş… Da’ dacă o fi fost mai înalt decât cel care dădu’ cadou’? Ce romantic… Mă topesc de admiraţie… O fi băgat şi pluşu’ la produse de lux? Că altfel, ce rost are gestu’? Scuze, e ceva sentimental, care trece de răutăţile şi insinuările răutăcioase… Melancolic cuţu vine…

  8. Link catre CANCAN la un articol din 2007? Sunteti cumva redactor sef la Jurnalul National? Imi pare rau dar eu credeam ca scrieti pentru oameni care stiu sa citeasca nu pentru cei care se uita la reviste cu poze.

  9. Intr-o tara in care premierul isi aduce nepoata de la Cluj si apoi se face ca nu stie,iar,mai tarziu,acelasi premier promoveaza sotul incornorat intr-o functie de stat ca sa-i inchida acestuia gura si sa-si salveze pielea,mai vorbim de meritocratie?
    Astia sunt chiar culmea.Maine poimaine aflam ca Udrea o fi vreo academiciana,iar politiciana lu’tata vreun geniu:)
    P.S.Nu ma asteptam ca piticu’ pufos si topait sa fie capabil de vreo aventura.Are un model pe cinte:))

  10. Fără legătură cu subiectul, dar legat de perspectiva invitatului dumneavoastră.
    Cum spun de atâta timp, Crin Antonescu nu este (încă!) pregătit a fi Preşedintele României. Dacă cel de-al doilea contracandidat al lui Traian Băsescu nu va fi Adrian Năstase, mă tem că i se oferă acestuia pe tavă, un nou mandat. Îl va mânca pe Crin cu fulgi cu tot. Bâjbâie! Şi pe bâjbâite, dacă este acea persoană care se pretinde, nu are voie să ne ceară votul.

  11. Întotdeauna mi-au plăcut mie bărbaţii ăştia însuraţi care-şi plasează amanta în vecinătate, într-o grădină apropiată, păzită de un fraier, pentru a-şi păcăli soţia! Poate a şi cununat-o pe dra Călin, actuala dnă Bogdan…
    P.S. Domnule Ciutacu, aici nu văd niciun mesaj semnat “everybody”… poate nu văd eu bine.

  12. lol pai normal ca l-a numit in functie pe domnul respectiv. e destul de “scumpa” blondina lui Boc!

  13. ca pe vremea regelui soare care le daruia sotilor incornorati functii si domenii pentru a uita de coarne…ma rog..pe unii iy trimitea pe front dar aceasta e alta poveste

  14. Ciutacule, esti tata lor, am sa-ti fac statuie pe undeva, cand scap de criza asta si gasesc un job la Luxten :))

  15. My brothers!!!
    Cu un deosebit respect!!

    Am vazut reclama aceea, reclama ziarului Adevarul, unde cartile sunt vandute impreuna cu acest ziar, respectiv cu 7.90 RON.

    In acelasi timp am vazut aceleasi carti care vin odata cu ziarul la standul de carti din Carrefour-Brasov, unde se vand cu preturi de 10-12 ori mai mari, poate si mai mult.

    Am incercat sa fac o poza dar nu am reushit!

    In schimb m-am chinuit sa ma lupt cu mafia cartilor de la Jurnalul National care se dau pe sub mana, fara ziar etc. In final am reushit sa cumpar cele doua volume ( Cel mai iubit dintre pamanteni – Marin Preda )

    Intrebarea este urmatoare:

    Este normal ca acele carti sa se vanda la Carrefour la supra pret sau se pot cumpara doar cu ziarul Adevarul?

    O zi buna in continuare!!!

  16. Dar oricum, pana la urma este ok ca lumea se bate pe carti. Deci sa le vezi privirea cand le ceri cartea de la Jurnalul National si cand privesti vanzatorii de la chioscurile de ziare in ochii le sesizezi minciuna din inima lor vis a vis de aceasta situatie!!!

    Intrebare:

    Mai avetzi cartea “Cel mai iubit dintre pamanteni”? ( Intrebare la ora 6.30 dimineata miercurea )

    Raspuns:

    Nu !!! Le-am dat pe toate la 5.30, spune vanzatorul cu privirea tremurand subtil sub povara minciunii!

    Ce realitate sociala cu rezonante imbecile avem in Romania!!!

    Este amuzant daca te duci la chiosc doar ca sa ii privesti pe vanzatori cum se chinuie sub aceasta povara a constiintei mincinoase in timp ce este mustrat de “SUPRA EU”

    Cadou

    http://www.youtube.com/watch?v=guNvlbka3VA&feature=related

  17. @mosser, “everybody” a scris un mesaj porcos si a fost sters de moderator. cu respect.

  18. unde pot sa vad si eu vb grele emisiunea de azi? ca pe monitoring inca nu o gasesc..iar pe siteul antena2 nu prea le actualizeaza..???

