Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Blonda Supremă, tu plagiaşi mangleala?

Blonda Supremă, tu plagiaşi mangleala?

UPDATE: Asemenea tupeu borfăşesc rar mi-a fost dat să văd!

A se remarca prezenţa serafică a Marilenei Chelaru şi a se nota că vitejii de la OTPDL sunt miliţienii ăia proşti, conduşi de Mustea, pe care i-a prins Jurnalul Naţional că au dat de-a dura peste 3.000 de comentarii de tipul Băsescu e de treabă, Udrea e competentă, Boc are grijă de popor şi Oprescu e naşparliu.

UPDATE: Unii îmi scriu că n-ar fi Marilena Chelaru. Mie mi se pare identică.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

97 thoughts on “Blonda Supremă, tu plagiaşi mangleala?

  1. eu tocmai vad o serie de reportaje de protestele din toata tara, da’ poate nu ma uit la televizorul potrivit

  2. asa cum se tin de mana ar putea sa faca un servicii societatiu: o sinucidere in grup prin taiere de vene.asa doneza si sange si dispar pentru totdeauna in frunte cu “blonda suprema”…

  3. copiez si eu un slogan pe care-l vad acum la A3:

    NU SE MAI POATE,
    VREM ANTICIPATE!!!
    si
    JOS BASESCU!!!

    restul e basism si buci de boci!

  4. Pentru Antonio:
    E adevarat ca nu iesim in strada pentru televiziuni, dar parca te impulsioneaza sa stii ca mai sunt unii care, ca si tine ies in zapada si nu protesteaza doar cu telecomanda in brate. Sunt draguti ca ne-au auzit cei de la Antena 3.

  5. hahahaha trebuie sa recunosc ca doamna Udrea si tinerii tovarasi stiu ce vrem:
    VREM SINGELE LOR!!!

  6. Pt “Doamna” care apare peste tot cu aceeasi nesimtire bine-cunoscuta: “sa nu dea Dumnezeu cel sfant / Sa vrem noi SANGE nu pamant’!

  7. hahahahahaa…parasuta penala (si imi asum ceea ce spun aici) a ajuns sa copieze pana si reclamele altora dupa ce ca a furat cam tot ce se putea fura. A plecat fericita de la guvernare ca si-a rezolvat toate smenurile, zambitoare ne-a spus ca a facut treaba buna, dar ca romanLor nu le ajunge niciodata nimic si acum ne spune ca ea se implica si ca o intereseaza de aceasta natiune furand ideile oamenilor din alte tari :)))))) ce imbecili! Bine ca nu i-am votat niciodata! Macar sa am constiinta impacata cu asta.

  8. Prestanta doamnei Udrea in clipul de mai sus mi se pare Maximul de patetism, penibil si ridicol.As indrazni sa spun ca mai rau nu se poate, dar cine stie…?!

  9. Consider ca aceasta campanie mai curand este un atac la siguranta nationala.Pai si cei care mai donau cand o vad pe aia in clip or sa creada ca e un smen care face bani si deci saracii……or sa creada caci sangele lor este traficat cumva nu?

  10. Domnule Ciutacu,

    este absolut clara nesimtirea si obraznicia portocalie…o singura Observatie : acolo NU ESTE MARINELA CHLERAU-seamana foarte bine…doar ca este un alt “personaj” fffff apropiat de Eba -daca va uitati la campania de la Europarlamentare o veti vedea de multe ori….imi scapa numele….dar este …peste tot cu EBA

  11. Femeia asta ciordeste (inclusiv idei) de cate ori are ocazia.Cred ca atunci cand este plictisita se fura singura,ca sa nu-si iasa din mana.Va amintesc un alt plagiat marca udrea:”the land of choice” !

  12. Hai că eu n-am dat importanţă ce şi cum cu Marilena Chelaru, pentru că nu puteam să-i asociez numelui o faţă. 😀 M-am informat şi am văzut cine e. Deci, aceea… 🙂
    Şi eu zic că nu-i. Cea din clip e mai tânără ( cred ) şi posibil şi mai înaltă.

  13. …hotu tot hot…da’ ce fete au parca au fost bagati in partid de jigodia de ioan oltean si hraniti de insusi mc’donald.asa o fi tot tineretu’ pdl sau au fost alesi pe spranceana sa n-o eclipseze pe “coana udrea”

  14. Eu zic sa nu doneze Udrea sange in viata ei !!!
    AR CONTAMINA TOTUL IN JUR !!!…

    Si-apoi numai de sange PDL-ist n-are nevoie lumea !!!… OTRAVA PURA !!!…

  15. Rautatea se vede foate bine. Conteaza ca acest clip nu este original sau conteaza initiativa? De ce pui accent mai mult de forma decat pe continut?
    E o actiune civica! Voi ce faceti????

  16. Ce să zic, fiind cu intenții bune n-are a face.
    Și totuși, madam Udrea vrea la Parlament, dar mi cred că începe deja campania! Noooooooooooo!
    Ați ghicit! 😛

  17. As fi vrut sa vad ce-i face ACTA la aceasta faza. Acordul care cu manutele PDL-ului l-au semnat!
    Ar trebui data totusi in judecata pentru plagiat, nu de alta dar daca tot avem semnat ACTA sa intre la bulau Blonda Suprema

  18. Daca tot vrea Blonda Suprema sa doneze sange eu zic sa doneze asa cam un litru si jumatate intro zi.

  19. citesc pe fb si ma minunez, cna v-a intrerupe timp de 10 min emisia ANTENEI 1 pentru ca difuzat filmuletul cu bucile lui boc ( scuze de vulgaritate, dar acum chiar m-am enervat) bai frate astia sunt nesimititi rau, nu le-a ajuns mitingul facut impotriva lor, probabil ca au primit ordine de la baselu sa va termine, ca tot le-ati rupt gura multora din televiziunile private cu audientele uriase pe care le inregistrati seara de seara.MURITI SCARBELOR DE CIUDA!

  20. Apropo de cine a dat cele jdeee amenzi in Centrul Vechi pt Tulburarea linistii si ordinii publice!!! manifestantilor plecati din Piata Universitatii.

    Jandarm: Cum va numiti? Claudiu Craciun … Jandarm: Mi-ati dat date false! Nu exista nimeni in baza noastra de date cu numele Claudiu si prenumele Craciun …

    Din pacate nu este o anecdota ci o relatare …

  21. dupa scandalul de la A1, aveti grija, Victore, cine sunt prieteni si cine sunt infiltrati…eu as da afara niste oameni.Da’ , cum si cui i-a venit ideea sa-l sune pe Crin?

  22. Full screen secunda 0.51
    Ochi reci si cruzi. ochi de mort!
    Daca era o reclama la pompe funebre, era ok … dar nici decum intr-o reclama care indemana la salvarea vietii.

  23. Singura propozitie adevarata din clipul pdl-ist este:”SI EU CE CASTIG?”
    Asa ca madam Udrea de fapt la asta se gandeste,ce castiga.Pai doreste sa salveze vieti?Nimic mai simplu:sa readuca in circuit spitalele pe care le-au desfiintat,sa nu mai capuseze Cocos spitalele,sa nu mai cheltuie banii de la buget pe parcuri la tara,piscine si sali de sport,frunze si alte mizerii,sa plateasca medicii si sa dea drumul la angajari in spitale.Asta cu donarea de sange se pricep s-o faca unitatile medicale direct interesate,o fac cetatenii care au situatii in familie sau prieteni in nevoie,are cine sa se ocupe de asta.Doamna ex-ministru sa rezolve deciziile pdl-iste care au ucis oameni la propriu,le-au luat pensiile,le-au luat ajutoarele si au condamnat mii de oameni la foame si lipsa de medicamente,care le umfla facturile la utilitati de energie prin interese proprii.

  24. plagiat…e copie fidela..doar mult mai prost filmata si regizata… astia tot ce fac politizeaza, de acord ca e o actiune umanitara, dar de ce trebuie politizata?

  25. In alte tari(mai normale) vedetele sau oamenii politici cand vor sa faca o campanie de genul asta,se duc cu o echipa de filmat dupa ei si chiar doneaza sange…nu fac doar filmulete…ce exemplu poate fi mai puternic?