  19. Stimate domn, stiu ca nu abordati probleme personale ale oamenilor politici si apreciez asta. Dar acum trebuie sa scriu ceva ce nu are legatura cu Boc ci cu mult comentata relatie Antonescu -Valean. Ca jurnalist monden ma ocup exact de partea …omeneasca a vedetelor/oamenilor . Acum cativa ani, mai precis in 2007, jurnalista Ioana Mandache dezvaluia ca intre cei doi exista o idila. Apoi d-na Valean a si-a deschis blogul si un domn a intrebat-o cand are de gand sa-si oficializeze relatia cu Antonescu. Iar Valeanu a spus ca nu are ce sa oficializeze ptr ca nu e cu Antonescu, e chiar maritata si le cerea celor de pe blog, adica populatiei:”putina decenta” vis a vis de acest subiect. Putina decenta? Cand cei din monden stiam ca sunt impreuna? Ca doamna inca era maritata? Putina decenta? Atunci m-am simtit jignita dar am zis ca n-are rost sa scriu despre asta. Cred ca nici acum nu o sa scriu. Ptr. ca nu mi se pare un subiect destul de interesant. Dar ca cetatean al acestei tari sunt revoltata. Vreau si eu putina decenta din partea politicienilor. Vreau sa aiba decenata sa nu ne mai minta. Vreau sa aiba decenta sa nu mai joace rolul imaculatilor atunci cand nu sunt. Vreau putina decenta atunci cand se stiu cu musca pe caciula si mai bie ar tacea decat sa ne ceara noua “decenta”. Vreau putina decenta cand vine vorba de banii statului si aici ma gandesc la cei peste 100.000 de euro decontati de D-na Valeanu intr-un singur an. Daca ni se cere decenta, cer decenta. Si mai vreau putina decenta din partea dumneavoastra, a jurnalistilor politici pe care eu ii apreciez. Printre ei sunteti si dumneavoastra. Va inteleg afinitatea ptr d-ul Antonescu- cu care poate o sa votez si eu. Dar de ceva vreme am senzatia ca nu exista in Romania un politician mai bun ca Antonescu, ca restul sunt niste figuri palide cu mana intinsa sau in buzunarele altora. De multe ori asa e. Dar deja a devenit obositor sa deschid televizorul si sa vreau sa aflu ceva despre ce se intampla in tara asta si sa constat ca la Antena 3- recunsoc ca ma uit doar la postul dumneavoastra- se vorbeste cat de bun si bun si bun e Antonescu. Pe cat m-am bucurat ca a castigat alegerile la PNL, pe atat sunt de satul de el acum. Adica il tot bagati cu forta pe gat. Incep sa cred ca ii faceti un deserviciu. Buna vorba a spun Adina Valean:”putina decenta”.

  20. @anigram

    Simt nevoia sa va ies in intampinare
    cu o parere din pozitia electoratului
    care nu traieste din barfa despre
    partea… omeneasca a vedetelor/oamenilor.

    Personal, am trait la fel de bine sau de prost
    si inainte, si dupa inceperea relatiei celor doi liberali.
    Iar acum ca am aflat oficial despre relatia lor,
    shock-horror, tot la fel am sa traiesc.
    Decenta? I-ati vazut goi in spatii publice?
    Ce-au facut, doamne pazeste, atat de indecent?

  21. Esti rautacios avand in vedere subiectul care este ,,normal” in tarisora noastra asa ca nu este foarte relevanta fata de afirmatia ta de la Sinteza Zilei cu privire la cartoful fierbinte cu care s-a trezit domn Basescu in brate in scandalul Popoviciu. as dori sa dezvoltati subiectul. Cred ca intradevar exista semne mari de intrebare cu privire la toata tarasenia

  22. @horya
    exceptional blogul tau!!!ai niste fantezii superbe!perfecta asocierea,esti un scump:))

  23. @anigram: jurnalist(a) monden(a) -nu scrieti, da’scrieti!? Cita decenta…ma infioara aceasta probitate morala de care dati dovada!

  24. @ anigram
    Va impartasesc opinia in privinta deselor si obositoarelor aparitii la televiziune ale lui Crin Antonescu dar nu pot sa cred ca nu stiti ca aceasta este singura solutie pentru ca Antonescu sa devina cunoscut, inclusiv in mediul rural.
    In fine, eu sper sa candideze si Adrian Nastase.

  25. E pur si simplu induiosator cum are el grija si de sotul incornorat. Hai mai,ca nu e baiat rau,zau asa!
    PS: Daca si statu-palma-barba-cot are amanta, ma las de meseria de barbat.

  26. Da o nulitate ca Nanoboc , nu se intreaba nimeni cum de a ajuns asa de sus ?
    Ce , la el nu-i valabila chestia ca in spatele unui barbat important sta o femeie si in spatele ei ( ma rog )niste barbati si mai importanti ?!