    Cat tupeu sa ai sa vorbesti de salvat vieti cand tu inchizi spitale…tai salarii…impozitezi pensii(si asa vai de mama lor).E incredibil la ce nivel de tupeu au ajuns astia…dar le-am permis…alta explicatie nu e.

    A nu fi inteles gresit.Lasand la o parte gestul de maimute fara creier,acela de a plagia…copia,mesajul e ok…doar ca cei care il transmit n-au absolut nici cea mai mica legatura cu salvatul de vieti…nici nu cred ca au idee ce inseamna.
    Si sa vii la cateva saptamani…zile…dupa ce colegi din partid(gasca) umilesc oamenii:ciumpalaci,viermi,betivi,lenesi,…etc…trebuie inventat alt cuvant…tupeul nu mai e de-ajuns.

  26. E la moda copiatul in campania electorala:-decembrie 2011,Obama-Basescu ,in ianuarie ,dupa proteste-Sarkozy,ieri-capitani de nave pe timp de furtuna.Noroc ca exista clima si ca exista furtuni.:)Sunt in lipsa de idei.E mai simplu asa.

  27. Am gasit si poza din campania Eba unde apare “sosia” Marilenei Chelaru—este de fapt o activista Tineret PDL sector 1 sau ceva…este suficient de vazut de pe net stirea ProTV de la momentul in care “fata lui tata” strangea de zor semnaturi declarand ca este “ajutata” doar de tinerii din organizatie…dar de fapt nu este important asa de tare-era doar o Observatie caci poate nu e drept sa punem oamenii sub “culoarea” nenorocita daca nu sunt…
    In rest COMPLET de acord cu tot ce scrieti si sustineti -inclusiv acum cu Decizia CNA-domnule Ciutacu

  28. Sangele doamnei Udrea trebuie vandut la licitatie, pentru sprijinirea economiei romanesti. Daca nu, el trebuie marcat special : poate fi contagios :))

  29. @Antonio
    Clar ca n-o facem pentru scpectacol, dar era cel mai la indemana mod sa afli daca suntem singuri sau nu. Parca-i mai bine sa sti ca daca strigi” Bucuresti, nu uita, Bistrita-i de partea ta”, sa sti ca Bucurestiul e si el acolo. Atata tot.
    Oricum, astazi ca a fost mai caldut, chiar au venit mai multi oameni, lucru la care aproape nu mai speram. Eu chiar daca protestez in principiu pentru mine, ma bucur sa stiu ca mai sunt oameni care gandesc la fel. Altfel ce rost ar avea protestul?

  30. Mi se pare mie sau doamna Udrea vrea să pară săracă de când cu absenţa acesteia din noul guvern? Se plânge pe la B1 că a venit doar cu un sacou în politică şi poartă acelaşi costum şi în emisiune si în filmul cu donatul de sânge… Oare admiratoarea ei poartă acelasşi costum?

  31. Parapanta e şi mare „donatoare”, dar pentru asta trebuie să fie întâi „primitoare”, că la cât de „generoasă” e C.A.P.-ista, nu-i ajunge numai propriul ei sânge…, aşa că după părerea mea ca să scoată sânge prin venă, logic, trebuie să bage pe undeva, să zicem prin guriţă, dar sub alt „format”…
    Studii recente, ne spun că o concentraţie optimă de hematii, ar avea-o băieţii din Armata a XIV-a, deci pe cale de consescinţă, îi recomandăm primei turizde a patriei, să le facă o vizită, „întru” completarea rezervei sanguine, interne… Ii dorim SUCCESURI!

  32. Domnule Ciutacu, cica au protestat ieri astia de la tineretul pedelist (care apar si in acest clip) la voi acolo, in fata la Antene, ca aveti patron securist, ca ati distrus ideea de televiziune prin ce a facut Capatos cu acel filmulet cu boc si ca va legati fara motiv de “campania lor sincera si morala” cu donatul de sange! :)) Si ca imaginea sa fie completa, cand au venit jandarmii sa-i ia de acolo, pt. ca blocau circulatia sau ceva, au zis ca acestia sunt veniti la ordin si ca tocmai comit un abuz impotriva lor! =))

  33. Cred cu tarie ca presa (mai ales in Ro) este cu adevarat o forta, care pune in miscare oameni si centrii de putere (sau macar incearca). DAR, nu inteleg de ce raman unii neclintiti, vezi Udrea, chiar si atunci cand presa nu numai ca pune punctul pe i ci reconstruieste alfabetul in asa fel incat fiecare litera contine “i” ca sunet auxiliar. O doare-n cot pe asta si pe altii ca ea, ca multi isi freaca inteligenta in a se mira de tupeul ei. Macar de-ar apuca-o depresia si tot ar fi un rezultat. Ei au tupeu si ceilalti se socheaza in bloguri sau in presa. Na, si ce se rezolva cu asta? E adevarat, macar nu suntem muti, surzi sau orbi, macar exista puterea de sesizare si forma cat de cat libera de exprimare.

  34. Super tare! Nici nu vreau sa imi inchipui cat (ne-)a costat porcaria asta. Sper naiv, daca tot plagiaza, ca base il va copia pe Christian Wulff. Dar, pana atunci, as avea jubilatii daca ar exista un proces de plagiatura impotriva firmei contractate de udrea.
    Sta-le-ar osul de peste in gat si frana magarului in dos!

  35. Tipic pentru ucigasii portocalii. Nu le-a ajuns ca ne-au supt viata pana la ultima celula. Tinetii psihopati pdl-isti au niste fete tipic pentru masurile luate impotriva romanilor. Se vede ca sunt sictiriti si scarbiti ca trebuie sa faca asa ceva. Pe langa plagiat, madam Udrea pare ca vomita. Dupa ce au desfiintat spitalele, acum chipurile vor sa salveze oamenii. Cine ii mai crede. Sunt niste ucigasi si gata. Asta vad scris in fruntile lor mereu cand apar in mass-media.

  36. Foarte tare!Aici nu mai poate fi vorba despre pixelul albastru,nici despre mogulii rai care denatureaza informatia in scopul de a pune in umbra ideea de solidaritate umana(o idee buna ce-i drept).Dar pana si un spot de genul acesta sa il plagiezi….mi se pare tipic romanesc.La fel ca si spotul cu frunza,pentru care s-au cheltuit niste multi,multi bani.Ma intreb insa daca doamna Udrea a plagiat toata chestia asta din lipsa de idei sau din cauza ANEMIE?Sau anemia duce la lipsa ideilor si a realizarilor.Mergand pe sistemul asta as putea spune ca lipsa realizarilor din timpul mandatului de ministru se datoreaza tot anemiei,care pe semne merge mana in mana cu incompetenta si ridicolul.

  37. M-a impresionat manifestatia de protest din fata sediului Antenei 1.De unde i-o fi adunat Udrea pe acesti “spargatori de greva”. Purtatorul de cuvant al acestora are o preferinta pentru expresia ‘vis-a-vis”, oare o fi stiind cum se scrie ? ca de vorbit ne-a lamurit cu cele sapte cacofonii debitate(frica ca..,) in micul lui act de acuzare.
    Cu ce tupeu critica unii “PIATA”, sa mearga acolo sa vada ce oameni vin ., nu adunatura de fripturisti adusa de Udrea la Antena.
    -apropo…. Banciu,Ctp.,Cristoiu, Bichir, s.a. isi bat joc de meseria de JURNALIST pe care o invoca Ctp.
    “cum nu vi tu ……” cred ca ne trebuie
    un Tepes , ca altfel nu se potolesc..

  38. interesant film dar pe banii cui sa facut ? pe banii nostri pe care iau furat astia de la putere neam saturat de mincinosii astia ….. dar cine oare o sa mearga la donat? omul simplu caruia ii ofera pe langa bonurile de masa si o anumita suma ca ei nusi dau sangele ca nui rosu e portocaliu…. si apropo ce frumoasa plagiatura… marca PDL ei stiu doar sa fure sa copieze si sa minta lumea alcv nu stiu… nu stiu sa vina cu ceva original…. pana si reclama de promovare a turismului e copiata ca si “frunza lu udrea” PDL=hoti din toate punctele de vedere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.