  27. Pentru anigram- ce ai fi scris daca puteai dovedi relatia celor doi.Ai ramas cu buzele umflate! Sper sa ramii asa.

  28. OFF TOPIC ->

    # Cristian Preda Says:
    March 30th, 2009 at 10:58 pm

    Draga I.T.Morar,
    Stiu foarte bine cu cine am de-a face. Un doctorat la Academia de teatru al unui inginer care are pretentia ca face comunicare este, intr-adevar, o carte de vizita rara. Pe ea scrie Bogdan Teodorescu. Imi amintesc foarte bine de dezbaterile electorale din 2004 cand il infatisa pe Nastase ca pe un nou om politic greu de egalat. Culmea e ca le e frica sa ma invite in studioul lor. Stiu si Gadea, si Stan si Teodorescu ca nu rezista unui dialog cu mine. N-ai cu cine, domnule…

  29. oamenii nu inteleg ca pentru o asemenea functie incerci sa il gasesti pe cel mai bun.nu pui acolo pe unu si dupa noi sa il scuzam ca de,e si el om. oricum nu amanta e problema ci numirea asta de care e legat.

  30. era o vorba prin popor ca ce face o femeie cu ce are in dotare nu fac 10 barbati cu mintea.asa ca nu fiti rautaciosi ca vorba aia o fi barbatul la putere da tot femeia face si desface.

  31. @ Gabriel
    Bulă la şcoală, clasa I-a, inspecţie, au ajuns la litera “P”. Învăţătoarea invită copii să spună cuvinte începând cu litera P. Bulă cu deş’tu pe sus.
    Inspectoru’: puneţi-l şi pe Bulă să spună un cuvânt!
    Învăţătoarea n-are-ncotro şi-i dă cuvântul lui Bulă.
    Bulă: Pitic.
    Braavo Bulă, îşi revine învăţătoarea, da’ la cine te referi?
    Bulă: Pitic, pitic, da’ ce p… mare avea!!!
    Aşa că te poţi lăsa de meseria de amant, nu d’aia de bărbat.

  32. Ce mi se pare mie revoltator este lipsa de curaj, de bilute, de opinie, in pdl. Adica este numit sotul amantei intr-o functie si nimeni nu protesteaza? Nu a muncit nimeni mai mult decat domnul asta, Bogdan?! (in mod sigur doamna Bogdan a muncit muuult)Cum de permit sa le fie luate posturi care li se cuvin, ca doar au castigat niste alegeri, sunt la guvernare. Cascavalul e al lor (din pacate). Dar chiar asa de imbecili sa fie?! atat de lasi?! PDL nu cred ca mai e un partid politic. A devenit un spatiu inchis pentru amantlacuri si afaceri. Cum naiba sa mai voteze cineva cu astia? Ma intreb daca se mai inscrie cineva in partidul asta. Largirea continua a bazei de militanti e un “must” pentru orice partid. La ei se mai duce oare cineva sa se inscrie cand stie din start ca nu exista sanse de promovare?! Prin ceea ce a facut Boc isi arata inca o data fatza hidoasa …si poate ca de aici ii vin si complexele. Poate mai are o urma de decenta si seara (sau dimineata), in oglinda, ii e si lui greatza…si jena

  33. Nu’s de ce da, in vitrina aia, toate jucariile alea de plus, ori se dau usor pe spate, ori se apleaca intr-o parte…
    Nasol de magarul ala!Aha, e ridicat pe varfuri!

  34. Eu cel mai tare ma bucur pentru fanaticii pedelisti si admiratorii neconditionati asi lui Boc si Traian basescu , ca si-au luat o teapa de zile mari .
    Asta nu inseamna ca ceilalti ar fi mai breji .

  35. Draga Victor,
    Te rog sa ma ierti ca te deranjez. Poate exista oare un comentariu de genul “politia isi fura singura caciula”? Ma gandesc si io. Adica daca stim ca exista bande specializate pe furt de masini, daca politia stie si nu face nimic (poate ii si ajuta), nu realizeaza ca furtul unei masini pune oamenii pe drumuri, le afecteaza bugetul personal, le reduce cheltuielile personale, deci puterea de cumparare, taxe, impozite etc… Adica daca nu e vorba de un incident izolat, ci de un fenomen… nu se reflecta si in salariile lor? Poate prea putin. Cat de putin inseamna, adunand cu NUP-urile, retrocedarile ilegale, vanzarile de nave la “fier vechi”, disparitia platformelor petroliere din patrimoniul statului, dezmembrarea utilajelor de la FAUR, disparitia instalatiilor de irigatii, elesteele improvizate pe cursul raurilor, care au dus la inundarea unor sate si distrugerea a sute de gospodarii… Mizeriile astea, mici, locale, cat de mult afecteaza bugetul fiecaruia, inclusiv… Nu ma duce gandul mai departe. Tu ai mai multa putere de acoperire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.